|
RE: Dolenjke, 4.del 14.12.2011 11:19:32
|
|
|
|
vesna_b
|
oooo,poglej, sedaj ste bile pa kar pridne... ste nekaj načvekale ja, dramica, je kar konkreten dec naš poba. ima pri pol leta toliko kg, kot jih je imela moja bejba pri polnem letu no, moj dragi je totalno zagrabil in delamo na polno. je zadnjič že rekel, da smo za letos končali, pa ... si je premislil in sedaj že imam klet, pralnico... he he he drug teden zalijemo še prvo plato, pol pa res upam na kak teden pavze. lenčy - pri nas so na sporedu: dojenčki, kocke, plastelin, prstne barve, škarje in lepilo. aja, pa kuhinja. se kar zamoti moja bejba. ti se lahko prideš pa še k meni zamotit, ko si doma že vse pospravila... he he he ninice pa pri nas otroku pustijo. oz so jih čez dan, ko so kaj delali jemali, ampak so bile v igralnici, in če je bil otrok slabe volje ali pa ko so šli spat, so jih pa imeli. mi mamo še Anino skupinsko sliko iz prvega leta s flokijem. sem rekla vzgojiteljici, če moramo dvokratno plačat, he he he kaminek - čestitke za parček in me veseli, da so atijeve želje uresničene. in pa seveda srečno do konca. kmalu bo. in pa res lepo ime frufru -smo kar blizu. no, mamo par gramov več, pa dva meseca tud. velik je pa 72 cm, tako da michelinko glih ni. mišice pa mam... 5ra: JAAAAA, bi kofe. sam da nehajo delat. torej ta teden ne, pa baje začetek druzga tedna ne,pol pa. rabim!!!!! in ja, vem, kako je spanje na obroke. jemo po 4* na noč minimalno... in tvoj malček bo moral na dedka mraza še malo počakati, bo dobil drugo leto. čeprav pri nas je občina organizirala tudi za najmlajše in smo imeli posebej, pa je vsak dobil eno tisto ročno lutko. tavelki majo pa v ponedeljek, 19.12. evo. zakaj me tako dolgo ni bilo? najprej mi je zbolel mali. vnetje ušes, sva spala po 3 ure na noč, vmes sem ga morala nosit. ne sedet z njim v naročju, mami šetaj. res je bil bogi. jaz pa tudi. komaj smo se pocajtali, je zbolela Ana. vročina do 39, brez glasa je bila, brez volje in sam cartala bi se. vsako noč je zakuhala, se zbudila, da je dobila spet sirup, in seveda naprej spala pri nama. v glavnem, mal se mi je že mešalo. vmes pa še delavci in kuhanje... noro. sicer sem vesela, ko vidim kako raste naša hiška, ampak vseeno. nisem si prej mislila, da je toliko dela že sedaj. no, in tako lahko pohvalim mojega moža, ki se je odločil, da gremo v januarju za par dni na morje. za 5 dni v Ankaran. mal počitka, malo njegovega druženja z malima, kopanje in upam da kak sprehod na kak sončen dan. torej - konec drugega tedna, četrtek ali petek - KOFE, dopoldne. ste za?
|
|
|