|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
29.11.2011 19:05:05   
dramica
Ojla :)
Kako kaj mamice?Mi korakamo že kar konkretno,malo se pa vseen še lovimo.Komaj čakamo na veseli december :)))Vvrtcih in šolah potekajo priprave,se vozimo sem in tja kar naprej.In,še to...dobili smo vrtec.Sicer še enkrat marca ker ga še urejajo ampak smo not.Do takrat bomo pa še malo poflikali.
Lepo se imejte in uživajte!!!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
29.11.2011 20:57:35   
Alex01
dramicauser posted image user posted image user posted image user posted image za korake in za vrtecuser posted image user posted image user posted image

lency in ostale - a ste že dobili vabilo za dedka mraza?

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
30.11.2011 7:25:10   
kaminek
pozdravljene,

po daljšem premoru zopet mal pokukam sm gor in vidm, da ni ne vem kakšnga napredkauser posted image user posted image

pri nas smo vsak dan bolj "obilnejši", tamali telovadi kot nor, tko da je vse OK. naslednji tedn k imam pregled bom pila "sladkor" in zdej imajo drugačen način in sicer 2x piješ to vodo tko da si morš vzet cca. 3ure sam za to stvar.

drugače pa nič posebnega... 

mi še nismo dobili povabila za dedka mraza, pr nas u hribih bol zakasnelo to prideuser posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
30.11.2011 9:53:42   
Mala_princeska
kaminek kateri dan pa imaš pregled?
da vidim, če ti lahko skrajšam tiste 3 urce? user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
30.11.2011 10:41:31   
lenčy

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

mi še nismo, itak pa že vem, da mamo 18.12. ob 11h. piše na spletni strani Društva Mojcauser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
30.11.2011 10:57:31   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

mi še nismo, itak pa že vem, da mamo 18.12. ob 11h. piše na spletni strani Društva Mojcauser posted image

JA, to sem vidla, sam sem že misla, da so nas spustil user posted image user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
30.11.2011 11:01:19   
lenčy
a drgač tako hitro pošiljajo al kaj? js ne vem, ker smo letos prvič... če ne se bomo pa sami povabiluser posted image gruntam, da bi šla v petek še na Miklavža v Tuša, da Aleksa malo navadim na te zimske striceuser posted image ker po moje bo jokal na Dedku Mrazu, če ga bo preveč drezal, naš fantek je bol miren, sramežljiv...

Rada te imava!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
30.11.2011 13:02:44   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

kaminek kateri dan pa imaš pregled?
da vidim, če ti lahko skrajšam tiste 3 urce? user posted image

pregled imam zjutrej ob 7.30, potem pa se ga "nažgem"user posted image

če imaš čas, bom zelooooo vesela,...

Neposredna povezava do sporočila: 2058
30.11.2011 13:05:18   
kaminek
pa še neki sm pozabla povedat:

za bodočega očka svojega sina sem naročila majico z napisom: "Dobil sem OSKARJA...za doživljenjsko delo"

kako se vam zdi ta ideja? tko mal za hec in zares. povedala mu bom za presenečenje pa takrat, ko bova še v P, da bo malo raziskoval domauser posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
30.11.2011 21:58:32   
lenčy

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

za bodočega očka svojega sina sem naročila majico z napisom: "Dobil sem OSKARJA...za doživljenjsko delo"

kako se vam zdi ta ideja? tko mal za hec in zares. povedala mu bom za presenečenje pa takrat, ko bova še v P, da bo malo raziskoval domauser posted image

ta je pa dobra, sva se zdj oba z mojim nasmejalauser posted image mimogrede, a ime je tudi tako zbrano?

Rada te imava!!

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
30.11.2011 23:01:35   
dramica
Kaminek ja,zelo lepo si se spomnila,domiselno:)

Lenčy tudi jaz sem pomislila na imeuser posted image .

Kam in kdaj pride Miklavž?Saj bi šli sam po moje bojo tud hudički tamuser posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
1.12.2011 7:38:44   
vijolica2
Pozdravljene,

se opravičujem, ker vdiram v vašo temo ampak imam eno vprašanje. Sicer nisem dolenjka ampak posavka, vendar grem v NM roditi-sem pa januarka 2012. Zanima me glede prisotnosti očeta pri porodu. Kje moram jaz to urediti in plačati? Mislim da je okoli 15eur? To morava prej urediti a ne?
Hvala vam za odgovore in lep danuser posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
1.12.2011 8:15:53   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Pozdravljene,

se opravičujem, ker vdiram v vašo temo ampak imam eno vprašanje. Sicer nisem dolenjka ampak posavka, vendar grem v NM roditi-sem pa januarka 2012. Zanima me glede prisotnosti očeta pri porodu. Kje moram jaz to urediti in plačati? Mislim da je okoli 15eur? To morava prej urediti a ne?
Hvala vam za odgovore in lep danuser posted image

Pozdravljena

jaz sem rodila julija 2009, je bil mož prisoten pri porodu. Položnico je pa dobil v porodni, plačal pa potem kasneje. Bila je pa razlika v ceni par eur glede na to ali je imel oče potrdilo ali ne (materinska šola).
Srečnouser posted image

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
1.12.2011 8:17:28   
Alex01

user posted image user posted image user posted image user posted image superuser posted image . Se meni zdi al imate že izbrano imeuser posted image . Če je to to - potem je FUL LEPO IMEuser posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
2.12.2011 11:21:23   
lenčy
živjo,
naj prej moram povedat, da je bilo včeraj na podelitvi diplom ČUDOVITO. sicer so bili vsi tisti nagovori župana itd. malo dolgočasni, ostalo je bilo pa lepo. plesni pari so pa sploh naredili lepo vzdušje ob plesu latinskoameriških in tistih malo bolj poskočnih. in ob tistem trenutku sem se tudi odločila, da bo moj Aleks plesalecuser posted image že zdaj rad miga, potem bo pa sploh razturaluser posted image

zdj pa sledi vprašanje... ALEX ti imaš malo večjega tamalega sinka, a maš mogoče kako fejst ponucano bundo, da bi jo mi imeli za na kmete k babici? ker nikjer ne najdem kakšne stare bunde... bi jo kupila, če bi katera imela nekaj, kar ni škoda, št. 92 oz. tolk da da je malo daljša, da se mu ledvice ne vidijo, ko se prekloni.

Rada te imava!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
2.12.2011 18:03:44   
kaminek

ta je pa dobra, sva se zdj oba z mojim nasmejalauser posted image mimogrede, a ime je tudi tako zbrano?

ja, OSKAR mu bo ime našemu korenjaku;) je ati izbraluser posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
5.12.2011 8:34:53   
Alex01
Dober dan user posted image

lenčy - za bundo moram pogledat, ti sporočim.

kaminek - zelo lepo ime user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
5.12.2011 8:42:29   
Mala_princeska
Kaminek res lepo ime.

Oprosti, ker se mi je v sob. tako zelo mudilo.
Res lep trebušček, Patricija je pa tud že prava dama.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
6.12.2011 6:38:45   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Kaminek res lepo ime.

Oprosti, ker se mi je v sob. tako zelo mudilo.
Res lep trebušček, Patricija je pa tud že prava dama.

delo je delo, razumem.user posted image
glede trebuha pa, sej si vidla, k da bi bla že bolj proti koncu-ŽOGAuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2069
7.12.2011 9:45:33   
kaminek
dobro jutrouser posted image

danes sem 2.dan doma, na bolniški. sem zaključla s šihtom, ker enostavno nisem več zmožna se vsakodnevno vozit v lj, pa še kej več. glavoboli se še kr ponavljajo.
tko, da me je dons tak lep sonček zbudu, tako da I fell good....user posted image

upam, da bo katera tud bolj dejavna tle gor, da bomo lohk kej poklepetale.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
7.12.2011 9:55:22   
lenčy
evo meneuser posted image kaj te zanima?user posted image lahko ti delam družbo, hkrati bom pa likala, po tleh pomila, potem grem kuhat, pol pa kmalu po Aleksa v vrtec. ampak bo šlo, tud zate bo prostora vmesuser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
7.12.2011 10:10:37   
kaminek

evo meneuser posted image kaj te zanima?user posted image lahko ti delam družbo, hkrati bom pa likala, po tleh pomila, potem grem kuhat, pol pa kmalu po Aleksa v vrtec. ampak bo šlo, tud zate bo prostora vmesuser posted image

user posted image user posted image kako se že reče...SUPERMAMICA....

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
7.12.2011 10:12:39   
kaminek
sej jst tud zdele grem prvič v kaminu zakurit, potem cote dat prat, druge iz sušilca zložit, skuhat kosilo, preoblečt posteljo,....

del se zmeraj najde, a ne?

pa malo bom šla vn na zrak, da se ga nadiham.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
7.12.2011 10:19:01   
lenčy
mi imamo v stanovanju tudi še kamin, še tisti prvi je in super greje. ampak tako smrdi po stanovanju, sicer ne čist po dimu, ne vem po čem. bojim se, da bi se zastrupili in ga več ne kurim. mogu bi ga nekdo pogledat po moje...

uf ja dela mam dost, so dnevi, k čist nč ne lenarim. se saj tako zamotim...

in kaj je miklavž prinesel?user posted image Aleks je dobil baterijsko mašino za vrtat pa orordje zraven v kovčku in je čist navdušen. potem je pa to pospravil zraven očitovega orodja, ker ve, kje jeuser posted image in še zmeri je tam, moram ga vn dat, da ga bo ponucal.

Rada te imava!!

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
7.12.2011 10:43:35   
kaminek
glede kamina bi blo dobr, da bi ga res pršu kdo pogledat, mogoč razstavu, na novo izoliral, prepucal in bi bil kot nov

miklavž je prnesu cd-player z 2 mikrofonoma, tko da zdej navija muziko in poje ter pleše zraven. je bla fuuuul vesela (to je dobila od babi in dedija). od naju je pa dobila zlato knjigo pravljic, velik kinder jajček in parfum za otroke, ker zdej se mora za vsakik pošpricat, preden gre v varstvo.

super so naši tamučkani, kako nas posnemajo. prou luštni so.

nekej sem nardila doma, pa sm že čist fuč. tko se mi spi, da ne vem. najbrž imam nizek pritisk. včeri sm na pregledu ga imela 60,115. ta nizek je mal prenizek.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?