|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
13.11.2011 0:57:27   
5ra8
še sem živa user posted image

ne morem verjet da je že moj sinko star 8m!!!

Še malo pa bo treba delat user posted image

Cukr, naš je pa rojen na 9.3.2011 user posted image

Dejmo se zment no za kašen čvek in kufe. Qulandija komot pade user posted image Vesna, dramica, princeska, viper, alex? pa ostale? user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
13.11.2011 15:55:24   
dramica
O 5rauser posted image  Ja vem kako mine,jaz sem še tista ki gre pred tabo v službouser posted image kdaj pa¸bi šla?Pa čestitke sinkotu;))

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
13.11.2011 16:45:20   
5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: dramica

O 5rauser posted image  Ja vem kako mine,jaz sem še tista ki gre pred tabo v službouser posted image kdaj pa¸bi šla?Pa čestitke sinkotu;))

ja ko se bomo zmenile, čeprav načeloma men bolj odgovarja dopoldne :)

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
14.11.2011 9:33:14   
dramica
5ra no,bova vidle če se kera javi pa se zmenmo.

Jaz pa zjutraj vstala in od veselja ker je mali spal do 7zjutraj brez da bi se zbujal spekla rolado za k kaviciuser posted image zdaj pa čakam možeka da pride.Joj ti moški ne poznajo na uro.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
14.11.2011 14:23:55   
5ra8

5ra no,bova vidle če se kera javi pa se zmenmo.

Jaz pa zjutraj vstala in od veselja ker je mali spal do 7zjutraj brez da bi se zbujal spekla rolado za k kaviciuser posted image zdaj pa čakam možeka da pride.Joj ti moški ne poznajo na uro.

bravo Edi za dolgo spanje user posted image moj očitno tega še dolgo ne bo poznal user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
15.11.2011 7:40:00   
kaminek

Kaminek super boste imel parček.Koliko bo razlike v letih?Joj kako je to lepo k dobiš otročka sam,10 let je tako hitro minilo da kar ne morem verjet.Še zdaj se spomnim ko sem ležala na oddelku:)

razlika v letih bo skoraj 3 leta;). res gre vse hitro mimouser posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
16.11.2011 11:49:11   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

Kaminek super boste imel parček.Koliko bo razlike v letih?Joj kako je to lepo k dobiš otročka sam,10 let je tako hitro minilo da kar ne morem verjet.Še zdaj se spomnim ko sem ležala na oddelku:)

razlika v letih bo skoraj 3 leta;). res gre vse hitro mimouser posted image

ja, se mi zdi kot da sva še včeraj v isti sobi v porodnišnici ležali user posted image

razlika 3 leta bolje kot pa 5 user posted image , pa user posted image da bo user posted image če sem prav razumela - parček imet je prav zanimivo najbrž

če se boste kej za kofe zmenile, mi kak sms pošljite in če bom lahko bom prišla

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
18.11.2011 12:08:08   
lenčy
končno spet tukiuser posted image mi neki računalnik nagajauser posted image da vam povem, sm sla včeraj na en razgovor za 4-urni delovnik v qulandiji, pa je blo tolk punc tam, da mi je vse dol padl, ko sm prsla. ne vem, če bo kaj s tega... tako sm jezna, ker ne morem ene boge sluzbe dobit...

alex vi ste KS Regerča vas? potem se vidimo na Dedku mrazu letos, mi gremo prvič. letos bo kar dosti dariluser posted image k to dobimo vabilo al kako?

na kavico imam pa tudi js čas it, ampak nimam denarčkauser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
18.11.2011 12:59:57   
Alex01
lenčy - ja, mi smo KS Regrča vasuser posted image . Kak pa da ste tukaj, če me spomin ne vara stanujete v Bršljinu?
Jaz sem bila tut na razgovoru v Qlandiji, za 4 ure ampak že pred časom user posted image pa ni blo nič iz tega.
Sm se odločila in stojim za sabo user posted image user posted image user posted image , da bom letošnjo zimo KONČNO napisala diplomo in diplomirala.
Potem pa naprej!

Upam, da ste na toplem, pa upam, da bo kaj sončka čez vikend. Tale megla mi gre že pošteno na živce ( na trenutke  je taka megla, da tut ptički hodijo peš user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
18.11.2011 13:07:24   
lenčy
medva s sinom nisva prijavljena v Brsljinu, tko da sva se pod KS Majde Silc. potem se vidimo 18.12. ob 11huser posted image kolk casa pa to ponavadi traja?

drzim pesti za diplomo, sicer malo traja, ampak bo ze. ko bos pa fertik, si bos pa tolk oddahnilauser posted image

mi mamo sele 1.12. podelitev.... sicer pa kot da mi kaj pomaga, ker sluzbe ne vidim na obzorju...

Rada te imava!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
18.11.2011 13:08:11   
lenčy
aja mimogrede, a praznovanje ste ze imeli za ta velkega? kako je uspelo?

Rada te imava!!

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
18.11.2011 13:31:58   
Alex01
Ste že dobili vabilo za dedka mraza? Traja nekje 1,5 ure. Najprej malo programa, potem pa delitev daril, pol pa kakor hitro na vrsto prideš user posted image
Prazovali smo cel vikend (sorodniki), za prijateljčke pa še nismo imeli, zdaj razmišljamo, kako bi bilo, da bi res imeli kar doma. Ta teden je pa itak na "bolniški" te velik, trebušna gripa prišla na obisk . Zdaj se že bolje počuti.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
18.11.2011 13:39:14   
Alex01
Sem zdaj ugotovila, da imamo tisto nedeljo 18.12. mašo v lj za mojega pokojnega brata, bo že eno leto minilo, kar ga ni več med nami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
18.11.2011 22:43:49   
5ra8
kam pa košenice spadajo? pod ks šmihel? al regrča vas?
pojma nimam :D

a to za dedka mraza dobiš domov vabilo? tok da vem če lahko kej pričakujem :D

lenčy, mi mamo pa 7.12 podelitev :) juhej!!

ajde Alex, brce v rit da diplomiraš :) user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
19.11.2011 11:51:53   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

boš morala kej do mene prituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
19.11.2011 11:52:29   
lenčy

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Sem zdaj ugotovila, da imamo tisto nedeljo 18.12. mašo v lj za mojega pokojnega brata, bo že eno leto minilo, kar ga ni več med nami user posted image user posted image user posted image

ja leto hitro mine, sploh se ne zavedaš da čas mineva brez svojih dragih...

5ra8 ti pa letos ne dobiš vabilauser posted image ker mi ga tud lani nismo in čakamo na letos prvič. kje si pa diplomirala, da mate takrat podelitev? če ni skrivnostuser posted image mimogrede, kaj boš oblekla???user posted image a mate tud vi na vabilu napisano, da velja za dva? kaj to pomen, da lhk sm enga povabim? ker js bi vsaj svojega dragega, sina in mojo mami. ker za te si želim, da to doživijo z mano...

in kaj delate na te meglene dni? js najraj kar ne grem vn, ker je Aleks še malo prehlajen in se mora pozdravit za cepljenje. tko da tud kužku ne gremo-aja pri babici in dedku je dobil majhnega belega zlatega prinašalca in norita k zmešana, usekana sta eden na druzgauser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
19.11.2011 23:23:50   
5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

boš morala kej do mene prituser posted image user posted image user posted image user posted image

ja pa bom. sej ni deleč! :D
lahko pa ti mim prideš na sprehod pa še brce dobiš user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
19.11.2011 23:25:18   
5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

ja leto hitro mine, sploh se ne zavedaš da čas mineva brez svojih dragih...

5ra8 ti pa letos ne dobiš vabilauser posted image ker mi ga tud lani nismo in čakamo na letos prvič. kje si pa diplomirala, da mate takrat podelitev? če ni skrivnostuser posted image mimogrede, kaj boš oblekla???user posted image a mate tud vi na vabilu napisano, da velja za dva? kaj to pomen, da lhk sm enga povabim? ker js bi vsaj svojega dragega, sina in mojo mami. ker za te si želim, da to doživijo z mano...

in kaj delate na te meglene dni? js najraj kar ne grem vn, ker je Aleks še malo prehlajen in se mora pozdravit za cepljenje. tko da tud kužku ne gremo-aja pri babici in dedku je dobil majhnega belega zlatega prinašalca in norita k zmešana, usekana sta eden na druzgauser posted image

zakaj ga ne dobim? user posted image
diplomirala sem na všup....kaj bom oblekla še ne vem....je pa napisano pr men da lahko pride SAMO 1 user posted image user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
20.11.2011 11:48:53   
lenčy
5ra8 zakaj ga ne dobiš? predidevam da zato, ker ga dobijo otroci, ki so rojeni do zadnjega decembra 2010. recimo lani pa mi nismo dobili ker je bilo za otroke do konca 2009.

Rada te imava!!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
20.11.2011 12:46:52   
Alex01
lenčy - tudi meni se tako zdi, da v tistem letu, ko je rojen otrok, ne dobi darila. Naš je bil 2009 poleti, pa tisto leto nismo dobili vabil.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
20.11.2011 18:16:07   
5ra8

lenčy - tudi meni se tako zdi, da v tistem letu, ko je rojen otrok, ne dobi darila. Naš je bil 2009 poleti, pa tisto leto nismo dobili vabil.

user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
21.11.2011 16:49:26   
dramica
Mi tudi nismo lani dobili darila tako da bo za Edija letos prvič!In še sam ga bo šel iskat ker mi je ravnokar naredil15korakov Jupi!!!!Grem pa danes še malo pogledat če bo imel Miklavž tudi kaj  zame;)In upam da ne bo preveč megle.Včasih bi jo res lahko rezal ne vid človek1m naprej.
Vabila še nismo dobil,verjetno ga bo tavelka iz šole prinesla.

Lenčy kako kaže služba?
Petra no,kako potem s pijačko?

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
21.11.2011 18:12:25   
5ra8

Petra no,kako potem s pijačko?

sreda dopoldne? še katera? vesna? princesi, kako delaš? viper?

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
22.11.2011 8:26:38   
lenčy
dramica čestitke za prve korakeuser posted image je pa hitro začeluser posted image
s službo ne kaže nič. bila na razgovoru za polovični čas v qulandiji, sam jih je blo tolk, da sm že vedla, da ne bo nič-in prav sem imela.
mori mi že vse skupaj, rada bi sama Aleksu kupila marsikaj, pa ne morem. sj bi šla tud čistit, sam že vem kakšen bo odgovor-imam previsoko izobrzbo in bom našla drugo delo kolkrhitr bo možn in da take ne rabjo. evo in potem nisem za nikamor...

no včeraj šli v qulandijo, da smo kupili dokolenke za miška pa žabice in ker je bil moj zlati sinko tako priden in lepo skodranuser posted image , je dobil otroško kitaro gratisuser posted image ne morš verjet, da se še kej zastonj dobi na pridnost in lepoto-bravo prodajalkiuser posted image naj še povem, da kitaro obožuje, že zjutraj pred vrtcem je ¨špilal˝ nanjouser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
22.11.2011 11:48:16   
Mala_princeska
lency mislim, da vem katera prodajalka je bila user posted image user posted image
no, nisem bila jst, sam predvidevam katera je bila, če sem brcnila mimo oprosti.

hm punce...jutri dopolne delam, če se boste res dobile mi lahko pa v službo eno belo kavo prinesete user posted image

dramica user posted image za edijeve prve korake.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?