Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 17:59:14
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pa ve, kaki so plani? plani, nič..kot vsak dan..nič posebnega... v soboto tak gremo popoldne k mojim imata foter in mati rojstni dan..fotr ravno na 24.12...tak da bomo šli voščit..zvečer pa tak malo family vzdušje doma...darila otrokom pod smreko.... od torka dalje pa sta tak frklje doma..oziroma smo vsi...moj še v četrtek dela, potem pa je 18 dni fraj.....madonca gre enim lepo...ampak sem ga zaposlila, imamo v planu koooončno dnevno pregradit in v kuhni določene zadeve porihtta še naši plani so delo, delo, delo no, ok,. v četrtek bomo smrekico postavili, v soboto gremo mogoče na večerjo k staršem od mojega očima, v nedeljo bomo doma, prideta moja dva, v ponedeljek pa pride svakinja z družino nekak tak
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 18:00:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: majakla grem po dooolgem času k polnočnicam, pssst, pa samo zato, ker gremo pol še na drink ali dva, hihihi. sem se nasmejala zdaj to smo mi pred elti počeli...kao k polnočnicam...pristali pa v haitiju U mater kje so te dobri stari časi. Smo mi počeli isto. ..pa na tak način smo k žegnu nosili ..samo nam je kelnar žegnal namest župnika No tega pa mi nismo počeli.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 18:00:58
|
|
|
|
katy83
|
nič, pičim Arabela, kaj ima tvoj dragi kake info glede dela v A? saj veš kaj mislim...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 18:03:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pa ve, kaki so plani? Najprej moremo nabavit smrečico in okraske. Nisma še nič dorekla. Bomo več ali majn doma. Bomo pa sigurno šli za božič voščit mojim.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 18:06:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Arabela, kaj ima tvoj dragi kake info glede dela v A? saj veš kaj mislim... zaenkrat ni...pričakuje pa naj nekje februarja...grejo s polno paro naprej.... javim, takoj ko kaj zvem
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 18:09:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saj to je problem ker se ne morem odločit. L ima zdaj stol od 0-18 kg. Mu je še čist ok, sam se mi zdi da je preveč poležen. Za od 15-36kg je pa še itak premali, ker rabi še paske oz 5 točkovni sistem. jaz sem vedno že v osnovi kupovala od 9.36...ni neke razlike, le da je dalj časa lahko notri potem.. tako da jaz ti priporočam, da nabaviš enega s paski 9-36, bo lahko še slabi dve leti v njem.. ker nekje do 5 mislim, da je fajn s paski, potem pa nabaviš tavelikega, brez paskov
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 18:09:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bomo več ali majn doma. mojim. tak je še najboljše
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 18:40:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saj to je problem ker se ne morem odločit. L ima zdaj stol od 0-18 kg. Mu je še čist ok, sam se mi zdi da je preveč poležen. Za od 15-36kg je pa še itak premali, ker rabi še paske oz 5 točkovni sistem. jaz sem vedno že v osnovi kupovala od 9.36...ni neke razlike, le da je dalj časa lahko notri potem.. tako da jaz ti priporočam, da nabaviš enega s paski 9-36, bo lahko še slabi dve leti v njem.. ker nekje do 5 mislim, da je fajn s paski, potem pa nabaviš tavelikega, brez paskov Saj nameravam. Sam ne vem kerega, pa da pridem najceneje skozi.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 18:58:42
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ve katera, kaj se da v inhalator? jaz sem včeraj samo vodo dala, v navodilih piše, da lahko tudi fiziološko. sem pa kupila v lekarni tudi eno tako zdravilno olje (mešanica zelišč - evkaliptus, meta, brin, janež, komarček), zelo lepo diši, ampak je fuuuul močno in ne upam, dat malemu tega not . jaz sem davala eukaliptus in je ful pomagalo...zakaj ne upaš dat kaj inhalirata ali samo postaviš v sobo kjer spi? na prav inhalira na masko. ne upam, ker je moj včeraj probal in je reko, da mu je do pet vse spucalo . v glavnem ful močno olje je, prav peče v nos. malemu sem dala samo za povohat, pa je bil celi solzni že. danes sem mu samo vodo dala, pa še je imelo vonj po olju od včeraj. tak da je blo glih prav, ni nič peklo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 19:04:37
|
|
|
|
ly117
|
Ulazi Mujo u kucu i s vrata kaze Fati: - Izjeba me Inter za sto eura! - A mene Milan - odgovori Fata. - Daj da vidim listic. - ??? Nije mi ostavio nikakav listic
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 19:59:59
|
|
|
|
ly117
|
PAMETEN ŽUPNIK SE PELJE ŽUPNIK Z AVTOM IN NALETI NA MRTVEGA OSLA, KI LEŽI NA CESTI , PA POKLIČE POLICIJO IN REČE : *TUKAJ ŽUPNIK ANTON, IMATE ENEGA MRTVEGA OSLA NA CESTI, PA SEM HOTEL, DA GA UMAKNETE, DA SE NE BI KDO ZALETEL V NJEGA.* DEŽURNI POLICAJ SE HOČE MALO POŠALIT IN REČE; * HEJ ŽUPNIK , A STE MU ŽE ZMOLILI OČENAŠ* *ŠE NE, SEM HOTEL PRVO OBVESTITI NAJBLJIŽJE SORODNIKE*
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 20:22:36
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ulazi Mujo u kucu i s vrata kaze Fati: - Izjeba me Inter za sto eura! - A mene Milan - odgovori Fata. - Daj da vidim listic. - ??? Nije mi ostavio nikakav listic vrhunski
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 20:53:06
|
|
|
|
Arwenko
|
Čer, evo nas nazaj od P. Tamala je vredu, vse ok v glavnem. Glede kakanja, pa danes ni imela nič kaj za rečt, ker je bilo dopoldansko čisto normalno. Zdaj zvečer je pa že bilo spet kašasto, bomo videli. V glavnem rekla je, da naj jutri še vsekakor doma ostane, pa če bo ok, lahko gre v četrtek v vrtec. Drugače pa nič novega pri nas. Plani za vikend, verjetno bomo v petek v MB ostali, ker imamo mi službeno čago, v soboto bomo pri mojih delali smrekico dopoldne, pa zvečer večerja, v nedeljo pa domov, pa pri tastu kosilo. Dalje pa še nismo planirali.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 21:06:06
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Gledam tv pa malo sem tu, malo pa gledam pošto.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 21:09:54
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 21:12:20
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 21:14:09
|
|
|
|
matcar
|
Prišli pred 1 uro domov,je Maks praznoval RD z prijateljčki in je bilo ful fajn.So se naigrali in nanoreli,pa naboulali tudi! Crkjena sem v nulo,pa sploh ne vem od česa.Celi dan sem že taka,da nisem za nikamor. Mi smo smrekico v nedeljo naredli,oz. jo je Lea kr sama. V soboto praznujemo RD Maksov,tako da bo praznovanje božično-rojstnodnevno.Ostalo pa bomo doma,najbrž,ni nekih planov še zaenkrat.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 21:14:41
|
|
|
|
botrca
|
Nič posebnega...Jan še ne spi...grem se še pocartat pol pa bo že zaspal. Imeli so božička danes v vrtcu in mi darilo sploh ni všeč sem prav razočarana...pa on tudi, ker ga sploh ni pogledal. Pa dali 7,50€. Jelkico sem že v soboto postavla, pa na okna lučke...sneženega moža, jelko in zvezdo . Pripravim za jutri, pogledam Hausa, tuširanje in spanje.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 21:50:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Imeli so božička danes v vrtcu in mi darilo sploh ni všeč sem prav razočarana...pa on tudi, ker ga sploh ni pogledal. Pa dali 7,50€. Kaj so pa dobili.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 21:55:53
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Imeli so božička danes v vrtcu in mi darilo sploh ni všeč sem prav razočarana...pa on tudi, ker ga sploh ni pogledal. Pa dali 7,50€. Kaj so pa dobili. Ja, Kaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 22:02:29
|
|
|
|
majakla
|
Nik je v vrtcu od DMraza dobil knjigico in čokomed, od Božička (atijeva služba) pa polno sladkarij, same fine (to pomeni, da sem vse probala), balon, koledar in "moj prvi prenosnik" - se z njim važi in vsem pove: "to je moje". Jaz sem mu danes kupila 3 majčke od Mucemace, ena babi bo 3 pižamice, (ker so mu že skoraj vse premale), druga babi pa zimske hlače (aja tudi dediji so tu coj ), teta pa igračo, najverjetneje tisto leseno sestavljenko, ko moraš v pravo obliko položit, druga teta - pa nimam pojma (jap, tu sta še strica coj). Sem napisala, morda pa poberete kako idejo. In se priporočam, ker za moja nečaka (7 in skoraj 11 let) še nisem ziher spljoh, predvsem je težko, ker računam nekje cca. 10 € po glavi. Kak me ušesa bolijo, joooj!
< Sporočilo je popravil majakla -- 20.12.2011 22:04:48 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 22:10:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Imeli so božička danes v vrtcu in mi darilo sploh ni všeč sem prav razočarana...pa on tudi, ker ga sploh ni pogledal. Pa dali 7,50€. Kaj so pa dobili. 3 lesene živalice...ki jim lahko noge in roke premikaš...mislim totalno zgrešeno...primerno za otroke od 1 leta, če ne še prej..pa ene pez bonbone, liziko in twix malo čokolado.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 22:13:54
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla In se priporočam, ker za moja nečaka (7 in skoraj 11 let) še nisem ziher spljoh, predvsem je težko, ker računam nekje cca. 10 € po glavi. Kak me ušesa bolijo, joooj! v sparu imajo ful dobro izbiro..pa kupi kakšno miselno igro...družabno igro...maš activity za ta leta, pa ogromno drugih iger. Ali pa če vprašaš njuno mamico kaj si želita...tak jaz vsako leto vprašam sestro...mi da seznam, ker starejši napiše božičku pismo in tisto kar je zame sprejemljivo kupim. ...enostavno in hitro nakupovanje za ušesa pa
< Sporočilo je popravil botrca -- 20.12.2011 22:14:23 >
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 22:26:51
|
|
|
|
botrca
|
Grem...nočko
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 22:47:57
|
|
|
|
arabela*
|
zaspana, da že komaj gledam.... pa derejo se mi sodaj pod blokom, banda hudičeva.....kka je to folk vzgojen, da sedijo v kafiču pod blokom in so glasni...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?