Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.12.2011 18:51:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj jutri se dobimo na kavi ali ne? In kdaj? ja valjda. okoli 9.30-10h. SO? Men je vseeno. Lahko tudi v EP če keri bolj paše. meni bi bolj pasal SO, ker je T. še prehlajen in ga ne bi vlačla po EP, preveč ljudi. Pa naj bo SO. pa upam ,da ne boma same bi z veseljem...ampak imam G
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.12.2011 20:12:01
|
|
|
|
Arwenko
|
Čer. Ni mi všeč barva...nismo ravno za modro. Sma pa z mojim spet v dilemi ali naj gre tamala jutri v vrtec ali ne. Pediatrinja je rekla, da ja, midva pa nisva čisto ziher, če bo blato za njih dovolj ok, da me ne bodo klicale spet čez 1 uro, da pridem po njo, pol nisem nič naredila ne. Je pa danes samo 1x kakala, sicer takrat fuuul, da sem jo morala čisto preoblečt ne, ker je imela do podpazduhe, ni pa bila driska. Drugače pa nima ne temperature, ne nič. Kaj pravite ve? Se opravičujem če sem že tečna s temi vprašanji
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.12.2011 20:19:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Čer. Ni mi všeč barva...nismo ravno za modro. Sma pa z mojim spet v dilemi ali naj gre tamala jutri v vrtec ali ne. Pediatrinja je rekla, da ja, midva pa nisva čisto ziher, če bo blato za njih dovolj ok, da me ne bodo klicale spet čez 1 uro, da pridem po njo, pol nisem nič naredila ne. Je pa danes samo 1x kakala, sicer takrat fuuul, da sem jo morala čisto preoblečt ne, ker je imela do podpazduhe, ni pa bila driska. Drugače pa nima ne temperature, ne nič. Kaj pravite ve? Se opravičujem če sem že tečna s temi vprašanji Če ni driska in nima temperature jo pelji. Pa nisi tečna, sem sama dostikrat v dilemi.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.12.2011 20:21:59
|
|
|
|
ly117
|
Grem še malo pred Tv pol pa spat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.12.2011 20:23:52
|
|
|
|
majakla
|
Čeeer V modrem smo? Lepo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.12.2011 20:26:34
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj jutri se dobimo na kavi ali ne? In kdaj? ja valjda. okoli 9.30-10h. SO? Men je vseeno. Lahko tudi v EP če keri bolj paše. meni bi bolj pasal SO, ker je T. še prehlajen in ga ne bi vlačla po EP, preveč ljudi. Pa naj bo SO. pa upam ,da ne boma same Jaz bi prišla, pa ne upam, 1. AB sem vzela ob 15h in sem še 24 ur kužna, tak da žal, edino če v petek ponovimo, lahko v mestu. ???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.12.2011 21:04:46
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla [ Jaz bi prišla, pa ne upam, 1. AB sem vzela ob 15h in sem še 24 ur kužna, tak da žal, edino če v petek ponovimo, lahko v mestu. ??? ti pa kar odleži angino, to ni glih taki hec kot prehlad.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.12.2011 21:07:15
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* bi z veseljem...ampak imam G kdaj? saj lahko pol prideš jaz sem do ca. 9.30h v ZD, tak da te lahko peljem do SO.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.12.2011 21:45:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: arabela* bi z veseljem...ampak imam G kdaj? saj lahko pol prideš jaz sem do ca. 9.30h v ZD, tak da te lahko peljem do SO. kasneje grem okol desete bom šla od doma...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.12.2011 22:03:22
|
|
|
|
arabela*
|
kak sem bila zdaj pridna, celo kuhno pospravla, posodo porihtala in pometla.. zdaj pa si sladoled privoščim...malo še posrfam, ptem pa tuš in postla...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.12.2011 22:16:45
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla [ Jaz bi prišla, pa ne upam, 1. AB sem vzela ob 15h in sem še 24 ur kužna, tak da žal, edino če v petek ponovimo, lahko v mestu. ??? ti pa kar odleži angino, to ni glih taki hec kot prehlad. Nea me straši ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.12.2011 22:41:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Sma pa z mojim spet v dilemi ali naj gre tamala jutri v vrtec ali ne. Pediatrinja je rekla, da ja, midva pa nisva čisto ziher, če bo blato za njih dovolj ok, da me ne bodo klicale spet čez 1 uro, da pridem po njo, pol nisem nič naredila ne. Je pa danes samo 1x kakala, sicer takrat fuuul, da sem jo morala čisto preoblečt ne, ker je imela do podpazduhe, ni pa bila driska. Drugače pa nima ne temperature, ne nič. Kaj pravite ve? Se opravičujem če sem že tečna s temi vprašanji če je vse ok z njo, jo daj v vrtec...pa če se vredu počuti
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.12.2011 22:56:44
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Sma pa z mojim spet v dilemi ali naj gre tamala jutri v vrtec ali ne. Pediatrinja je rekla, da ja, midva pa nisva čisto ziher, če bo blato za njih dovolj ok, da me ne bodo klicale spet čez 1 uro, da pridem po njo, pol nisem nič naredila ne. Je pa danes samo 1x kakala, sicer takrat fuuul, da sem jo morala čisto preoblečt ne, ker je imela do podpazduhe, ni pa bila driska. Drugače pa nima ne temperature, ne nič. Kaj pravite ve? Se opravičujem če sem že tečna s temi vprašanji če je vse ok z njo, jo daj v vrtec...pa če se vredu počuti počuti se odlično, prav razgrajaško, mi je danes 2x celo dnevno razturala hja, če ne bo nič takega, jo bom verjetno dala, če pa bi slučajno še kaj mehko kakala do jutra, pa imam tasta in v.d. taščo na rezervi. Evo, sma pa z mojim družno naredila en pladenj rumovih kroglic, da imam vsaj nekaj za vikend, nisem bila nič pridna letos. Včasih sem po 4-5 vrst peciva imela vnaprej, pa še kakšnega svežega (ala pito ali pa kaj) za povrh.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 22.12.2011 6:19:51
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 22.12.2011 6:23:54
|
|
|
|
matcar
|
Včeraj ni blo časa za nič prav,letanje spet do večera.Malo še,pa bom taj padla,ker sem že čist hin,fizično gledano! Ja,kava je danes.Pismo,sem čist pozabla.Pridem seveda lahko,samo dolgo pa ne bom,ker mam naprej še nekaj za porihtat,pa kuham danes,ker greta mama pa brat v A v šoping.Aja,mogoče bom zamudila,ker je moj doma zjutraj,gre ob 10-h komaj delat.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 22.12.2011 7:10:59
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* pa kak imate to v vrtcih...?nas vprašajo, če se strinjamo, da podarijo v darilo to in to...pa mnenja... saj so nas vprašali...ampak po razlagi vzgojiteljice smo mislili da je to ne vem kakšna žival ki zmore bog vedi kaj...ampak ko sem pa vidla kaj to je...in še nekaj...mi je včeraj soseda rekla da je njihova skupina (jaslična) tudi to dobila...mislim...za vse enako...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 22.12.2011 7:13:17
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Te bi bilo že boljše kaka knjigica. 100% ker ful radi beremo
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 22.12.2011 7:17:26
|
|
|
|
botrca
|
Jutro...lepa barva rr ...sam vseeno komaj čakam poletje . Spali ok, Jana spravim v vrtec...pol pa malo papirje porihtam...pop. ga peljem k frizerki... Kaj bom kuhala pa še ne vem.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 22.12.2011 8:14:53
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Jutranja klasika.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 22.12.2011 8:28:05
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro, jaz v službi, tamala v vrtcu. Dela polno, tak da ven skočit za kavo ne pride v poštev. Lepo se imejte, pa se kaj tipkamo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 22.12.2011 9:32:12
|
|
|
|
majakla
|
Jutro Kak ste? Jaz sem danes nikakvo, grlo ne samo da me boli, še peče me coj. Ker diham skozi usta, sem se zjutraj zbudila s tako suhim, plus seveda še gnojnim, izsušenim grlom, da niti govorit nisem mogla, še zdaj me boli, še kava mi ne gre dol. Ej, nekaj me zanima: Bi blo lepo ne, če nekaj jutri, glede na to, da ga (oz. nas) letos več ne bo, nesemo vzgojiteljicam??? Samo kak (lani nisem nič dala), naj dam le njegovima, torej dvema, ali za vse, ker popoldne ga tudi druge imajo, kak je s tem??? Sem študirala na kaj sladkega in kavo??? Uživajte na kavici, pa zmenite se še za kako letos.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 22.12.2011 9:39:53
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, nekaj me zanima: Bi blo lepo ne, če nekaj jutri, glede na to, da ga (oz. nas) letos več ne bo, nesemo vzgojiteljicam??? Samo kak (lani nisem nič dala), naj dam le njegovima, torej dvema, ali za vse, ker popoldne ga tudi druge imajo, kak je s tem??? Sem študirala na kaj sladkega in kavo??? To pa jaz nebi vedela, sploh nisem pomislila. A je to običajno? Jaz če bi, bi verjetno kakšno bonbonjero nesla, kavo imajo tako avtomat naše v zbornici. Glede kavice pa prosim drug teden za kakšno ja, jaz sem fraj načeloma majakla....glede grla, upam da se čimprej porihtaš, jaz sem imela aprila tako hudo angino. Pa če ti ne bo antibiotik prijel takoj nazaj, ker meni so ga tudi morali zamenjat, pa 14 dni je trajalo, da sem k sebi prišla takrat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 22.12.2011 9:59:56
|
|
|
|
arabela*
|
morning......oz že dan Otroci na "delovnih mestih", midva še hodla v knjižnico, pa štacuno....zdaj pa kofe spijem , pa dalje....imam G..držite pestke, da bo UZ kolk tolk ok...sem kar nervozna
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 22.12.2011 10:02:06
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 22.12.2011 10:04:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, nekaj me zanima: Bi blo lepo ne, če nekaj jutri, glede na to, da ga (oz. nas) letos več ne bo, nesemo vzgojiteljicam??? hmm..mi nismo nikoli...edino za konec "šolskega" leta..je nesla milkine srčke...Za Novo leto pa ne..no vsaj videla nisem nikogar... Čeprav bi bila jaz takoj za to, ker so mi enostavno super duper....in jim rade volje pokažem neko pozornost, hvaležnost..ampak ne bi rada bila edina....če me razumeš
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?