Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.12.2011 9:39:45
|
|
|
|
arabela*
|
morning pellaja A v šolo, M je preventivno doma ostala danes, da se je naspala fajn zjutraj pa še preostanek položni sem šla plačat, p še nekaj na banko plačat..madonca, se mi zdi, da samo še plačujem Zdaj pa relax..malo net, naročam prek neta avtozic za A
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.12.2011 9:43:11
|
|
|
|
karmen7
|
Jutroooo! Kaj pa ko snežiiii???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.12.2011 10:13:02
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutroooo! Kaj pa ko snežiiii???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.12.2011 10:49:16
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutroooo! Kaj pa ko snežiiii??? Kje?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.12.2011 10:51:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutroooo! Kaj pa ko snežiiii??? Kje? v Mariboru..in to fulll..no že pojenja malo
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.12.2011 11:09:49
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutroooo! Kaj pa ko snežiiii??? ja, kak je to lepo, ko se zbudiš, pa lepo sneži zunaj, mi smo pa na toplem notri . sem si že pela zjutraj: "zapadel je prvi sneg...."
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.12.2011 11:14:28
|
|
|
|
bambixxx
|
mi že drugo noč nič ne spimo . včeraj je T. spet začel kihat in smrkat, posledično ne more dihat od zamašenega noska in se dere ponoči. sma pa z mojim razmišljala, če je mogoče alergičen na pasjo dlako, ker so bili moji starši pri nas v soboto s psom in je že takrat ful slabo spal, v nedeljo pa je začel kihat in smrkat in spet nismo nič spali niti čez dan niti ponoči. izpuščajev po koži nima. bomo spremljali, ker bodo zdaj še dve soboti pri nas, pa bomo videli, če je to alergija, ali je spet kaj iz ZD prinesel.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.12.2011 11:59:47
|
|
|
|
majakla
|
Dan "Sneg je, glej zunaj sneg je, morda se spomniš, še 1x name ..." Jaz spet bolana, to ni več res, izgleda, da moram za leto 2011 še hitro not spravit, da lahko pol začnem jovo na novo. Do četrtka se hočem pošlihtat, te pa sedim tu v pisarni, eh. Smrekice še nismo postavili, ni blo cajta in jo bomo res še le 24. Bo pač bolj dolgo stala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.12.2011 12:13:02
|
|
|
|
Arwenko
|
No, jaz se javljam od doma. So me klicali, da moram prit po tamalo, da je ful driskala. Sem šla takoj po njo in sva malo prej prišle domov. Sicer je doma zdaj še enkrat kakala in zame to ni driska, ampak pač bolj mehko blato, malo kašasto, vsaj doma je bilo tako no, ne vem kakšno je bilo v vrtcu. Čeprav to, da 3x kaka v enem dopoldnevu je za njo že čudno - 1x je namreč doma že zjutraj, ampak samo mehko pač - tako da bo sedaj do nadaljnega doma, da vidimo kako in kaj bo. Je pa drugače dobre volje, normalno je zdaj pojedla banano, bomo videli. imamo pa itak jutri kontrolo pri P za prejšnji teden še, pa moramo dalje videt.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.12.2011 14:14:19
|
|
|
|
bambixxx
|
majakla, arwenko . nekaj jih bom pa še obdržala za nas .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.12.2011 14:38:01
|
|
|
|
karmen7
|
Ojoj za vse
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.12.2011 17:51:22
|
|
|
|
ly117
|
Mi se pa počasi odpravljamo na lutkovno predstavo in prihod Božička.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.12.2011 19:58:09
|
|
|
|
arabela*
|
čer prišla iz predavanj..otroke so mi tud dostavili domov... zdaj pa spečem mini pice, potem pa rihtanje za spanje in nato malo pred tv
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.12.2011 19:59:41
|
|
|
|
arabela*
|
za vse, ki potrebujete M je vredu, jutri gre v vrtec.....ji je full pomagalo, da je malo počivala v nedeljo in daes ni rabila vstat zjutraj Je bil zgleda en dan prisoten virus..z vsem kar zraven sodi
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.12.2011 20:17:12
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.12.2011 20:23:46
|
|
|
|
matcar
|
Včeraj rihtali sobe spet,imama zdaj spet spalnico in dnevno tak kot treba,Lea pa je tak pri mami že od atejeve smrti,tak da sma njeno sobo ponucala.Sem pa včeraj dobila menzo in bom hin,kako mi dela,lije iz mene,boli me vse,da se komaj premikam.Ne vem,no,če je to glih normalno glede na strilizacijo.Pa letala sem danes kot kojn okoli v tem vremenu.Ju3 pa tudi bo naporen dan,pa še Maks praznuje RD z prijateljčki.V sredo pa v vrtcu!
< Sporočilo je popravil matcar -- 19.12.2011 20:24:51 >
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.12.2011 20:42:01
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Mi doma. Predstava je bila lušna, edino malo preglasno se mi je zdelo. L se pa že igra z darili. So lesene igrače, kar mi je všeč. Zda pa spijem kavo do konca in na zadnji letošnji šiht.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.12.2011 20:46:01
|
|
|
|
botrca
|
Čer, pri nas je tudi pestro..moj itak dela cele dneve, jaz sem tudi polno zasedena...promocije avona, prodajam še tudi nogavice, zokne, boxarce...malo moram migat, ker mi je tečno skozi doma. Danes smo imeli palčkovanje v vrtcu, otroci peli pesmice, se posladkali nato pa smo šli do glavne smreke osvetlit pot božičku, ker pride jutri dop. jih obdarit. Pop. bila pri sosedi, jutri mam tudi pestro...mi kar paše tak...mi hitro mine teden. Jan je že v pojsli, malo še pa bo zaspal. Jaz pa počakam gospodinje pa tudi pičim v deželo sanj.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.12.2011 20:46:40
|
|
|
|
botrca
|
Za vse ki rabite...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.12.2011 20:49:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz pa počakam gospodinje pa tudi pičim v deželo sanj. 22.20 so komaj
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.12.2011 21:02:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz pa počakam gospodinje pa tudi pičim v deželo sanj. 22.20 so komaj če nem prej zaspala
< Sporočilo je popravil botrca -- 19.12.2011 21:03:13 >
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.12.2011 21:03:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz pa počakam gospodinje pa tudi pičim v deželo sanj. 22.20 so komaj če nem prej zaspala meni pa paše, da je tak pozno jih full rada gledam
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.12.2011 22:03:02
|
|
|
|
botrca
|
Grem počasi v pojslo gledat gospodinje...nočko
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 8:12:54
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro, mi smo včeraj vsi bruhali in driskali. Danes smo zaenkrat že ok, popoldne pa imava tako kontrolo s tamalo pri pediatrinji, pa da vidimo kaj bo rekla. Tako da smo vsi doma, jaz pa moram delat počasi za službo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 8:23:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jutro, mi smo včeraj vsi bruhali in driskali. Danes smo zaenkrat že ok, popoldne pa imava tako kontrolo s tamalo pri pediatrinji, pa da vidimo kaj bo rekla. Tako da smo vsi doma, jaz pa moram delat počasi za službo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Zadovoljstvo z življenjem v svojem krajumajčica76http://tinyurl.com/2wl93dx
Tukaj je anketa, ki jo rabim za fax.... prosila bi vas če bi bila katera pripravljena rešiti anketo na tem spletnem naslovu...
HVALA VSEM :)/ (
78%)
/ (
22%)
Število vseh glasov: 37Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!