Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 22:49:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saj nameravam. Sam ne vem kerega, pa da pridem najceneje skozi. ja težko boš kaj pametnega dobila..zdaj odvisno kje kupuješ... pri rabljenih itak nič ne dobiš..če pa že, pa je folk totalno neresen... Nanie so poceni se videla, samo na testih pa katastrofa....nič varne , jaz pa zdaj še lahko isofix dokupim, ker mi je moj pametni ded zatrjeval, da avto nima tega nastavka....pa mi ni dalo miru...in evo, valda da ga ima , pa sem imela v mislih že sedež z vgrajenim izofixom ..bemtiš..pa moški
< Sporočilo je popravil arabela* -- 20.12.2011 22:51:22 >
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 22:53:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Imeli so božička danes v vrtcu in mi darilo sploh ni všeč sem prav razočarana...pa on tudi, ker ga sploh ni pogledal. Pa dali 7,50€. Kaj so pa dobili. 3 lesene živalice...ki jim lahko noge in roke premikaš...mislim totalno zgrešeno...primerno za otroke od 1 leta, če ne še prej..pa ene pez bonbone, liziko in twix malo čokolado. pa kak imate to v vrtcih...?nas vprašajo, če se strinjamo, da podarijo v darilo to in to...pa mnenja...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.12.2011 8:43:23
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, spali fajn, mali še smrči, jaz pri kavi. pol ft, trgovina, mali spat, jaz kuhat (špageti, solata). strašno vznemirljivo, ne? majakla za ušesa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.12.2011 9:13:43
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro. Midve doma, zaenkrat kaže vse ok, čakamo kakanje seveda. Sicer pa grem zdaj malo delat za službo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.12.2011 9:15:03
|
|
|
|
arabela*
|
morning Midva ob drugem kuffeju...maličke vsaka na svojem koncu... Popoldne grem pa na izpit...držite pestke bestke
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.12.2011 9:17:55
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Mi tudi spali fenomenalno. L peljala v vrtec, pol pa v trgovino zdaj pa zaslužen kafe.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.12.2011 9:21:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Imeli so božička danes v vrtcu in mi darilo sploh ni všeč sem prav razočarana...pa on tudi, ker ga sploh ni pogledal. Pa dali 7,50€. Kaj so pa dobili. 3 lesene živalice...ki jim lahko noge in roke premikaš...mislim totalno zgrešeno...primerno za otroke od 1 leta, če ne še prej..pa ene pez bonbone, liziko in twix malo čokolado. Te bi bilo že boljše kaka knjigica. L je dobil leseno sestavljanko. Seveda smo se vsi strinjali in sem jaz osebno zadovolna. Smo pa mi dali 10€. S tem da je bilo v to še všteta predstava Miška Minka.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.12.2011 9:45:37
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* Popoldne grem pa na izpit...držite pestke bestke Držim pesti, itak da bo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.12.2011 9:47:14
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Zbujanje, hranjenje, kava in malo net, previjanje in oblačenje, potem pa ven. Mu pa grem danes večji kombinezon zimski kupit. Smo dobili 62 pa mu je valda premali. Moramo po večjo številko, je že velik fant
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.12.2011 12:23:39
|
|
|
|
ly117
|
Kaj jutri se dobimo na kavi ali ne? In kdaj?
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.12.2011 12:55:19
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj jutri se dobimo na kavi ali ne? In kdaj? ja valjda. okoli 9.30-10h. SO?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.12.2011 14:04:45
|
|
|
|
bambixxx
|
Ly mi lahko prineseš telefon, če ga več ne rabiš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.12.2011 15:12:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Ly mi lahko prineseš telefon, če ga več ne rabiš? Ja seveda. Sem ti ga tak misla.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.12.2011 15:13:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj jutri se dobimo na kavi ali ne? In kdaj? ja valjda. okoli 9.30-10h. SO? Men je vseeno. Lahko tudi v EP če keri bolj paše.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.12.2011 15:38:55
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj jutri se dobimo na kavi ali ne? In kdaj? ja valjda. okoli 9.30-10h. SO? Men je vseeno. Lahko tudi v EP če keri bolj paše. meni bi bolj pasal SO, ker je T. še prehlajen in ga ne bi vlačla po EP, preveč ljudi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.12.2011 15:46:41
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: arabela* Popoldne grem pa na izpit...držite pestke bestke Držim pesti, itak da bo podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.12.2011 16:20:28
|
|
|
|
karmen7
|
Potepala sma se skoraj cel dan, zdaj pa čakam mojega. Ma do takrat je še ura pa pol, grem po kombinezon, pa v ono čebelarsko trgovino bi se morala spravit. Pa nimam pojma do kdaj delajo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.12.2011 16:53:21
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Potepala sma se skoraj cel dan, zdaj pa čakam mojega. Ma do takrat je še ura pa pol, grem po kombinezon, pa v ono čebelarsko trgovino bi se morala spravit. Pa nimam pojma do kdaj delajo... Mislim da ne preveč dolgo. A oni kombinezon, ki sem ti ga jaz posodila vam je že premajhen? Tisti je 62/68, pa se je meni zdel vedno ful velik.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.12.2011 17:24:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj jutri se dobimo na kavi ali ne? In kdaj? ja valjda. okoli 9.30-10h. SO? Men je vseeno. Lahko tudi v EP če keri bolj paše. meni bi bolj pasal SO, ker je T. še prehlajen in ga ne bi vlačla po EP, preveč ljudi. Pa naj bo SO.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.12.2011 18:03:31
|
|
|
|
bambixxx
|
zima se je uradno začela tudi na RR - lepa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.12.2011 18:04:20
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj jutri se dobimo na kavi ali ne? In kdaj? ja valjda. okoli 9.30-10h. SO? Men je vseeno. Lahko tudi v EP če keri bolj paše. meni bi bolj pasal SO, ker je T. še prehlajen in ga ne bi vlačla po EP, preveč ljudi. Pa naj bo SO. pa upam ,da ne boma same
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.12.2011 18:24:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx pa upam ,da ne boma same Bi bilo fajn da bi se nam še kdo pridružil. Mislim da je rakla matcar da še pride.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.12.2011 18:49:19
|
|
|
|
arabela*
|
čer doma...še bili na pijači..ampak je tak mrzlo bilo zunaj sedet, da smo se spakirali... zdaj pa čakam, da mi otroke pripeljejo, potem pa tak ritual
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.12.2011 18:49:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: arabela* Popoldne grem pa na izpit...držite pestke bestke Držim pesti, itak da bo podpis hvala...je šlo very very...good
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.12.2011 18:50:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx zima se je uradno začela tudi na RR - lepa ja luštne barve
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?