Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 9:25:47
|
|
|
|
majakla
|
Jutrooo! Maleckega spravila v vrtec, zmazala zajtrk, po stanovanju hodim le z eno oko odprto , zdaj pa nazaj v posteljo. Dijooo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 9:26:19
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jutro, mi smo včeraj vsi bruhali in driskali. Danes smo zaenkrat že ok, popoldne pa imava tako kontrolo s tamalo pri pediatrinji, pa da vidimo kaj bo rekla. Tako da smo vsi doma, jaz pa moram delat počasi za službo. Podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 9:48:46
|
|
|
|
arabela*
|
morning Otroke sva razvozila, v trgovino, potem pa brzake domov, da sem počakala, da mi avtosedež dostavijo....full lepi..upam, da nam bo dolgo služil...zdaj pa še samo M še treba zamenjat in še za nadomestne avte porihtat Drugo kavo sva tud spila, zdaj pa grem malo pospravit A je bila zjutraj malo boga, trebušček malo bolel in na wc-ju je že bila. zjutraj.....upam, da se ne razvije virus....ampak nekako mislim, da je to to....jo imajo v šoli na očeh in mi bojo javili, če bo panika
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 9:49:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jutro, mi smo včeraj vsi bruhali in driskali. Danes smo zaenkrat že ok, popoldne pa imava tako kontrolo s tamalo pri pediatrinji, pa da vidimo kaj bo rekla.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 10:24:08
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jutro, mi smo včeraj vsi bruhali in driskali. Danes smo zaenkrat že ok, popoldne pa imava tako kontrolo s tamalo pri pediatrinji, pa da vidimo kaj bo rekla. Tako da smo vsi doma, jaz pa moram delat počasi za službo. Podpis pa še moj pa ne pozabi nest pokakane pleničke zraven, ker boste sigurno dali v laboratorij
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 10:29:30
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, mi smo končno boljše spali, čeprav se je T. vsaki 2 uri zbujal in sem mogla vstat, mu dat piti, ga obrnit na bok in ga pokrit, da je nazaj zaspal. ampak vseeno boljše kot včerajšnje dvourno dretje skup. nos je malo boljše, je pa danes začel kašljat. sem pa včeraj sprobala inhalator in je kar ok. ve katera, kaj se da v inhalator? jaz sem včeraj samo vodo dala, v navodilih piše, da lahko tudi fiziološko. sem pa kupila v lekarni tudi eno tako zdravilno olje (mešanica zelišč - evkaliptus, meta, brin, janež, komarček), zelo lepo diši, ampak je fuuuul močno in ne upam, dat malemu tega not .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 11:01:52
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jutro, mi smo včeraj vsi bruhali in driskali. Danes smo zaenkrat že ok, popoldne pa imava tako kontrolo s tamalo pri pediatrinji, pa da vidimo kaj bo rekla. Tako da smo vsi doma, jaz pa moram delat počasi za službo. Podpis pa še moj pa ne pozabi nest pokakane pleničke zraven, ker boste sigurno dali v laboratorij Dobro da si me spomnila. Hvala. Smo jo namreč že vrgli, jo bomo pa še poiskali. Sicer je danes samo 1x kakala, pa to čisto normalno blato, trdo, tako da če ima ravno smisel ne vem, ampak nesemo vseeno lahko ja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 15:54:55
|
|
|
|
ly117
|
Jutro/dan! Pa sem fertik za letos. Za drugo leto pa še ne vem. Sam mislim da še bomo šli delat, drugač bi že kaj rekli. Morem pa priznat da me je danes ponoči ful mantral spanec. Še za lapat se mi ni bilo. Me je pa ob 15h zbudil ata, ( HB ker verjetno bi še tak spala ), da je I na difektu in da bo L ostal tačas pri njih. Trenutno še uživam v miru in tišini. Če lahklo tako rečem.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 15:55:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jutro, mi smo včeraj vsi bruhali in driskali. Danes smo zaenkrat že ok, popoldne pa imava tako kontrolo s tamalo pri pediatrinji, pa da vidimo kaj bo rekla. Tako da smo vsi doma, jaz pa moram delat počasi za službo. Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 15:58:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* da sem počakala, da mi avtosedež dostavijo....full lepi..upam, da nam bo dolgo služil... Kerega si kupla in kolko si dala? Vem da si ti vzela od 15-36kg. Ker mi2 tudi kupujema za L novi stolček. Sam da od 9-36kg pa ne vem kerega bi vzela.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 16:08:25
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: arabela* da sem počakala, da mi avtosedež dostavijo....full lepi..upam, da nam bo dolgo služil... Kerega si kupla in kolko si dala? Vem da si ti vzela od 15-36kg. Ker mi2 tudi kupujema za L novi stolček. Sam da od 9-36kg pa ne vem kerega bi vzela. Uf to še nas tudi čaka drugo leto
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 16:52:19
|
|
|
|
majakla
|
Dan Kak ste? Jaz kuham preko 39, mater ej, kaj zdaj to. Grem jutri do dr., čeprav mi ni, ampak komaj požiram in ušesa me bolijo, imam občutek kot da imam 3x večjo glavo in vrat, tak da če je to kaka angina, rabim AB, ne? Mi še stolčka ne rabimo menjat, se nič kaj ne redi, no, pa saj še je cajt. V soboto bomo pa delali smrekico, ej, že komaj čakam, pa Božička tud in pa večerjo, mmm..., pa če bom ok, grem po dooolgem času k polnočnicam, pssst, pa samo zato, ker gremo pol še na drink ali dva, hihihi. Pa ve, kaki so plani?
< Sporočilo je popravil majakla -- 20.12.2011 16:53:03 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 17:25:11
|
|
|
|
arabela*
|
čer nadaljevanka...na izy....družinsko..
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 17:38:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ve katera, kaj se da v inhalator? jaz sem včeraj samo vodo dala, v navodilih piše, da lahko tudi fiziološko. sem pa kupila v lekarni tudi eno tako zdravilno olje (mešanica zelišč - evkaliptus, meta, brin, janež, komarček), zelo lepo diši, ampak je fuuuul močno in ne upam, dat malemu tega not . jaz sem davala eukaliptus in je ful pomagalo...zakaj ne upaš dat kaj inhalirata ali samo postaviš v sobo kjer spi?
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 17:38:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: arabela* da sem počakala, da mi avtosedež dostavijo....full lepi..upam, da nam bo dolgo služil... Kerega si kupla in kolko si dala? Vem da si ti vzela od 15-36kg. Ker mi2 tudi kupujema za L novi stolček. Sam da od 9-36kg pa ne vem kerega bi vzela. Romer kid plus sem vzela...150e je stal...sem pa vzela za A, ne za M...M dobi takega čez eno leto nekje
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 17:39:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 . Sam da od 9-36kg pa ne vem kerega bi vzela. naš je od 15-36..do 12 let nekje... od 9-36 so še na paske.. jaz priporočam ali Romer ali Recaro...na testih najboljša, pa še lepo zgledata
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 17:48:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla grem po dooolgem času k polnočnicam, pssst, pa samo zato, ker gremo pol še na drink ali dva, hihihi. sem se nasmejala zdaj to smo mi pred elti počeli...kao k polnočnicam...pristali pa v haitiju
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 17:51:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pa ve, kaki so plani? plani, nič..kot vsak dan..nič posebnega... v soboto tak gremo popoldne k mojim imata foter in mati rojstni dan..fotr ravno na 24.12...tak da bomo šli voščit..zvečer pa tak malo family vzdušje doma...darila otrokom pod smreko.... od torka dalje pa sta tak frklje doma..oziroma smo vsi...moj še v četrtek dela, potem pa je 18 dni fraj.....madonca gre enim lepo...ampak sem ga zaposlila, imamo v planu koooončno dnevno pregradit in v kuhni določene zadeve porihtta še
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 17:52:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx (mešanica zelišč - evkaliptus, meta, brin, janež, komarček), zelo lepo diši, ampak je fuuuul močno in ne upam, dat malemu tega not . sanja se mi ne...nikoli delala tega
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 17:53:25
|
|
|
|
arabela*
|
grem malo migat......imam tako po stanovanju da je groza.....
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 17:53:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: majakla grem po dooolgem času k polnočnicam, pssst, pa samo zato, ker gremo pol še na drink ali dva, hihihi. sem se nasmejala zdaj to smo mi pred elti počeli...kao k polnočnicam...pristali pa v haitiju U mater kje so te dobri stari časi. Smo mi počeli isto.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 17:54:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: majakla grem po dooolgem času k polnočnicam, pssst, pa samo zato, ker gremo pol še na drink ali dva, hihihi. sem se nasmejala zdaj to smo mi pred elti počeli...kao k polnočnicam...pristali pa v haitiju U mater kje so te dobri stari časi. Smo mi počeli isto. ..pa na tak način smo k žegnu nosili ..samo nam je kelnar žegnal namest župnika
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 17:55:29
|
|
|
|
katy83
|
Bambi, jaz sem dala v inhalator zelo razredčen kamilični čaj...je full fajn ven dišalo Majakla, Punce, berem vas, ampak ni časa za komentirat...upam, da ne zamerite... na obljubljeno pijačo nisem pozabila...ko bom imela več časa, vas povabim lepo mi bodite
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 17:56:48
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* grem malo migat......imam tako po stanovanju da je groza..... jaz tudi zdaj greva z malim pospravljat...je dobra ura dela potem pa kopanje in spanje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.12.2011 17:57:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: arabela* da sem počakala, da mi avtosedež dostavijo....full lepi..upam, da nam bo dolgo služil... Kerega si kupla in kolko si dala? Vem da si ti vzela od 15-36kg. Ker mi2 tudi kupujema za L novi stolček. Sam da od 9-36kg pa ne vem kerega bi vzela. Romer kid plus sem vzela...150e je stal...sem pa vzela za A, ne za M...M dobi takega čez eno leto nekje Ja vem ja da je za A. IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: ly117 . Sam da od 9-36kg pa ne vem kerega bi vzela. naš je od 15-36..do 12 let nekje... od 9-36 so še na paske.. jaz priporočam ali Romer ali Recaro...na testih najboljša, pa še lepo zgledata Saj to je problem ker se ne morem odločit. L ima zdaj stol od 0-18 kg. Mu je še čist ok, sam se mi zdi da je preveč poležen. Za od 15-36kg je pa še itak premali, ker rabi še paske oz 5 točkovni sistem.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
vtikanje23tinaali pustite staršem ali tašči oz. tastu,da se vtikajo v vzgojo vaših otrok?da,ker potrebujem nasvete (
5%)
ne,ponorim! (
11%)
se ne vtikajo (
14%)
pustim do neke meje (
45%)
ne pustim,vzgoja je izključno stvat staršev (
25%)
Število vseh glasov: 506Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!