petarda
|
Dobro jutro . Meni je junior že vse živce spil zjutraj ...joj, kdaj se bo to nehalo Ta otrok se res niti eno jutro ne odpravi v vrtec brez, da bi vsaj enkrat zajokal...ampak tak jok, ko vidiš, da je čisto izsiljevanje . Pa se ful trudimo z njim in okoli njega, pa je malo bolje, potem pa spet po starem. Ampak skoz imam občutek, da mogoče je kaj bolan, da ga muči kaka alergija in se ne počuti dobro in se potem tudi tako obnaša? Ne vem . Zdaj, ko je bil čez vikend čez noč pri tašči je tudi rekla, da ima občutek, da je nekaj bolan . Da sicer je bil priden ampak očke bolj take zmatrane... Zadnjič sem videla, da je v DM-ovi kremici za otroke, ki smo jo uporabljali neka bakterija, ki lahko povzroči vnetje kože, izpuščaje....no, smo jo odstranili in je koža res boljše, ampak očke ima pa res še velikokrat take vodene...pa spet, ko razmišljam...ni čudno, da ima vodene, če pa stalno nekaj sitnari in joka . Pa spet, če razmišljam...kaj bi mu pa lahko bilo? A naj grem k zdravniku? Zadnjič sva bila, ko sem mislila, da ima vnetje mehurja, ko je tako lulal in ni na vodi nič pokazalo. Kakšne preiskave naj pa sploh še naredi? Spet - če ga pa res kaj muči, mi bo pa ful hudo, da ga nisem pravi čas peljala . Kaj pa alergije? A se katera (na mleko, jajca... ) kaže tako, da je otrok siten, nejevoljen...ali se vse kažejo čez osip, fleke, drisko.... Nimam pojma kje nadaljevati in iskati vzrok za tako obnašanje Bi bila pa veliko bolj vesela, če bi vedela, da je popolnoma zdrav, da je samo obdobje in da bo minilo. Ahhhh.....
|