|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
19.12.2011 12:12:50   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Paštetka še malo, pa bosta lahko z oćijem hodila na rock koncerte, da tebi ne bo treba user posted image

Onadva bi itak uživala na tem koncertu, ko se ta CD vrti non stop v avtu. Zato je pa meni že user posted image

saj bi ju vzela s sabo, samo mi nekak tak majhna ušesa in preglasna glasba ne grejo skupja. Sem pa videla tam precej otrok, kot so naši stari.user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
19.12.2011 12:25:28   
petarda
A daj user posted image  Ker to se pa tudi meni zdi še prezgodaj. Si ne predstavljam petardita na kakem takem koncertu.

Nina...a tko, kot roboti al kako drugač? user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
19.12.2011 19:29:45   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

A bubi je pa na Dunaju ostala? user posted image

Ful je bilo fajn user posted image user posted image user posted image ampak tak lepo pa spet ni bilo user posted image user posted image user posted image

Prirodoslovni muzej je zakon - komaj čakam, da peljem bubija tja. Na pomlad, pa bomo še v Prater zavili. user posted image

Saj malo mi je bilo žal, da ga nisem zravne vzela, ampak glede na virozo v četrtek nisem upala. Pa še na vikendu je bil, tako da nisem hotela bubike same pustit.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
19.12.2011 19:39:40   
*bubi*
Sicer pa ja, tudi nas je danes zjutraj presenetil sneg. Popoldan sta šla otroka sama ven - se malo kepat, metat po snegu, bubi pa je snežakeca naredil.
Potem pa mi pozvoni, mu odprem preko domofona, njega pa ni in ni.... pa naenkrat jok na hodniku, že v našem štuku: maaaaaamiiiiiii snežaku se je glava razbila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa še zdaj ne verjamem, da bubi ne bi vedel, da se snežak stopi v stanovanju user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
19.12.2011 20:01:59   
ada2
user posted image user posted image user posted image
ta je dobra bubi....

adam je pa potegnil ta kratko pri teh kozah... ga je močno zdelalo. vročino ima cel dan pomalem, zdaj zvečer se mu je še dvignila. kozice so se pa nagnetle predvsem na vrat in obraz, tako, da še zgleda cel ubog.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
19.12.2011 20:05:41   
*bubi*

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
19.12.2011 20:46:58   
NinaŠ
Adam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
19.12.2011 20:51:04   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Adam user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
20.12.2011 8:02:07   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro user posted image . Meni je junior že vse živce spil zjutraj user posted image user posted image user posted image user posted image ...joj, kdaj se bo to nehalo user posted image  Ta otrok se res niti eno jutro ne odpravi v vrtec brez, da bi vsaj enkrat zajokal...ampak tak jok, ko vidiš, da je čisto izsiljevanje user posted image user posted image user posted image . Pa se ful trudimo z njim in okoli njega, pa je malo bolje, potem pa spet po starem. Ampak skoz imam občutek, da mogoče je kaj bolan, da ga muči kaka alergija in se ne počuti dobro in se potem tudi tako obnaša? Ne vem user posted image . Zdaj, ko je bil čez vikend čez noč pri tašči je tudi rekla, da ima občutek, da je nekaj bolanuser posted image . Da sicer je bil priden ampak očke bolj take zmatrane...user posted image  Zadnjič sem videla, da je v DM-ovi kremici za otroke, ki smo jo uporabljali neka bakterija, ki lahko povzroči vnetje kože, izpuščaje....no, smo jo odstranili in je koža res boljše, ampak očke ima pa res še velikokrat take vodene...pa spet, ko razmišljam...ni čudno, da ima vodene, če pa stalno nekaj sitnari in jokauser posted image . Pa spet, če razmišljam...kaj bi mu pa lahko bilo? A naj grem k zdravniku? Zadnjič sva bila, ko sem mislila, da ima vnetje mehurja, ko je tako lulal in ni na vodi nič pokazalo. Kakšne preiskave naj pa sploh še naredi? user posted image  Spet - če ga pa res kaj muči, mi bo pa ful hudo, da ga nisem pravi čas peljalauser posted image . Kaj pa alergije? A se katera (na mleko, jajca...user posted image ) kaže tako, da je otrok siten, nejevoljen...ali se vse kažejo čez osip, fleke, drisko....user posted image  Nimam pojma kje nadaljevati in iskati vzrok za tako obnašanje user posted image  Bi bila pa veliko bolj vesela, če bi vedela, da je popolnoma zdrav, da je samo obdobje in da bo minilo.user posted image  Ahhhh.....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
20.12.2011 8:07:27   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
20.12.2011 8:15:19   
petarda
Drgač pa opažam, da sta moja dva fanta zdaj v zadnjih dveh mesecih občutno zrasla. user posted image  Evo hlače, ko sem mislila, da bodo čez celo zimo zdržale pri juniorju so mu že skoraj vse na knap, petarditu so pa skoraj vsi rokavi pri majčkah že prekratki...saj ne vem kerega smeškota naj prilimam.user posted image  No naj bo tale user posted image user posted image user posted image ...čeprav bi prav vsi v tabelci prav prišliuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
20.12.2011 9:27:48   
ada2
petarda user posted image user posted image
a bo v tolažbo, da je miha tudi tak.... da je pa zdaj začel še bolj izsiljevati, ko je adam bolan in če ne doseže se spravi kar na njega. adam pa res cel v mehurih, komaj se drži pokonci.... in potem joka kako je miha nesramen, ko je bil on bolan ga je pa adam božal in z njim ležal pri miru in gledal risanko. miha je sicer zraven, bi gledal risanko, ampak on bi zraven še skakal po postelji, adamu pa seveda to ne paše..... aaaahhhh, upam, da hitro mine. no, saj v soboto že moram iti delat. še sreča, da so potem počitnice.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
20.12.2011 9:30:21   
ada2
aja, kolko pa kaj nosijo novembrčki številke oblačil? našemu je 116 še tako za silo prav, večinoma ima 122. nogo pa 30-31.
pa petarda za juniorja me še zanima. naš miha ima 98-104, nogo pa 25, s tem, da te zimske sem mu pa kar 26 morala kupit.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
20.12.2011 9:50:22   
petarda
Petarditu je bila do zdaj pri majčkah prav 104-110, zdaj jih ima vse več 116, čeprav so mu nekatere še fuuuul prevelike. Hlače obvezno 104 in so mu še te prevelike. Nogo 28-29. Junior ima različno...kakšno majčko tudi 86 ali celo 80, hlače večinoma 86-92, tudi kakšne 98. Nogo 23-24.user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
20.12.2011 9:51:41   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

petarda user posted image user posted image
a bo v tolažbo, da je miha tudi tak....

V tolažbo bo toliko, da mogoče opustim misel na to, da je bolan.user posted image  Tudi zate user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
20.12.2011 11:13:49   
Paštetka
Jao petarda... sploh mi ne govori. Naš je tudi taka jokica. Če česa ne zna ali pozabi kaj narediti npr. v šoli, je takoj jok. Midva sva prejšnji teden uvedla srčke in kaplice. In po 5 srčkih dobi malo nagrado. Naj povem, da je prvih pet dni zdržal brez izsiljevanja z jokom in prav tako v šoli brez joka, če česa ne zna. Danes zjutraj, pa .... adijo pamet. joj zaradi ene trenirke. Vsak dan hoče iti v trenirki v šoli. Kavbojk, hlač sploh ne pogleda. In ker je želel imeti eno majico, ki ne paše na trenirko, sem rekla, da si mora obleči kavbojke, če želi imeti majico. Adijo pamet. Ne bom se oblekel, ne bom si opral zob, dokler mi ne dovoliš trenirke...user posted image In ko sem rekla, da bo dobil solzico za daneš, še večji jok.... In to gre tako daleč, da se začne potem že tresti in je v agoniji. In takrat se ne morem niti z njim pogovoriti, ker je totalno nerazsoden.
Pa kako ga je lepo pohvalila učiteljica, da je bil cel teden super. Evo, ena trenirka, ...pa rata štala user posted image Z
In ko sem ga odložila v šoli in se vsedla v avto sem si prav oddahnila. Razmišljala sem ali si še katera druga tak včasih zaželi samo, da bi jo pustili vsaj za pol dneva na miru, da me ničesar nihče ne sprašuje, niti dotika. Zaželim si, da bi se vsedla v hotelsko sobo, prižgala TV, in ničesar drugega ne bi rabila kot mir en dan ali vsaj dopoldan. HMmmmm...

In ko si končno izbere ene in obleče kavbojke, ugotovim, da so mu v pasu premajhne in potem jovo na novo pregovarjanje, da si izbere druge...

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 20.12.2011 11:15:45 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
20.12.2011 11:16:48   
Paštetka
meni se zdi, da ravno pozimi, ko rabiš največ oblačil in so tudi dražje raste kot goba po dežju user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
20.12.2011 13:24:27   
ada2
vsakokrat ko pogledam adama me prime, da bi se na glas razjokalauser posted image  revček... pa kako pogumno se drži....
je bila prej soseda pri meni in ko ga je vidla je tudi ona solzne oči dobila

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
20.12.2011 13:55:05   
Urša
Paštetka, tudi meni bi pasala hotelska soba! Vsaj eno dopoldne ali pa eno noč recimo! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
20.12.2011 13:56:02   
Urša
Bošček Adam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tolaži se, da boste kmalu fraj! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
20.12.2011 13:57:10   
Urša
U, jaz pa obožujem rock koncerte! user posted image user posted image user posted image  Te dni bo pri nas Werner, če katero zanima! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
20.12.2011 13:58:26   
Urša
Glede tiste naše prigode-se bi res dalo strnit v film, ker se je vse zgodilo v roku dveh ur. In zdaj je tudi meni smešno, takrat pa mi ni bilo! user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
20.12.2011 14:00:25   
Urša
V času, ko bi bila v hotelski sobi, pa bi lahko prišla k nam čistilka, sem ugotovila, da se našega stanovanja se ne da pospravit. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
20.12.2011 14:13:09   
Urša
Ada, kaj je bilo v zaporu s tistima dvema?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
20.12.2011 14:16:50   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

A ste že padle v praznično vzdušje? Jaz še čisto nič user posted image . Se prav sama sebi čudim, ker me ponavadi začne že v začetku decembra metat...pravzaprav že konec novembra user posted image

Jaz čisto nič. Mi bo prav čudno voščilnice pisat in smrekco postavit! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

varstvo
marta82

Koliko bi bile pripravljene odšteti za organizirano zasebno varstvo v Mb (zdrava prehrana, majhna skupina, vodene dejavnosti, prilagojeni prostori,...)?

do 200€ (64%)

do 250 € (19%)

do 300 € (8%)

do 350 € (10%)

Število vseh glasov: 143

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!