petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Joj, kako je Tina danes sama sebe nabasala . Zjutraj ji reče, naj na začetku smuča bolj previdno, ko ima daljše smuče kot lani. In ona mu takoj "Neee saj sem na teh že lani smučala" Jaz seveda, mojmu takoj "Psssssst", ker vem, da če bi ji rekla, da so nove/daljše kot lanske/skratka druge, bi šla se spustila ful s strahom, bilo bi en kup cviljenja, da ona na teh smučah ne zna smučat.... ne vem kako je uspela pozabit kakšne je imela lani, da je te uporabljal Anže... No njeni samozavesti dodatnih 20 cm seveda ni povzročilo nobenih težav (pa je bilo, pošteno povedano, tudi mene mal strah, da se ne bo takoj znajdla ). Sem jo, ko sva zaključili, podučila o njeni zmoti, pa še ni takoj verjela , no saj ko sem ji opisala lanske, se je spomnila Verjetno so ji bile znane, ko jih je pri Anžetu gledala . Meni ste tudi lepi na teh smučarskih slikicah in nekako delim občutke s paštetko. S tem, da jaz še vedno upam, da bom tudi jaz smučala, ker sem smučala že kot najstnica in imam lepe spomine na bele strmine. Zdaj pa že doooooooolgo nisem bila na smučkah, ker sem zadnjih 7 let itak noseča ali imam pa malega dojenčka ... in sploh ne vem, če še znam No, letos se še ne bom spuščala v to, drugo leto pa že morda...
|