Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 9:31:11
|
|
|
|
Paštetka
|
jaz sem se tudi odločila, da naredim koladarje za babici .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 9:31:55
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Moj paketek za pod smrekico je baje že v Mariboru iiiiiiiiiiiiiiii, komaj čakam jaz tudi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 9:32:50
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka jaz sem se tudi odločila, da naredim koladarje za babici . boš morala kar pohiteti, če jih želiš dobiti še ta teden. al si jih že naredila?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 9:35:24
|
|
|
|
Paštetka
|
MEne je pa včeraj božiče klical, da ni dobil helo kiti trenirke. In je M rekla, da je lahko tudi navadna. . Je pa takoj vprašala, če je našel helo kiti kozarček . Sta mu pa na vhodna vrata zalepila svoje ime, da ju bo Božiček našel Nekaj sta se menila in pisala in potem samo enkrat vidim nalepke zunaj na vratih . Pismo imata včasih ideje. Presenečata me iz dneva v dan
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 9:36:43
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka jaz sem se tudi odločila, da naredim koladarje za babici . boš morala kar pohiteti, če jih želiš dobiti še ta teden. al si jih že naredila? ja, včeraj sem jih oddala. POznam pa direktorja pri Digifotu, tako, da sem ga že klicala in je obljubil, da bodo do takrat.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 9:38:14
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka jaz sem se tudi odločila, da naredim koladarje za babici . Boš videla, ne bo ti žal...jaz se naših ne morem nagledat . Samo za mojo mami sem delala A4 format, pa samo neka dolgočasna ozadja so bila možna in mi ni tako lep, kot tisti od tašče, ki je A3, zraven sem še dopisala kakšno lepo misel...razlike vsega cca 5 EUR in mi je žal, da nisem oba naredila večja.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 9:39:19
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka POznam pa direktorja pri Digifotu, tako, da sem ga že klicala in je obljubil, da bodo do takrat. pol ga pa vprašaj, kaj čarajo z mojo fotoknjigo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 9:41:14
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Boš videla, ne bo ti žal...jaz se naših ne morem nagledat . Se strinjam. Jaz se naših tudi ne morem nagledati, sploh decembra. Komaj čakam, da pride na vrsto No, jaz sem letos naredila oba A2 format in mi niti najmanj ni žal.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 9:41:21
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka jaz sem se tudi odločila, da naredim koladarje za babici . boš morala kar pohiteti, če jih želiš dobiti še ta teden. al si jih že naredila? ja, včeraj sem jih oddala. POznam pa direktorja pri Digifotu, tako, da sem ga že klicala in je obljubil, da bodo do takrat. Uuuu, tale informacija bi pa še znala prav pridet ...zame, ki vedno čakam do zadnjega Čeprav moram rečt, da sem jim jaz enkrat tudi pritežila, ker sem bila pozna z eno fotoknjigo in so bili zelo prijazni, kljub temu, da nobenega ne poznam tam in me obravnavali prednostno. Se očitno res potrudijo za svoje stranke
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 9:41:56
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda A4 format, pa samo neka dolgočasna ozadja so bila možna Kje pa si delala tega?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 9:42:09
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka jaz sem se tudi odločila, da naredim koladarje za babici . Boš videla, ne bo ti žal...jaz se naših ne morem nagledat . Samo za mojo mami sem delala A4 format, pa samo neka dolgočasna ozadja so bila možna in mi ni tako lep, kot tisti od tašče, ki je A3, zraven sem še dopisala kakšno lepo misel...razlike vsega cca 5 EUR in mi je žal, da nisem oba naredila večja. Jaz sem delala duplo, ki pride A3. Zgoraj je A4 s slikami, spodaj pa koledar. Za ozadja sem jaz kar sliko naredila. Tako, da ozadij ni. POtem sem pa okrog slike, ki je ozadje dala še manjše slike.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 9:42:42
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda so bili zelo prijazni, kljub temu, da nobenega ne poznam tam in me obravnavali prednostno. Se očitno res potrudijo za svoje stranke jaz imam tudi take izkušnje
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 9:43:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Jaz sem delala duplo, ki pride A3. Zgoraj je A4 s slikami, spodaj pa koledar. Jaz pa sem delala duplo A3. S tem, da sem tudi spodaj dala slike, ker mi je bilo škoda celega lista za številke
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 9:44:47
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda A4 format, pa samo neka dolgočasna ozadja so bila možna Kje pa si delala tega? Pri dm...samo tisti, ko sem si ga jaz izbrala - da ima še za dva meseca naprej, je imel samo barvna ozadja...in enostavne postavitve....al pa se jaz nisem znašla...tega sem delala zvečer in sem bila že preveč utrujena, da bi kaj dolgo iskala..saj, zdaj mi je malo žal, ampak kaj češ ....bo pa drugo leto lepši
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 9:44:48
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka POznam pa direktorja pri Digifotu, tako, da sem ga že klicala in je obljubil, da bodo do takrat. pol ga pa vprašaj, kaj čarajo z mojo fotoknjigo Kaj nisi prej rekla. Me je pa vprašal, če je fotoknjiga, ker jih imajo baje fuuuul za narediti. Ampak, če si oddala do 18. decenbra, potem bo narejena do božiča
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 9:46:20
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Jaz sem delala duplo, ki pride A3. Zgoraj je A4 s slikami, spodaj pa koledar. Jaz pa sem delala duplo A3. S tem, da sem tudi spodaj dala slike, ker mi je bilo škoda celega lista za številke Jaz sem pa tam noter napisala imena, kot imamo rojstni dan (Širši družinski člani), pa okrasila sem s slikicami, ki so bili v predlogi. Balončke, tortice..., kjer so RD, itd...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 9:48:04
|
|
|
|
petarda
|
Ajdi...grem malo pospravit...danes pride mami pazit na naše škorce, ker greva midva SPET naokoli....letos je kar pester veseli december - nimam nič proti...je lepo malo preklopit in se družit s prijatelji ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 9:48:11
|
|
|
|
*bubi*
|
paštetka, ni panike, ker ni mišljena za darilo. Sem pa že v soboto dobila mail, da gre v izdelavo in naj bom naslednjih 24ur pozorna na njihove maile. Eh, bom prečekirala, mogoče pa me že čaka v poslovalnici v MB. Sem naredila knjigico iz potepa po Maroku
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 9:49:37
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Jaz sem delala duplo, ki pride A3. Zgoraj je A4 s slikami, spodaj pa koledar. Jaz pa sem delala duplo A3. S tem, da sem tudi spodaj dala slike, ker mi je bilo škoda celega lista za številke Jaz sem pa tam noter napisala imena, kot imamo rojstni dan (Širši družinski člani), pa okrasila sem s slikicami, ki so bili v predlogi. Balončke, tortice..., kjer so RD, itd... To sem pa jaz videla v njihovi promociji enkrat in se mi je zdelo tudi ful, ful fajn.... .... Koliko pa pride en tak koledar, kot si ga naredila?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 9:50:13
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Jaz sem pa tam noter napisala imena, kot imamo rojstni dan (Širši družinski člani), pa okrasila sem s slikicami, ki so bili v predlogi. Balončke, tortice..., kjer so RD, itd... veš da sem študirala tole varianto... mi je všeč. Ampak nimajo pametnega urejevalnika, da bi sliko avtomatsko sam pomanjšal na velikost kvadratka. Jaz bi dala namreč not kar slike oseb. No, na koncu pa sem pri konkurenci delala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 9:51:39
|
|
|
|
*bubi*
|
petarda, uživajta Jaz imam tudi danes fraj. OK, tisto službo vmes odmislim, mi bo v veselje. Nimam pa odraslih popoldan. Bom darila zavila, pa še dokupim, če bo kaj treba, tako da naslednjih nekaj dni ne bo treba po trgovinah letat.
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 21.12.2011 9:52:19 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 9:51:58
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Jaz sem pa tam noter napisala imena, kot imamo rojstni dan (Širši družinski člani), pa okrasila sem s slikicami, ki so bili v predlogi. Balončke, tortice..., kjer so RD, itd... veš da sem študirala tole varianto... mi je všeč. Ampak nimajo pametnega urejevalnika, da bi sliko avtomatsko sam pomanjšal na velikost kvadratka. Jaz bi dala namreč not kar slike oseb. No, na koncu pa sem pri konkurenci delala Ja, jaz sem tudi tako mislila...sprobat pa res nisem šla...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 10:04:11
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Jaz sem pa tam noter napisala imena, kot imamo rojstni dan (Širši družinski člani), pa okrasila sem s slikicami, ki so bili v predlogi. Balončke, tortice..., kjer so RD, itd... veš da sem študirala tole varianto... mi je všeč. Ampak nimajo pametnega urejevalnika, da bi sliko avtomatsko sam pomanjšal na velikost kvadratka. Jaz bi dala namreč not kar slike oseb. No, na koncu pa sem pri konkurenci delala pa saj si imela tam levo ob strani kvadratek, krogec za vstavljanje. Jaz sem enega naredila, potem pa samo kopirala in lepila oblike, pa potem noter zlagala slikice. Je šlo ful hitro. Petarda za koledar sem dala 18 eurov.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 10:04:51
|
|
|
|
Paštetka
|
jutri pa Praga
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.12.2011 10:05:18
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Ada, kaj je bilo v zaporu s tistima dvema? a ne poznaš vica, ko sta bile 2 ženski 10 let skupaj v celici zaprti, pa so ju spustili na prostost in je ena rekla: "aja, še nekaj sem ti pozabila povedat.".....?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zadnje s foruma
Imena..noname..Katero od naslednjih imen vam je najbolj všeč?Timon (
42%)
Evgen (
9%)
Adam (
35%)
Oto (
14%)
Število vseh glasov: 278Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!