|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
21.12.2011 9:31:11   
Paštetka
jaz sem se tudi odločila, da naredim koladarje za babici user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
21.12.2011 9:31:55   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Moj paketek za pod smrekico je baje že v Mariboru user posted image  iiiiiiiiiiiiiiii, komaj čakam user posted image

jaz tudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
21.12.2011 9:32:50   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

boš morala kar pohiteti, če jih želiš dobiti še ta teden. al si jih že naredila?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
21.12.2011 9:35:24   
Paštetka
MEne je pa včeraj božiče klical, da ni dobil helo kiti trenirke. In je Muser posted image rekla, da je lahko tudi navadna. user posted image . Je pa takoj vprašala, če je našel helo kiti kozarček user posted image .
Sta mu pa na vhodna vrata zalepila svoje ime, da ju bo Božiček našel user posted image user posted image user posted image
Nekaj sta se menila in pisala in potem samo enkrat vidim nalepke zunaj na vratih user posted image user posted image user posted image . Pismo imata včasih ideje. Presenečata me iz dneva v danuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
21.12.2011 9:36:43   
Paštetka

boš morala kar pohiteti, če jih želiš dobiti še ta teden. al si jih že naredila?

ja, včeraj sem jih oddala. POznam pa direktorja pri Digifotu, tako, da sem ga že klicala in je obljubil, da bodo do takrat.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
21.12.2011 9:38:14   
petarda

Boš videla, ne bo ti žal...jaz se naših ne morem nagledat user posted image . Samo za mojo mami sem delala A4 format, pa samo neka dolgočasna ozadja so bila možna in mi ni tako lep, kot tisti od tašče, ki je A3, zraven sem še dopisala kakšno lepo misel...razlike vsega cca 5 EUR in mi je žal, da nisem oba naredila večja. user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
21.12.2011 9:39:19   
*bubi*

POznam pa direktorja pri Digifotu, tako, da sem ga že klicala in je obljubil, da bodo do takrat.user posted image

pol ga pa vprašaj, kaj čarajo z mojo fotoknjigo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
21.12.2011 9:41:14   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Boš videla, ne bo ti žal...jaz se naših ne morem nagledat user posted image .

Se strinjam. Jaz se naših tudi ne morem nagledati, sploh decembra. Komaj čakam, da pride na vrsto user posted image user posted image user posted image

No, jaz sem letos naredila oba A2 format in mi niti najmanj ni žal.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
21.12.2011 9:41:21   
petarda

ja, včeraj sem jih oddala. POznam pa direktorja pri Digifotu, tako, da sem ga že klicala in je obljubil, da bodo do takrat.user posted image

Uuuu, tale informacija bi pa še znala prav pridet user posted image user posted image user posted image user posted image ...zame, ki vedno čakam do zadnjega user posted image  

Čeprav moram rečt, da sem jim jaz enkrat tudi pritežila, ker sem bila pozna z eno fotoknjigo in so bili zelo prijazni, kljub temu, da nobenega ne poznam tam in me obravnavali prednostno. user posted image  Se očitno res potrudijo za svoje stranke user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
21.12.2011 9:41:56   
*bubi*

A4 format, pa samo neka dolgočasna ozadja so bila možna

Kje pa si delala tega?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
21.12.2011 9:42:09   
Paštetka

Boš videla, ne bo ti žal...jaz se naših ne morem nagledat user posted image . Samo za mojo mami sem delala A4 format, pa samo neka dolgočasna ozadja so bila možna in mi ni tako lep, kot tisti od tašče, ki je A3, zraven sem še dopisala kakšno lepo misel...razlike vsega cca 5 EUR in mi je žal, da nisem oba naredila večja. user posted image

Jaz sem delala duplo, ki pride A3. Zgoraj je A4 s slikami, spodaj pa koledar. Za ozadja sem jaz kar sliko naredila. Tako, da ozadij ni. POtem sem pa okrog slike, ki je ozadje dala še manjše slike.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
21.12.2011 9:42:42   
*bubi*

so bili zelo prijazni, kljub temu, da nobenega ne poznam tam in me obravnavali prednostno. user posted image  Se očitno res potrudijo za svoje stranke user posted image

jaz imam tudi take izkušnje user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
21.12.2011 9:43:53   
*bubi*

Jaz sem delala duplo, ki pride A3. Zgoraj je A4 s slikami, spodaj pa koledar.

Jaz pa sem delala duplo A3. S tem, da sem tudi spodaj dala slike, ker mi je bilo škoda celega lista za številke user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
21.12.2011 9:44:47   
petarda

A4 format, pa samo neka dolgočasna ozadja so bila možna

Kje pa si delala tega?

Pri dm...samo tisti, ko sem si ga jaz izbrala - da ima še za dva meseca naprej, je imel samo barvna ozadja...in enostavne postavitve....al pa se jaz nisem znašla...tega sem delala zvečer in sem bila že preveč utrujena, da bi kaj dolgo iskala..saj, zdaj mi je malo žal, ampak kaj češ user posted image ....bo pa drugo leto lepši user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
21.12.2011 9:44:48   
Paštetka

POznam pa direktorja pri Digifotu, tako, da sem ga že klicala in je obljubil, da bodo do takrat.user posted image

pol ga pa vprašaj, kaj čarajo z mojo fotoknjigo user posted image user posted image user posted image

Kaj nisi prej rekla. Me je pa vprašal, če je fotoknjiga, ker jih imajo baje fuuuul za narediti. Ampak, če si oddala do 18. decenbra, potem bo narejena do božičauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
21.12.2011 9:46:20   
Paštetka

Jaz pa sem delala duplo A3. S tem, da sem tudi spodaj dala slike, ker mi je bilo škoda celega lista za številke user posted image

Jaz sem pa tam noter napisala imena, kot imamo rojstni dan (Širši družinski člani), pa okrasila sem s slikicami, ki so bili v predlogi. Balončke, tortice..., kjer so RD, itd...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
21.12.2011 9:48:04   
petarda
Ajdi...grem malo pospravit...danes pride mami pazit na naše škorce, ker greva midva SPET naokoli....letos je kar pester veseli december - nimam nič proti...je lepo malo preklopit in se družit s prijatelji user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
21.12.2011 9:48:11   
*bubi*
paštetka, ni panike, ker ni mišljena za darilo. Sem pa že v soboto dobila mail, da gre v izdelavo in naj bom naslednjih 24ur pozorna na njihove maile.
Eh, bom prečekirala, mogoče pa me že čaka v poslovalnici v MB.

Sem naredila knjigico iz potepa po Maroku user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
21.12.2011 9:49:37   
petarda

Jaz sem pa tam noter napisala imena, kot imamo rojstni dan (Širši družinski člani), pa okrasila sem s slikicami, ki so bili v predlogi. Balončke, tortice..., kjer so RD, itd...

To sem pa jaz videla v njihovi promociji enkrat in se mi je zdelo tudi ful, ful fajn....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... Koliko pa pride en tak koledar, kot si ga naredila?

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
21.12.2011 9:50:13   
*bubi*

veš da sem študirala tole varianto... mi je všeč. Ampak nimajo pametnega urejevalnika, da bi sliko avtomatsko sam pomanjšal na velikost kvadratka. Jaz bi dala namreč not kar slike oseb.

No, na koncu pa sem pri konkurenci delala user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
21.12.2011 9:51:39   
*bubi*
petarda, uživajta user posted image user posted image user posted image

Jaz imam tudi danes fraj. OK, tisto službo vmes odmislim, mi bo v veselje. Nimam pa odraslih popoldan. Bom darila zavila, pa še dokupim, če bo kaj treba, tako da naslednjih nekaj dni ne bo treba po trgovinah letat.

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 21.12.2011 9:52:19 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
21.12.2011 9:51:58   
petarda

veš da sem študirala tole varianto... mi je všeč. Ampak nimajo pametnega urejevalnika, da bi sliko avtomatsko sam pomanjšal na velikost kvadratka. Jaz bi dala namreč not kar slike oseb.

Ja, jaz sem tudi tako mislila...sprobat pa res nisem šla... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
21.12.2011 10:04:11   
Paštetka

pa saj si imela tam levo ob strani kvadratek, krogec za vstavljanje. Jaz sem enega naredila, potem pa samo kopirala in lepila oblike, pa potem noter zlagala slikice. Je šlo ful hitro.

Petarda za koledar sem dala 18 eurov.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
21.12.2011 10:04:51   
Paštetka
jutri pa Praga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
21.12.2011 10:05:18   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Ada, kaj je bilo v zaporu s tistima dvema?

user posted image user posted image user posted image

a ne poznaš vica, ko sta bile 2 ženski 10 let skupaj v celici zaprti, pa so ju spustili na prostost in je ena rekla: "aja, še nekaj sem ti pozabila povedat.".....?user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Imena
..noname..

Katero od naslednjih imen vam je najbolj všeč?

Timon (42%)

Evgen (9%)

Adam (35%)

Oto (14%)

Število vseh glasov: 278

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!