petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Jao petarda... sploh mi ne govori. Naš je tudi taka jokica. Če česa ne zna ali pozabi kaj narediti npr. v šoli, je takoj jok. Midva sva prejšnji teden uvedla srčke in kaplice. In po 5 srčkih dobi malo nagrado. Naj povem, da je prvih pet dni zdržal brez izsiljevanja z jokom in prav tako v šoli brez joka, če česa ne zna. Danes zjutraj, pa .... adijo pamet. joj zaradi ene trenirke. Vsak dan hoče iti v trenirki v šoli. Kavbojk, hlač sploh ne pogleda. In ker je želel imeti eno majico, ki ne paše na trenirko, sem rekla, da si mora obleči kavbojke, če želi imeti majico. Adijo pamet. Ne bom se oblekel, ne bom si opral zob, dokler mi ne dovoliš trenirke... In ko sem rekla, da bo dobil solzico za daneš, še večji jok.... In to gre tako daleč, da se začne potem že tresti in je v agoniji. In takrat se ne morem niti z njim pogovoriti, ker je totalno nerazsoden. Pa kako ga je lepo pohvalila učiteljica, da je bil cel teden super. Evo, ena trenirka, ...pa rata štala Z In ko sem ga odložila v šoli in se vsedla v avto sem si prav oddahnila. Razmišljala sem ali si še katera druga tak včasih zaželi samo, da bi jo pustili vsaj za pol dneva na miru, da me ničesar nihče ne sprašuje, niti dotika. Zaželim si, da bi se vsedla v hotelsko sobo, prižgala TV, in ničesar drugega ne bi rabila kot mir en dan ali vsaj dopoldan. HMmmmm... In ko si končno izbere ene in obleče kavbojke, ugotovim, da so mu v pasu premajhne in potem jovo na novo pregovarjanje, da si izbere druge... Uh...paštetka...v vsaki črki te razumem kako se počutiš...v vsaki!!! Joj, kolk bi blo lušno, da bi šle skupaj za kak dan na off...ampak tako...cel dan bi ležale vsaka v svoji sobi, potem bi šle lahko zvečer ven na kakšen koktejlček, potem pa spet vsaka v svojo sobo...spale do onemoglosti, drug dan bi vsaka po svoje, zvečer pa spet kaka pijačka pa spat...no potem bi pa lahko šle domov - spočite in nafilane s svežo energijo...
|