petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Pri nas je bil pester dan, da ni za verjet! Smo šli v kino in na nočni ogled novoletnih stojnic v Lj. Skratka, najprej nas je na parkirišču ena spregledala in nas ruknila. Nič hujšega, ampak cel kup letanj bo spet. Pa še ni hotela priznat krivde, ker nas ni videla-je bil zraven nje parkiran kombi, pa je bilo slabo pregledno in sem jaz kar policijo pokicala naj razsodijo. Itak o krivdi ni bilo dvoma-je dobila še plačilni nalog za prekršek. Potem pospremim Niko na WC in jo čakam pri blagajni, pa je že nekam dolgo ni bilo, grem pogeldat in en jok iz kabine-se je zaklenila in ni znala odklenit. Spodaj se ni dalo it ven, zgoraj je bilo previsoko, njo je pa že panika zagrabla-na srečo ji je po mojih navodilih uspelo, reva je bla vsa v solzah! Mislim, da se je zaklenila prvič in zadnjič, vsaj do najstniških let! Priznam, sem se kar ustrašila kaj naredit! To pa še ni bilo vse! Za posladek pa smo še v liftu obtičali med dvema nadstropjema in so nas mogli reševat! Ne rabim razlagat, da je bil lift zelo majhen, moj pa klastofobičen in ga je začelo srce grabit, se je kar na tla zleknil, pa začel, da ne more dihat, tamala2 itak čisto prestrašena, še dobro, da sem bila vsaj jaz OK, samo me je bilo strah, da mi skup ne zleze. Po ene 10ih minutah, katere so se zdele cela večnost, smo bili na varnem. Pestro, res! Uh...tole pa je bilo res pestro ...bi se tudi jaz nekako tolažila z Nininimi besedami Ada..se jih boste vsaj rešili. Pri nas jih petardito ni dobil, ko jih je imel junior...upam, da jih vsaj z minijem oba hkrati oz. eden za drugim ulovita. Bubi kakšen je Dunaj? Lahko noč drage moje....v posteljo ob osmih = luxuz glede na količino spanca v preteklih dneh.
|