|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
15.12.2011 10:54:40   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: ananaska78

Bobika, kako velik pa je bil plodek?
Jaz se ne bi sekirala. Samo, da je bil srček user posted image ! Saj v bistvu ne veš čisto točno kdaj si zanosila...

Jaz sem pa taka lenobica zadnje čase. Še na sprehod ne hodim Groza!!! Danes imam izgovor, ker dežuje :)
Če je pa tako dolgočasno biti sam na sprehodu user posted image .

velik je 14 mm..
ja danes imamo vse izgovor... čeprav tud dežniki obstajajo..
ti si tudi nekje iz okolice Celja a ne?

(odgovor članu ananaska78)
Neposredna povezava do sporočila: 826
15.12.2011 10:55:53   
nina166
spanje: spim kot polh, če le ni kakih motenj iz otroške sobe user posted image user posted image ...zvečer se dol uležem, v minuti zaspim in se zbudim zjutraj ko zvoni ura user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 827
15.12.2011 11:42:30   
ananaska78
Bobika, saj ni bebika tako mala. Moja je 12mm, pa sem tudi že v 8 tednu. Vse je ok user posted image .
Jaz sem točno iz Celja :).
Ti tudi?

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 828
15.12.2011 12:53:38   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: ananaska78

Bobika, saj ni bebika tako mala. Moja je 12mm, pa sem tudi že v 8 tednu. Vse je ok user posted image .
Jaz sem točno iz Celja :).
Ti tudi?

ja no 5 minut iz Celja ven ..user posted image ..
No kako super.. poleti sem skos v Celju, ker imam skor vse frendice tam..

(odgovor članu ananaska78)
Neposredna povezava do sporočila: 829
15.12.2011 14:02:27   
sandra85
pozdravljene nosečke...
js nevem sploh kako je moje počutje....al sem taka, ker sem staknila kako virozo, al kaj...imam zelo močen, suh kašelj, pri katerem me duši in da se izkašljam, se zelo trudim, pri tem me zaradi močnega kašljanja zelo boli spodnje del trebuha in bojim se, da je tudi to en znak krvavenja...sicer je danes bolj vodeno, roza izcedek. imam vročino, počutje kot da imam 40 vročine...nisem prav za nič. ginekolog se mi ne oglasi, bom poskusila še enkrat kasneje...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 830
15.12.2011 14:23:06   
xdmx
Kaj pa če greš k dežurnem v bolnico? Vedno mora bit nekdo dežuren...Al pa kakšno sestro vpraši, ki dela pri ginekologu kaj in kako...Pokliči...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 831
15.12.2011 15:08:22   
amyZ
Joj, punce, a še kateri nagaja ko hoče napisati odgovor? Meni danes že parkrat vrglo ven, da stran ne obstaja, ko sem kliknla za napisat odgovor.

Sicer pa, Sandra pazi, da se ti temperatura ne poviša preveč, ena je zadnjič omenila da je sok od pese dober v primerih vročine, al pa kakšen česenček pojej. Upam, da se kmalu pozdraviš in da se izcedek preneha, kakršenkoli že je.

Drugače pa sem malo googlala po različnih straneh o velikostih ploda in na strani http://noseca.com/ videla, da je vse lepo strokovno napisano, označeno in naslikano. In če pogledate velikost ploda pri 8 tednih je 14mm max., tako da bi enako lahko bilo pri tebi bobika, tako da se mi ne zdi takšno odstopanje, sploh glede na velikost, ko je plod že velik 9 tednov, kar pa pri tebi še malo manjka.

Jo, jaz sem svojega fižolčka videla pri 4mm in zdaj do 10.1. čakati, ko bo res že pravi korenjak, če bo res vse ok. Nekako razmišljam, da bi se med prazniki na svojo voljo samoplačniško naročila na en UZ, toliko da vidim, če je vse ok in če raste. Samo zato, da bi vedela, da je vse ok. Ne vem pa če bi mi G to odobril, oz. če bi razumel kaj bi rada.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 832
15.12.2011 15:20:04   
*bobika*
ja katastrofa šteka RR..

amyZ mene ne skrbi tolk velikost ploda v samem tednu.. bolj me skrbi to, da je nehal rastit, če me razumeš.. saj si dopuščam možnost da sem kasneje zanosila in si govorim da bo vse OK..za 7 tednov in 6 dni je čist dovolj velik, ampak jaz bi na zadnjo M. morala biti noseča že 8 tednov in 6 dni..zato me je malo zaskrbelo, da se je rast ustavila.

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 833
15.12.2011 15:24:48   
iwa
ja zadnje dni se mi skoz nekaj mudi, prebrat še uspem na hitro a za pisanje ponavadi že zmanjka pa še net neki šteka!

Bobika, boš vidla da je vse ok, sej če srček bije pol zihr tud rase.... bo vse pol nadoknaduuser posted image

Sandra, ti pa le pejt h kakemu zrdavniku da ne bo kaj narobe.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače mi je zadnje par dni spet zelo slabo, mi pa paše eventuelno samo sladko to pa ni fajn za kile.... ah, kaj čmo, sam da bo z user posted image vse OK...

Življenje je lepo!

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 834
15.12.2011 15:26:16   
xdmx
Če bije srček, potem ni nehal rastet. Jaz sem bila pri prejšnji nosečnosti najprej v šestem tednu na ultrazvoku - je bil plod 3 mm, brez utripa, čez 2 tedna je bilo pa še kar isto - 8 tednov noseča in je bil plod velik še vedno 3 mm, srček pa tudi ni bil...takrat se je vedelo..mi je blo pa čudno, da nisem prej splavila.

Jaz sem tista, ki je imela vročino. Takrat sem klicala sestro od gin. in mi je svetovala, da se dam mrzlo brisačo na čelo in pijem sok od pese. Cela sem se prebrisala z mokro brisačo in popila sok (bolj je pomagalo po moje prvo) in je v pol ure vročina padla za 1°C. Iz 38,3 na 37,3.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 835
15.12.2011 18:37:10   
Natty77
Živijo punce.
Jst imam pa jutri prvi pregled in ultrazvok, že kr zjutri ob 7.30
Komi čakam, da vidim kako je in kako napredujemo....da srček nebi utripal niti nočem pomisliti....komi komi čakam.
Dolga noč bo, sploh zato ker slabo spim zadnje čase.
Vam javim jutri, kako smo veliki user posted image .
lp

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 836
15.12.2011 19:36:47   
TinKkara
Natty77, srečno jutri na pregledu pa javi nam kako pa kaj:)...koliko tednov pa si?

(odgovor članu Natty77)
Neposredna povezava do sporočila: 837
15.12.2011 21:08:41   
buškolinka
Natty77 - srečno in poročaj nam jutri!
TinKkara - si ti zamenjala nick? spremenim v seznamu?

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 838
15.12.2011 21:20:27   
sandra85
večer, glihkar sem se vrnila iz pregleda (iz bolnice) čakala sem 1 uro, saj so glih imeli en poroduser posted image   ampak vredu, se je izplačalo user posted image videla sem kako naš črviček brca, tako lepo je bilo videt, še G je rekla: joj, kako lepo se vidi, poglejte ga, z obema nogicama brca, joooj. pol pa je še pripomnila, brcaj, brcaj, zaj ko imaš še prostoruser posted image (prav videla sem ritko, nogici, glavo...) v glavnem G je bila tako super! najprej me je pregledala vaginalno, nato pa še trebušni UZ. potrdila, da je vse bp, da se glede krvavitev očitno nebi rabila sekirat, ker je posteljica in plod bp. velik pa je 19mm

še enkrat vsem hvala za skrb, js se bom kljub temu pregledu še vedno sekirala, vsakič ko bom zasledila kako kapljico krvi

grem nekaj pojest in v pojstlo brat knjigo, ker mi je slabooo user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 839
16.12.2011 7:45:07   
iwa
Čestitke, sandra, sam sa je vse kul!user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 840
16.12.2011 7:47:30   
xdmx
Oh, full lepo! Ziher si si odahnila! :) Kr tko naprej...no, minus slabosti in slabo počutje. :)

men je bilo pa danes celo noč slabo in še vedno je...upam, da bo čimprej boljš.

Lep dan, user posted image :)

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 841
16.12.2011 8:07:44   
*bobika*
dobro jutro

no pa sem spet doma.. tamali je ponoči začel driskat in itak se bova cartala doma.

Spala sem slabo, saj smo se ob pol 5h zjutraj tuširali (tamalega).. potem pa itak kako uro ne morem nazaj zaspat.user posted image

sem pa včeraj primerjala velikost plodeka iz prejšnje nosečnosti.. v 8 tednu in 4 dni je bil velik 21 mm, sedaj pa v 8 tednov 6 dni 14 mm .. pač tko me je firbec matral.

sNDRA 85 upam da ne boš več krvavela in da bo vse lepo do konca.

je pa moja prijateljica včeraj rodila punčko.. jupi kako sem vesela..je bila čez rok že. Me je zjutraj presenetil tako lep sms.

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 842
16.12.2011 9:18:09   
SamoTi
Super Sandra, joj kako sem vesela, da je vse vreduuser posted image user posted image !!!
Zagotovo je bilo čudovito videti pikico, še posebej če je tako živahna...

Pri meni je zdaj dva dni malo boljše, mi ni tako slabo. Samo se ne bom preveč hvalila, se lahko ta slabost kaj hitro spet prikaže.

Punce uživajte!!!

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 843
16.12.2011 9:42:36   
TinKkara
buškolinka......ja, sem malo spremenila nick, ker mi tisti ni omogočal odpirat novih tem..lahko spremeniš na seznamu...kje se ga pa pogleda?

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 844
16.12.2011 9:45:14   
polho3006

IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

tamali je ponoči začel driskat in itak se bova cartala doma.

A pri vas tudi? Pri nas je driska samo zvečer in to že tri dni zapored. Fant je ves čas živahen, ima apetit...lepo spi...vglavnem vse o.k. Ampak zvečer oz. pozno popoldan pa reče da ga boli trebušček in potem DRISKA!! No včeraj zvečer je potem še mene zvilo. Sicer nisem imela hude driske, ampak full me je bolel trebuh in grozne vetrove sem imela in tudi po praznjenju črevesja bolečina v črevesju ni popustila. Verjetno spet kakšna viroza.
Mi je pa danes spet precej slabo in slabo sem spala nocoj, ker se nisem počutila o.k. Tako bo šla malo v horizontalo ko pridem domov.

Lepo se imejte!

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 845
16.12.2011 9:51:33   
rola
oila pucne..lahko še meni pomagate..

sem ratala zelo zaprta in ker sem se včeraj napenjala in je končno ratalo, sem na wc papirju zasledila krvav izcedek user posted image -vrjetno zaradi napenjanja, saj je bilo potem takoj konec in tudi danes ne krvavim. Ima katera podobne izkušnje?

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 846
16.12.2011 9:59:34   
nina166
rola verjetno je res od napenjanja in ti je počila kaka žilica. Meni je proti zaprtosti pomagal donat, mi je pa g svetovala tudi uporabo svečk, ki pa jih potem nisem rabila uporabljat.

polho3006 pozdravite se čimprej

*bobika* naj se mali čimprej pozdravi. Moja kolegica je pa ponoči rodila....tudi punčko :)

sandra85 super, sem zelo vesela, da je vse vredu user posted image user posted image

natty77 kako je bilo na pregledu?

(odgovor članu rola)
Neposredna povezava do sporočila: 847
16.12.2011 10:12:23   
Natty77
Ojla,
pregled je za menoj - vse super fajn. Vidli smo user posted image ...prelep občutek.
Za domov sem dobila slikico, na kateri se res fino vidi user posted image . Veliki smo 18,7mm in stari 8t 3d. Termin poroda pa 25.7.2012.

Lp vsem.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 848
16.12.2011 10:17:50   
TinKkara
najboljša stvar proti zazprtju je pitje na tešče toplega donata ali pa suhe slive :)).meni osebno najbolj pomagajo suhe slive.....najraje jih pojem zvečer (okoli 10 komadov) in naslednji dan dopoldan je viden rezultat:)

(odgovor članu Natty77)
Neposredna povezava do sporočila: 849
16.12.2011 10:51:38   
afnica mala
sandra85- superuser posted image , a da se že nogice vidijo? user posted image

natty- super za srčka user posted image

jaz pa še kar naprej hujšam, zdaj sem že -3 kg. ampak se ne sekiram, ker jem zdravo, samo zvečer se ne nažiram z narezki kot prej, ampak samo sadje in kako sladkarijo... skoz ves dan mi je malo slabo...itak bom potem nadoknadila, mogoče bo tokrat malo boljš, ker bom lahko zadnja 2 meseca veliko plavala, prejšnjič me je dol pritiskal, pa si niti hodit nisem veliko upala, da ne bi ven predčasno padla...user posted image

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......