Mojarožica
|
Čer punce moje! Jaz sem imela lep vikend, je prišla sestra in mi je full pomagala, pri pedenanju mojih dvh bolnikov. Taveliki pacient je že skoraj ok, tamala pa še sicer kr kašlja, zato se bo šla še malo k babici pocartat drug teden. Pri meni je glede znakcev tako kot vsakič, in bolj ko se približuje čas, ko bi mogla prit več jih je. Se skušam prisilit, da čim manj razmišljam o njih, pa mi včasih uspe, včasih ne. dvomim v svojo voljo, da bom lahko počakala vsaj do srede, kaj šele do četrtka;) LittleSun: mi imamo tudi tako babico/taščo, kot tašča zna bit full pametna in ji veliko pozabim in požrem samo zato, ker je res super babica;)) Zewa,Dspela,Mažiga verjamem, da bi blo lušno za NL rečt, jaz pa bom samo pol kozarca šampanjca. Ampak ne obupat, polno objemčkov in veliko poguma za naprej. mladika Vse smo blile in še bomo v tvojih čevljih. Najmanj je, da se lahko vsaj tukaj potožiš, kdo te bo bolj razumel kot me, ki smo na istem in delamo za isto stvar. Nič nisi zamorila, boš pa tolko bolj vesela, ko se bosta črtici končno pokazali. Romare - polno objemčkov še od mene, grozno mi je. Sem vesela, da se je dragi odločil, da bosta poskušala naprej. Verjamem, da ja za njega to enako mučno kot zate. Držita se oba, pa res pogumno naprej. Upam, da bo ta vajin angelček pazila na naslednjo pikico. Jaz grem jutri v službo, pa dežurna sem zvečer, do konca tedna potem pa dopuuust;) Sem se odločila, da si bom vsak dan en prostor spucala in bom glih gotova do dopusta, potem pa smrekica, pa darila pa lučke.. tko prav prazničnih 14 dni se zame začne. Si jih namenoma skrajšam na 14 dni, ker se mi zdi da se ta Decemberska evforija začne že zadnji teden Novembra. Torej, upam, da bo drug teden plusek, upam, da bom mela malo več volje in počakala do takrat. Želim veliko pluskov, pa čim manj obiskov. Papa
|