crtek
|
jutro punce! eko, da se vam pridem malo oglasit po skoraj enem tednu. Berem vas redno, potem mi pa nekako zmanjka časa za pisanje kaj je zdej to?!? tko malo in +? js sm pa upala, da vas bom lahko vse dodala na avgustovski seznamček ampak zdej je pa dovolj! modre je zmanjkalo, roza pa čaka na lepe novičke. Najprej en velik vsem, ki vas je tudi ta mesec obiskala in močno navijam za vse, ki še čakate na rezultete truda Dajmo punce, da bodo letošnji prazniki pri vseh tako veseli, kot pri nas!! Punce, ki že več časa čakate na , pa tudi vse ostale, vas čisto popolnoma razumem in vem, da se vam zdi vsakič, ko priteče ogromen poraz in, da imate dvome v to, da vama bo sploh kdaj ratalo in dvomite vase in se živcirate, če je kej narobe...ne bom rekla, da poskuste odmislit, ker se ne da, ampak poskuste same sebe "prevarat"...recimo, meni je blo dovolj, da sm spremenila štetje krogov (hvala iwa )...najdte "razlog" (pa čeprav je samo napol veljaven) zakaj do določenega kroga ni moglo ratat in štejte od takrat dalje (recimo, da zaradi kt odbijete 3kroge poskušanje, ali zaradi določenega razloga niste imele priložnosti za , se pravi odbijete tiste mesece, lahko je kej čisto tretjega, ni pomembno, važno, da je razlog). Ko bo manjša številka, se boste počutle bolj optimistične in lažje boste šle dalje. Tudi, če je težko, glejte na vsak krog, kot na novo priložnost in imejte v mislih, da tudi vas čaka . Pri meni ni nič posebno novega, slabosti se pojavljajo in grejo, niso hude in niti pogoste in razn večjih in bolj občutljivih prsi ter neprestane utrujenosti sploh ne vem, da se v meni karkoli dogaja res upam, da tako tudi ostane od pregleda me ločijo še 3tedni, kar se mi itak zdi še cela večnost, ampak vem, da bojo prazniki še prehitro mimo za novo leto bova z povedala veselo novičko pri meni doma, za njegov rojstni dan (11.1., po pregledu) pa še pri njegovih. Js bi sklepetala že takoj vsem in se kr težko zadržujem, da sm tiho...nevem al se samo meni dozdeva, ker sm na to bolj pozorna, al je vedno blo tako, ampak zdi se mi, da me čisto vsak znanec, ki ga srečam, vpraša, če sm noseča, kdaj je rok, kdaj bomo pa pri nas pestvali, al če že rihtamo otroško sobico, ena soseda mi je celo ponudla svoj voziček, ki ga bojo lih v par mescih odrabli, ker njihova pupa že pridno sama hodi vgl potem se morem pošteno v jezik ugriznit, da se samo nasmehnem in spremenim temo pogovora Moj je čisto raznežen, tko vesel, kr nonstop se smeje in čisto preveč je pozoren. Ful me pazi in skrbi, da mi je vredu, da mi česa ne manjka, sprašuje kaj je dobro za nosečnice, ko mu rečem, da bi šla hodit se TAKOJ zrihta in pol vs čas sprašuje, če hodiva prehitro, če se vredu počutim, od zadnjič, ko mi je neka sladkarija obrnla želodec, me nonstop sprašuje kaj mi paše jest, pa če mi kej pripravi al iz trgovine prinese...vgl zlat je še bol, kot je bil prej, js pa v , kr že spet ugotavljam, da bolj zlatega fanta nebi mogla najt, pa če bi ga z lučjo podnevi iskala za vsako posebaj, da bi v novo leto vstopla 2 v 1 samo pogumno, pa boste vidle, da bo ratalo tudi vam