|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2011
16.12.2011 8:35:24   
Sa.je
Jutro!

Petek jeeeuser posted image

Končno spet vikend in malo počitka. Danes sem res tako težko vstala.
Jaz sem se pa odločila, da če user posted image pride, bom poleg mace pila še krvomočnico, oz. bova kar oba oboje pila. Škodit menda ne more.
Malo se brala po forumih in dejansko punce poročajo o user posted image po 2 mesecih pitja krvomočnice. Bo pa že kaj na tem.
Ali ima katera od vas kake izkušnje s temi čajčki?

No jaz še vedno upam, da se user posted image ne prikaže in, da mi ne bo treba nič piti user posted image
Kmalu bo ponedeljek in bomo videli, kaj nam je namenil pretekli mesec...

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
16.12.2011 8:43:32   
HeLenčica
Jaz sem pila zdaj krvomočnico 3. cikel. No, v bistvu sem prvič jo začela pit komaj okoli ovulacije, potem sem jo pila cel ciklus, pa sem mela 1 mesec pavze, zdaj sem jo pa pila spet nekje v 2/2 ciklusa. Sem študirala, da še kupim eno pakiranje, ko to spijeva pa če še vedno ne bo nič, je ne bova več pila. Mi pa je izjemno porihtala te izcedke ki sem jih imela pred user posted image . Zdaj jih več ni, prej sem jih pa imela tudi 5 dni!

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
16.12.2011 9:42:17   
LittleSun
Evo mene nazaj...sem dobila še eno dozo antibiotika, ker je po rezu in zaprti rani še vedno zatrdlinauser posted image ma samo sranjeuser posted image vglavnem, k sreči je petek, vikend bo pester, jutri popoldan bomo krasili smrekico in v nedeljo pekli piškoteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
16.12.2011 9:45:57   
LittleSun
A ve katera kako je z antibiotikom in zanositvijo??

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
16.12.2011 9:49:10   
bejbibu
Zdravo babike moje....
joj kako ste čvekaleuser posted image ...je preveč za prebrat!
LittleSun user posted image user posted image user posted image ...želim ti hitro okrevanje!
PinaColada to je rs super znakec za user posted image ....upam da nam kmalu sporočis super novičko!

Močno stiskam pesti za vse nas in komaj čakam da nas spet katera razveseli s user posted image !
Lep petek vsem, jutri se nam pa baje obeta snegec...jupiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

Neposredna povezava do sporočila: 1005
16.12.2011 9:55:47   
rozi55
Ooj!
user posted image user posted image user posted image vsem nosečkam (po moje ste 3 nove, odkar sem se nazadnje oglasila) in user posted image user posted image user posted image za vse ki jih je obiskala tečka user posted image . Za tiste, ki ste sumljive, pa držim pesti, da bojo sami + in user posted image .
Mi2 sva O (po bolečinah in sluzi) definitivno zamudila, ker sva bila oba koma. Čez vikend sva se nekaj srečala, samo tudi če je jajčece še kje plulo, ne bi bilo kul, če bi kaj ratalo. Ta mesec sem pojedla že toliko zdravil proti kašlju, trenutno sem na antibiotikih in lekadolih, 5x bila na rentgenu, lubi je tud na ant., tako da bi bil resnično čudež, če bi uspelo in bilo vse ok. Bi se mi sicer res fajn zdelo, da dedek Mraz prinese +, ampak bom kar za zdravje pisala user posted image Od septembra imamo čisti odklop. Tako da stavim na februar 2012 ker bom januar preskočila zaradi teh dolgih tečnih ciklusov. Naslednji cikel bom spet pila krvomočnico tega nisem bila ravno pridna.
Včeraj bi imela pdp, če ne bi imela ss v aprilu, sem mislila, da mi bo huje, pa sem bila tako slaba, da sem skoraj cel dan prespala.
Pupe, držte se!

Neposredna povezava do sporočila: 1006
16.12.2011 10:22:18   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

A ve katera kako je z antibiotikom in zanositvijo??

vem, da pri KT zmanjšujejo učinek, AB namreč. zakaj....vem ker imam zato nečakauser posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Neposredna povezava do sporočila: 1007
16.12.2011 11:48:12   
LittleSun
Sem odprla novo temo ampak bom še tukaj vprašala, ste polne idejuser posted image user posted image kaj boste kupile moškim za božička? Jaz bi rabila nekaj majhnega, ne zokne ali rokavice, da je lahko za vse od tistih 20 letnih pa tudi za malo starejše. Imam polno drugih skrbi, tako da bo letos božiček skromen in enotenuser posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
16.12.2011 12:05:03   
Kratka
LS, sem ti že odgovorila user posted image , pa upam, da se čimprej pozdravi tvoja zatrdlina!

Sa.je. glede krvomočnice....jaz sem jo pila zdaj nazadnje in sem user posted image . Ne morem zagotovo trdit, da je pomagala, ker sem jo začela pit malo pred O (ker sem šele takrat dobila čaj), ampak izcedkov pa vseeno nisem imela nič, no dva dni user posted image , tako da vseeno mislim, da mi je pomagala, mogoče ne ravno glede zanositve, ampak glede izcedkov pa zagotovo, ker sem jih imela tudi do 10 dni pred M. Priporočam! Škoditi itak ne more!

Navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Kratka -- 16.12.2011 12:06:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 1009
16.12.2011 12:23:43   
mmojka
Ojla punce,

Komaj čakam, da pridejo take novičke o novih user posted image . Zaradi turobnih dni so to res novičke, ki mislim, da nas spravijo v boljše razpoloženje, predvsem bolj optimistično.

PinaColada, sicer ne vem, kdaj jo ne pričakuješ ampak tale okus je res ZNAK. Sem ga imela pri prvi nosečnosti... Tako, da se veselim tvojega poročanja o user posted image .

Rozi55, nič ni izgubljeno, verjemi. Meni je G v prvi nosečnosti povedala, da je prvi mesec princip vse ali nič. Upanje torej ostaja...

LittleSun, dobro je, da poveš zdravniku, ki ti predpiše zdravila, da poskušaš zanositi. So antibiotiki, ki jih v nosečnosti lahko mirno ješ. Če si zaskrbljena, pokliči svojega zdravnika in ga povprašaj. Drugače pa tudi tu velja princip vse ali nič. Če se je kaj prijelo in zdravila škodijo potem bo itak nič. Poročaj!

Vsem želim lep vikend, predvsem tistim, ki čakate na test...MIRNE ŽIVCE!!!
papauser posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
16.12.2011 13:24:57   
skrivnost
Curly- zelo vesela za tebe, upam, da bo tole čimprej za tabo in da čimprej okrevaš, da bo pol akcija ;) Pa še za praznike boš doma, kako lepo!  Se lahko povabim na večerjico ;)
Helenčica – upam, da so to znaki za črtice ;)
Zewa – držim pesti!!!
SILVA – hvala za dobrodošlico in držim pesti, da je ne bo tudi pri tebi!!!! Pa uzivaj danes na žurki!
Sa.je – upam, da boš tudi ti kmalu nosecka! Sori ker vprašam,ampak kaj pa je to maca? In krvomoćnica?
Sem se bolj nova na tem področju? No sj bom malo prebrskala po forumih..
Tarinca – ja tudi pri meni je enako, čas tako neizmerno beži, ko pa pričakuješ plusek gre pa tako počasi
PinaColada-upam,da je to pravi okus za dve črtici, držim pestke!!
LittleSun, rosi55-čimprej se pocajtejta!   Eto jest sem super, petek je… sicer pa mislim, da bomo mogli jit v naslednji krog ;( me že vse boli kot da bom dobila teto ;( pa pomoje imam še neko vnetje, ker vse tako peče… sicer pa še vedno upam da je ne bo te zoprnice!   Sicer pa bova letos z mojim prvič skupaj za božič kot mož in žena ;) pa odločila sva se da postaviva pravo smrekico, da nama bo vonj po naravnem še bolj lepo pričaral ta čarobni čas.  LittleSun – za darilce ti pa predlagam … jest sm mojmu kupila usnjen pas ;)     Držim pestke za 6 plusek!!!!!

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
16.12.2011 13:41:14   
oreh
Živjo punce, me čas priganja, tako, da vas samo pozdravim in LS tebi odgovorim glede O. Jaz sem vedno mislila, ko je sluz že zelo prozorna in vlečljiva, da je O, ampak zgleda, da nastopi šele čez kak dan, vsaj pri meni. Ko me je reš pregledal, je rekel, da bo folikel počil čez 2 dni, čeprav, se mi je zdelo, da je O že mim , glede na sluz. Tako, da zgleda, da nista zamudila in bosta še lahko pravi trenutek izkoristila. Tale deževen vikend bo glih ta prav za take rečiuser posted image
Želim vam lep vikend!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
16.12.2011 14:09:32   
mojamura
pri nas je tako, da je žel financ minister na smrtni postelji, tako, da letos daril za božič ne bo.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Neposredna povezava do sporočila: 1013
16.12.2011 15:10:19   
Sa.je

IZVIRNO SPOROČILO: skrivnost

Sa.je – upam, da boš tudi ti kmalu nosecka! Sori ker vprašam,ampak kaj pa je to maca? In krvomoćnica?
Sem se bolj nova na tem področju? No sj bom malo prebrskala po forumih..

Hvala za lepo željo user posted image iz tvojih ust v božja ušesa user posted image tudi jaz ti želim čimprejuser posted image

tule je nekaj uporabnega in zanimivega o maci http://www.svet-je-lep.com/zdrav-duh-v-zdravem-telesu/zdrava-prehrana-in-vegetarijanstvo/koren-maca/
na kratko povedano - dobro naj bi vplivala na ogromno stavari, med drugim tudi na plodnost

http://www.gorenjskiglas.si/novice/nasveti/index.php?action=clanek&id=21354 pa še nekaj o krvomočnici
to je čaj, ki ga piješ mlačnega po požirkih in naj bi pripomogel k temu, da se sluznica lepo odebeli in s tem poskrbi za "boljšo" ugnezditev oplojenega jajčeca

Je pa to tudi najin prvi božič kot mož in žena in nekako sem upala, da bomo za Božič že trije (čeprav mali šele kot pikica v trebuščku) no saj bi tudi bili, če najina pikica nebi odšla med angelčke user posted image

Mislim, da je za poizkusit. Škodit defenitivno ne more.

(odgovor članu skrivnost)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
16.12.2011 17:31:35   
Zewa
No, punce, da se vam javim in povem, da se navkljub slabostim in bolečim prsim selim v januar.. user posted image Pršla je user posted image in to en dan prej kot bi mogla.. Gremo pa v nove boje.. Malo sem žalostna, ampak bo že.. Sej je šele 1. krog ko resno delava na user posted image .

Kako pa drugim kaj kaže? Držim pesti.. Jaz bom sicer še vedno vas brala, drugače se pa selim v januarsko temo-bomo imeli pa septembrčka ane user posted image

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
16.12.2011 18:00:22   
bejbibu
Ohhhh Zewa user posted image user posted image user posted image ! Jaz sem bla pa 100% da si user posted image ! Joj, tile znakci so res eni tapravi vragciuser posted image ! Iz meseca v mesec se "zanašamo" in iščemo znake, na koncu pa ugotovimo da je vse skup en drek user posted image !
Sj bo...pogumno naprejuser posted image user posted image

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
16.12.2011 18:23:13   
dspela
Vsem čestitke za user posted image .

Katte, user posted image . Sem zelo močno upam, da boš zagledala user posted image .

Zewa, jaz sem tudi mislila da si user posted image user posted image

Sem mislila, da vam bom danes sporočila lepo novičko, pa ne morem...bo zgleda še malo počakat oz. je ne bo.
Sem danes delala test, ker še ni user posted image . Delala pa sem First Sing, pa ni niti malo vidna druga črtica user posted image . Znake pa imam. Obakrat sem delala test en teden po 28 dnevu ciklusa, ko je ni.
In ta teden je tudi ni bilo, pa sem ga naredila.

Je kateri že ta test pokalzal napačno? Prvič sem delala tudi first sing, samo je bil listek, drugič pa iz mullerja. Prvi test od kar delava na pikici,ki nič ni pokazalo user posted image . Zdaj pa vem kako je to.

Zdaj pa imam mojo radovednost. Mož je rekel, da bi počakala do jutri ali nedelje, jaz pa nisem mogla.

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
16.12.2011 19:37:50   
Zewa
Jah tudi jaz sem bila skoraj prepričana, da nama je uspelo.. user posted image

dspela če user posted image še ni, potem je še mogoče.. Držim pesti, da ti uspe.. Ostalim pa želim, da ne sledite za mano v januarsko temo user posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
16.12.2011 19:38:19   
curly
Hehe.
Jaz bi vas vse povabila na večerjico, bi se imele toliko za pogovarjati. :)))) user posted image
Najlepša hvala vsem za podporo, sem ful vesela, da sem se aktivno pridružila temu forumu.
Ko pridem domov bom verjetno cel čas čepela na računalniku oziroma na forumu in čvekala, tako da upam, da mi boste krajšale čas.
Predvsem pa pričakujem čim več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Tistim, ki ste dobile user posted image , pošiljam user posted image ! Ne obupajte, jaz verjamem, da nam bo vsem uspelo! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image pa pošiljam za srečo. user posted image

< Sporočilo je popravil curly -- 16.12.2011 19:39:28 >

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
16.12.2011 19:43:19   
mažiga
Dober večer punce, mene je danes obiskala user posted image , tako da je ne pričakujem okrog 12.1. .... gremo torej v nov boj user posted image

Vsem user posted image  čestitam in upam da bo vas še veliko v tem letu zagledalo user posted image .
Vse ki vas (nas) je obiskala user posted image ,pa user posted image user posted image user posted image
Lep vikend vsem!
Curly,ti se pa drži na OP,boš potem ziher zagledala user posted image  user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
16.12.2011 19:58:53   
Sa.je
Zewa, Dspela, Mažiga user posted image user posted image user posted image januar bo vaš mesec in sigurno zagledate user posted image

Jaz sem pa šele zdaj prišla domov...sem se cel dan potepala. Moža sem peljala na večerjo, ki jo imajo danes s firmo, šla pogledat taščo kako je, ker je dala danes gips iz noge, nečakinji sem nesla enega kinder jajčka, v Merkurju nabavila vse potrebno za letošnjo smrekico in jaslice...sem bila kar pridnauser posted image

Zdaj se pa odpravljam na "babji večer" z mojimi puncami, ki si ga privoščimo vsak december, čisto tako za sproščanje ženske duše. Upam, da bomo dovolj čvekale, da se tale dež spremeni v sneg user posted image

Uživajte v tem petkovem večeru!

(odgovor članu mažiga)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
16.12.2011 20:08:19   
skrivnost
Sa.je – u hvala za linke, prvič slišim.. pa vse bazira na naravnem.. super. Za poizkusiti…
Sem videla tvojo zalostno zgodbico! OBJEMČEKuser posted image user posted image user posted image !! Vse dobro ti želim, da bi RES čimprej zagledala II !  
Zewa – objemčekuser posted image user posted image user posted image tudi za tebe, ti želim user posted image v  januarju! Pogumno!
Dspela – jest se vedno upam, da jih zagledas. Pa saj radovednost je prav lustna, sicer pa pestke tudi za tebe!
 Curly – tudi jaz sem zelo vesela, da ste me tako sprejele medse ;) user posted image no čeprav upaam, da se vse skupaj kmalu oz. čimprej srečamo v kakšni drugi temi!! user posted image
 Mažiga – objemček! user posted image user posted image user posted image user posted image Danes pa same rdeče tete tlele po forumu strašijo ;( držim pesti za janarčka!
 No midva je tudi veselo NE pričakujevauser posted image . Ma sem že čisto imela znake kot da pride, danes se je vse skupaj umirilo, tako da še vedno upam da je ne bo in da zagledam user posted image  
jest navijam user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image Lep vikend vsemuser posted image user posted image
Ps. Mene pa moj možek danes pelje ven… jupi, že komaj čakam! Mogoče mi pripravi kakšno prijetno presenečenje .. hi hi hi

(odgovor članu mažiga)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
16.12.2011 21:18:21   
LittleSun
Čer pupe moje
Lubi je odšel na zaključek, ampak mi je pričaral čarobno popoldneuser posted image user posted image pikec je pri babici, tako da sva imela čas zase. Ko sem prišla domov je bila vsa dnevna v svečkah, na mizi kosilo in romantična glasba v ozadjuuser posted image user posted image user posted image user posted image najbrž ne rabim razlagat kaj je sledilouser posted image user posted image prav zares me je presenetil, od najine "krize" se mi zdi da sem vsak dan na novo in bolj močno zaljubljena, prav metulastauser posted image

Sedaj pa si naredim še en čajek, potem pa pod toplo odejicouser posted image lepe sanje pikepoke

(odgovor članu skrivnost)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
16.12.2011 21:27:52   
chungalunga
Vidiš, LittleSun, tudi v sivih dneh posije mavrica! user posted image  Lepo ti je naštimal tole. Saj včasih pa celo znajo presenetit tile naši moški ane? user posted image  Zato jih mamo rade.
Jaz se včasih malo jezim na svojega, ko je tak "bebo" (mu rečem), da se ne more kdaj pa kdaj malo potrudit. Saj čisto malo, čist za pikico. No, sem pa tja pa že prižge kako svečko, tako da naj mu bo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1024
17.12.2011 8:29:48   
LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: chungalunga

Vidiš, LittleSun, tudi v sivih dneh posije mavrica! user posted image  Lepo ti je naštimal tole. Saj včasih pa celo znajo presenetit tile naši moški ane? user posted image  Zato jih mamo rade.
Jaz se včasih malo jezim na svojega, ko je tak "bebo" (mu rečem), da se ne more kdaj pa kdaj malo potrudit. Saj čisto malo, čist za pikico. No, sem pa tja pa že prižge kako svečko, tako da naj mu bo. user posted image

Včasih nas pa morajo malo jeziti, drugače bi bilo dolgočasnouser posted image user posted image Moj je zadnje čase res zlat, mi stoji ob strani in me podpira. user posted image user posted image Nekaj se mu je zgodilo, ampak naj kar tako ostaneuser posted image user posted image

Sem si skuhala kavico, lubi spi, je prišel proti jutru, cote sem dala prat, me še 3 runde čakajo, malo še pospravim, potem pa prideta tašča in tast na obisk...me res zanima kaj pametnega imata za povedat glede uničenega parketa in stenuser posted image user posted image Ko sva kupovala stanovanje sta ga prišla gledat in nama je lepo razložila kje bo kakšna najina omara stalauser posted image user posted image je pa drugače super babi, tako da požrem pametovanje, pa nekako gre.

popoldne bomo krasili smrekico, jutri pa pekli piškote, KONČNO se je tudi za nas začel veseli december. Nič hudega če tako pozno, že od nekdaj govorim, da je vse to prehitro, ko že novembra vrtijo božićne pesmi, trgovine po polne božičnih okraskov in mesto je razsvetljeno...to bi morali po 15 dec da je potem res za občutut ČAR BOŽIČAuser posted image user posted image no to je IMO.

Šibam pospravit

Lep vikend punce

(odgovor članu chungalunga)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?