Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 16.12.2011 8:35:24
|
|
|
|
Sa.je
|
Jutro! Petek jeee Končno spet vikend in malo počitka. Danes sem res tako težko vstala. Jaz sem se pa odločila, da če pride, bom poleg mace pila še krvomočnico, oz. bova kar oba oboje pila. Škodit menda ne more. Malo se brala po forumih in dejansko punce poročajo o po 2 mesecih pitja krvomočnice. Bo pa že kaj na tem. Ali ima katera od vas kake izkušnje s temi čajčki? No jaz še vedno upam, da se ne prikaže in, da mi ne bo treba nič piti Kmalu bo ponedeljek in bomo videli, kaj nam je namenil pretekli mesec...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 16.12.2011 8:43:32
|
|
|
|
HeLenčica
|
Jaz sem pila zdaj krvomočnico 3. cikel. No, v bistvu sem prvič jo začela pit komaj okoli ovulacije, potem sem jo pila cel ciklus, pa sem mela 1 mesec pavze, zdaj sem jo pa pila spet nekje v 2/2 ciklusa. Sem študirala, da še kupim eno pakiranje, ko to spijeva pa če še vedno ne bo nič, je ne bova več pila. Mi pa je izjemno porihtala te izcedke ki sem jih imela pred . Zdaj jih več ni, prej sem jih pa imela tudi 5 dni!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 16.12.2011 9:42:17
|
|
|
|
LittleSun
|
Evo mene nazaj...sem dobila še eno dozo antibiotika, ker je po rezu in zaprti rani še vedno zatrdlina ma samo sranje vglavnem, k sreči je petek, vikend bo pester, jutri popoldan bomo krasili smrekico in v nedeljo pekli piškote
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 16.12.2011 9:45:57
|
|
|
|
LittleSun
|
A ve katera kako je z antibiotikom in zanositvijo??
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 16.12.2011 9:49:10
|
|
|
|
bejbibu
|
Zdravo babike moje.... joj kako ste čvekale ...je preveč za prebrat! LittleSun ...želim ti hitro okrevanje! PinaColada to je rs super znakec za ....upam da nam kmalu sporočis super novičko! Močno stiskam pesti za vse nas in komaj čakam da nas spet katera razveseli s ! Lep petek vsem, jutri se nam pa baje obeta snegec...jupiiiiii
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 16.12.2011 9:55:47
|
|
|
|
rozi55
|
Ooj! vsem nosečkam (po moje ste 3 nove, odkar sem se nazadnje oglasila) in za vse ki jih je obiskala tečka . Za tiste, ki ste sumljive, pa držim pesti, da bojo sami + in . Mi2 sva O (po bolečinah in sluzi) definitivno zamudila, ker sva bila oba koma. Čez vikend sva se nekaj srečala, samo tudi če je jajčece še kje plulo, ne bi bilo kul, če bi kaj ratalo. Ta mesec sem pojedla že toliko zdravil proti kašlju, trenutno sem na antibiotikih in lekadolih, 5x bila na rentgenu, lubi je tud na ant., tako da bi bil resnično čudež, če bi uspelo in bilo vse ok. Bi se mi sicer res fajn zdelo, da dedek Mraz prinese +, ampak bom kar za zdravje pisala Od septembra imamo čisti odklop. Tako da stavim na februar 2012 ker bom januar preskočila zaradi teh dolgih tečnih ciklusov. Naslednji cikel bom spet pila krvomočnico tega nisem bila ravno pridna. Včeraj bi imela pdp, če ne bi imela ss v aprilu, sem mislila, da mi bo huje, pa sem bila tako slaba, da sem skoraj cel dan prespala. Pupe, držte se!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 16.12.2011 10:22:18
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun A ve katera kako je z antibiotikom in zanositvijo?? vem, da pri KT zmanjšujejo učinek, AB namreč. zakaj....vem ker imam zato nečaka
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 16.12.2011 11:48:12
|
|
|
|
LittleSun
|
Sem odprla novo temo ampak bom še tukaj vprašala, ste polne idej kaj boste kupile moškim za božička? Jaz bi rabila nekaj majhnega, ne zokne ali rokavice, da je lahko za vse od tistih 20 letnih pa tudi za malo starejše. Imam polno drugih skrbi, tako da bo letos božiček skromen in enoten
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 16.12.2011 12:05:03
|
|
|
|
Kratka
|
LS, sem ti že odgovorila , pa upam, da se čimprej pozdravi tvoja zatrdlina! Sa.je. glede krvomočnice....jaz sem jo pila zdaj nazadnje in sem . Ne morem zagotovo trdit, da je pomagala, ker sem jo začela pit malo pred O (ker sem šele takrat dobila čaj), ampak izcedkov pa vseeno nisem imela nič, no dva dni , tako da vseeno mislim, da mi je pomagala, mogoče ne ravno glede zanositve, ampak glede izcedkov pa zagotovo, ker sem jih imela tudi do 10 dni pred M. Priporočam! Škoditi itak ne more! Navijam
< Sporočilo je popravil Kratka -- 16.12.2011 12:06:11 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 16.12.2011 12:23:43
|
|
|
|
mmojka
|
Ojla punce, Komaj čakam, da pridejo take novičke o novih . Zaradi turobnih dni so to res novičke, ki mislim, da nas spravijo v boljše razpoloženje, predvsem bolj optimistično. PinaColada, sicer ne vem, kdaj jo ne pričakuješ ampak tale okus je res ZNAK. Sem ga imela pri prvi nosečnosti... Tako, da se veselim tvojega poročanja o . Rozi55, nič ni izgubljeno, verjemi. Meni je G v prvi nosečnosti povedala, da je prvi mesec princip vse ali nič. Upanje torej ostaja... LittleSun, dobro je, da poveš zdravniku, ki ti predpiše zdravila, da poskušaš zanositi. So antibiotiki, ki jih v nosečnosti lahko mirno ješ. Če si zaskrbljena, pokliči svojega zdravnika in ga povprašaj. Drugače pa tudi tu velja princip vse ali nič. Če se je kaj prijelo in zdravila škodijo potem bo itak nič. Poročaj! Vsem želim lep vikend, predvsem tistim, ki čakate na test...MIRNE ŽIVCE!!! papa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 16.12.2011 13:24:57
|
|
|
|
skrivnost
|
Curly- zelo vesela za tebe, upam, da bo tole čimprej za tabo in da čimprej okrevaš, da bo pol akcija ;) Pa še za praznike boš doma, kako lepo! Se lahko povabim na večerjico ;) Helenčica – upam, da so to znaki za črtice ;) Zewa – držim pesti!!! SILVA – hvala za dobrodošlico in držim pesti, da je ne bo tudi pri tebi!!!! Pa uzivaj danes na žurki! Sa.je – upam, da boš tudi ti kmalu nosecka! Sori ker vprašam,ampak kaj pa je to maca? In krvomoćnica? Sem se bolj nova na tem področju? No sj bom malo prebrskala po forumih.. Tarinca – ja tudi pri meni je enako, čas tako neizmerno beži, ko pa pričakuješ plusek gre pa tako počasi PinaColada-upam,da je to pravi okus za dve črtici, držim pestke!! LittleSun, rosi55-čimprej se pocajtejta! Eto jest sem super, petek je… sicer pa mislim, da bomo mogli jit v naslednji krog ;( me že vse boli kot da bom dobila teto ;( pa pomoje imam še neko vnetje, ker vse tako peče… sicer pa še vedno upam da je ne bo te zoprnice! Sicer pa bova letos z mojim prvič skupaj za božič kot mož in žena ;) pa odločila sva se da postaviva pravo smrekico, da nama bo vonj po naravnem še bolj lepo pričaral ta čarobni čas. LittleSun – za darilce ti pa predlagam … jest sm mojmu kupila usnjen pas ;) Držim pestke za 6 plusek!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 16.12.2011 13:41:14
|
|
|
|
oreh
|
Živjo punce, me čas priganja, tako, da vas samo pozdravim in LS tebi odgovorim glede O. Jaz sem vedno mislila, ko je sluz že zelo prozorna in vlečljiva, da je O, ampak zgleda, da nastopi šele čez kak dan, vsaj pri meni. Ko me je reš pregledal, je rekel, da bo folikel počil čez 2 dni, čeprav, se mi je zdelo, da je O že mim , glede na sluz. Tako, da zgleda, da nista zamudila in bosta še lahko pravi trenutek izkoristila. Tale deževen vikend bo glih ta prav za take reči Želim vam lep vikend!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 16.12.2011 14:09:32
|
|
|
|
mojamura
|
pri nas je tako, da je žel financ minister na smrtni postelji, tako, da letos daril za božič ne bo.
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 16.12.2011 15:10:19
|
|
|
|
Sa.je
|
IZVIRNO SPOROČILO: skrivnost Sa.je – upam, da boš tudi ti kmalu nosecka! Sori ker vprašam,ampak kaj pa je to maca? In krvomoćnica? Sem se bolj nova na tem področju? No sj bom malo prebrskala po forumih.. Hvala za lepo željo iz tvojih ust v božja ušesa tudi jaz ti želim čimprej tule je nekaj uporabnega in zanimivega o maci http://www.svet-je-lep.com/zdrav-duh-v-zdravem-telesu/zdrava-prehrana-in-vegetarijanstvo/koren-maca/ na kratko povedano - dobro naj bi vplivala na ogromno stavari, med drugim tudi na plodnost http://www.gorenjskiglas.si/novice/nasveti/index.php?action=clanek&id=21354 pa še nekaj o krvomočnici to je čaj, ki ga piješ mlačnega po požirkih in naj bi pripomogel k temu, da se sluznica lepo odebeli in s tem poskrbi za "boljšo" ugnezditev oplojenega jajčeca Je pa to tudi najin prvi božič kot mož in žena in nekako sem upala, da bomo za Božič že trije (čeprav mali šele kot pikica v trebuščku) no saj bi tudi bili, če najina pikica nebi odšla med angelčke Mislim, da je za poizkusit. Škodit defenitivno ne more.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 16.12.2011 17:31:35
|
|
|
|
Zewa
|
No, punce, da se vam javim in povem, da se navkljub slabostim in bolečim prsim selim v januar.. Pršla je in to en dan prej kot bi mogla.. Gremo pa v nove boje.. Malo sem žalostna, ampak bo že.. Sej je šele 1. krog ko resno delava na . Kako pa drugim kaj kaže? Držim pesti.. Jaz bom sicer še vedno vas brala, drugače se pa selim v januarsko temo-bomo imeli pa septembrčka ane
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 16.12.2011 18:00:22
|
|
|
|
bejbibu
|
Ohhhh Zewa ! Jaz sem bla pa 100% da si ! Joj, tile znakci so res eni tapravi vragci ! Iz meseca v mesec se "zanašamo" in iščemo znake, na koncu pa ugotovimo da je vse skup en drek ! Sj bo...pogumno naprej
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 16.12.2011 18:23:13
|
|
|
|
dspela
|
Vsem čestitke za . Katte, . Sem zelo močno upam, da boš zagledala . Zewa, jaz sem tudi mislila da si Sem mislila, da vam bom danes sporočila lepo novičko, pa ne morem...bo zgleda še malo počakat oz. je ne bo. Sem danes delala test, ker še ni . Delala pa sem First Sing, pa ni niti malo vidna druga črtica . Znake pa imam. Obakrat sem delala test en teden po 28 dnevu ciklusa, ko je ni. In ta teden je tudi ni bilo, pa sem ga naredila. Je kateri že ta test pokalzal napačno? Prvič sem delala tudi first sing, samo je bil listek, drugič pa iz mullerja. Prvi test od kar delava na pikici,ki nič ni pokazalo . Zdaj pa vem kako je to. Zdaj pa imam mojo radovednost. Mož je rekel, da bi počakala do jutri ali nedelje, jaz pa nisem mogla.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 16.12.2011 19:37:50
|
|
|
|
Zewa
|
Jah tudi jaz sem bila skoraj prepričana, da nama je uspelo.. dspela če še ni, potem je še mogoče.. Držim pesti, da ti uspe.. Ostalim pa želim, da ne sledite za mano v januarsko temo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 16.12.2011 19:38:19
|
|
|
|
curly
|
Hehe. Jaz bi vas vse povabila na večerjico, bi se imele toliko za pogovarjati. :)))) Najlepša hvala vsem za podporo, sem ful vesela, da sem se aktivno pridružila temu forumu. Ko pridem domov bom verjetno cel čas čepela na računalniku oziroma na forumu in čvekala, tako da upam, da mi boste krajšale čas. Predvsem pa pričakujem čim več . Tistim, ki ste dobile , pošiljam ! Ne obupajte, jaz verjamem, da nam bo vsem uspelo! pa pošiljam za srečo.
< Sporočilo je popravil curly -- 16.12.2011 19:39:28 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 16.12.2011 19:43:19
|
|
|
|
mažiga
|
Dober večer punce, mene je danes obiskala , tako da je ne pričakujem okrog 12.1. .... gremo torej v nov boj Vsem čestitam in upam da bo vas še veliko v tem letu zagledalo . Vse ki vas (nas) je obiskala ,pa Lep vikend vsem! Curly,ti se pa drži na OP,boš potem ziher zagledala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 16.12.2011 19:58:53
|
|
|
|
Sa.je
|
Zewa, Dspela, Mažiga januar bo vaš mesec in sigurno zagledate Jaz sem pa šele zdaj prišla domov...sem se cel dan potepala. Moža sem peljala na večerjo, ki jo imajo danes s firmo, šla pogledat taščo kako je, ker je dala danes gips iz noge, nečakinji sem nesla enega kinder jajčka, v Merkurju nabavila vse potrebno za letošnjo smrekico in jaslice...sem bila kar pridna Zdaj se pa odpravljam na "babji večer" z mojimi puncami, ki si ga privoščimo vsak december, čisto tako za sproščanje ženske duše. Upam, da bomo dovolj čvekale, da se tale dež spremeni v sneg Uživajte v tem petkovem večeru!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 16.12.2011 20:08:19
|
|
|
|
skrivnost
|
Sa.je – u hvala za linke, prvič slišim.. pa vse bazira na naravnem.. super. Za poizkusiti… Sem videla tvojo zalostno zgodbico! OBJEMČEK !! Vse dobro ti želim, da bi RES čimprej zagledala II ! Zewa – objemček tudi za tebe, ti želim v januarju! Pogumno! Dspela – jest se vedno upam, da jih zagledas. Pa saj radovednost je prav lustna, sicer pa pestke tudi za tebe! Curly – tudi jaz sem zelo vesela, da ste me tako sprejele medse ;) no čeprav upaam, da se vse skupaj kmalu oz. čimprej srečamo v kakšni drugi temi!! Mažiga – objemček! Danes pa same rdeče tete tlele po forumu strašijo ;( držim pesti za janarčka! No midva je tudi veselo NE pričakujeva . Ma sem že čisto imela znake kot da pride, danes se je vse skupaj umirilo, tako da še vedno upam da je ne bo in da zagledam jest navijam Lep vikend vsem Ps. Mene pa moj možek danes pelje ven… jupi, že komaj čakam! Mogoče mi pripravi kakšno prijetno presenečenje .. hi hi hi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 16.12.2011 21:18:21
|
|
|
|
LittleSun
|
Čer pupe moje Lubi je odšel na zaključek, ampak mi je pričaral čarobno popoldne pikec je pri babici, tako da sva imela čas zase. Ko sem prišla domov je bila vsa dnevna v svečkah, na mizi kosilo in romantična glasba v ozadju najbrž ne rabim razlagat kaj je sledilo prav zares me je presenetil, od najine "krize" se mi zdi da sem vsak dan na novo in bolj močno zaljubljena, prav metulasta Sedaj pa si naredim še en čajek, potem pa pod toplo odejico lepe sanje pikepoke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 16.12.2011 21:27:52
|
|
|
|
chungalunga
|
Vidiš, LittleSun, tudi v sivih dneh posije mavrica! Lepo ti je naštimal tole. Saj včasih pa celo znajo presenetit tile naši moški ane? Zato jih mamo rade. Jaz se včasih malo jezim na svojega, ko je tak "bebo" (mu rečem), da se ne more kdaj pa kdaj malo potrudit. Saj čisto malo, čist za pikico. No, sem pa tja pa že prižge kako svečko, tako da naj mu bo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 17.12.2011 8:29:48
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: chungalunga Vidiš, LittleSun, tudi v sivih dneh posije mavrica! Lepo ti je naštimal tole. Saj včasih pa celo znajo presenetit tile naši moški ane? Zato jih mamo rade. Jaz se včasih malo jezim na svojega, ko je tak "bebo" (mu rečem), da se ne more kdaj pa kdaj malo potrudit. Saj čisto malo, čist za pikico. No, sem pa tja pa že prižge kako svečko, tako da naj mu bo. Včasih nas pa morajo malo jeziti, drugače bi bilo dolgočasno Moj je zadnje čase res zlat, mi stoji ob strani in me podpira. Nekaj se mu je zgodilo, ampak naj kar tako ostane Sem si skuhala kavico, lubi spi, je prišel proti jutru, cote sem dala prat, me še 3 runde čakajo, malo še pospravim, potem pa prideta tašča in tast na obisk...me res zanima kaj pametnega imata za povedat glede uničenega parketa in sten Ko sva kupovala stanovanje sta ga prišla gledat in nama je lepo razložila kje bo kakšna najina omara stala je pa drugače super babi, tako da požrem pametovanje, pa nekako gre. popoldne bomo krasili smrekico, jutri pa pekli piškote, KONČNO se je tudi za nas začel veseli december. Nič hudega če tako pozno, že od nekdaj govorim, da je vse to prehitro, ko že novembra vrtijo božićne pesmi, trgovine po polne božičnih okraskov in mesto je razsvetljeno...to bi morali po 15 dec da je potem res za občutut ČAR BOŽIČA no to je IMO. Šibam pospravit Lep vikend punce
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?