Vegi
|
Kok čvekate Meni so se nosečniški simptomi že precej umirili, lulat ne hodim več toliko, tudi jem ne več toliko (na obrok pravzaprav manj kot prej), sem pa neprestano žejna in slabo mi je tako malo, včasih zjutraj, včasih zvečer ampak obvezno pri jedi Še 4x grem spat, potem pa moj prvi pregled!!! Sem tako navdušena in po drugi strani v skrbeh, da sploh ne morem na nič drugega mislit. Pa tudi na NS se moram naročit, a bi res raje počakala na pregled, da vidimo kakšno je stanje. Sicer pa sem danes (beri: 5 minut nazaj) noseča točno 10 tednov Očka? Oh, on še nima pojma za kaj se gre, se je sicer že navadil, da jamram in hočem hrano, masažo nog, karkoli si zmislim, ampak prav dojel pa še ni. Najbrž bo po pregledu drugače, če ne prej pa potem, ko ga bo trebuh opominjal na to vsak trenutek Glede stvari - tudi pri nas bomo dobili veliko od družine in prijateljev, ki že imajo mladičke, določene stvari je pa pač treba nove kupit, saj je še čas. Naju trenutno bolj skrbi stanovanje, ki ga preurejamo in ne vemo, kdaj bo končano. Upam da kmalu, sicer ne bom mogla uživat v opremljanju. Goga31 - tako zelo mi je žal Upam, da ti čimprej uspe donositi zdravega otročka. Glede - pri nas je bila suša od pluska, potem ste pa privlekle to na dan in sem pomankanje tudi dojela Moj je rekel "ja!!" še preden sem do konca vprašala če se hoče it malo 'crkljat' Jaz sicer ne čutim neke neznosne potrebe, bolj se rabim k njemu stiskat in čohat, božat,... Zdaj pa spat. Nočko!
|