|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
9.12.2011 12:01:12   
amyZ
xdmx - jp jp...to sem bila jaz...no, mogoče se pa kdaj še kaj srečava :) zaenkrat tle pri nas ne poznam nobene druge user posted image  :( za skupno jamranje v živo :)

In ja, tudi mene včasih spodaj tišči. Tak čuden občutek, vendar se vedno znova sprašujem če ni to mogoče mehur ali prebava, ker me vse malo zajebava zadnje čase. Drugače pa baje ni nič kaj takega, če čutiš, ker se maternica razširja.

Drugače pa tudi jaz postanem napihnjena čez dan, zjutraj raven trebušček, zvečer pa ne bi mogla več oblečt najljubših kavbojk :( Vsaj ne zaradi občutka, ko ti malce stiska trebuh. Recimo, da bodo hlače počakale na boljše čase po porodu in upam, da se bom še kdaj spravlja v njih :) hehe... Bom bom :)

Želodček je pa takšen: če ne dam nekaj v usta tam na vsaj vsake tri urce še ropota in se mi spahuje. Tako sem si nakupla fruhtzwerge, banane in podobno, da se premosti ta vmesni čas med obroki. Na trenutke mi zapašejo različne stvari, zadnjič me je moj odpeljal v Mc'Donalds...no mogoče se boste nekatere zgražale, ampak meni so tako zapasale une tortiljice njihove, da sem jih morala dobit :) In vem, preden grem v trgovino moram nekaj pojest, če ne kupujem z želodcem ne pa seznamom. Je pa zanimivo spremljati moj okus, iz trenutka v trenutek drugačen, kislo res ful paše (hvala mamici za domače vložene paprike), ker zmažem tudi pol glaža :) Sedaj si še lahko privoščim, ko bo zgaga al pa ko bom dojila tako ni priporočljivo :S Sicer pa tudi že počasi preizkušam različne variante hrane skupaj (kruh, gorčica in kisla paprika). Malce se moram pa tudi zadržati ko jem, ker drugače bi pojedla ful preveč, mi zelo paše :) Ampak še ni čas za to, da se takole prenajedam.
No, toliko o mojih prehranjevalnih navadah.

Pridne bodite user posted image  in lep dan vam želi, čeprav se sonček že počasi poslavlja (vsaj pri nas). Grem se učit, zvečer pa na predstavo moje sestrce, ki bo plesala :)

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 701
9.12.2011 12:56:46   
Vegi
nina166 - saj običajno ob desetih že smrčim ampak včeraj mi je bilo pa tako slabo, pa vse me je bolelo v trebuhu (prebava in maternica) da nisem mogla spat user posted image Saj sem not prinesla pri jutranjih urah user posted image

Grem jest. Ma kera idejo za kosilo? Čisto nič se ne morem spomnit ker me takoj prelije slabost ko mislim na hrano user posted image

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 702
9.12.2011 12:57:35   
polho3006
Punce, evo mene iz pregleda! Videla sem svoje dete, ki je veliko kar 3 cm. Tako da mi je rok poroda prestavil na 05.07.2012. Full se je že vse videlo. Sem bila prav presenečena ko sem videla prstke na rokah, pa ena učka se je videla. Mislim...NEVERJETNO! Dala sem tudi kri in vodo in naslednji pregled imam 16.01.2012.
Sedaj grem pa malo v horizontalo, sem utrujena in mali spi in sem grem stisnit k njemu.

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 703
9.12.2011 13:04:32   
xdmx
Jst se čist raznežim, ko kej takšnega preberem... :) Full lepo!

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 704
9.12.2011 15:01:20   
SamoTi
Polho3006- superca, ste pa že velikiuser posted image user posted image user posted image . Si kar predstavljam, da mora biti občutek fenomenalen, ko se že toliko vidi...

Glede moje prehrehrane - zaenkrat še nimam kakšnih velikih luštov po določeni hrani. Sem opazila, da jem manjše porcije kot prej. Sem hitro sita in potem spet hitro lačna. Sem si nabavla mandarine, ki mi trenutno zelo pašejo tako med obroki.

Vem, da vas je nekaj reklo, da boste staršem povedale za božič. Tudi jaz imam takšne načrte (če me ne bo slabost prej izdala) in bi rada naredila kakšno vizitko pa notri slikico iz uz.. nekaj takega. A ima katera kakšno zanimivo idejo?

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 705
9.12.2011 16:50:13   
afnica mala
hey user posted image

!!!!! prosim za pomoč...katera ve kako se vstavlja Utragestan vaginalno? jaz sem jih do danes jemala oralno, danes pa vse zbruham in sem si že eno dala vaginalno. Pa ne vem, ali je dovolj do konca notri potisnit ali vstaviti s kakim implikatorjem???
pa kako naj kaj hrane ali tekočine zadržim v sebi?? bomo videli kaj bo ju3...

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 706
9.12.2011 17:06:25   
julji
Hej mamice :)
eto jst zvedla pred dvema dnevoma ... pregled imam kmalu po praznikih v januarja...slabo mi je pa tko joj ....a ma kakšna kakšen predlog kaj nardit????

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 707
9.12.2011 17:21:06   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

hey user posted image

!!!!! prosim za pomoč...katera ve kako se vstavlja Utragestan vaginalno? jaz sem jih do danes jemala oralno, danes pa vse zbruham in sem si že eno dala vaginalno. Pa ne vem, ali je dovolj do konca notri potisnit ali vstaviti s kakim implikatorjem???

Utrogestan si vstaviš kot si napisala. Ti samo do konca porini in najbolje je, da kakšne pol ure odležiš, da ne steče ven. Imej tudi vložek, ker nekaj ga vseeno priteče in ni ravno prijetno.
Glede hrane in tekočin pa sem slišala, da v majhnih količinah. Tekočino po požirkih ali žlici. Druga pa ti ne bi znala svetovat. Upam, da se ti čim prej pomirijo stvari.

Neposredna povezava do sporočila: 708
9.12.2011 18:56:04   
iwa
Uf kolk nosečk nas je že! Prov lepo!

Jest sm pa zvečer kot v 5 mesecu, slabo mi je manj, me pa po obroku že konkretno tišči v trebuhu....

Afnica mala, a ste kako virozo fasali, al ti je sam od user posted image tolk slabo? Čimprej se porihtajte!!!!user posted image

Polho3006, super za tak fajn pregled! Česittke!!!!

Življenje je lepo!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 709
9.12.2011 20:37:58   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: mala06

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

hey user posted image

Utrogestan si vstaviš kot si napisala. Ti samo do konca porini in najbolje je, da kakšne pol ure odležiš, da ne steče ven. Imej tudi vložek, ker nekaj ga vseeno priteče in ni ravno prijetno.
Glede hrane in tekočin pa sem slišala, da v majhnih količinah. Tekočino po požirkih ali žlici. Druga pa ti ne bi znala svetovat. Upam, da se ti čim prej pomirijo stvari.

Hvala!!!! se vsaj zato ne bom sekirala....

zdaj od 16h nisem bruhala, res pa sem pojedla le dve bobi palčki in pol kozarca vode...
hči je bla ta teden bolj slaba, želodček bolel, pa mal čudno je kakala...driskasto...pri njej se je vleklo par dni, sosedovi (sšolki v vrtcu) pa so bili vsi bolani- z bruhanjem- ampak 1 dan...upam,da bom ju3 ok, sem ž shujšala danes 2kg + 2kg v preteklem mesecu...

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 710
9.12.2011 20:38:50   
afnica mala
nočko, grem spat, ob 22h pa tableto vstavit....

Neposredna povezava do sporočila: 711
10.12.2011 10:00:14   
sandra85
polho3006 super!!! user posted image

joj mene je pa kr ob živce spravila tale kmetija išče lastnika...uffffffff!!!

včeraj smo povedali še ostalim najbljižjim, tak da lahko veselo razglabljam z vsemi :)

tako čudno vreme je, sinček je še vedno na počitnicah na štajerskem, možek je šel delat...js pa...bom šla verjeno knjigo brat pa če me zmanjka...lahko nočuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Neposredna povezava do sporočila: 712
10.12.2011 10:02:35   
sandra85
nina166 v 1.user posted image sem seveda bila testirana in je bilo negativno, a to pomeni, da še nisem prebolela?
ufff, ja se bom pač izogibala mačkam, čeprav bo res hudo user posted image   ker so moji mali otročki :)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 713
10.12.2011 10:50:08   
amyZ
Kako ste kaj danes nosečke?

Jaz se že od jutra učim, potem pa pojdemo na rojstni dan moje tašče. Seveda bom bila zdaj lahko jaz voznik 0,0 in kako priročno je to za mojega dragega :)

V seznamu sem videla da imate kar kmalu že naslednji pregled, že v tem mesecu. No moj bo šele 10.1., točno čez en mesec. Verjetno zato, ker bo takrat 12 tednov, čeprav se mi čudno zdi, da nimam še kakšnega preventivnega prej, glede na to, da sem imela prvega ta teden ko sem bila v 6t in 2 dni.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 714
10.12.2011 12:32:12   
TinKkara
ejla....kaj ve mogoče katera, če pri nuhalni svetlini izveš rezultat že na licu mesta??

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 715
10.12.2011 13:54:02   
Arya
IZVIRNO SPOROČILO: amyZ

Kako ste kaj danes nosečke?

Jaz se že od jutra učim, potem pa pojdemo na rojstni dan moje tašče. Seveda bom bila zdaj lahko jaz voznik 0,0 in kako priročno je to za mojega dragega :)

V seznamu sem videla da imate kar kmalu že naslednji pregled, že v tem mesecu. No moj bo šele 10.1., točno čez en mesec. Verjetno zato, ker bo takrat 12 tednov, čeprav se mi čudno zdi, da nimam še kakšnega preventivnega prej, glede na to, da sem imela prvega ta teden ko sem bila v 6t in 2 dni.

Jst sem imela svetlo noč, od 3.30 do 6.30 imela dirkanje na wc, tako da sem dopoldne komaj prišla k sebi. Mi je pa moj zelo pomagal dopoldne pri hišnih opravilih in po nakupih.

Preostanek popoldneva pa se bom tudi jst učila za izpit, potem pa greva z mojim ven user posted image

Moj prvi pregled je bil UZ in ugotavljanje nosečnosti ter pogovor - brez kakšnega laboratorija, naslednji pa bo že tisti bolj tapravi. Je pa prav neverjetno ko vidiš slikico UZ in komaj dojemaš da raste nekaj najlepšega v tebi, čeprav je še čisto majhno user posted image

LP

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 716
10.12.2011 14:33:47   
sandra85
tinkara37 ja rezultate NS dobiš takoj...

js sem glihkar ustala iz popoldanskega počitka. smo bili včeraj pri prijatljih na otvoritvi novega stanovanja in smo kr pozno prišli domov, danes nas čaka praznovanje abrahama...tako, da sem si mal energije nabrala user posted image in tako kot amyz ti praviš, je pri nas isto, moj je ves srečen, ker ima na vsakem koraku šoferja in tako brez skrbi pijeuser posted image tako že veselo planira vse nadaljne žurke in praznovanja brez skrbiuser posted image

je pa fajn tale občutek, ko se niti eno nedeljo ne zbudim z mačkom, ki ga po navadi prebolevam 2 dni (moj želodec ne prenese nobene vrste alkohola)
ko nisem pila v 1.user posted image in še celo dojenje, je časa brez niti požirka brezalkoholnega piva, trajal skoraj 2 leti in prvo praznovanje po tem, ko sem nehala dojit, je bila dekliščina. mislim, da je bila nevesta zadovoljna s tem kolko je pri meni prišparala user posted image   spila sem natanko eno malo pivo in ene borovničke pa je bilo dosti zame za celo noč user posted image

(odgovor članu Arya)
Neposredna povezava do sporočila: 717
11.12.2011 12:30:55   
amyZ
No evo, pa sem končala s 7. tednom in veselo vstopam v osmega.

Še vedno pa me muči vmesni čas med pregledi. Glede na to, da sem dokaj kmalu imela pregled, pa je naslednji šele 10.1. Vmes je celih 6 tednov. Sploh ko berem vse te zgodbe, da so plodi umrli pa so zvedle potem šele čez dva tri tedne. Predvsem me skrbi to. Vem, da če bi imela krvavitev, da bi se šla takoj pokazati, ampak kaj pa če je ni.
Nekako sem danes take čudne volje. Slaba noč za mano in pa en kup skrbi. Verjetno so nekateri tudi neutemeljeni, pa vseeno so tukaj in me mučijo.

Upam, da me razumete!

(odgovor članu katerina)
Neposredna povezava do sporočila: 718
11.12.2011 16:55:42   
xdmx
Ja, evo...isto skrbi mene...in to ravno zato, ker moj plod je umrl nekje vmes....sicer je bil še dosti manjši kukr je ta sedaj, pa vseeno...čakat na pregled toliko časa?! Najboljše, amyZ, da greva kar en dan v drugi štuk zdravstvenega doma malo pojamrat! To bi naju bil vesel.. user posted image Morm pa rečt, da me je kar malo pomiril prejšnjič ginekolog, ko je rekel...veste, to se ne bo več zgodilo. No, upam, da res...

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 719
11.12.2011 18:47:17   
TinKkara
zivio...ja, enako se dogaja tudi meni. mislim, da imamo vse podobne misli in skrbi. Jaz sem vstopila sedaj v 10.teden in sigurno bom še 3 tedne v skrbeh glede tega. Na srečo imam naslednji pregled pred Silvestrovim. Mene tudi krvavitev ne skrbi toliko kot pa to, da bi srček nehal biti, zato vsakič ko grem na pregled, sem čisto napeta, dokler mi ne da poslušat srčka, nakar si takoj oddahnem. Če bi bila krvavitev, greš pa itak takoj naslednji dan na pregled in hitro zveš na čem si. Krvavitev še vedno ne pomeni splava. Jaz sem vmes enkrat krvavela in mi je v bistvu med S.O. počila neka kapilara v materničnem vratu, tako, da sem paniko naredila brezveze. Ja, na žalost,prva stvar, ko zagledaš kri, je ta, da pomisliš na najslabše (splav). Ko bo pa šel prvi tromester mimo, pol pa je amniocinteza na vrsti pa spet skrbi v zvezi z vsem tem. Pravijo, da enkrat, ko zanosiš, se ti življenje spremeni, saj začneš živet nonstop v neki skrbi, vedno te kaj skrbi in si več ali manj nonstop v skrbeh za tega otroka. Tako pravijo frendice. So pa to lepe skrbi konec koncev a ne??

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 720
11.12.2011 19:20:13   
amyZ
Seveda. Skrbi zaradi katerih postajaš mama :) z vsakim dnem bolj! :)
Moja mami je meni rekla, da bo vse OK, ker sem itak njena in zdrava :) Ona ni imela nobenega splava, mene je rodila pri 17, sestrco pa pri 34. Pa je bilo vse ok. In v bistvu v bližnji družini tudi nimamo splavov, teta je donosila tri otroke. Stare mame pa nisem to nikoli spraševala. Strici so pa tako strici :) Upam, da bom res imela srečo kot moji predniki :) No, vsaj s plodnostjo je bilo zdaj tako. Ker je tudi mami obakrat v prvo zanosla, kljub razliki v letih. Nama je pa tudi tako ratalo.

Treba biti pozitiven pravijo! In skušam se držati tega načela! Včasih ne uspeva najbolje, ampak včasih pa. 

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 721
11.12.2011 22:02:02   
mala_roo
Pozdravljene user posted image

Moram vam povedat da sem z Angelsoundom malce prej našla našega pikca kako mu srček utripa. Sicer sem se že več kot en teden trudila, da ga najdem, ampak sem ga iskala na čisto napačnem mestu. Joj kako lep zvok je to.... user posted image user posted image
Razbija pa zeloooooo hitro, tako da vse katere imate možnost kupiti to napravico, je zelo fajn. Res da sem ga tudi danes iskala cca pol ure ampak je trud poplačan, ko sem ga našla user posted image user posted image

Lep večer še naprej

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 722
12.12.2011 7:39:52   
iwa
Super mala_roo, to more bit pa fajn občutek!

Mene je drugače tud v prvi user posted image na začetku mučilo kako zdržat od pregleda do pregleda in se ne sekirat, zdaj pa  morm rečt da se ne, po temeljitem pogovoru s svojo zdaj 89letno babico drugače gledam na stvar. Ona ni imela v nobeni nosečnosti enega samega Uz, sam navadne preglede so jim dalali vsakih 100let in pravi da je naš čas obseden s tem da točno vedno hočemo met vse pod kontrolo pozabimo pa uživat zraven!!!! Zej tud jest tko gledam na to pa mi je lažje, Tko da punce, kar veselo in bo!user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu mala_roo)
Neposredna povezava do sporočila: 723
12.12.2011 8:13:19   
*bobika*
dobro jutro

Moja jutranja slabost je danes minila,ko sem pojedla zajtrk.. hvala bogu .. sedaj pa spijem še kavico (po tedenskem premoru) ..potem pa veselo na delo.. Prejšnji teden sem bila na bolniški in imam  celo norijo v službi..
Popoldne grem pa še k frizerju, to dolgo čupo skrajšat na kratek paž :)

Angelsound sem si jaz v prvi user posted image  sposodila in je res super.. so ga pa imeli tudi pred kratkih na 1nadan.si v akciji 50% in mi je žal da ga nisem kupila user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 724
12.12.2011 8:18:49   
afnica mala
Dobro jutro user posted image ,

vidim,da imamo podobne težave...jaz imam danes pregled in me močno skrbi ali je plodek živ. Ker so se slabosti,zaspanost,lulanje umirili-zato me skrbi....

petkovo bruhanje - viroza-še dobro- soboto sem bla že ok, malo šibka od pomanjkanja hrane in pijače....

ufffff...še 3 ure....prosim, prosim, naj bo ok....

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......