|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
7.12.2011 22:11:33   
sandra85
mi imamo opremo še od 1.user posted image in je še vse kot novo, ker nismo opremo nikomur posojali....me pa mika, da bi nov voziček kupila, ker sem se unega že takrat naveličalauser posted image

spol: a ima kera izkušnje s tem, da se v 13. t oziroma na NS že vidi spol? ker js menim, da je to nemogoče, a se mogoče motim?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 651
8.12.2011 7:29:11   
nina166
Jutro!

sandra85 meni je v drugi nosečnosti na NS rekla, da bo verjetno punčka in je ugotovila user posted image Sicer je rekla, da je to še prezgodaj za napoved spola in da ni ravno sigurno, vendar sem že od večih slišala da Strahova kar večkrat pravilno napove že na NS.

Danes pa jaz skuham kavico, kapučino, čaj za vse user posted image user posted image .

Grem zdaj spit svoj kapučino, otroka gledata risanke, pol mormo pa inhalirat, jest.....

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 652
8.12.2011 7:37:14   
xdmx
Jutro! :)

Tko, jst sem se tudi že naročila na NS, in sicer pri dr. Strahovi. Do konca leta tako nimam več pregledov, potem pa zopet 5.1. pri ginekologu in 9.1. NS. Komi čakam! :)

Včeraj sem dala kri in bila cel dan brez E. Potem sem še neke težke vrečke nesla iz trgovine in me je začelo malo tiščat spodaj v trbuhu. Sem si rekla, da bom raje bolj uizi od sedaj naprej.

Me pa res zanima, če se bo že kaj videlo...Spol, mislim. :)

amyZ, si bila ti tista ta visoka punca, ki je bila na vrsti za mano v labu?

< Sporočilo je popravil xdmx -- 8.12.2011 7:38:39 >

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 653
8.12.2011 8:16:14   
amyZ
Ja baje Strahova dobro zadene spol, če je le možno vidit. Odvisno je tudi od tega kako je plod postavljen in to, a se ne da zmeraj. V bistvu, če ti rečejo da je fantek pol bo že fantek, ker tička mu noben ne more vzet, lahko pa zgleda kot punčka, pa je potem punčka z lulčkom :) Hehe... Poznam dva primera, ena je zvedela v 7 mesecu, da bo pa res fantek, čeprav so skoz trdili, da bo punčka, ena je pa pač rodila fantka, kljub potrjevanju punčke :) Čisto presenečenje :)
Sem pa jaz, ko je bila mami noseča sanjaja, da bo punčka, mami pa da bo fantek, pa sem jaz imela prav. Včasih tudi kaj prav sanjam, sploh ko sem sanjala že minus, pa je bil, pa tisto noč ko sem potem naredila test, da je plus in je res bil. Mogoče je to čisto naključje ampak zanimivo naključje.

xdmx - ne, jaz sem bolj pri majhnih :) hehe... Ko sem čakala te nisem nikjer videla, potem pa sem morala skakat gor do G ker nisem imela napotnice izpisane, pa potem še enkrat ker je rabila kartico in potem so me notri vzeli. Čez pol urce sem pa prišla po izvide, vmes pa iskat sendvič v Mercator :) Kok je pasal :)

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 654
8.12.2011 8:30:48   
polho3006
Jutri pa še jaz na pregled!!!! Po eni strani KOMAJ ČAKAM, po drugi pa...me je pa strah da ne bi bilo kaj narobe.

Sem pa že sedaj dvakrat opazila, v roku nakej dni, ko grem na WC in se obrišem tako rumeno gosto, želatinasto sluz. Sicer tega ni veliko, ampak...je toliko da se opazi na toaletnem papirju. Se pri kateri tudi pojavlja kaj takšnega?

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 655
8.12.2011 8:46:46   
xdmx
IZVIRNO SPOROČILO: amyZ

xdmx - ne, jaz sem bolj pri majhnih :) hehe... Ko sem čakala te nisem nikjer videla, potem pa sem morala skakat gor do G ker nisem imela napotnice izpisane, pa potem še enkrat ker je rabila kartico in potem so me notri vzeli. Čez pol urce sem pa prišla po izvide, vmes pa iskat sendvič v Mercator :) Kok je pasal :)

Pol pa dobro, da nisem tiste punce pocukala. :D

Kdaj si pa bila? Jst sem pršla 7.15. In bila gotova z izvidi uro kasneje. Jst sem imela kar s sabo polno torbico hrane. :DD

Si se že naročila na NS?

< Sporočilo je popravil xdmx -- 8.12.2011 8:48:30 >

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 656
8.12.2011 8:48:35   
rola
polho3006  tudi jaz sem imela tak izcedek nekje v 7t, sedaj grem proti 10t pa je vse ok. Nisem takrat niti omenila ginekologinji pa je bilo vse ok.

kako se kaj počutite..mene slabost počasi mineva..no bolje se kar se tega tiče počutim. Me pa skoraj vsak dan boli trebuh, driskam nekaj zadnje 3 dni in tudi grozno mi kislina nagaja user posted image  ostalo pa kar se nosečnosti tiče super!

Joj kakšen grozen dan je danes..že dve moji znanki nosečki sta prišli z grozno novico..eni se še srček ne sliši pa bi se moral druga pa mora na urgenco ker se tudi sreč v 13t ne sliši več user posted image user posted image  oh sem žalostna

titleAndStar(693,0,0,false,"","")

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 657
8.12.2011 9:08:50   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

mi imamo opremo še od 1.user posted image in je še vse kot novo, ker nismo opremo nikomur posojali....me pa mika, da bi nov voziček kupila, ker sem se unega že takrat naveličalauser posted image

spol: a ima kera izkušnje s tem, da se v 13. t oziroma na NS že vidi spol? ker js menim, da je to nemogoče, a se mogoče motim?

pri naju se je v 12 tednu videlo..zelo lepo..

Drugače pa lepo sončno jutro se je naredilo..
Midva sva s tamalim ravn pozajtrkovala, sedaj pa morava še kapljice dat v oči..mučenje..

Izcedek.. jaz ga tudi imam občasno..ne vem akj je to..

Danes se bom naročila na nuhalno..

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 658
8.12.2011 9:14:08   
polho3006

IZVIRNO SPOROČILO: rola

Joj kakšen grozen dan je danes..že dve moji znanki nosečki sta prišli z grozno novico..eni se še srček ne sliši pa bi se moral druga pa mora na urgenco ker se tudi sreč v 13t ne sliši več user posted image user posted image  oh sem žalostna

JOJ, mene je tega tako strah in bi najraje videla da takšnih informacij ne bi bilo, ker smo potem samo še bolj prestrašene.

(odgovor članu rola)
Neposredna povezava do sporočila: 659
8.12.2011 9:19:51   
amyZ
jaz mam večino časa tak izcedek, baje ni to nič narobe. razen če bi bilo kakšno vnetje.

xdmx - ja jaz sem potem prišla majčkeno prej, tak roza pulover, no, v bistvu jaz tebe nisem opazila, je bila pa itak gužva.

rola - tudi meni prebava nagaja, vi bistvo bolj v obratni smeri. nič kaj prijetno.

Neposredna povezava do sporočila: 660
8.12.2011 9:24:27   
katerina
živjo, čvekice, a se vam lahko pridružim????
zdaj si malo več upam, ker so mi po 10ih dneh krvavitve ponehale in se počutim malo bolje...
rok imam 22ega, doma imamo petletnika, stara sem 37.

vidim, da niste nič odgovarjale tinkari glede AC in vam kar malo zavidam. saj vem, da sem sama kriva, da sem toliko stara, da mi ta pregled pripada na zavarovanje, ampak nisem še ziher, da ga bom koristila. si ne znam predstavljat, kako bi bilo, ko bi zaradi firbca zgubila zdravega otroka. bom mogla še resno razmislit!

skratka lep pozdrav vsem čveklicam na tej temi!

Neposredna povezava do sporočila: 661
8.12.2011 9:56:16   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: katerina

živjo, čvekice, a se vam lahko pridružim????
zdaj si malo več upam, ker so mi po 10ih dneh krvavitve ponehale in se počutim malo bolje...
rok imam 22ega, doma imamo petletnika, stara sem 37.

vidim, da niste nič odgovarjale tinkari glede AC in vam kar malo zavidam. saj vem, da sem sama kriva, da sem toliko stara, da mi ta pregled pripada na zavarovanje, ampak nisem še ziher, da ga bom koristila. si ne znam predstavljat, kako bi bilo, ko bi zaradi firbca zgubila zdravega otroka. bom mogla še resno razmislit!

skratka lep pozdrav vsem čveklicam na tej temi!

jaz sem imela v 1user posted image  tako horionsko biopsijo v 14.tednu  kot kasneje AC. Nisem imela izbire zaradi rezultata NS 1:52 (ali 58). Torej zeloooooo slab rezulatat....

težko čakam 1.pregled v ponedeljek, da slišim user posted image

(odgovor članu katerina)
Neposredna povezava do sporočila: 662
8.12.2011 9:57:31   
nina166
katerina dobrodošla in čestitke za user posted image

Glede AC ti lahko napišem našo izkušnjo in upam, da ti bo kaj pomagala. Moja mama je bila stara 39 ko je zanosila za mojo sestro. Ker prej 20 let ni mogla zanosit in so ji vsi zdravniki rekli, da nima šans, je bil to pravi čudež. Ker ji je pripadala AC ji je g rekla, da brezveze da hodi še na NS. Na AC je bilo vse vredu, problemov ni imela, izvidi so bili super. Kljub temu je v 33. tednu rodila zelo bolano punčko. O tem sem nekaj strani nazaj že pisala in si lahko prebereš, če se ti ljubi iskat. Kasneje ji je en zdravnik celo rekel, da škoda ker ni šla prej na NS, ker bi se tam verjetno videlo da je nekaj narobe. Sestra sicer res ni imela kromosomske napake, imela je genetsko. Sicer je bilo nekaj zdravnikov (pediatri na KC lj), ki so bili mnenja, da bi se tako hude poškodbe tudi moale pokazat na AC. Tako da človek res ne ve kaj naj naredi. Sama sem sicer mlajša in mi ta pregled še ne pripada. Šla pa bom na NS, kjer upam, da bodo rezultati vredu. Če ne bodo bom šla na AC in če bo pokazalo, da je otrok bolan, bom šla delat splav. Sicer bi to naredila res zelo težko, vendar ker vem, kaj čaka v nasprotnem primeru takega otroka in starše bi to naredila. Me pa da g pri vsaki nosečnosti še na morfologijo k dr. Cerarju v Lj in njemu skoraj najbolj zaupam, ker je res velik strokovnjak in se res maksimalno potrudi. Ti pa nobena preiskava in noben pregled ne more 100% zagotovit, da bo z otrokom vse vredu...žal.

Je pa tako, da od trenutka ko zveš da si noseča te bo pogosto kaj skrbelo. Najprej če je z plodom vse vredu, kar te skrbi celo nosečnost, ko se rodi, ali bo zdrav, da se mu nebi kaj naredilo....mislim, da te potem ta skrb spremlja do smrti....vsaj meni se tako zdi.

(odgovor članu katerina)
Neposredna povezava do sporočila: 663
8.12.2011 10:05:29   
afnica mala
prvič nisem vedela kaj me čaka in me ni blo tko strah kot zdaj...saj ni nič groznega, ampak tko tist filing, čakanje, pa pri HB si na vrsti zadnji, najprej vse AC naredijo- no,vsaj tako je blo pri meni....pa vmes se dr.zamenjajo, ker kakšnega nujno kje rabijo....

pa verjetno bom spet sama (večina ima partnerje), moj ima glih takrat gužvo v službi in brez namestnika , si še dopusta ne bo mogel privoščit...moramo nekak splanirat, da me pride iskat....pa potem popoldan malo vozit po obiskih 2  dni, da ne bo hotla po meni plezat, npr. pri HB me je 2 dni zelo bolelo, pri AC pa nič....

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 664
8.12.2011 10:09:01   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

katerina dobrodošla in čestitke za user posted image

Glede AC ti lahko napišem našo izkušnjo in upam, da ti bo kaj pomagala. Moja mama je bila stara 39 ko je zanosila za mojo sestro. Ker prej 20 let ni mogla zanosit in so ji vsi zdravniki rekli, da nima šans, je bil to pravi čudež. Ker ji je pripadala AC ji je g rekla, da brezveze da hodi še na NS. Na AC je bilo vse vredu, problemov ni imela, izvidi so bili super. Kljub temu je v 33. tednu rodila zelo bolano punčko. O tem sem nekaj strani nazaj že pisala in si lahko prebereš, če se ti ljubi iskat. Kasneje ji je en zdravnik celo rekel, da škoda ker ni šla prej na NS, ker bi se tam verjetno videlo da je nekaj narobe. Sestra sicer res ni imela kromosomske napake, imela je genetsko. Sicer je bilo nekaj zdravnikov (pediatri na KC lj), ki so bili mnenja, da bi se tako hude poškodbe tudi moale pokazat na AC. Tako da človek res ne ve kaj naj naredi. Sama sem sicer mlajša in mi ta pregled še ne pripada. Šla pa bom na NS, kjer upam, da bodo rezultati vredu. Če ne bodo bom šla na AC in če bo pokazalo, da je otrok bolan, bom šla delat splav. Sicer bi to naredila res zelo težko, vendar ker vem, kaj čaka v nasprotnem primeru takega otroka in starše bi to naredila. Me pa da g pri vsaki nosečnosti še na morfologijo k dr. Cerarju v Lj in njemu skoraj najbolj zaupam, ker je res velik strokovnjak in se res maksimalno potrudi. Ti pa nobena preiskava in noben pregled ne more 100% zagotovit, da bo z otrokom vse vredu...žal.

Je pa tako, da od trenutka ko zveš da si noseča te bo pogosto kaj skrbelo. Najprej če je z plodom vse vredu, kar te skrbi celo nosečnost, ko se rodi, ali bo zdrav, da se mu nebi kaj naredilo....mislim, da te potem ta skrb spremlja do smrti....vsaj meni se tako zdi.

res čudno, ker pri meni je pokazalo genetsko "napako" tako pri dodatnem krvnem testu pri NS, kto na HB, kot na AC...no saj moja bella je ok....user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 665
8.12.2011 10:20:43   
nina166
afnica mala odvisno je za kako napako oz. bolezen gre. Pregledajo za pogoste napake in bolezni, za bolj redke pa samo če striktno gledajo in vedo kaj iskat. Moji sestri so v lj za diagnozo postavili zelo redki sindrom...na svetu je bilo samo nekaj čez 30 potrjenih primerov. Mi smo takrat sicer nekaj malega o tem prebrali na internetu, slo. zdravniki pa tega skoraj niso poznali. Šele ko sem bila jaz noseča in sem šla na posvet k dr. Geršakovi (zelo dobra genetičarka) nama je ona povedala, da je videla izvide od moje sestre in nama pojasnila bol natančno kakšno je njeno mnenje. Povedala je, da sta na svetu samo dva laboratorija, ki to bolezen lahko potrdita in da je imela sestra samo sum na to bolezen, potrjeno pa ne, ker bi bil ves postopek predrag in predolgotrajen (sestra je namreč prej umrla). Vsa stvar je kar precej zakomplicirana.

Neposredna povezava do sporočila: 666
8.12.2011 10:34:48   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

afnica mala odvisno je za kako napako oz. bolezen gre. Pregledajo za pogoste napake in bolezni, za bolj redke pa samo če striktno gledajo in vedo kaj iskat. Moji sestri so v lj za diagnozo postavili zelo redki sindrom...na svetu je bilo samo nekaj čez 30 potrjenih primerov. Mi smo takrat sicer nekaj malega o tem prebrali na internetu, slo. zdravniki pa tega skoraj niso poznali. Šele ko sem bila jaz noseča in sem šla na posvet k dr. Geršakovi (zelo dobra genetičarka) nama je ona povedala, da je videla izvide od moje sestre in nama pojasnila bol natančno kakšno je njeno mnenje. Povedala je, da sta na svetu samo dva laboratorija, ki to bolezen lahko potrdita in da je imela sestra samo sum na to bolezen, potrjeno pa ne, ker bi bil ves postopek predrag in predolgotrajen (sestra je namreč prej umrla). Vsa stvar je kar precej zakomplicirana.

ja, vem...kolk sem se pregovarjala, da so v Belgijo poslali na testiranje-na genetiki, smo rekli, da bomo sami plačali, no potem je zavod rekel, da ni problema, da oni to krijejo...sem pa tud želela 2 mnenje dr. Geršakove in tud letos mi je delala ene genetske teste....
dr. geršakova je tudi
v etični komisiji za pozne splave in mi je takrat zagotavljala, da bo ona za splav v pozni nosečnosti, če bodo rezultati slabi...

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 667
8.12.2011 10:35:22   
julij82
Evo mene iz pregleda. videla sem malo pikico in srček. kar nisem morala verjeti kaj gledam na ekranu in šele sedaj počasi dojemam. me je pa pri pregledu kr malo bolelo, čeprav je bila G nežna! PDP imam 28.7., smo pa veliki-majhni malo čez 5m. Opozorila me je da moram paziti nase še 6 tednov, ker mam glede na to da sem zanosila po posegu IUI je možnost kakega SS....upam da bo vse lepo teklo. Sem pa v 6 tednu, jutri začne teči 7. teden iii.
G mi je rekla da grem lahko na NS v porodnišnico, da tam tudi delajo. A je morda že katera bila tam? se moram čim preje naročit za tretji teden v januarju, ker naslednji pregled imam 24.1.2012. Mi pa ni bilo potrebno dati urina, sem pa šla dati kri.
Drugače pa moja prva nosečnost normalno poteka, brez slabosti. edino malo bolj sem napihnjena ob večerih. :)

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 668
8.12.2011 10:38:48   
nina166
afnica mala a potem v belgiji je pa pokazalo, da so rezultati ok? Geršakova je meni res svetovna zdravnica. Je pa nama tudi rekla, da je v etični komisiji in da so te odločitve, da dovolijo pozni splav, baje tako zelo težke...kar čisto verjamem.

Neposredna povezava do sporočila: 669
8.12.2011 10:40:10   
nina166
julij82 user posted image user posted image user posted image za pregled in srček...zdaj pa se kar pridno pazi user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 670
8.12.2011 10:43:48   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: julij82

Evo mene iz pregleda. videla sem malo pikico in srček. kar nisem morala verjeti kaj gledam na ekranu in šele sedaj počasi dojemam. me je pa pri pregledu kr malo bolelo, čeprav je bila G nežna! PDP imam 28.7., smo pa veliki-majhni malo čez 5m. Opozorila me je da moram paziti nase še 6 tednov, ker mam glede na to da sem zanosila po posegu IUI je možnost kakega SS....upam da bo vse lepo teklo. Sem pa v 6 tednu, jutri začne teči 7. teden iii.
G mi je rekla da grem lahko na NS v porodnišnico, da tam tudi delajo. A je morda že katera bila tam? se moram čim preje naročit za tretji teden v januarju, ker naslednji pregled imam 24.1.2012. Mi pa ni bilo potrebno dati urina, sem pa šla dati kri.
Drugače pa moja prva nosečnost normalno poteka, brez slabosti. edino malo bolj sem napihnjena ob večerih. :)

srečno in pazi se!!!!

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 671
8.12.2011 10:50:39   
afnica mala
nina166- ja res je, vsi ki so v kontaktu z njo, jo hvalijo....saj tud dela fulllll

ja, v Belgiji so rekli,da se ni nič zgubilo in da je ok...kar sem pa zvedela ko sem bila user posted image  5 mesecev in pol....glih na morju sva bila,pa petek zvečer opazim, da me je klicala dr. iz genetike...in pol sem mogla do ponedeljka zjutraj preživet....kolk sem bla jezna nase, da se nisem oglasila...sam na genetiki so res super, te res obravnavajo individulano....

Neposredna povezava do sporočila: 672
8.12.2011 11:01:35   
amyZ
Nina166 - na prejšnji strani si omenila blazino za nadzor dihanja. Pa me zanima malce več o tem, ker še nisem slišala za tole stvarco.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 673
8.12.2011 11:05:35   
TinKkara
katerina, tudi mene tarejo ista vprašanja. ko bom rodila, bom imela 37 let in pol. glede amniocinteze sem zelo v dvomih. kot si rekla ti, tudi jaz bom počakala na NH, ki jo imam konec decembra in na podlagi tega se bom odločila. vse moje prijateljice, ki so rodile po 33 letu, ki jih je kar nekaj, večina, so šle na amniocintezo in je bilo vedno vse ok. hvala bogu.user posted image glede na to, da je to moja prva nosečnost, sem pa kar polna skrbi glede zdravja otroka itd.......strah, da ne bo prišlo do kakega SS itd, kar se mi zdi normalno, glede na to, da nimam več 20 let. napisala si, da si si sama kriva, da si noseča šele v tej starosti......mah, verjetno si imela svoje tehtne razloge, da si se sele sedaj odločila za zanositev. Jaz pač prej nisem spoznala pravega partnerja, ampak same take, ki enostavno niso bili zame in je absolutno bolje tako, da sem počakala na tapravega in si bom z njim ustvarila družino. razlika je le v tem, da ne bom med tamlajšimi mamicami. pa kaj. user posted image user posted image user posted image LP

Neposredna povezava do sporočila: 674
8.12.2011 11:17:21   
nina166
afnica mala verjetno si med tem čakanjem na rezultate zgubila kar precej živcev....najbolj važno pa je da so bili rezultati potem vredu in da je tvoja punčka zdrava

amyz na tejle strani si lahko prebereš kaj več: http://www.angelcare.si/ Gre za blazino, ki jo položiš pod jogi in zaznava otrokovo dihanje. V primeru da otrok ne diha določen čas, se sproži alarm. Se pa uporablja za preprečevanje smrti v zibelki...gre za to da lahko popolnoma zdrav dojenček tako trdno zaspi, da pozabi dihat. Meni je ta blazina super....veliko bolj mirno sem spala. Prej smo imeli sicer eno drugo (Nanny...isti princip samo druga znamka), zdaj pa bom verjetno nabavili kar angel care.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......