tallla
|
evo nas nazaj, ki smo za vikend uživali na Obali :) moje krvavitve se navkljub Buscopanu ne umirjajo tako, da imam še vedno vsak dan 1 nežno krvav izcedek.... ne na hlačkah, samo na toal.papirju.... tako, da bom imela v četrtek kontrolo... in poglej iwa... kakšno naklučje,... zgleda, da bova obe tam... samo v drugih prostorih.. ;) ure še nimam... bom jutri poklicala... sva se mi2 odrekla... malo zaradi (najbrž) naklučja, da sem jaz v prejšnji po spolnem odnosu zakrvavela in končalo se je s SS, malo ker v bistvu že 2 tedna rahlo krvavim in malo, ker sem hotla opraviti prvi uradni pregled, da mi povejo situacijo... rizična, mirovanje, druge posebnosti... oz. da vse to ovržejo in lahko normalno živimo.. :) po 13.12. bomo videli kaj bo s spolnim življenjem. Mojega kar meče, mene pa niti ne, ker sem dala tole pikico na prvo mesto in so moje potrebe šele na drugem.. :) sploh pa ko sem prejšnji teden videla srček... aaaahhhhhhh napihnjena sem malo manj... čeprav še vedno precej.... zjutraj ima moj trebuh še nekako "ravno" obliko, do večera pa se napihujem kot balon in zvečer sem kot v 5m... res se mi zdi nenormalno velik trebuh..... prsi me bolijo samo občasno (običajno zjutraj).. ostalih simptomov (lakota, slabosti...) pa itak nisem imela.... edino kar sem zelo utrujena... kot ena cunja za ožet... malo mi pomaga dopoldanska kava, če je ne popijem sem aktivna le 3 ure na dan... ostalo pa delam samo v prvi... :/ pijača.... joj, to res zelo priporočam... jaz sem na začetku popila veliko metinega čaja, sedaj malo manj, ampak čaja popijem vsaj 2 litra na dan, tudi do 3! punce resnično pijte čim več! če vam ne gre voda, dejte čaj... imamo toliko možnosti za čajčke... mešite jih med sabo, različni filtri, pejte v čajnico (izogibajte se le zelenemu in črnemu) dodajte suho sadje v vodo, klinčke, cimet (samo ne pretiravat :), limone, pomarančne krhle.... .. karkoli naravnega, da vam bo všeč, da boste lahko spile čim več. Glavoboli so v 90% posledica dehidracije... (iz svojih izkušenj še pred časom vam povem, da če do 12h nisem popila vsaj 5dcl tekočine, me je ob 12h začela obvezno boleti glava!) ... no, voda oz. nesladkani čaj je obvezna stvar pri meni že več kot 15 let tako, da toplo priporočam!! NS... meni se zdi pomembno zaradi eventuelnih kromosomskih napak.... če bo rezultat slab gremo še na amniocintezo... glede na to pa, da imamo zdrave predhodnike upam na dober rezultat na NS! če ne bo, se bomo takrat pogovarjali naprej.... čeprav sva se z mojim te teme že dotaknila in imamo v bistvu vsi v družini enako mnenje glede tega tako, da so stvari jasne.... jaz grem k dr. Megličevi v Domžale in ceno ima 60 eur... cene so tam nekje... spol.... kako ste se odločile? boste vprašale za spol? hihiiii! mi2 ne bova! tako, da pričakujem darilca za dojenčka v zeleni, rumeni, oranžni in beli barvi :))) hja... čez ene 2 tedna se bo pa že začel kazat trebušček.... se ga veselite?? jaz se ga NOROOOO!!!!! juhuuuuuuu čeprav z roko sem z že zatipala eno žogico (okroglino) in fuul je bilo smešno, ko jo je čutil tudi moj.... hehe.. sva že kot na vseh nosečniških fotkah iz revij, ko partner tipa trebuh punci... :))) oh, kako sem srečna :)) srečno tudi vam so !!!! poljupčki!!!