|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2011
6.12.2011 10:54:04   
Katte
user posted image

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

1.12.
user posted image  coris (1. krog)  user posted image

2.12.
Anonimna user posted image (5. krog) user posted image

4.12.
Kliki (x. krog)

5.12.
Anonimna user posted image (x. krog)
Rose Bay (x. krog)user posted image
Žabica86 (1. krog)user posted image
mmojka (2. krog)
HeLenčica (14. krog)

6.12.
dr. Knowitall (5. krog/1. krog po SS)user posted image
oreh (20. krog)user posted image

7.12.
zvezdica5 (4. krog)user posted image

8.12.
romare (x. krog)

10.12.
srce77 (3.krog)
crtek (3. krog/test 12.12.)

12.12.
GregUr (1.krog)

14.12.
Kratka (3.krog)

15.12.
Mamabear (x.krog)
tammyv (3. krog)

16.12.
Katte (19. krog)
mladika (x. krog)
mažiga (x. krog)

17.12.
dspela (1.krog)
Zewa (2. krog)
medenjak (4. krog)

20.12.
SILVA (x.krog)

21.12.
štručka2503 (x.krog)
Maisha (x. krog)

22.12.
Mojarožica (x.krog)
PinaColada (1. krog)

24.12.
tarinca (4.krog)

30.12.
chungalunga (24.krog)

31.12.
rozi55 (x.krog)
bejbibu (x. krog)
mismoon (x. krog)
 LittleSun (12. krog)
klopek (x. krog)
oreh (21. krog)

x.12.
lunica85user posted image (x.krog)
curly (16. krog)

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image        

SKUPAJ NAS JE: 38

user posted image

NOSEČK: 1

user posted image user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
LittleSun, srce77, S*,
SILVA, iwa, Monstera,
srečki, Katte, *bobika*,
HeLenčica, urshak, SamoTi,
rozi55, Lunica 85, chungalunga,
mojamura, Kratka, alysa,
bejbibu, *viva*

user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 626
6.12.2011 11:10:52   
srečki
Rose Bay  user posted image user posted image user posted image

Curly meni je moja mami priporočala macino travo (jo je pa prinesla iz Bosne), ker baje zelo dobro deluje na user posted image in tudi jajčnike ščistijo. Jaz sem jo pila. Je pa v 2.krogu uspelo.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 627
6.12.2011 11:34:53   
Žabica86
Punce,

a mi razložite samo nekaj . Jaz sem dobila link za - pričakujem januarja - hmmmmmmm

A to se vse tja selite ali se tukaj nadaljuje?

Ker bi si jaz tudi želela na seznamček ! user posted image user posted image

user posted image si ne želim 9.12.2011 (2.krog)

Ajejej ! tako mlada pa tako malo znanja za forum !!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 628
6.12.2011 11:37:39   
Žabica86
Joj kako sem smotana !!!

Mislila sem 9.1.2011 ! user posted image

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 629
6.12.2011 11:42:34   
HeLenčica
Citiram iz enega foruma: Krvomočnica vsebuje ravno toliko radija, kolikor ga potrebujeta nadledvični žlezi za normalno delovanje. Naj ne bi bila primerna za dolgotrajno uporabo, sicer je pa zdravilna.

Tako da punce, mislim da ni nekih skrbi. Še vedno pa lahko čaj pijete do O, jaz ga sicer pijem do M. Ker jo pijem zdaj že drug mesec bom še en mesec, potem bom pa prenehala (če mi še ne bo pomagala) hi hi hi user posted image

Rose bay
user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri meni ni sprememb....M se še ne nakazuje.

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 630
6.12.2011 11:43:22   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: Žabica86

Punce,

a mi razložite samo nekaj . Jaz sem dobila link za - pričakujem januarja - hmmmmmmm

A to se vse tja selite ali se tukaj nadaljuje?

Ker bi si jaz tudi želela na seznamček ! user posted image user posted image

user posted image si ne želim 9.12.2011 (2.krog)

Ajejej ! tako mlada pa tako malo znanja za forum !!! user posted image user posted image user posted image

Ja Žabica, če naslednje user posted image ne pričakuješ januarja, potem si pač tam na seznamu. Sicer pa itak vse sodelujemo na vseh temah user posted image

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 631
6.12.2011 12:00:37   
curly
IZVIRNO SPOROČILO: srečki

Curly meni je moja mami priporočala macino travo (jo je pa prinesla iz Bosne), ker baje zelo dobro deluje na user posted image in tudi jajčnike ščistijo. Jaz sem jo pila. Je pa v 2.krogu uspelo.

Res? Uauuuu, HVALA za tole info, srečki. Jaz sem tudi že razmišljala o MACI (mi jo je pred nekaj časa priporočala kolegica, ampak se zanjo zaradi previsokega prolaktina nisem odločila), sem pa že brskala po internetu, da vem, kje jo naročit. Baje imaš veliko energije po tem, ni pa preveč dobrega okusa. A sta jo pila oba ali samo ti? Mislim, da jo bom še danes naročila. Hvala, res. user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 632
6.12.2011 12:02:22   
curly
Katte, hvala za updejtanje mojih podatkov na seznamu! user posted image
user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 633
6.12.2011 12:04:21   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: curly

IZVIRNO SPOROČILO: srečki

Res? Uauuuu, HVALA za tole info, srečki. Jaz sem tudi že razmišljala o MACI (mi jo je pred nekaj časa priporočala kolegica, ampak se zanjo zaradi previsokega prolaktina nisem odločila), sem pa že brskala po internetu, da vem, kje jo naročit. Baje imaš veliko energije po tem, ni pa preveč dobrega okusa. A sta jo pila oba ali samo ti? Mislim, da jo bom še danes naročila. Hvala, res. user posted image

Curly, macina trava in maca sta dve različni zadevi.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 634
6.12.2011 12:08:45   
curly
A res, sem mislila, da je to isto?
Stupid me!  user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 635
6.12.2011 12:32:33   
srečki
Curly tudi jaz nisem prvo ločila :) No sicer jaz sem pila samo macino travo (pa tudi moj jo je). Okus sploh ni slab.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 636
6.12.2011 12:36:59   
HeLenčica
Maca pa je nekaj najbolj ogabnega kar sem kdaj okusila user posted image Sem prvič skoraj bruhala ko sem jo pojedla. No, potem sem ugotovila da če jo s čokoladnim pudingom zmešam se je sploh ne okusi, tak da zdaj pa gre.

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 637
6.12.2011 12:42:40   
LittleSun
Kje se pa pri nas dobi tole macino travo??

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 638
6.12.2011 13:21:22   
srečki
LittlSun meni jo je mama prinesla iz Bosne. Mi jo je pa nekaj ostalo, če bi jo želela piti ti jo z veseljem dam. 

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 639
6.12.2011 13:24:32   
LittleSun
srečki hvala, imam še krvomočnico in maco doma, ko bodo pošle zaloge in če še kar ne bo +, bom pa začela iskati še druge, samo tako informativno sem vprašalauser posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 640
6.12.2011 13:53:29   
srečki
Malenkost :)

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 641
6.12.2011 14:49:22   
mladika
Srečki,se pa jst javim,če ta mesec nič ne bo...bi jo res mi lahko dala??

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 642
6.12.2011 16:17:34   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: crtek

IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

wiiiii! Kliki navijam user posted image user posted image user posted image pa veš mogoče kdaj si imela O? ker potem si lahko vsaj okvirno zračunaš kolko ti dejansko še manjka do testka...npr: js sm mela ponavadi cikluse 30dni z O 18dan (LF 12 ali 13dni), tokrat pa je bla O 15dan, tko da vem, da lahko testek delam že kakšen dan prej, kot sm najprej nameravala...mogoče je pri tebi podobno...navijam, da je to touser posted image user posted image user posted image

curly kaj res je to glede krvomočnice? js nisem nikjer tega zasledila, pa še dostikrat jo priporočajo po O lih zaradi vgnezditve...zdej pa res mi ni nič več jasno user posted image
ala punce, kje so vsi + in user posted image ? december mora bit roza user posted image user posted image user posted image

ja O sem mela nekje 13dan po te logiki bi test ž lahko delala ker pa nočem ponovno biti razočarana če bi biv na testu - bom še počakala.
Lažje prenesem če se M pojavi kot pa -.

Upam na najboljše

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 643
6.12.2011 17:04:54   
Anonimen
Oooh...slaba novica...tudi jaz sem za v modro barvo. Se že nakazuje rjav izcedek, tako, da bo user posted image prišla.
Se selim v januar... user posted image

Anonimnauser posted image

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 644
6.12.2011 17:26:52   
curly
Anonimna, tudi meni se prikazuje rjav izcedek, ampak danes samo 2krat in to čisto čisto malo, ampak mislim, da se je "gospa" napovedala.
Nič za to!!! 2012 je lepa številka! user posted image
V naslednjem krogu nam uspe! user posted image

P O Z I T I V N E   M I S L I   P O M A G A J O! :))))

Dajmo, punce, kje so user posted image   user posted image   user posted image   ...

< Sporočilo je popravil curly -- 6.12.2011 17:28:14 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 645
6.12.2011 17:42:29   
srečki
Mladika sem ti pisala za Zs. 

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 646
6.12.2011 18:27:12   
Niri
EJ jaz sem se tudi matrala z maco v prahu (in se še ker jo mam pač doma)...potem sem pa zvedela, da obstaja tudi maca v tabletih in definitivno bom  naslednjo kupila v tabletih, ker tale v prahu je res nagravžna ...

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 647
6.12.2011 18:34:14   
crtek
čer punce!
mam eno vprašanje za tiste, ki maste že izkušnje (beri: ste že ble user posted image )...sm namreč opazla, da mam od včiraj enkrat (nevem točno kdaj, ker res nism bla pozorna) v ustih tašn čuden kiselkast okus, ki vztraja ne glede na to kaj jem al pijem. Ga čutim, ko pijem limonado, vodo, mleko, kakav, ko jem čokolatine, kosilo, sadje, zelenjavo...tipo karkoli, pa niso same kisle stvari, tko da me zanima, če je to lahko slučajno povezano z user posted image ? Je imela še katera to?
Sicer pa morem povedat, da moje (še) user posted image ni na spregled in upam, da tako tudi ostane. Sicer so me cel dan po malem spremljali krči, ampak niti približno tolko močni kot med oz. pred user posted image . Sm pa tudi opazla, da me tokrat križ niti enkrat in niti malo ni zabolel, kar je verjetno dober znak, glede na to, da me ponavadi boli pred user posted image ...nevem...upam, da ni vse skupaj samo psiha in bom na koncu čisto komplet razočarana, ampak vse bol me ma, da bi test ponovila že ju3 in če bojo user posted image ponovim CB v petek (za sigurno). To, če bom test ju3 delala al ne je v veliki meri odvisno od tega kdaj dela moj user posted image ...bi mu rada namreč nardila presenečenje, pa lih nebi, da bi pršu v kopalnico medtem, ko čakam rezultat...plus tega, da se še vedno bojim prezgodaj testirat...kakšen nasvet? počakam do četrtka, al ne?

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 648
6.12.2011 18:36:14   
crtek
IZVIRNO SPOROČILO: Niri

EJ jaz sem se tudi matrala z maco v prahu (in se še ker jo mam pač doma)...potem sem pa zvedela, da obstaja tudi maca v tabletih in definitivno bom  naslednjo kupila v tabletih, ker tale v prahu je res nagravžna ...

Poskusi jo zmešat v sadni jogurt, alpa nestea green tea. Meni te opcije kr delujejo, se okus čisto porazgubi in niti voha se je ne, tko da...Mogoče bi pomagalo tudi tebi.

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 649
6.12.2011 18:45:22   
dspela
Pozdravljene punce ... se po dolgem času javljam, mi fax vzame preveč časa.

Pri meni nič kaj novega... razen to, da imam veliko znakov za user posted image . So takšni znaki, kot pri obeh zanositvah....mislim, da je nama uspelo user posted image

Držite pesti, da me občutek ne vara!

Vsem,ki ste zagledala user posted image čestitke in vsem,ki je user posted image pritekla user posted image .
Seveda pa močno držim pesti za tiste,ki še čakate na user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

sindarin

Si kdaj ogledate spletno stran Sistema za obveščanje o izdelkih umaknjenih s trga, RAPEX?

pogosto (5%)

redko (7%)

nikoli (22%)

ne poznam RAPEX-a (66%)

Število vseh glasov: 242

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!