|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2011
6.12.2011 8:49:16   
crtek
oreh js krvomočnico pijem od dneva, ko se user posted image poslovi (oz. ko je zelo šibka, kar je pri meni 3 al 4 dan) pa dokler ne priteče ponovno, oz. do pozitivnega testa. Sicer glede na to, da debeli sluznico nebi smela škodit niti v user posted image , ampak nism sigurna kako je s tem. Bom provala kej pobrskat, pa ti javim. Samo ne se pustit obupu. Vem kako ti je, ker je mene tko metalo prejšnji cikel, ko je pritekla user posted image , ampak res...vsak neuspeh pomeni, da si bližje cilju. Poskusi na to mislit, mogoče bo lažje user posted image

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 601
6.12.2011 8:51:16   
Katte
crtek, držim pesti. Drugače pa naj bi ti s testkom počakala do 12.12. user posted image
Samo malo heca. Saj te razumem.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 602
6.12.2011 8:56:11   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: crtek

Helenčica kolko dni po O si zdej? ker če boš šla okoli pogledat bbt karte, boš vidla, da se nekaterim user posted image oz. + narišejo šele kšn teden po pričakovani, tko da, dokler je ni, je to dober znak user posted image , da je to to. navijam user posted image

js pa nism včiraj mogla zdržat in sm popoldan nardila en testek in je bla samo 1črtica user posted image ampak je blo komaj 11dni po O, tko da je blo samo 31,5% možnosti, da bi bil v primeru user posted image rezultat veljaven in še ki sm delala test popoldan, tko da...čeprav, ko sm ga gledala pod lučjo (in pod mikroskopom in če ga obsvetiš z UV svetlobo - skratka: vgl. čudež moreš nardit) se mi zdi, da se vidi taka čisto prosojna roza druga črtica (potem sm test zapakirala v smeti, da ga slučajno nebi mogla več najdet in dobit še kšne iluzije user posted image ). Ampak bom počakala do četrtka preden ponovim test, ker mam zdej občutek kot, da se pripravlja na user posted image . Še vedno sm vsa napsihirana, polna optimizma in upam, da je to to, ampak ne mi še čestitat, ker bi res rada počakala še par dni preden se veselim. Do zdej sm mela vedno 12 al 13 dni dolgo LF, tko da če user posted image v četrtek zjutraj še ni, delam test, pa upam, na user posted image , ki jih nebo treba gledat pod mikroskopom in posebnimi pogoji, da se bojo vidle user posted image držte pesti zame punce user posted image

Hm, crtek, če si vidla črtico....kaj bi jaz dala za to, pa četudi bi bla prosojna! Ok, torej počakamo s teboj do četrka, da nam sporočiš dobro novičko! Jaz mislim, da sem med 13 in 16 dni po O....saj najbrž je to tudi problem, ker valda na dopustu nisem imela O testov, ampak sklepam kdaj je bla, ker me boli vedno. Bomo videli, sem 100% da jo dobim! Držim pesti zate, močno!

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 603
6.12.2011 8:56:58   
crtek

IZVIRNO SPOROČILO: Katte

crtek, držim pesti. Drugače pa naj bi ti s testkom počakala do 12.12. user posted image
Samo malo heca. Saj te razumem.

ja sej vem, ampak uni datum je bil določen, ko sm misnla, da bom mela O na 18dan, kot ponavadi, pa sm jo mela 3dni prej, tko da lahko vse skupi zamaknem za 3dni, ne? user posted image
Ne, fora je, da sm dejansko do takrat misnla čakat in pol sm začela to limonado pit ko munjena in še vedno ne morem nehat! Voda me sploh ne odžeja, pa jo lahko spijem 3l u šusu, limonado pa 3dl, pa se počutim ko nova. Nevem kaj je to, ampak me je napsihiralo tolko, da sm šla včiraj popoldan (against my better judgement) nardit test, ki je bil ITAK -, tko da...počakam še par dni in ponovim vajo user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 604
6.12.2011 9:03:25   
*bobika*
crtek navijam za plusek..11 dni po O. je pa res malo prehitro , daj si še malo časa..

helenčica tole zvijanje je lahko tudi zaradi user posted image , počakaj še kakšne dva, tri dni in še enkart ponovi test.

Dejmo, dejmo, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 605
6.12.2011 9:14:38   
Anonimen
Punce, hvala za objemčke. Psihično me je tale tečka rdečka čisto vrgla in imam čisto šiti dan danes. Nevem zakaj sem bila tako sigurna, da bo kar ratalo user posted image

dr. Knowitall

(odgovor članu *bobika*)
  Neposredna povezava do sporočila: 606
6.12.2011 9:24:32   
zvezdica5
user posted image Pozdravljene, punce,
do sedaj vas samo berem, dodala sem se na seznam, vendar nisem dodajala nobenih prispevkov.
no, pa da se zdaj vam "razjočem"...Se bom morala priključiti kar na seznam januarčič 2012. dobila sem M, sicer dan prej.
po znakih sodeč sem jo že pričakovala. drugače pa je to naš 4 krog - tako čisto zares, da gledam tiste dneve.
tako, da ne pazimo, pa še kakšne 4 mesece zraven (je pa res, da je moj dosti odsoten in da tisti prvi 4 meseci skoraj ne štejejo...)
čakava pa na drugega user posted image . in vedno bolj me muči kdaj bo, kdaj bo...mesečni cikel je takooooo dolg....in potem upaš in čakaš in šteješ dneve do user posted image  oz. M,
in bi že šel po test, in morda ga včasih tudi predčasno narediš...in potem si rečeš, da drugič več ne boš in kaj bo, bo...pa je spet naslednji mesec tukaj in zgodba je enaka...
zelo močno si želim drugega user posted image , zase in za mojega prvega bebija, ki si tako želi bratca.....(no, mami pa punčkeuser posted image ). prej ko slej spoznaš, da so otroci vse...in da se življenje vrti tako samo okoli njih. in to je zame najlepše.
punce, želim pesti zase za naprej in za vas - december je še dolg, naj vas čim več zagleda user posted image user posted image user posted image user posted image .
pozdravljam vas.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 607
6.12.2011 9:25:23   
Katte

ja sej vem, ampak uni datum je bil določen, ko sm misnla, da bom mela O na 18dan, kot ponavadi, pa sm jo mela 3dni prej, tko da lahko vse skupi zamaknem za 3dni, ne? user posted image

Jaz sem imela tudi zgodnjo O, tako user posted image  zdaj dejansko (NE) pričakujem okrog 14.12. Ampak bom raje delala test po planu 16.12. Moja lutealna faza je dolga 12 dni, to pomeni, da bom 16.12. 14 dni po O in da mi bo user posted image  zamuja 2 dni. Upam, da ne pride.

Still hoping.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 608
6.12.2011 9:28:27   
Katte
zvezdica5, na žalost objemčke pošiljam objemčke tudi tebi.
Vedi pa, da nisi sama, da tukaj razumemo, kako se počutiš.

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 609
6.12.2011 9:29:14   
Žabica86
Hej punce !

Uf kako sem žalostna ! Sem držala pesti za vas in upala, da vam uspe, če že meni ni !!! user posted image user posted image user posted image

Eh pa ne bomo se sekirale - poglejmo dobro stran tega !!!! Kako bodo naši srčki veseli, ko bo spet na tone in tone user posted image !!!   user posted image user posted image user posted image

Ne se sekirat, če za Božička ne boste bodočim babicam in dedkom sporočile lepe novice ! Veste zakaj ?! user posted image
Ker boste januarja rekle, da je Božiček malo zamudil !!! user posted image user posted image user posted image Saj ga moremo razumet da ima veliko dela, ne ???!!! user posted image

Punce vsem velikouser posted image user posted image user posted image !!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 610
6.12.2011 9:29:20   
Katte
user posted image

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

1.12.
user posted image  coris (1. krog)  user posted image

2.12.
Anonimna user posted image (5. krog) user posted image

4.12.
Kliki (x. krog)

5.12.
Anonimna user posted image (x. krog)
Rose Bay (x. krog)
Žabica86 (1. krog)user posted image
mmojka (2. krog)
HeLenčica (14. krog)

6.12.
dr. Knowitall (5. krog/1. krog po SS)user posted image
oreh (20. krog)user posted image

7.12.
zvezdica5 (4. krog)user posted image

8.12.
romare (x. krog)

10.12.
srce77 (3.krog)
crtek (3. krog/test 12.12.)

12.12.
GregUr (1.krog)

14.12.
Kratka (3.krog)

15.12.
Mamabear (x.krog)
tammyv (3. krog)

16.12.
Katte (19. krog)
mladika (x. krog)
mažiga (x. krog)

17.12.
dspela (1.krog)
Zewa (2. krog)
medenjak (4. krog)

20.12.
SILVA (x.krog)

21.12.
štručka2503 (x.krog)
Maisha (x. krog)

22.12.
Mojarožica (x.krog)
PinaColada (1. krog)

24.12.
tarinca (4.krog)

30.12.
chungalunga (24.krog)

31.12.
rozi55 (x.krog)
bejbibu (x. krog)
mismoon (x. krog)
 LittleSun (12. krog)
klopek (x. krog)

x.12.
lunica85user posted image (x.krog)
curly (x. krog)

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image        

SKUPAJ NAS JE: 38

user posted image

NOSEČK: 1

user posted image user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
LittleSun, srce77, S*,
SILVA, iwa, Monstera,
srečki, Katte, *bobika*,
HeLenčica, urshak, SamoTi,
rozi55, Lunica 85, chungalunga,
mojamura, Kratka, alysa,
bejbibu, *viva*

user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 611
6.12.2011 9:37:34   
crtek
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Jaz sem imela tudi zgodnjo O, tako user posted image  zdaj dejansko (NE) pričakujem okrog 14.12. Ampak bom raje delala test po planu 16.12. Moja lutealna faza je dolga 12 dni, to pomeni, da bom 16.12. 14 dni po O in da mi bo user posted image  zamuja 2 dni. Upam, da ne pride.

THAT''S THE SPIRIT!!! user posted image po moje je 14.12. ne bo in boš prisiljena kupit test in 16.12. boš dočakala user posted image !!! NAVIJAM user posted image

zvezdica
pošiljam ti dooosti user posted image vem kako ti je. Upam, da se čimprej pobereš in greš pozitivno naprej. Spremenit na žalost  ne moreš ničesar, tako da edino kar nam ostaja je upanje in upanje ne umre nikoli. Samo pozitivno naprej, pa boš vidla, da bo ratalo.

Morem vam priznat, da zdej me je prav strah kaj bo...če danes alpa jutri priteče  bom vrjetno taka, kot da bi me povozu vlak, tko da...upam na najboljše...nočem niti pomislit, da bi pritekla...upam upam upam, da ne bo, ampak krči so že taki kot pred user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil crtek -- 6.12.2011 9:39:59 >

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 612
6.12.2011 9:42:18   
Anonimen
Dobro jutro!!

A ni še nobenega pluska? user posted image user posted image Ne toliko modre barve rabit, no...

Pri meni je danes takole:
- belo
- joške me ful bolijo
- v spodnjem delu trbuha me ful zvija in res ne vem kako da še ni rdeče glede na bolečine

V četrtek kupim test user posted image

Anonimnauser posted image

(odgovor članu crtek)
  Neposredna povezava do sporočila: 613
6.12.2011 9:43:26   
curly
Dobro jutro, punce!
Uf, jaz sem tako slabo spala. user posted image Zvečer je je začelo zvijat, kot da imam M in sem mislila, da bo vsak čas pritekla. No, danes je še ni, ampak sem prej na papirju opazila milimetrsko črtico rjave barve. Bila je res mini mini in če ne bi ful pogledala, je ne bi opazla. Malo sem izgubila upanje za ta mesec, ker včasih dobim take barve izcedek kakšen teden pred user posted image , ampak je obilnejši in traja par dni, samo nič za to, pa naslednjič, a ne? user posted image
HeLenčica, jaz tudi mislim, da si prehitro delala test. Jaz bi na tvojem mestu par dni še počakala. Močno držim pesti za user posted image user posted image user posted image . Pa seveda tudi za vse ostale pupike tukaj ne še obupat če še user posted image ni prišla še lahko ugledate user posted image user posted image .
Za ostale moje soborke, ki pa gredo v naslednji krog pa en veeeeeeliiiiiiikuser posted image . Bomo pa toliko bolj vesele v januarju!!!

Pozdrav vsem, ki me še ne poznateuser posted image , lepo se imejte, to pa naj bo za srečo -> user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil curly -- 6.12.2011 9:45:55 >

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 614
6.12.2011 9:43:35   
oreh
oh, punce kaj bi jaz brez vas!
črtek hvala glede čaja. ampak je pa pasalo lulat, a ne?user posted image

prosim, če me daste na seznam 31.12. bom kar še v tem letu ostala, čeprav lahk pride tut 1.1., ampak ta datum se mi zdi takooo daleč.
upam, da bom glede testov še močnejša kot ta mesec (naredila le enega). ker mi že kar presedajo te navidezne črtice. sem brala nekje, da so lažne tanke črtice značilne za pcouser posted image , ampak jo je pa tako lepo videt, čeprav veš, da te test le zajebava.

helenčica, ko sem bila noseča, me je 4 dni pred testom tako zvijalo, potem pa je ni bilo...

nič babe, danes grem za dušo malo po štacunah pred službo, lep dan vam želim!

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 615
6.12.2011 9:48:36   
srečki
Jutro pupike,

Oreh in dr. Knowitall user posted image user posted image user posted image držim pesti za naprej.

LittleSun iskreno sožalje za dedija

HeLenčica držim pesti, da čez par dni zagldaš user posted image

No jaz pa zase sporočam, da sem bila danes na pregledu in je vse uredu!
Puncem čakam na kakšno lepo novico

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 616
6.12.2011 9:57:41   
srečki
Zvezdica5 user posted image user posted image user posted image tudi tebi bo enkrat sonček posijal, boš videla.

Crtek, da ne pozabim zate še posebi fejst stiskam pestkeuser posted image

Curly WELCOME

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 617
6.12.2011 10:02:13   
Katte
user posted image

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

1.12.
user posted image  coris (1. krog)  user posted image

2.12.
Anonimna user posted image (5. krog) user posted image

4.12.
Kliki (x. krog)

5.12.
Anonimna user posted image (x. krog)
Rose Bay (x. krog)
Žabica86 (1. krog)user posted image
mmojka (2. krog)
HeLenčica (14. krog)

6.12.
dr. Knowitall (5. krog/1. krog po SS)user posted image
oreh (20. krog)user posted image

7.12.
zvezdica5 (4. krog)user posted image

8.12.
romare (x. krog)

10.12.
srce77 (3.krog)
crtek (3. krog/test 12.12.)

12.12.
GregUr (1.krog)

14.12.
Kratka (3.krog)

15.12.
Mamabear (x.krog)
tammyv (3. krog)

16.12.
Katte (19. krog)
mladika (x. krog)
mažiga (x. krog)

17.12.
dspela (1.krog)
Zewa (2. krog)
medenjak (4. krog)

20.12.
SILVA (x.krog)

21.12.
štručka2503 (x.krog)
Maisha (x. krog)

22.12.
Mojarožica (x.krog)
PinaColada (1. krog)

24.12.
tarinca (4.krog)

30.12.
chungalunga (24.krog)

31.12.
rozi55 (x.krog)
bejbibu (x. krog)
mismoon (x. krog)
 LittleSun (12. krog)
klopek (x. krog)
oreh (21. krog)

x.12.
lunica85user posted image (x.krog)
curly (x. krog)

SKUPAJ NAS JE: 38

user posted image

NOSEČK: 1

user posted image user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
LittleSun, srce77, S*,
SILVA, iwa, Monstera,
srečki, Katte, *bobika*,
HeLenčica, urshak, SamoTi,
rozi55, Lunica 85, chungalunga,
mojamura, Kratka, alysa,
bejbibu, *viva*

user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 618
6.12.2011 10:06:10   
HeLenčica
Joj kak ste zlate! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 619
6.12.2011 10:21:06   
Rose Bay

Jutro, babuške

Prvi dobri mož nas je nekatere posul z rahlim snegcem user posted image . Ravno toliko za vzdušje.
Drugače je pa moja user posted image včeraj zvečer pritekla. No ja, vsaj točna je user posted image .
Malo sem žalostna, ampak imam ogromno motivacije za naprej, tako da komaj čakam da se zlije. Moj dragi je pa tudi tak srček, me zna potolažit.
Sva se odločila da bova v decembru zelo pridna user posted image in bova januarja zagledala en lep plusek.

Vsem sotrpinkam, ki vas je obiskala v teh dneh user posted image . Si bomo pa še januarja družbo delale.

Helenčica, crtek, anonimna user posted image za vas se zgleda roza barva špara user posted image . Navijam!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 620
6.12.2011 10:28:59   
curly
Katte, sem šla pogledat, koliko krogov sva že midva dala skoz in ta je 16. krog (če bi imela pa vsak mesec M pa bi bila že v 21. krogu, ampak so krogi dooolgi). Tako, da mi lahko na seznamu pripišeš vsaj to (če se ti ljubi user posted image ), če že datuma ne morem prispevat zaradi moje smotane user posted image !
Pozabila sem že, kako je fajn, če veš, kdaj približno bi naj prišla tvoja user posted image . Pa že mora biti tako.
A ve katera za kakšne tablete ali karkoli, ki ureja(jo) ciklus in ne škodujejo v primeru zanositve? Ima katera izkušnje s tem? Meni se zdi malo čudno, da niti moj ginekolog, niti zdravnica na kliniki za neplodnost nista predlagala kakšnih tablet za ureditev ciklusa!? A bi mogla sama rečt?user posted image

Nasvet glede KRVOMOČNICE, naj bi se pila od prvega dne M in do O, ker vsebuje RADIJ, ki lahko plodu škoduje - tako se spomnim, da sem prebrala, ko sem jo naročala. Zdaj je ne pijem več, ampak razmišljam, da ne bi škodilo, če jo naslednji krog spet začnem pit. Se bomo opominjale vsak dan, da je treba ta čaj spit! user posted image

Pozdravček tudi tebi srečki.

DAJMO PUNCE KJE SO PLUSKI??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 621
6.12.2011 10:31:51   
Kliki
evo mene pri meni je za enkrat še vse belo. Zvija pa me tudi ne tko da upam da tokrat pa le bo počakala bom pa do 13.12 da bo prišel dan najdaljšega cikla.

Upam da nas bo čim več srečkuser posted image v tem čarobnem mesecu decembru.

lp in navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 622
6.12.2011 10:38:06   
crtek

IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

evo mene pri meni je za enkrat še vse belo. Zvija pa me tudi ne tko da upam da tokrat pa le bo počakala bom pa do 13.12 da bo prišel dan najdaljšega cikla.

Upam da nas bo čim več srečkuser posted image v tem čarobnem mesecu decembru.

lp in navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

wiiiii! Kliki navijam user posted image user posted image user posted image pa veš mogoče kdaj si imela O? ker potem si lahko vsaj okvirno zračunaš kolko ti dejansko še manjka do testka...npr: js sm mela ponavadi cikluse 30dni z O 18dan (LF 12 ali 13dni), tokrat pa je bla O 15dan, tko da vem, da lahko testek delam že kakšen dan prej, kot sm najprej nameravala...mogoče je pri tebi podobno...navijam, da je to touser posted image user posted image user posted image

curly kaj res je to glede krvomočnice? js nisem nikjer tega zasledila, pa še dostikrat jo priporočajo po O lih zaradi vgnezditve...zdej pa res mi ni nič več jasno user posted image
ala punce, kje so vsi + in user posted image ? december mora bit roza user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 623
6.12.2011 10:48:56   
curly
crtek, nisem popolnoma prepričana in trenutno ne najdem tiste strani, kjer sem to prebrala. Vem, da priporočajo, da jo pijeta oba, po požirkih in da pri ženski odebeli sluznico, kar preprečuje SS. Če jo piješ, ko si že noseča, lahko spodbudi SS, zato mislim, da je bolj iz preventive da nehaš prej pit, preden se zarodek vgnezdi. Mogoče pa sem si narobe zapomnila. Mogoče pa jo začneš piti konec M in končaš par dni pred M. Joooj, upam, da nisem narobe povedala. Dajte še malo pobrskat, jaz bi pa nimam časa, ker se moram učit - v četrtek imam zelo težek izpit.
Se kasneje še kaj oglasim! LP
Aja, pa P O Z I  T I V N O razmišljat!!! user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 624
6.12.2011 10:52:31   
Katte
Objemček tudi zate, Rose Bay user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

žan
dežale

imeli bomo dvojčka par. Fantek bo žan ka pa punčka?

sara (19%)

lea (20%)

lana (25%)

eva (36%)

Število vseh glasov: 308

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!