HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: crtek Helenčica kolko dni po O si zdej? ker če boš šla okoli pogledat bbt karte, boš vidla, da se nekaterim oz. + narišejo šele kšn teden po pričakovani, tko da, dokler je ni, je to dober znak , da je to to. navijam js pa nism včiraj mogla zdržat in sm popoldan nardila en testek in je bla samo 1črtica ampak je blo komaj 11dni po O, tko da je blo samo 31,5% možnosti, da bi bil v primeru rezultat veljaven in še ki sm delala test popoldan, tko da...čeprav, ko sm ga gledala pod lučjo (in pod mikroskopom in če ga obsvetiš z UV svetlobo - skratka: vgl. čudež moreš nardit) se mi zdi, da se vidi taka čisto prosojna roza druga črtica (potem sm test zapakirala v smeti, da ga slučajno nebi mogla več najdet in dobit še kšne iluzije ). Ampak bom počakala do četrtka preden ponovim test, ker mam zdej občutek kot, da se pripravlja na . Še vedno sm vsa napsihirana, polna optimizma in upam, da je to to, ampak ne mi še čestitat, ker bi res rada počakala še par dni preden se veselim. Do zdej sm mela vedno 12 al 13 dni dolgo LF, tko da če v četrtek zjutraj še ni, delam test, pa upam, na , ki jih nebo treba gledat pod mikroskopom in posebnimi pogoji, da se bojo vidle držte pesti zame punce Hm, crtek, če si vidla črtico....kaj bi jaz dala za to, pa četudi bi bla prosojna! Ok, torej počakamo s teboj do četrka, da nam sporočiš dobro novičko! Jaz mislim, da sem med 13 in 16 dni po O....saj najbrž je to tudi problem, ker valda na dopustu nisem imela O testov, ampak sklepam kdaj je bla, ker me boli vedno. Bomo videli, sem 100% da jo dobim! Držim pesti zate, močno!
|