Sa.je
|
Hoi punce! Marsikatera izmed vas se me verjetno še dobro spomni...vidim, da vas je na žalost še veliko "starih" tu v tej temi vidim pa tudi, da je kar precej novih. Misim, da je prišel čas, da se vam tudi jaz spet malo pridružim, ker ste tu res take punce, ki razumete skozi kaj gremo, ker marsikdo okoli mene pojma nima. No, po prelepem plusku, ki me je presentil septembra za moj rojstni dan, v 4. krogu, je sledil spontani splav konec septembra še danes se sprašujem zakaj se je moralo tako končati in, da bi zdaj že morala nakupovati za dojenčka, ne pa, da spet kupujem teste in čakam tisti magični . Ampak, kaj moremo, tako je življenje... no midva nisva prav nič čakala, ker nisem imela čiščenja in sva lahko šla takoj v akcijo, tako, da je trenutno 3. krog po ss, oz skupno 7. krog. Vsak mesec nestrpno čakam tistih 14 dni po ovulaciji in upam, da nama je uspelo, pa vsak mesec novo razočaranje. Še huje pa je, ker v tem času, od mojega ss, sta zanosili že dve zelo dobri prijateljici in socer sem vesela za njiju ampak me vedno potre, ko izvem, da je kakšna noseča. Po mojih izačunih sem imela O ravno za miklavža, tako, da upam, da nam je kaj pustil in da zagledam 20.12. Morem priznat, da se kar nekaj časa nisem želela vrniti na forum, ker se mi je zdelo, da je zaradi tega kaj slabše oz., da vpliva na mojo psiho... ampak dejstvo je, da me čsto nihče ne razume in, da vsi samo pravijo, da se preveč "psihiram" in, da naj malo pozabim, nihče pa ne ve kako to je, ko si nekaj takoooo želiš pa se ti zdi, da se vedno bolj oddaljuje od tebe. Zato se vračam med vas, ker vem, da razumete, ker ste same na istem. Vsem želim, da čimprej zagledata tisti prelepi , držim pesti in navijam za vse nas!!!
|