|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
3.12.2011 18:45:16   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Se spomnim, da smo to ugotavljale.

Samo Nina, ti boš skorajda morala razmišljat o GPS aparatu user posted image

a da se bom lohk hvalila s koordinatami na fotkah user posted image Neee, ne potrebujem, če potrebujem GPS ima to zdaj že skoraj vsak telefon in vsak pulzmeter user posted image . Pa se mi od vse te tehnike še najbolj uporaben zdi višinomer, po njem se najlaže orientiraš koliko je še do cilja (vrha) user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
3.12.2011 18:47:28   
NinaŠ
Aja, mimogrede... prisegam na klasiko - čez papirnate zemljevide ga še vedno ni user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
3.12.2011 18:50:54   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Nikon coolpix s9100 user posted image ne, še vedno ga ogledujem... user posted image pa od takrat je že 50€ cenejši

Pravkar videla, da je bil v novembru v Leclercu v akciji - končna cena 239€ user posted image  se zna ponoviti...

no, jaz v vsej zmedi itak ne vem, ali naj se za kaj takega odločim ali za t.i. bridge aparat. Ker pol te prodajalci hočejo hitro na zrcalnorefleksnega obrnit. user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
3.12.2011 19:34:35   
NinaŠ
no, jaz v vsej zmedi itak ne vem, ali naj se za kaj takega odločim ali za t.i. bridge aparat. Ker pol te prodajalci hočejo hitro na zrcalnorefleksnega obrnit. user posted image

tu sem v prednosti user posted image trenutno me nihče ne prepriča v kaj večjega kot "za v žep" user posted image in jih hitro lahko utišam user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
3.12.2011 22:34:04   
*bubi*
Kje pa se je petarda izgubila? Očitno so imeli fajn žur user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
4.12.2011 6:54:10   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
4.12.2011 8:58:06   
NinaŠ
Kwa je zdaj to?!?!???? Jaz že drugo user posted image pijem user posted image user posted image user posted image vas pa še od nikoder???? user posted image user posted image user posted image Vse na voliščih? user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
4.12.2011 13:11:47   
ada2
mi smo imeli včeraj en lušten izlet na koroško, nazaj grede smo se pa ustavili še pri mojem bratrancu v velenju.... ko smo se domov peljali je pa moj izjavil, da se lahko še v mozirje zapeljemouser posted image , ampak smo bili res že zelo pozni.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
4.12.2011 18:38:19   
*bubi*
Evo, pa je še zadnji novembrček odpraznoval user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
4.12.2011 19:36:11   
petarda
Bubi kolk sta lušna!! Jaz se ju kar ne morem nagledat user posted image ....

....zdaj pa hitim naprej...nisem še na čistem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
4.12.2011 20:14:03   
*bubi*
Tistih fotk, zaradi katerih smo se šli slikat, sploh ni v tem albumu. Sem v velikem pričakovanju dveh, treh in štirih božičkov user posted image

Smo pa lušne fotkice naredili tudi sami doma, tako da sedaj finiširam dva fotokoledarja.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
5.12.2011 10:48:30   
petarda
Jutro user posted image

Bubi ziher bodo čudovite fotke user posted image ...že komaj čakam, da jih vidim user posted image

Grem zdaj kafe skuhat....user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
5.12.2011 10:50:56   
*bubi*
Ajde, spijem s tabo eno user posted image user posted image user posted image user posted image  pa z vsemi ostalimi.

Zdaj pa letim delat naprej user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
5.12.2011 11:58:32   
Paštetka
Bubi, kje se da videti fotke?

Mi smo pristali na Sumamedu. Mi je kašljal že 1,5 meseca, zdaj pa je že tri dni imel ponoči napade kašlja. Revež se je prav davil s šmrklji. Ponoči sva 2-3 x izpirala nos. Tak, da smo prestavili tudi fizioterapijo.
Upam, da bo Miklavž prinesel vsem novemberskim družinicam zdravje. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
5.12.2011 12:24:58   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Bubi, kje se da videti fotke?

Mi smo pristali na Sumamedu. Mi je kašljal že 1,5 meseca, zdaj pa je že tri dni imel ponoči napade kašlja. Revež se je prav davil s šmrklji. Ponoči sva 2-3 x izpirala nos. Tak, da smo prestavili tudi fizioterapijo.
Upam, da bo Miklavž prinesel vsem novemberskim družinicam zdravje. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vas...in tudi jaz upam enako. user posted image  Jaz imam tudi danes Juniorja doma, je ponoči dobil vročino. Očitno spet kakšna viroza, ker ni videti, da bi bilo kaj drugega, je normalno razpoložen. user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
5.12.2011 12:25:21   
petarda
Slikice ima pa bubi na FB...pojdi pod njen profil...user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
6.12.2011 7:46:31   
petarda
Dobro jutro user posted image

user posted image

Evo...če vam še ni prinesel...še bere...seznam je dolg user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
6.12.2011 9:11:09   
ada2
mi smo pa imeli včeraj pravega miklavža z ekipo doma na obisku.
to bi mogle videt, kako so otroci gledaliuser posted image  same oke so jih bile.
itak, da so vse obljubili, pa ko jih je vprašal, če znajo molit je bil najbolj glasen miha, ki sploh ne ve kaj je molitev, ker mi nismo tako verni. ok, po andrejevi strani so vsi in on ima zakramente, po moji nismo in jaz nimam nobenega zakramenta. otroci so krščeni, nuša hodi k verouku in je bila tudi pri obhajilu, ampak k maši pa (razen nuše) ne hodi nihče. ok, andrejeva mama & companyuser posted image
in da vidite kako so angelčka molili... nuša je prej že adama nekaj malega naučila, miha pa res ni vedel nič, ampak v sili so vsi trije skupaj zmolili in so bili prav luštni.
in potem je miha samo o tem govoril, še potem, ko so odšli. in ga je bilo tako zanimivo poslušal, ko še tako naspol govori, po svoje.... npr: imel je v roki čokoladnega parklja in govoril: " to je goba." pa mu jaz rečem: "ne, to je čokolada." on pa: "nije, nije, to je goba"  mislil je pa grdobauser posted image

aja, so pa bili to moji prijatelji iz gledališča. imajo vsako leto v decembru tako turnejo, najprej so miklavž, potem božiček, pa še dedek mraz..... aja, začnejo pa že novembra in so sveti martin (ki iz mošta dela vin) in uprizorijo krst mošta.
definitivno jih pokličem še drugo letouser posted image , sploh , ker sem koza neumna pozabila poslikatuser posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
6.12.2011 9:44:47   
petarda
Ada pri vas pa ste potem imeli "orng" miklavževanje user posted image . Pri nas je bil včeraj v mestu, samo nismo šli, ker je imel junior vročino.user posted image  

Nisem pa nikjer dobila tistega Hero Factorja, ki si ga je petardito želel...sem vzela enega čisto čisto podobnega, samo ni šlo skozi user posted image user posted image user posted image user posted image ... Je točno vedel, da to ni tauser posted image user posted image ... No, Miklavž mu je napisal, da ga ni nikjer našel, naj danes še z očitom pogledata, če ne, pa naj piše božičku user posted image . Zraven je dobil še božičkovo kapo z utripajočimi zvezdicami in CD - Nekoč je bilo življenje. (sem mu že prej kupila enko in dvojko, zdaj je dobil trojko, junior pa petko). user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
6.12.2011 10:01:23   
NinaŠ
Oj, oj!

Pri nas je Miklavž s parkeljni ponoči po stanovanju hodil user posted image user posted image ...parkeljni so otroka očitno celo božali, saj sta se zbudila s čisto sajastim obrazom user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image da vidite s kakimi okami sta pred ogledalom stala user posted image user posted image user posted image user posted image  
Dobila sta pa knjgici - Tina Kako narisati živali (ne vem točnega naslova, navdušena sta bila pa oba user posted image ), Anže Knjigo čarovniških trikov user posted image

p.s. verni pa nismo user posted image a ne jima na morem odreči veselja, ko tako pridno dneve odštevata user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
6.12.2011 10:02:23   
NinaŠ
Bolančki pozdravite se user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
6.12.2011 10:16:28   
petarda
Nina kje si dobila knjigo čarovniških trikov? user posted image

Lepa darila ste dobili user posted image ....jaz bi tudi našima kaj lepšega izbrala a kaj, ko je moderno pisat želje, ki so pa itak iz danes na jutr...pol pa ne moreš, da ne bi user posted image ...že lani smo zasrali, ko nisem kupila tiste marsovčke...še zdaj se jih spomni user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
6.12.2011 10:18:18   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Oj, oj!

Pri nas je Miklavž s parkeljni ponoči po stanovanju hodil user posted image user posted image ...parkeljni so otroka očitno celo božali, saj sta se zbudila s čisto sajastim obrazom user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image da vidite s kakimi okami sta pred ogledalom stala user posted image user posted image user posted image user posted image  
Dobila sta pa knjgici - Tina Kako narisati živali (ne vem točnega naslova, navdušena sta bila pa oba user posted image ), Anže Knjigo čarovniških trikov user posted image

p.s. verni pa nismo user posted image a ne jima na morem odreči veselja, ko tako pridno dneve odštevata user posted image

Petarditu smo mi povedali, da parkeljni ne obstajajo, da so to samo ljudje, ki se preoblečejo...se mi zdi, da bi ga bilo drugače preveč strah. Je pa govoril, da so mu tretarčki pri malici povedali, da so videli par parkelnov na šoli user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
6.12.2011 10:37:33   
petarda
Petarditov razred gre jutri na sprehod po prednovoletni Ljubljani in v CD na ogled tele predstave

http://www.cd-cc.si/default.cfm?Jezik=Sl&Kat=0207&Predstava=2362

user posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz bi šla z njimi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
6.12.2011 10:52:17   
*bubi*
Mi smo šli včeraj zvečer na eno lutkovno predstavo in obisk Miklavža.
Predstava je bila bolj tak tak user posted image , Miklavž pa se je opravičil, ker ni mogel prit user posted image
no, vsaj darila je poslal user posted image

Danes pa je otroka res malenkost čakala, ker pri nas M ne nosi igrač.

V bistvu je bilo večino tega v petek in soboto in sem bila prepričana, da bosta otroka šla na kako prireditev. Pa nista user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 6.12.2011 10:53:35 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?