ada2
|
mi smo pa imeli včeraj pravega miklavža z ekipo doma na obisku. to bi mogle videt, kako so otroci gledali same oke so jih bile. itak, da so vse obljubili, pa ko jih je vprašal, če znajo molit je bil najbolj glasen miha, ki sploh ne ve kaj je molitev, ker mi nismo tako verni. ok, po andrejevi strani so vsi in on ima zakramente, po moji nismo in jaz nimam nobenega zakramenta. otroci so krščeni, nuša hodi k verouku in je bila tudi pri obhajilu, ampak k maši pa (razen nuše) ne hodi nihče. ok, andrejeva mama & company in da vidite kako so angelčka molili... nuša je prej že adama nekaj malega naučila, miha pa res ni vedel nič, ampak v sili so vsi trije skupaj zmolili in so bili prav luštni. in potem je miha samo o tem govoril, še potem, ko so odšli. in ga je bilo tako zanimivo poslušal, ko še tako naspol govori, po svoje.... npr: imel je v roki čokoladnega parklja in govoril: " to je goba." pa mu jaz rečem: "ne, to je čokolada." on pa: "nije, nije, to je goba" mislil je pa grdoba aja, so pa bili to moji prijatelji iz gledališča. imajo vsako leto v decembru tako turnejo, najprej so miklavž, potem božiček, pa še dedek mraz..... aja, začnejo pa že novembra in so sveti martin (ki iz mošta dela vin) in uprizorijo krst mošta. definitivno jih pokličem še drugo leto , sploh , ker sem koza neumna pozabila poslikat