|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
7.12.2011 8:16:31   
*bubi*
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
7.12.2011 8:20:09   
*bubi*
Mi tudi še ne bomo smrekice postavili. Zunanjost pa vseeno nameravam že ta vikend okrasit, da nam december ne pobegne user posted image

Jaz že 3 leta razmišljam o novi smrekici, potem pa vedno znova ugotovim, da je naša čisto lepa, predvsem pa se tako velike z optičnimi vlakni nikjer ne dobi.
Jao, zdaj sem se spomnila, da je lani žarnica crknila, sem celo novo kupila, ampak zdaj se ne spomnim, če sem potem sprobala ali ne user posted image  jaz zmeda, saj ni čudno...

in ja, upam, da ne bo šel čas kar tako mimo mene user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
7.12.2011 9:31:04   
Paštetka
Mi smo pa jelko postavili v soboto user posted image
Kombinacijo dekoracije imamo pa letos srebrno in roza-vijolično

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
7.12.2011 9:46:47   
petarda
Kakšne dekoracije pa imate? Pa vi bubi? Ste sami kaj delali ali kupili? Če ste sami...kaj in kako? user posted image  Mi se tudi moramo česa lotit....ko sem jaz bila mala, sva z bratom delala tiste verige...samo to mi je zdaj malce tako....mimouser posted image ....čeprav otrokom bi pa še zmeraj verjetno bilo zanimivo user posted image ....pa mogoče če bi dala kak lepši papir...mi smo namreč delali z navadnim belim. user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
7.12.2011 10:01:26   
*bubi*
Dekoracije: na mizi je venček, zelo podoben lanskemu. V tisti veliki vazi pa je en snežakec z led lučko user posted image  Ja, boš morala prit pogledat.

Po stenah sta otroka samoiniciativno nekaj polepila, bubi se je ful trudil s smrekico, snežakom,... bubika se je tudi ful trudila, v glavnem celo dnevno sta mi polimala.

Namesto klasičnih verig bomo pa morda naredili verige iz krep papirja, pride zelo lepo, čeprav imam samo take pastelne barve.
Pa nalepke za okna, ki jih uporabljamo že nekaj let in se mi zdijo še vedno lepe. Z barvami za steklo bomo še kaj narisali... samo ne vem, kdaj user posted image

Trenutna dekoracija so tudi miklavževe šibe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
7.12.2011 10:02:27   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Če ste sami...kaj in kako? user posted image   

Lani smo delali snežne kugle sami, mislim da si celo ti link dala. Ali pa Nina.

Ideja je tudi lepljenje kroglic iz krep papirja na karton.... narišeš motiv, potem pa s krep papirjem polepite. To sta delala moja dva na enih delavnicah, pa v vrtcu so jesensko sadje tako delali. No, zdaj me je prešinilo, da bi na en veeelik papir (nekaj listov A3 skupaj zlepim ali pa šeleshamer polo kupim) narisali in polepili smrekico.
Lahko bi snežaka, ampak bi bilo veliko belega.... pa na belo steno ne bi najbolj pasalo. Razen če si svetlo moder šeleshamer prinesem. Grem danes pogledat v našo fotokopirnico, kaj imajo.
Evo, ideja, kaj bomo počeli v nedeljo. user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 7.12.2011 10:06:17 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
7.12.2011 10:04:59   
NinaŠ
Ojla!

Jelka še ni postavljena... trenutno so v izdelavi okrski user posted image  - naredili smo jih kar iz slanega testa (z modelčki za piškote) user posted image , ko bo čas bomo pobarvali s srebrno barvo... pa še kroglice iz volne moramo narediti, te imam namen v modri barvi user posted image .... pol bomo pa videli kako bo smrekca izgledala user posted image  in bomo po potrebi dodajali user posted image  (v skrajni sili imam pa doma še vedno "ta umetne" krogle user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
7.12.2011 10:47:41   
petarda
Izdelke iz slanega testa imamo tudi mi že nekaj let iste in so še vedno ful lepi. Z njimi zmeraj okrasimo zeleno smrekico. user posted image  Bubi preberem kasneje še enkrat tvoje ideje, pa si jih probam tudi vizualizirat...zdaj ne utegnem user posted image .

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
7.12.2011 11:08:56   
Paštetka
Petarda slike sem ti poslala na mail, ker sem doma in ne morem iz ipada slikic dat na rr, ker rr to ne omogoča.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
7.12.2011 11:11:09   
*bubi*
ok, saj mi še vedno ni jasno, kaj točno so te I zadeve, ampak sem pa včeraj slišala lušn način, kako prideš do IPoda.... Mali Erik je očetov IPhone vrgel na POD user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
7.12.2011 11:24:21   
Paštetka
Meni pa še vedno ni jasen FB user posted image oz. čemuuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
7.12.2011 23:34:20   
petarda
Paštetka sem dobila - hvala, lepo imate.user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
8.12.2011 6:39:30   
*bubi*
dobro jutro user posted image

user posted image user posted image user posted image

četrtek je user posted image  za popoldan sem si fraj zrihtala, da greva z bubiko na delavnice v vrtec user posted image

Mimogrede - nove vloge za znižano plačilo vrtca ste že izpolnjevale? Jaz sem včeraj kar poskenirala in po mailu poslala. In posebej prosila, da mi potrdijo prejem vloge.... pa niso user posted image  drug reden pokličem, še vedno lahko tisti papir tja zanesem.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
8.12.2011 7:19:43   
NinaŠ
Dobro jutro, hvala za user posted image

Tino sem že peljala v jutranje varstvo user posted image , takoooo rada hodi, Anžeta pa peljem ob 8h direkt v šolo - jutri gredo smučat in se moram dogovorit z učiteljico, da ga pobere trenerka in še, če se bo dalo, da malo prej kosilo dobi (zadnjo uro bi moral prešpricat user posted image ), ker, če mu dam sendvič v nahrbtnik vem, da ga ne bo pojedel user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
8.12.2011 9:55:17   
petarda
Dobro jutro user posted image

Hvala za kavico user posted image ... Bubi jaz še nisem izpolnila vloge, berem pa, da ni mačji kašelj user posted image .... Zdaj mi jo je lubi gor prinesel, samo printer nekaj šteka in ni čisto uporabna...moram v mladinsko po novo. user posted image

Nina kje bodo pa smučali? Naš bi prej sendvič pojedel, kot kosilouser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
8.12.2011 10:34:41   
NinaŠ
Nina kje bodo pa smučali?

Osojščica (Gerlitzen) user posted image  V šoli pa vse dogovorjeno user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
8.12.2011 14:02:29   
petarda
Anže bo ziher novi Jure Košir...sem že zdavnaj rekla user posted image ...talent in voljo očitno ima, podporo pa tudi. user posted image  Jaz se bom pa okoli hvalila, da sem ga poznala še ko je osvojil svojo prvo medaljo user posted image user posted image user posted image user posted image ...Jao, samo se moram res tudi "spoznat", da kakšen avtogram nafehtam user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
8.12.2011 14:22:43   
petarda
eh........

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
8.12.2011 14:27:55   
*bubi*

Bubi jaz še nisem izpolnila vloge, berem pa, da ni mačji kašelj user posted image

Meni pa ni jasno, kaj je v tej vlogi tako težkega.... saj ni treba skoraj nič izpolnjevat, vse pridobijo iz uradnih evidenc.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
8.12.2011 19:02:17   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Bubi jaz še nisem izpolnila vloge, berem pa, da ni mačji kašelj user posted image

Meni pa ni jasno, kaj je v tej vlogi tako težkega.... saj ni treba skoraj nič izpolnjevat, vse pridobijo iz uradnih evidenc.

user posted image user posted image user posted image user posted image
p.s. meni tud zgleda totalno trapasta user posted image (sem pri sodelavki mal uč vrgla nanjo user posted image )

Anže bo ziher novi Jure Košir...sem že zdavnaj rekla ...talent in voljo očitno ima, podporo pa tudi.

... dokler bo denarnica zdržala user posted image ... drugače pa iz tvojih ust v "tista" ušesa - ker njegovi apetiti sežejo tudi do Zlatka Zahoviča user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
8.12.2011 19:06:06   
Paštetka
Ha, ha, ha Nina. user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
8.12.2011 20:49:56   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

... drugače pa iz tvojih ust v "tista" ušesa - ker njegovi apetiti sežejo tudi do Zlatka Zahoviča user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
8.12.2011 22:03:22   
petarda
eh......user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
8.12.2011 22:53:39   
petarda
Ada kako so vaše kozice?

Urša....zaostajamo vsaj 50 glasov...bo treba v akcijo user posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
9.12.2011 6:43:43   
*bubi*

eh......user posted image

Kaj želiš povedat? user posted image

To je že drugi eh na tej strani user posted image

Ajde, ko končam danes s službo, da je vse napisano user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?