Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.12.2011 11:03:53
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda knjgi sem kupila v DZS. Knjiga o čarovniških trikih obstaja celo v dveh delih, a sem (za začetek) kupila le prvi del . Bubi Miklavž pri nas do letos sploh ni nosil (malenkosti sta dobila le pri mamah), a sem letos zaradi Tinine evforije popustila - napisala oz. narisala mu je (pa parkeljnom tudi) najmanj ene 10 pisemčkov ..... Jima je pa tudi Miklavž poleg darilc napisal eno mal poučno/oštevajoče pisemce , ki upam, da se ju bo dotaknilo vsaj pri pospravljanju sob
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.12.2011 11:21:39
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Petarda knjgi sem kupila v DZS. Knjiga o čarovniških trikih obstaja celo v dveh delih, a sem (za začetek) kupila le prvi del . Bubi Miklavž pri nas do letos sploh ni nosil (malenkosti sta dobila le pri mamah), a sem letos zaradi Tinine evforije popustila - napisala oz. narisala mu je (pa parkeljnom tudi) najmanj ene 10 pisemčkov ..... Jima je pa tudi Miklavž poleg darilc napisal eno mal poučno/oštevajoče pisemce , ki upam, da se ju bo dotaknilo vsaj pri pospravljanju sob Našemu Miklavžu pa letos ni zneslo še pisemca napisat...sem bila že čisto paf včeraj, zjutraj pa sem vstala prepozno. Saj sem hotela improvizirat potem zjutraj s kakim pismom, samo kaj, ko bi si ga petardito ziher hotel od bližje pogledat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.12.2011 11:48:36
|
|
|
|
ada2
|
pri nas miklavž tudi ne nosi igrač.... samo sadje in sladkarije, pa božičku javi, če so otroci pridni, da jim potem on prinese igrače. ampak bratu od andreja to ne moreš dopovedat in kljub temu, da se vsako leto znova zmenimo, da miklavž igrač ne nosi pri njih vedno neka mala igračka je. miha je dobil 1 avtomobilček, adam pa lego ninjago figuro. aja, nuša pa komplet gumic za lase. no, za povrh pa je zdaj miha dobil še vodene koze so me prej klicali iz vrtca in sva zdaj lepo doma. pisker marmelade, no, zunaj tak lep sonček, mi bomo pa koze pasli.... pa saj, dokler nima vročine sva menda lahko zunaj, ne? aja, pa adam jih še tudi ni imel.... veselica
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.12.2011 13:08:01
|
|
|
|
*bubi*
|
Joj, moja dva sem včeraj nekaj hecala, da sploh še nista pisma napisala. Saj bubi je izpolnil tisto tabelo v Mullerjevem katalogu, pa bubika je povedala, kaj si želi. In odgovor: Zakaj bi morala pismo pisat, če pa ju božiček gleda Ok, pa smo stopili k oknu in mu vsi povedali svoje želje. In upamo, da je slišal na vrh Pohorja In še huje.... hecam potem bubiko, kaj če bi si ona zaželela tako veliko interaktivno abecedo. In mi reče: Mami, če pa ti to že imaš tam v omari Seveda je bubi tekel gledat, kje imam... in jaz lola sem dala na nizko polico, kjer je meni in bubiju skrito, bubiki pa direkt v višini oči No, sem se hitro zmazala, da nekaj jima bom jaz tudi podarila za praznike, hkrati pa si oddahnila, da sem ta glavna darila skrila drugje. Tam ju pa itak že skoz zelo vstran držim
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 6.12.2011 13:13:16 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.12.2011 13:11:30
|
|
|
|
*bubi*
|
Petarda, jaz sem tudi včeraj zvečer čisto pozabila, da sem jima pižamice nove kupila in seveda pozabila nastavit. Sem jih danes zjutraj podtaknila v njune postelje, ker itak nista tam spala Evo, kakšno pismo pa bo moral tudi božiček napisat. Razmišljam, da bo kar enkrat sredi meseca kaj pustil, da ju malo opomni.... Aja, petarda, kakšni so plani za nedeljo? že za soboto zvečer?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.12.2011 13:49:02
|
|
|
|
NinaŠ
|
In mi reče: Mami, če pa ti to že imaš tam v omari Jaz imam vse v veliki omari, čist na vrhnji polici zadaj za brisačami, tako da moram še jaz na stol stopit, če hočem dobit . Samo za kako malo večjo stvar pa ni prostora . Včasih pa se kar v prtljažniku avtomobila skrivajo stvari , samo to je malo bolj ajsi, ker se hitro pozabi, da se v prisotnosti otrok prtljažnika ne odpira Ada zoprna zadeva vodene koze...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.12.2011 16:16:15
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada, za Miho. Naj mine s čim manj težavami.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.12.2011 17:00:02
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ada, za Miho. Naj mine s čim manj težavami. Podpis. Pa malo se potolaži s tem, da jih je dobil zdaj in ne ravno za novoletne praznike .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.12.2011 17:34:58
|
|
|
|
*bubi*
|
bubi ima tole in se mi zdi ful fajn: http://www.emka.si/naucimo-se-risati/PR/51961,13569
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.12.2011 18:10:19
|
|
|
|
Paštetka
|
Moja sta dobila vsak dve mandarini, pest krhljev in čok. parkeljna. Skupaj sta pa dobila od Play Mobila božičkovo hišco. Mama je pa od Miklavža dobila najverjetneje angino. Tak me v grlu peče, da imam občutek, da że gori. Ne vem zakaj ne grem k zdravniku . Bom videla kako bo jutri. Zdaj mi ni k dežurnemu letati, čeprav mislim, da zdaj niti gužve ne bi bilo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.12.2011 20:18:52
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Moja sta dobila vsak dve mandarini, pest krhljev in čok. parkeljna. Skupaj sta pa dobila od Play Mobila božičkovo hišco. Mama je pa od Miklavža dobila najverjetneje angino. Tak me v grlu peče, da imam občutek, da że gori. Ne vem zakaj ne grem k zdravniku . Bom videla kako bo jutri. Zdaj mi ni k dežurnemu letati, čeprav mislim, da zdaj niti gužve ne bi bilo. Paštetka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.12.2011 20:21:36
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bubi ima tole in se mi zdi ful fajn: http://www.emka.si/naucimo-se-risati/PR/51961,13569 Evo točno tole sem gledala. Sem jo malo na hitro prelistala in se mi je tudi zdela super za začetnike. Sem jo takrat mislila kupit za enega petarditovega prijateljčka, ko je šel k njemu na rojstni dan, pa je petardito rekel, da bi mu raje nesel BB ali pa Hero Factorje ...potem se je na koncu strinjal, da vseeno lahko knjigico, zraven pa je rekel, da mu bo pač povedal, da on bi mu BB ali pa HF, pa je mami raje knjigico ...no, tega pa nisem mogla pustit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.12.2011 20:25:49
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Aja, petarda, kakšni so plani za nedeljo? že za soboto zvečer? V soboto zvečer koline, v nedeljo počitek. Drugo vikend pa sem v Hrv. Zagorju, ima stric 40 let. ...hm...a je potem naslednji pa že Božič? Jaoooo sem šla zdaj na koledar pogledat in kar ne morem verjeti . Kaj pa, ko bi se kak dan, ko boš prej fraj v službi kar v LJ dobili in tam lučke pogledali pa kuhančka spili?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.12.2011 20:52:39
|
|
|
|
Paštetka
|
Vseeno sem šla k dežurnemu in dobila Primotren 2 tbl na 12 ur. mi je začela farmacevtka v lekarni razlagati, da moram ful piti, da bo vnetje šlo ven in hkrati kazala z roko tam spodaj. Sem rekla, da me boli grlo in sva se obe nasmejale. Sem jaz tudi čudno pogledala, da mi je ta antibiotik napisal. Eh, grem spat,predem mi glavo raznese. Lahko noč.
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 6.12.2011 20:54:03 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.12.2011 20:54:32
|
|
|
|
Paštetka
|
Vseeno sem šla k dežurnemu in dobila Primotren 2 tbl na 12 ur. mi je začela farmacevtka v lekarni razlagati, da moram ful piti, da bo vnetje šlo ven in hrati kazala z roko tam spodaj. Sem rekla, da me boli grlo in sva se obe nasmejale. Sem jaz tudi čudno pogledala, da mi je ta antibiotik napisal. Eh, grem spat,predem mi glavo raznese. Lahko noč
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 6.12.2011 20:57:12 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.12.2011 20:58:24
|
|
|
|
Paštetka
|
In kak se to lahko zgodi, da ko popravljaš nastaneta dve sporočili Eh..
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.12.2011 21:19:01
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Primotren 2 tbl na 12 ur. mi je začela farmacevtka v lekarni razlagati, da moram ful piti, da bo vnetje šlo ven in hkrati kazala z roko tam spodaj. pozdravi se, paštetka. Mene je en teden nazaj tako grlo peklo, da sem komaj požirala. Ampak jaz ne grem k dohtarci zaradi tega, en Angal poližem pa je dobro
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.12.2011 21:20:28
|
|
|
|
petarda
|
Lahko noč, paštetka...zbudi se zdrava.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.12.2011 21:23:30
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kaj pa, ko bi se kak dan, ko boš prej fraj v službi kar v LJ dobili in tam lučke pogledali pa kuhančka spili? Meni prideta v poštev samo ponedeljek in četrtek. S tem, da nisem nič prej fraj v službi, samo popoldan nimamo obveznosti. KAr pomeni, da prej kot ob pol petih ne moremo bit v LJ... ob šestih pa bi morali že nazaj šibat Potem je vseeno boljša opcija v tistem tednu med počitnicami
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.12.2011 21:39:56
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kaj pa, ko bi se kak dan, ko boš prej fraj v službi kar v LJ dobili in tam lučke pogledali pa kuhančka spili? Meni prideta v poštev samo ponedeljek in četrtek. S tem, da nisem nič prej fraj v službi, samo popoldan nimamo obveznosti. KAr pomeni, da prej kot ob pol petih ne moremo bit v LJ... ob šestih pa bi morali že nazaj šibat Potem je vseeno boljša opcija v tistem tednu med počitnicami Zmenjeno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.12.2011 7:38:08
|
|
|
|
Paštetka
|
Bubi, če bi jaz lahko lizala, tudi ne bi šla k doktorci. kot veš imam alergije... Isla mint, pa ni pomagal nič. Verjami, da tudi jaz ne grem samo tako k dokrotci. Me moj vedno krega kaj se matram. Evo, včeraj pa nisem več zdržala. Danes je grlo že ok, edino sinusi so še v k....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.12.2011 7:49:38
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro, drage moje Kavica . Mislim, da bo zadostovalo, če ne pa še kakšno skuham Včeraj sem na blogu mojega bivšega sodelavca prebrala tole... čas je predragocen... in na koncu ti bo nekaj pomenilo samo to, s kom si se držal za roke, medtem ko je šel mimo tebe... Lepo in resnično.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.12.2011 7:58:14
|
|
|
|
petarda
|
Gledam zdaj to belo smrekico z rdečimi okraski na TV SLO v oddaji Dobro jutro...in ugotavljam, da je moja veliiiiiiiiko lepša . Komaj čakam, da jo postavimo...samo bomo verjetno tik pred Božičem, kot vsako leto. Otroci rastejo in vsako leto drugače doživljajo praznike. Petardito se prav veseli vsakega dneva. Včeraj je izjavil, da komaj čaka naslednje praznike in da to je pa res super...najprej rojstni dan, potem jelenček vsak dan nosi malenkosti v adventni koledar, potem Miklavž, pa Božiček, pa še Dedek Mraz....znoriš od veselja Včeraj sta nas popoldne obiskala še dva Miklavža - tast in tašča. Prinesla sta med drugim tudi knjigici - Rad te imam dedek in Rad te imam babica . Sta ful lepi. Bi tudi šli skozi recimo za kako darilo za babico, pa potem ta knjigica tam ostane in lahko bereta, ko je mali na počitnicah.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?