|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
6.12.2011 11:03:53   
NinaŠ
Petarda knjgi sem kupila v DZS. Knjiga o čarovniških trikih obstaja celo v dveh delih, a sem (za začetek) kupila le prvi del user posted image . Bubi Miklavž pri nas do letos sploh ni nosil user posted image  (malenkosti sta dobila le pri mamah), a sem letos zaradi Tinine evforije popustila user posted image  - napisala oz. narisala mu je (pa parkeljnom tudi) najmanj ene 10 pisemčkov user posted image ..... Jima je pa tudi Miklavž poleg darilc napisal eno mal poučno/oštevajoče pisemce user posted image , ki upam, da se ju bo dotaknilo vsaj pri pospravljanju sob user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
6.12.2011 11:21:39   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Petarda knjgi sem kupila v DZS. Knjiga o čarovniških trikih obstaja celo v dveh delih, a sem (za začetek) kupila le prvi del user posted image . Bubi Miklavž pri nas do letos sploh ni nosil user posted image  (malenkosti sta dobila le pri mamah), a sem letos zaradi Tinine evforije popustila user posted image  - napisala oz. narisala mu je (pa parkeljnom tudi) najmanj ene 10 pisemčkov user posted image ..... Jima je pa tudi Miklavž poleg darilc napisal eno mal poučno/oštevajoče pisemce user posted image , ki upam, da se ju bo dotaknilo vsaj pri pospravljanju sob user posted image user posted image user posted image

Našemu Miklavžu pa letos ni zneslo še pisemca napisat...sem bila že čisto paf včeraj, zjutraj pa sem vstala prepozno. Saj sem hotela improvizirat potem zjutraj s kakim pismom, samo kaj, ko bi si ga petardito ziher hotel od bližje pogledat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
6.12.2011 11:48:36   
ada2
pri nas miklavž tudi ne nosi igrač.... samo sadje in sladkarije, pa božičku javi, če so otroci pridni, da jim potem on prinese igrače.
ampak bratu od andreja to ne moreš dopovedat in kljub temu, da se vsako leto znova zmenimo, da miklavž igrač ne nosi pri njih vedno neka mala igračka je. miha je dobil 1 avtomobilček, adam pa lego ninjago figuro. aja, nuša pa komplet gumic za lase.

no, za povrh pa je zdaj miha dobil še vodene kozeuser posted image  so me prej klicali iz vrtca in sva zdaj lepo doma. pisker marmelade, no, zunaj tak lep sonček, mi bomo pa koze pasli.... pa saj, dokler nima vročine sva menda lahko zunaj, ne?
aja, pa adam jih še tudi ni imel.... veselica

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
6.12.2011 13:08:01   
*bubi*
Joj, moja dva sem včeraj nekaj hecala, da sploh še nista pisma napisala. Saj bubi je izpolnil tisto tabelo v Mullerjevem katalogu, pa bubika je povedala, kaj si želi. In odgovor: Zakaj bi morala pismo pisat, če pa ju božiček gleda user posted image user posted image user posted image
Ok, pa smo stopili k oknu in mu vsi povedali svoje želje. In upamo, da je slišal na vrh Pohorja user posted image

In še huje.... hecam potem bubiko, kaj če bi si ona zaželela tako veliko interaktivno abecedo. In mi reče: Mami, če pa ti to že imaš tam v omari user posted image user posted image user posted image user posted image

Seveda je bubi tekel gledat, kje imam... in jaz lola sem dala na nizko polico, kjer je meni in bubiju skrito, bubiki pa direkt v višini oči user posted image user posted image user posted image

No, sem se hitro zmazala, da nekaj jima bom jaz tudi podarila za praznike, hkrati pa si oddahnila, da sem ta glavna darila skrila drugje. Tam ju pa itak že skoz zelo vstran držim user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 6.12.2011 13:13:16 >

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
6.12.2011 13:11:30   
*bubi*
Petarda, jaz sem tudi včeraj zvečer čisto pozabila, da sem jima pižamice nove kupila in seveda pozabila nastavit. Sem jih danes zjutraj podtaknila v njune postelje, ker itak nista tam spala user posted image

Evo, kakšno pismo pa bo moral tudi božiček napisat. Razmišljam, da bo kar enkrat sredi meseca kaj pustil, da ju malo opomni....

Aja, petarda, kakšni so plani za nedeljo? user posted image  že za soboto zvečer? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
6.12.2011 13:49:02   
NinaŠ
In mi reče: Mami, če pa ti to že imaš tam v omari user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam vse v veliki omari, čist na vrhnji polici zadaj za brisačami, tako da moram še jaz na stol stopit, če hočem dobit user posted image . Samo za kako malo večjo stvar pa ni prostora user posted image . Včasih pa se kar v prtljažniku avtomobila skrivajo stvari user posted image , samo to je malo bolj ajsi, ker se hitro pozabi, da se v prisotnosti otrok prtljažnika ne odpira user posted image

Ada user posted image user posted image user posted image zoprna zadeva vodene koze...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
6.12.2011 14:04:55   
NinaŠ
Tili dve knjigi sta dobila http://www.emka.si/jaz-pa-znam-risati/PR/125780,430 in http://www.emka.si/velika-knjiga-carobnih-trikov/PR/113724,13569 

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
6.12.2011 16:16:15   
*bubi*
Ada, user posted image user posted image user posted image user posted image  za Miho. Naj mine s čim manj težavami.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
6.12.2011 17:00:02   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ada, user posted image user posted image user posted image user posted image  za Miho. Naj mine s čim manj težavami.

Podpis. user posted image  Pa malo se potolaži s tem, da jih je dobil zdaj in ne ravno za novoletne praznike user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
6.12.2011 17:01:56   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Tili dve knjigi sta dobila http://www.emka.si/jaz-pa-znam-risati/PR/125780,430 in http://www.emka.si/velika-knjiga-carobnih-trikov/PR/113724,13569 

Drugo mi ne pokaže user posted image

Drugače si mi pa dala idejo za Božička user posted image . Tvoja prva se mi zdi sicer malo težka, sem pa v BC videla zadnjič eno enostavnejšo za naše škorce. Mislim, da so bile samo živali noter. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
6.12.2011 17:34:58   
*bubi*
bubi ima tole in se mi zdi ful fajn:
http://www.emka.si/naucimo-se-risati/PR/51961,13569

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
6.12.2011 18:10:19   
Paštetka
Moja sta dobila vsak dve mandarini, pest krhljev in čok. parkeljna. Skupaj sta pa dobila od Play Mobila božičkovo hišco.
Mama je pa od Miklavža dobila najverjetneje angino. Tak me v grlu peče, da imam občutek, da że gori. user posted image
Ne vem zakaj ne grem k zdravnikuuser posted image . Bom videla kako bo jutri. Zdaj mi ni k dežurnemu letati, čeprav mislim, da zdaj niti gužve ne bi bilo.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
6.12.2011 20:18:52   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Moja sta dobila vsak dve mandarini, pest krhljev in čok. parkeljna. Skupaj sta pa dobila od Play Mobila božičkovo hišco.
Mama je pa od Miklavža dobila najverjetneje angino. Tak me v grlu peče, da imam občutek, da że gori. user posted image
Ne vem zakaj ne grem k zdravnikuuser posted image . Bom videla kako bo jutri. Zdaj mi ni k dežurnemu letati, čeprav mislim, da zdaj niti gužve ne bi bilo.

Paštetka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
6.12.2011 20:21:36   
petarda

bubi ima tole in se mi zdi ful fajn:
http://www.emka.si/naucimo-se-risati/PR/51961,13569

Evo točno tole sem gledala. Sem jo malo na hitro prelistala in se mi je tudi zdela super za začetnike. user posted image  Sem jo takrat mislila kupit za enega petarditovega prijateljčka, ko je šel k njemu na rojstni dan, pa je petardito rekel, da bi mu raje nesel BB ali pa Hero Factorje user posted image user posted image user posted image user posted image ...potem se je na koncu strinjal, da vseeno lahko knjigico, zraven pa je rekel, da mu bo pač povedal, da on bi mu BB ali pa HF, pa je mami raje knjigico user posted image user posted image user posted image user posted image ...no, tega pa nisem mogla pustit user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
6.12.2011 20:25:49   
petarda

Aja, petarda, kakšni so plani za nedeljo? user posted image  že za soboto zvečer? user posted image

V soboto zvečer koline, v nedeljo počitek. user posted image user posted image user posted image  Drugo vikend pa sem v Hrv. Zagorju, ima stric 40 let. user posted image ...hm...a je potem naslednji pa že Božič? Jaoooo sem šla zdaj na koledar pogledat in kar ne morem verjeti user posted image . Kaj pa, ko bi se kak dan, ko boš prej fraj v službi kar v LJ dobili in tam lučke pogledali pa kuhančka spili? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
6.12.2011 20:52:39   
Paštetka
Vseeno sem šla k dežurnemu in dobila Primotren 2 tbl na 12 ur. user posted image mi je začela farmacevtka v lekarni razlagati, da moram ful piti, da bo vnetje šlo ven in hkrati kazala z roko tam spodaj. Sem rekla, da me boli grlo in sva se obe nasmejale.
Sem jaz tudi čudno pogledala, da mi je ta antibiotik napisal. Eh, grem spat,predem mi glavo raznese.
Lahko noč.

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 6.12.2011 20:54:03 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
6.12.2011 20:54:32   
Paštetka
Vseeno sem šla k dežurnemu in dobila Primotren 2 tbl na 12 ur. user posted image mi je začela farmacevtka v lekarni razlagati, da moram ful piti, da bo vnetje šlo ven in hrati kazala z roko tam spodaj. Sem rekla, da me boli grlo in sva se obe nasmejale.
Sem jaz tudi čudno pogledala, da mi je ta antibiotik napisal. Eh, grem spat,predem mi glavo raznese.
Lahko noč

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 6.12.2011 20:57:12 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
6.12.2011 20:58:24   
Paštetka
In kak se to lahko zgodi, da ko popravljaš nastaneta dve sporočili user posted image
Eh..

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
6.12.2011 21:19:01   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Primotren 2 tbl na 12 ur. user posted image mi je začela farmacevtka v lekarni razlagati, da moram ful piti, da bo vnetje šlo ven in hkrati kazala z roko tam spodaj.

user posted image user posted image user posted image  

pozdravi se, paštetka.

Mene je en teden nazaj tako grlo peklo, da sem komaj požirala. Ampak jaz ne grem k dohtarci zaradi tega, en Angal poližem pa je dobro user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
6.12.2011 21:20:28   
petarda
Lahko noč, paštetka...zbudi se zdrava. user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
6.12.2011 21:23:30   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Kaj pa, ko bi se kak dan, ko boš prej fraj v službi kar v LJ dobili in tam lučke pogledali pa kuhančka spili? user posted image

Meni prideta v poštev samo ponedeljek in četrtek. S tem, da nisem nič prej fraj v službi, samo popoldan nimamo obveznosti. KAr pomeni, da prej kot ob pol petih ne moremo bit v LJ... ob šestih pa bi morali že nazaj šibat user posted image  
Potem je vseeno boljša opcija v tistem tednu med počitnicami user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
6.12.2011 21:39:56   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Kaj pa, ko bi se kak dan, ko boš prej fraj v službi kar v LJ dobili in tam lučke pogledali pa kuhančka spili? user posted image

Meni prideta v poštev samo ponedeljek in četrtek. S tem, da nisem nič prej fraj v službi, samo popoldan nimamo obveznosti. KAr pomeni, da prej kot ob pol petih ne moremo bit v LJ... ob šestih pa bi morali že nazaj šibat user posted image  
Potem je vseeno boljša opcija v tistem tednu med počitnicami user posted image

Zmenjeno user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
7.12.2011 7:38:08   
Paštetka
Bubi, če bi jaz lahko lizala, tudi ne bi šla k doktorci. user posted image kot veš imam alergije...
Isla mint, pa ni pomagal nič. Verjami, da tudi jaz ne grem samo tako k dokrotci. Me moj vedno krega kaj se matram. Evo, včeraj pa nisem več zdržala. Danes je grlo že ok, edino sinusi so še v k....user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
7.12.2011 7:49:38   
petarda
Dobro jutro, drage moje user posted image

Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image . Mislim, da bo zadostovalo, če ne pa še kakšno skuham user posted image

Včeraj sem na blogu mojega bivšega sodelavca prebrala tole...

čas je predragocen... in na koncu ti bo nekaj pomenilo samo to, s kom si se držal za roke, medtem ko je šel mimo tebe...

Lepo in resnično.user posted image  

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
7.12.2011 7:58:14   
petarda
Gledam zdaj to belo smrekico z rdečimi okraski na TV SLO v oddaji Dobro jutro...in ugotavljam, da je moja veliiiiiiiiko lepša user posted image . Komaj čakam, da jo postavimo...samo bomo verjetno tik pred Božičem, kot vsako leto. user posted image  Otroci rastejo in vsako leto drugače doživljajo praznike. Petardito se prav veseli vsakega dneva. Včeraj je izjavil, da komaj čaka naslednje user posted image  praznike in da to je pa res super...najprej rojstni dan, potem jelenček vsak dan nosi malenkosti v adventni koledar, potem Miklavž, pa Božiček, pa še Dedek Mraz....znoriš od veselja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj sta nas popoldne obiskala še dva Miklavža - tast in tašča. Prinesla sta med drugim tudi knjigici - Rad te imam dedek in Rad te imam babica user posted image . Sta ful lepi. Bi tudi šli skozi recimo za kako darilo za babico, pa potem ta knjigica tam ostane in lahko bereta, ko je mali na počitnicah. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?