|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
2.12.2011 9:14:17   
petarda
Dobro jutro user posted image

Bubi sem šla zdaj pogledat cewe in imajo prav lepe koledarje user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa s tistim popustom res prideš na vsaj približno normalno ceno. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
2.12.2011 9:26:50   
petarda
Mi imamo pa danes na vikendu prednovoletno srečanje s poslovnimi partnerji, zvečer pa pridejo še prijatelji...smo vsem naročili naj pridejo res zvečer in naj si zrihtajo varstvo za otroke...takole se res že doooolgo nismo dobili in se prav veselim user posted image user posted image user posted image user posted image  Res bo najprej enega letanja, da to vse postrežemo, a smo se uigrali že na rojstnem dnevu user posted image ....ob 20. uri pa spustimo vse iz rok in samo še feštamo.  Lubi je povabil en bend, ki je špilal tudi, ko je častil za našega minija...menda je bila dobra fešta, ki sem jo itak zamudila user posted image

Stalno mi po glavi roji...srečali smo se, da se enkrat razidemo...a nismo se srečali zato, da se enkrat pozabimo. user posted image user posted image user posted image  Če bo katerakoli od vas v bližini prijateljice moje...ste vabljene tudi ve. Prenočišča vam sicer ne morem ponudit, se pa da v mestu prespati tule: http://www.situla.si/ po ugodni ceni, je bil pa hostel v letu 2010 s strani vodiča Lonely planet poimenovan za najlepšega v Sloveniji. user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
2.12.2011 11:12:27   
Paštetka
Kje boste silvestrovale? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
2.12.2011 12:00:01   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Home sweet home!

Petarda, fajn ga zafeštajte! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
2.12.2011 12:42:15   
petarda

Hmmm tako daleč še nisem razmišljala user posted image ... bi mi pa bilo najlepše doma, tako kot lani user posted image . Nas 5 - mi več pomeni, kot cel svet user posted image ...ne resno...lani smo se imeli zelooo lepo, nič ne bi imela proti, če bi bilo tako tudi letos. user posted image  Mogoče bi lahko povabili kakšne prijatelje user posted image ...glede na to, da sem letos doma, bi se skoraj spodobilo, če bi kaj pripravila. user posted image  Samo je problem, ker jih nimam kam dat spat vse (so vsi z družinami), pa se morajo potem domov vozit... mogoče pa le povabim, pa naj se potem sami odločijo ali pridejo... se moram malo še z mojim uskladit. user posted image

Drugo leto pa bomo že zagotovo praznovali na vikendu. user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša...kje so tisti časi, ko si imela "veseli" december? user posted image  Če bi te povabila pred dvemi leti na fešto, bi ziher prišla, ne? user posted image .... Se tolk spomnim tebe pa Nine, ko ste feštale na polno, jaz pa Ada pa malo deco domauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
2.12.2011 14:23:47   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Če bo katerakoli od vas v bližini prijateljice moje...ste vabljene tudi ve.

Kje je zdaj tista AC? user posted image  
In ti to zdaj poveš? user posted image
Jao, če ne bi že imela planov za zvečer, bi se direkt v avto vsedla in prišla user posted image

Babe, ne morem verjet, vikend je user posted image  Sicer bo kratek, ampak kdor čaka, dočaka... pa četudi čaka 10 tednov.

Sem napisala 10 tednov? Zdaj me pa ima, da bi user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
2.12.2011 16:02:55   
*bubi*
Uh, do strani 57 sem morala, da sem našla napisano, kateri fotoaparat ima petarda. Pa katerega si želi Nina.

Jaz bi tudi novega. zdaj sem gledala coolpix P500. Ta bi cenovno še nekako šel skozi. Ima/pozna katera? Pa saj ne vem, itak ima vsak svoje mnenje... da bi si lahko domov nesla 5 aparatov in jih preizkusila, pa žal ne gre.
Ta moj dela zunaj kar lepe slike. Amapak notri so bolj tak tak.
Moram pa seveda dodat še tisto namero, da grem v en kratek tečaj. Kdaj in kako bom zmogla vse skupaj, pa user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
2.12.2011 17:53:15   
Paštetka
Bubi, ravno danes sem gledala, da bo en nov Nikon na dražbi. Se splača pogledati.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
2.12.2011 17:54:23   
NinaŠ
Petarda žurkaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image Dobro se imejte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Novo leto bomo pričakali pri prijateljih user posted image user posted image user posted image , so letos oni na vrsti, da pripravijo gostijo user posted image

coolpix P500

user posted image pomoje dober izbor in vreden svojega denarja (vsaj kolikor sem brala... ...tudi meni je v uč padel user posted image ). Samo... ....jaz ga ne bom kupila, ker mi je prevelik user posted image Rabim takega za v žep, drugače ga ne bom vestno nosila s seboj user posted image .

Uh, kako diši pita v pečici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
2.12.2011 17:55:11   
NinaŠ

Bubi, ravno danes sem gledala, da bo en nov Nikon na dražbi. Se splača pogledati.

na kakšni dražbi user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
2.12.2011 18:16:58   
Paštetka
Nina greš na spletno stran sodišča in potem pod dražbe. Marsikaj se na dražbah da kupi zelo poceni.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
2.12.2011 22:11:22   
Urša
In kako potem poteka ta dražba? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
2.12.2011 22:13:47   
Urša

... bi mi pa bilo najlepše doma, tako kot lani user posted image . Nas 5 - mi več pomeni, kot cel svet user posted image ...ne resno...lani smo se imeli zelooo lepo, nič ne bi imela proti, če bi bilo tako tudi letos. user posted image   

Mi so se imeli tudi lepo. Se spomnim, kako je user posted image   brcal pa kako sta mi N&J okrasila trebuh z novoletnimi okraski! user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
2.12.2011 22:15:25   
Urša

Urša...kje so tisti časi, ko si imela "veseli" december? user posted image  Če bi te povabila pred dvemi leti na fešto, bi ziher prišla, ne? user posted image .... Se tolk spomnim tebe pa Nine, ko ste feštale na polno, jaz pa Ada pa malo deco domauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Se zna čez par let obrnit, ko bova mi2 feštale, pa bosta Paštetka in Nina recimo doma z malo deco! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
2.12.2011 22:16:22   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Sicer bo kratek, ampak kdor čaka, dočaka... pa četudi čaka 10 tednov.

Sem napisala 10 tednov? Zdaj me pa ima, da bi user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
2.12.2011 23:12:22   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

pa bosta Paštetka in Nina recimo doma z malo deco! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  saj ne vem, zakaj mi je smešno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
2.12.2011 23:15:39   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

coolpix P500

user posted image pomoje dober izbor in vreden svojega denarja (vsaj kolikor sem brala... ...tudi meni je v uč padel user posted image ).

Samo potem gledam naprej, pa še enega, pa še par € zraven in dobim tega... in sem pri Sonyju za 430€ pristala user posted image user posted image user posted image  in potem se seveda zbudim in spet gledam P500.... mimogrede razmišljam o kakšnem bolj kompaktnem, ki pa bo spet take slike delal kot moj zdajšnji user posted image

Ti si potem kaj nabavila? Enega nikona si na strani 58 nalimala, da ti je všeč.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
2.12.2011 23:19:01   
*bubi*
Hvala, Urša, pa saj v resnici ni tako grozno kot se bere na prvi pogled. Ostalo je še kar pošlihtano (posamezni popoldnevi), vikendi škripajo.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
3.12.2011 10:24:19   
NinaŠ
Preden se začnem režat, skuham še eno user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

pa bosta Paštetka in Nina recimo doma z malo deco! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  saj ne vem, zakaj mi je smešno user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti si potem kaj nabavila? Enega nikona si na strani 58 nalimala, da ti je všeč.

Nikon coolpix s9100 user posted image ne, še vedno ga ogledujem... user posted image pa od takrat je že 50€ cenejši user posted image nekako si nisem mogla oz. hotela privoščiti takšnega izdatka user posted image pač gorenjska škrtost user posted image Glede modela se še nisem premislila... Evo počakam še tam do februarja/marca, pol ga pa kupim user posted image (takrat pridejo na trg novi modeli in bi utegnila cena še malo pasti user posted image ), sem pa tudi otroka dobro naučila kaj si želim za r.d., če bo user posted image slučajno v dvomih kaj kupiti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
3.12.2011 12:55:09   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
3.12.2011 13:32:23   
NinaŠ
Petarda user posted image user posted image user posted image še ena zate, verjamem, da ti danes ni lahko user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
3.12.2011 14:53:12   
Paštetka
user posted image user posted image user posted image user posted image ha, ha, ha.... Jaz bi še imela enega, samo moj mož ne. user posted image

Urša dražba poteka tako, da greš tja, kjer je dražba in podaš scojo ceno. Potem, nekdo drug viša ... Imaš pa vse napisano na spletni strani sodišča napisano kdaj in kje je dražba. Ponavadi na 1. In 2. dražbo ni nikogar, potem se pa fejst spusti cena in se da dobi lepo poceni. Ljudje tako kupujejo hiše, parcele, avtomobile, računalnike ipd.
Torej na dražbi so reči,ki so bile ljudem, podjetjem zarubljene, zaradi dolgov, neplačevanja kreditov...

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
3.12.2011 15:49:40   
*bubi*

Nikon coolpix s9100 user posted image ne, še vedno ga ogledujem... user posted image pa od takrat je že 50€ cenejši user posted image

ja, je zanimiv user posted image

Sicer pa imajo Canoni tiste funkcije za eno barvo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
3.12.2011 17:16:25   
NinaŠ

Nikon coolpix s9100 user posted image ne, še vedno ga ogledujem... user posted image pa od takrat je že 50€ cenejši user posted image

ja, je zanimiv user posted image

Sicer pa imajo Canoni tiste funkcije za eno barvo user posted image

user posted image ta jo ima tudi (vsaj tako piše user posted image ) in jaz palim na Nikon user posted image sem z njim ultra zadovoljna, Canon mi pa nekak "ne sede v roko", čeprav poznam mnogo zadovoljnjih uporabnikov (no, predvsem uporabnic user posted image )

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
3.12.2011 18:09:40   
*bubi*
Se spomnim, da smo to ugotavljale.

Samo Nina, ti boš skorajda morala razmišljat o GPS aparatu user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?