Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.12.2011 9:14:17
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Bubi sem šla zdaj pogledat cewe in imajo prav lepe koledarje ...pa s tistim popustom res prideš na vsaj približno normalno ceno.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.12.2011 9:26:50
|
|
|
|
petarda
|
Mi imamo pa danes na vikendu prednovoletno srečanje s poslovnimi partnerji, zvečer pa pridejo še prijatelji...smo vsem naročili naj pridejo res zvečer in naj si zrihtajo varstvo za otroke...takole se res že doooolgo nismo dobili in se prav veselim Res bo najprej enega letanja, da to vse postrežemo, a smo se uigrali že na rojstnem dnevu ....ob 20. uri pa spustimo vse iz rok in samo še feštamo. Lubi je povabil en bend, ki je špilal tudi, ko je častil za našega minija...menda je bila dobra fešta, ki sem jo itak zamudila Stalno mi po glavi roji...srečali smo se, da se enkrat razidemo...a nismo se srečali zato, da se enkrat pozabimo. Če bo katerakoli od vas v bližini prijateljice moje...ste vabljene tudi ve. Prenočišča vam sicer ne morem ponudit, se pa da v mestu prespati tule: http://www.situla.si/ po ugodni ceni, je bil pa hostel v letu 2010 s strani vodiča Lonely planet poimenovan za najlepšega v Sloveniji.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.12.2011 11:12:27
|
|
|
|
Paštetka
|
Kje boste silvestrovale?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.12.2011 12:00:01
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Kje boste silvestrovale? Home sweet home! Petarda, fajn ga zafeštajte!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.12.2011 12:42:15
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Kje boste silvestrovale? Hmmm tako daleč še nisem razmišljala ... bi mi pa bilo najlepše doma, tako kot lani . Nas 5 - mi več pomeni, kot cel svet ...ne resno...lani smo se imeli zelooo lepo, nič ne bi imela proti, če bi bilo tako tudi letos. Mogoče bi lahko povabili kakšne prijatelje ...glede na to, da sem letos doma, bi se skoraj spodobilo, če bi kaj pripravila. Samo je problem, ker jih nimam kam dat spat vse (so vsi z družinami), pa se morajo potem domov vozit... mogoče pa le povabim, pa naj se potem sami odločijo ali pridejo... se moram malo še z mojim uskladit. Drugo leto pa bomo že zagotovo praznovali na vikendu. Urša...kje so tisti časi, ko si imela "veseli" december? Če bi te povabila pred dvemi leti na fešto, bi ziher prišla, ne? .... Se tolk spomnim tebe pa Nine, ko ste feštale na polno, jaz pa Ada pa malo deco doma
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.12.2011 14:23:47
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Če bo katerakoli od vas v bližini prijateljice moje...ste vabljene tudi ve. Kje je zdaj tista AC? In ti to zdaj poveš? Jao, če ne bi že imela planov za zvečer, bi se direkt v avto vsedla in prišla Babe, ne morem verjet, vikend je Sicer bo kratek, ampak kdor čaka, dočaka... pa četudi čaka 10 tednov. Sem napisala 10 tednov? Zdaj me pa ima, da bi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.12.2011 16:02:55
|
|
|
|
*bubi*
|
Uh, do strani 57 sem morala, da sem našla napisano, kateri fotoaparat ima petarda. Pa katerega si želi Nina. Jaz bi tudi novega. zdaj sem gledala coolpix P500. Ta bi cenovno še nekako šel skozi. Ima/pozna katera? Pa saj ne vem, itak ima vsak svoje mnenje... da bi si lahko domov nesla 5 aparatov in jih preizkusila, pa žal ne gre. Ta moj dela zunaj kar lepe slike. Amapak notri so bolj tak tak. Moram pa seveda dodat še tisto namero, da grem v en kratek tečaj. Kdaj in kako bom zmogla vse skupaj, pa
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.12.2011 17:53:15
|
|
|
|
Paštetka
|
Bubi, ravno danes sem gledala, da bo en nov Nikon na dražbi. Se splača pogledati.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.12.2011 17:54:23
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda žurkaaaa Dobro se imejte Novo leto bomo pričakali pri prijateljih , so letos oni na vrsti, da pripravijo gostijo coolpix P500 pomoje dober izbor in vreden svojega denarja (vsaj kolikor sem brala... ...tudi meni je v uč padel ). Samo... ....jaz ga ne bom kupila, ker mi je prevelik Rabim takega za v žep, drugače ga ne bom vestno nosila s seboj . Uh, kako diši pita v pečici
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.12.2011 17:55:11
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Bubi, ravno danes sem gledala, da bo en nov Nikon na dražbi. Se splača pogledati. na kakšni dražbi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.12.2011 18:16:58
|
|
|
|
Paštetka
|
Nina greš na spletno stran sodišča in potem pod dražbe. Marsikaj se na dražbah da kupi zelo poceni.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.12.2011 22:11:22
|
|
|
|
Urša
|
In kako potem poteka ta dražba?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.12.2011 22:13:47
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ... bi mi pa bilo najlepše doma, tako kot lani . Nas 5 - mi več pomeni, kot cel svet ...ne resno...lani smo se imeli zelooo lepo, nič ne bi imela proti, če bi bilo tako tudi letos. Mi so se imeli tudi lepo. Se spomnim, kako je brcal pa kako sta mi N&J okrasila trebuh z novoletnimi okraski!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.12.2011 22:15:25
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Urša...kje so tisti časi, ko si imela "veseli" december? Če bi te povabila pred dvemi leti na fešto, bi ziher prišla, ne? .... Se tolk spomnim tebe pa Nine, ko ste feštale na polno, jaz pa Ada pa malo deco doma Se zna čez par let obrnit, ko bova mi2 feštale, pa bosta Paštetka in Nina recimo doma z malo deco!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.12.2011 22:16:22
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sicer bo kratek, ampak kdor čaka, dočaka... pa četudi čaka 10 tednov. Sem napisala 10 tednov? Zdaj me pa ima, da bi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.12.2011 23:12:22
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša pa bosta Paštetka in Nina recimo doma z malo deco! saj ne vem, zakaj mi je smešno
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.12.2011 23:15:39
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ coolpix P500 pomoje dober izbor in vreden svojega denarja (vsaj kolikor sem brala... ...tudi meni je v uč padel ). Samo potem gledam naprej, pa še enega, pa še par € zraven in dobim tega... in sem pri Sonyju za 430€ pristala in potem se seveda zbudim in spet gledam P500.... mimogrede razmišljam o kakšnem bolj kompaktnem, ki pa bo spet take slike delal kot moj zdajšnji Ti si potem kaj nabavila? Enega nikona si na strani 58 nalimala, da ti je všeč.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.12.2011 23:19:01
|
|
|
|
*bubi*
|
Hvala, Urša, pa saj v resnici ni tako grozno kot se bere na prvi pogled. Ostalo je še kar pošlihtano (posamezni popoldnevi), vikendi škripajo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 3.12.2011 10:24:19
|
|
|
|
NinaŠ
|
Preden se začnem režat, skuham še eno IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Urša pa bosta Paštetka in Nina recimo doma z malo deco! saj ne vem, zakaj mi je smešno Ti si potem kaj nabavila? Enega nikona si na strani 58 nalimala, da ti je všeč. Nikon coolpix s9100 ne, še vedno ga ogledujem... pa od takrat je že 50€ cenejši nekako si nisem mogla oz. hotela privoščiti takšnega izdatka pač gorenjska škrtost Glede modela se še nisem premislila... Evo počakam še tam do februarja/marca, pol ga pa kupim (takrat pridejo na trg novi modeli in bi utegnila cena še malo pasti ), sem pa tudi otroka dobro naučila kaj si želim za r.d., če bo slučajno v dvomih kaj kupiti
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 3.12.2011 12:55:09
|
|
|
|
petarda
|
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 3.12.2011 13:32:23
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda še ena zate, verjamem, da ti danes ni lahko
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 3.12.2011 14:53:12
|
|
|
|
Paštetka
|
ha, ha, ha.... Jaz bi še imela enega, samo moj mož ne. Urša dražba poteka tako, da greš tja, kjer je dražba in podaš scojo ceno. Potem, nekdo drug viša ... Imaš pa vse napisano na spletni strani sodišča napisano kdaj in kje je dražba. Ponavadi na 1. In 2. dražbo ni nikogar, potem se pa fejst spusti cena in se da dobi lepo poceni. Ljudje tako kupujejo hiše, parcele, avtomobile, računalnike ipd. Torej na dražbi so reči,ki so bile ljudem, podjetjem zarubljene, zaradi dolgov, neplačevanja kreditov...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 3.12.2011 15:49:40
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Nikon coolpix s9100 ne, še vedno ga ogledujem... pa od takrat je že 50€ cenejši ja, je zanimiv Sicer pa imajo Canoni tiste funkcije za eno barvo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 3.12.2011 17:16:25
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Nikon coolpix s9100 ne, še vedno ga ogledujem... pa od takrat je že 50€ cenejši ja, je zanimiv Sicer pa imajo Canoni tiste funkcije za eno barvo ta jo ima tudi (vsaj tako piše ) in jaz palim na Nikon sem z njim ultra zadovoljna, Canon mi pa nekak "ne sede v roko", čeprav poznam mnogo zadovoljnjih uporabnikov (no, predvsem uporabnic )
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 3.12.2011 18:09:40
|
|
|
|
*bubi*
|
Se spomnim, da smo to ugotavljale. Samo Nina, ti boš skorajda morala razmišljat o GPS aparatu
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?