petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ v šolo ponj, pa na fizioterapijo, pa potem na razne športne aktivnosti, pa plavanje... Komaj je sreda in sem že aut od teh voženj. Pa vmes letim po malo v vrtec, pa v trgovino, pa ko pridemo domov kuhat kosilo... joj, si predstavljam Paštetka Jaz sem letos kar vesela, da Tina ni izbarala nobenega popoldanskega krožka , vse opravi že v šoli, Anže ima pa le 2-3x tedensko trening in tud SAMO smučanje in ne miljon enih stvari, tako da nam tedni potekajo veliko bolj mirno kot npr. lani, ko je bilo za pop čist vsako popoldne polno . Tudi jaz si prdstavljam tole norenje...pri nas je lani samo petardito hodil dvakrat na teden na trening in smo imeli že letanja....itak je vsak dan nekaj..pa je treba kupit za oblečt, pa fasungo, pa je kakšen rojstni dan, govorilne, prireditev, verouk....ma zmeraj nekaj. No čeprav sem bila malce razočarana, da letos ni hotel več na trening (smučal bi, suhe treninge pa ne bi imel)...sem zdaj kar vesela, da je tako..Saj te treninge bi letos tudi še zvozili, ko bi pa še junior izrazil kako prošnjo po tem, da bi kam hodil, pa potem še mini . Eden od razlogov, da smo se vpisali na šolo v mestu je bil tudi ta, da ima tam že v pB možnost hoditi recimo k nogometu, rokometu, košarki, plesnim, angleščini....Pa so nam potem tudi v šoli svetovali, naj si otroci izberejo samo en krožek in potem k temu z veseljem hodijo...če pa imajo vsak dan nekaj, pa tarnajo, ker bi se raje ta čas igrali s sošolci. Priznam pa, da imam včasih "slabo vest", da ga ne spodbujam pri teh dejavnostih ...sem zmeraj govorila, da bo moj otrok hodil povsod kamor bo hotel in da mi ne bo problem razvažat ... samo ravno pri temu - "kamor bo hotel" - vem, da bi se dalo veliko naredit...pa zdaj raje vidim, da je tako, kot je ....vidim več plusov, kot minusov...samo upam, da mi nekoč v prihodnosti ne bo žal Ker jaz se že vidim poleti - končam službo ob treh, do štirih jih vse tri plus ateta poberem in šibamo na vikend, kjer bodo imeli ogrooooooooooomno možnosti za igro, šport, rekreacijo na prostem...Družbo že itak imajo, sem in tja pa povabimo še kakšne prijatelje z otročki in obrnemo malo na žaru medtem, ko se otroci zabavajo.
|