|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
30.11.2011 9:37:05   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

In? do kakega zaključka si prišla? user posted image

To, kar bi jaz imela, stane 400€. Bi sicer bila varianta, da šefu predlagam nakup user posted image  ampak v tem primeru moram še toliko bolj razmisliti o uporabnosti in argumentih user posted image user posted image user posted image
To, kar si lahko jaz privoščim, pa bo jutri v Hoferju v akciji. Bi mi verjetno doma kdaj prav prišlo, ko delam kake fotomontaže user posted image . Ampak je s kablom vezano na računalnik in v službi ne bi mogla uporabljat. za domače delo pa.... si zaslužim, da mi božiček prinese recimo? user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
30.11.2011 9:45:02   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ne morem skenirat slike, ker nimam pojma kako deluje skeneruser posted image
bom 1x ob priliki....

Če imaš vse inštalirano, potem imaš kak program na računalniku. V nasprotnem primeru pa se večinoma da tudi tako, da enostavno stisneš gumb za skeniranje na mašini in se ti na računalniku odpre čarovnik, ki ti pomaga.

Če ne rebiš blazne kvalitete, pa sliko pofotkaš in je to to user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
30.11.2011 9:48:20   
*bubi*
Ali pa če si to zaželim:
http://www.xtreamer.si/products/xtreamer-wireless-mini-keyboard/ user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
30.11.2011 12:13:23   
Paštetka
midva sva pa spet začela s fizioterapijo, ker roka še vedno ni Ok. Pa imam zdaj eno samo letanje. Ob enih v šolo ponj, pa na fizioterapijo, pa potem na razne športne aktivnosti, pa plavanje...
Komaj je sreda in sem že aut od teh voženj. Pa vmes letim po malo v vrtec, pa v trgovino, pa ko pridemo domov kuhat kosilo...

v glavnem šibam zdaj domov po avto, pa potem po malega.

Ajde, lepo s imejte, kakšno user posted image še spijte, pa se zvečer tipkamo, ko se malo umiri vse skupaj.

Itak, da mi ob 19.00 spita že kot polha user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
30.11.2011 13:21:31   
NinaŠ
v šolo ponj, pa na fizioterapijo, pa potem na razne športne aktivnosti, pa plavanje...
Komaj je sreda in sem že aut od teh voženj. Pa vmes letim po malo v vrtec, pa v trgovino, pa ko pridemo domov kuhat kosilo...

joj, si predstavljam Paštetka user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz sem letos kar vesela, da Tina ni izbarala nobenega popoldanskega krožka user posted image , vse opravi že v šoli, Anže ima pa le 2-3x tedensko trening in tud SAMO smučanje in ne miljon enih stvari, tako da nam tedni potekajo veliko bolj mirno kot npr. lani, ko je bilo za popuser posted image  čist vsako popoldne polno user posted image .  

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
30.11.2011 13:39:18   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

v šolo ponj, pa na fizioterapijo, pa potem na razne športne aktivnosti, pa plavanje...

joj, si predstavljam Paštetka user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz sem letos kar vesela, da Tina ni izbarala nobenega popoldanskega krožka user posted image , vse opravi že v šoli, Anže ima pa le 2-3x tedensko trening in tud SAMO smučanje in ne miljon enih stvari, tako da nam tedni potekajo veliko bolj mirno kot npr. lani, ko je bilo za popuser posted image  čist vsako popoldne polno user posted image .  

Tudi jaz si prdstavljam tole norenje...pri nas je lani samo petardito hodil dvakrat na teden na trening in smo imeli že letanja....itak je vsak dan nekaj..pa je treba kupit za oblečt, pa fasungo, pa je kakšen rojstni dan, govorilne, prireditev, verouk....ma zmeraj nekaj. No čeprav sem bila malce razočarana, da letos ni hotel več na trening (smučal bi, suhe treninge pa ne bi imel)...sem zdaj kar vesela, da je tako..Saj te treninge bi letos tudi še zvozili, ko bi pa še junior izrazil kako prošnjo po tem, da bi kam hodil, pa potem še mini user posted image . Eden od razlogov, da smo se vpisali na šolo v mestu je bil tudi ta, da ima tam že v pB možnost hoditi recimo k nogometu, rokometu, košarki, plesnim, angleščini....Pa so nam potem tudi v šoli svetovali, naj si otroci izberejo samo en krožek in potem k temu z veseljem hodijo...če pa imajo vsak dan nekaj, pa tarnajo, ker bi se raje ta čas igrali s sošolci.user posted image  Priznam pa, da imam včasih "slabo vest", da ga ne spodbujam pri teh dejavnostih user posted image ...sem zmeraj govorila, da bo moj otrok hodil povsod kamor bo hotel in da mi ne bo problem razvažat user posted image ... samo ravno pri temu - "kamor bo hotel" - vem, da bi se dalo veliko naredit...pa zdaj raje vidim, da je tako, kot je user posted image ....vidim več plusov, kot minusov...samo upam, da mi nekoč v prihodnosti ne bo žal user posted image  

Ker jaz se že vidim poleti - končam službo ob treh, do štirih jih vse tri plus ateta poberem in šibamo na vikend, kjer bodo imeli ogrooooooooooomno možnosti za igro, šport, rekreacijo na prostem...Družbo že itak imajo, sem in tja pa povabimo še kakšne prijatelje z otročki in obrnemo malo na žaru medtem, ko se otroci zabavajo. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
30.11.2011 13:40:11   
petarda
Čas je, da pristavim drugo kavo. user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
30.11.2011 15:28:37   
*bubi*

Čas je, da pristavim drugo kavo. user posted image  

evo, pravkar sem jo spila.... čeprav ta iz mašine je bolj posladek kot kava user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
30.11.2011 15:34:08   
*bubi*

sem in tja pa povabimo še kakšne prijatelje z otročki in obrnemo malo na žaru medtem, ko se otroci zabavajo. user posted image

zakaj ste tako daleč doma user posted image

Saj če bi eno fajn AC vsekali dol, bi bilo boljše. Jaz sem tak vesela, da je AC do Natyke, gremo lahko tudi mi večkrat na obisk... ker vožnja po stari cesti mi je bila fuuuuuul user posted image  user posted image

Kar pa se razvažanja tiče, se kar strinjam z vami. Bubi je prišel še s tremi idejami, kam bi on hodil, in sem bila primorana reči NE. Zato pa sem ju dala 2x tedensko na gimnastiko, da ni več prostora za zmišljevanje. Oba skupaj, istočasno.
Tudi z vidika financ kaj več enostavno ne bi šlo. 

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
30.11.2011 17:06:41   
Paštetka
user posted image Ob sredah ima odbojko v sklopu šole. Eno uro. Itak, da sva s fizioterapije letela kot nora nazaj v šolo in ko prideva, čakava, čakava, da se nekdo spomni in nama pride povedat, da pa danes odbojka odpade. Super. Da so nama to prej povedali. In potem še po Muser posted image , ko je imela v vrtcu plesne...

V glavnem pred šolo sprakiram avto, grem po malega in ko se vračava v avto, vidim, da mi je nekdo ogledala obrnil navznoter. Pa ta ogledala lepo ven iztegujem, z roko seveda in zraven razmišljam kateri idiot mije to naredil. Itak, da sem imela že vse sosede na broju. Namreč moj avto peljem vsake toliko ven in sem mislila, da mije pač en to naštimal. Čudno mi je edino ilo, da tega nisem opazila, ko sem se peljala po otroka.
No,in med tem ročnim ravnanjem ogledal me otrok začudeo vpraša: "Mama, pa kaj, to je tvoj avto?" user posted image jaz koza sem gledala samo barvo in znamko avtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dete je pa videlo, da je "malo drugačen"user posted image user posted image user posted image user posted image

Eh...glavno, da je bil moder. Celo pot sva se tak režala kot pečena mačka.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
30.11.2011 19:53:42   
Paštetka
Jaoooo, kak mi je lepo. Maladva spita že od sedme ure, mož je na koncertu.... Tv, pilot, kavč, so sao moji, mir je, tišina... Ne vem, če ne grem direkt v posteljo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
30.11.2011 21:09:46   
NinaŠ
Hm Paštetka, tale tvoj možek zadnje čase nekam pogosto hodi po koncertih user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa tuhtam, kaj podariti staršem/starim stašem/tetam... za novo leto user posted image Nekam mi ni, da bi spet "izdelek z otroki" user posted image , pravzaprav se mi ne ljubi koledarja skup spravljat user posted image .... ca 3 leta nazaj sem jim kupila maserje za lasišče (tiste grabljice s katerimi se čohaš po glavi in nooooro paše user posted image ) in so bili vsi navdušeni, izdelek je še vedno v uporabi, tako da letos spet iščem kaj v tem stilu user posted image - mogoče kaka ideja user posted image user posted image user posted image  
No potem iščem še kako prisrčno malenkost za 8 otrok user posted image (bili so že termoforčki, brisačke, hexbugi, skodelice), pa nujno mora biti za vse enako, ker skupaj odprejo darilca user posted image . Starost otrok od 5 do 8 let user posted image Tudi tu ideje dobrodošle user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
30.11.2011 21:22:47   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Pa ta ogledala lepo ven iztegujem, z roko seveda in zraven razmišljam kateri idiot mije to naredil.

Ja še dobro, da mu nisi špeglov polomila. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
30.11.2011 21:26:16   
*bubi*

pravzaprav se mi ne ljubi koledarja skup spravljat user posted image ....

to sem hotela predlagat.... ker odkar je meni mami rekla, da nima nič proti, če dobi vsako leto koledar, mi je to veeeeeeeeliko olajšanje pri razmišljanju, kaj bi.

Za otroke pa recimo flaške, o katerih smo zadnjič debatirale... če jih še nimajo oz. je čas za nove.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
30.11.2011 22:04:09   
Paštetka
Jaz sem pa otrokom zadnjič v lidlu kupila hiške, ki se sestavijo iz kartona in ki jih lahko pobarvajo. Našima sem že dala v uporabo, ker sem želela videti, če bo drugim aktualno. Naša dva v glavnem ful uživata z barvanjem in igro.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
1.12.2011 8:34:10   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

sem in tja pa povabimo še kakšne prijatelje z otročki in obrnemo malo na žaru medtem, ko se otroci zabavajo. user posted image

zakaj ste tako daleč doma user posted image

Saj če bi eno fajn AC vsekali dol, bi bilo boljše. Jaz sem tak vesela, da je AC do Natyke, gremo lahko tudi mi večkrat na obisk... ker vožnja po stari cesti mi je bila fuuuuuul user posted image  user posted image

Kolk hitro pa si pri Naty? Časovno in km me zanimajo. user posted image  Ker nazadnje, ko smo hoteli priti v MB, smo hoteli prespati na kmetiji Firbas - tam v bližini.user posted image

Drgač pa ja----ena avtocesta do MB bi kar pasala user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
1.12.2011 8:36:45   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

user posted image Ob sredah ima odbojko v sklopu šole. Eno uro. Itak, da sva s fizioterapije letela kot nora nazaj v šolo in ko prideva, čakava, čakava, da se nekdo spomni in nama pride povedat, da pa danes odbojka odpade. Super. Da so nama to prej povedali. In potem še po Muser posted image , ko je imela v vrtcu plesne...

V glavnem pred šolo sprakiram avto, grem po malega in ko se vračava v avto, vidim, da mi je nekdo ogledala obrnil navznoter. Pa ta ogledala lepo ven iztegujem, z roko seveda in zraven razmišljam kateri idiot mije to naredil. Itak, da sem imela že vse sosede na broju. Namreč moj avto peljem vsake toliko ven in sem mislila, da mije pač en to naštimal. Čudno mi je edino ilo, da tega nisem opazila, ko sem se peljala po otroka.
No,in med tem ročnim ravnanjem ogledal me otrok začudeo vpraša: "Mama, pa kaj, to je tvoj avto?" user posted image jaz koza sem gledala samo barvo in znamko avtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dete je pa videlo, da je "malo drugačen"user posted image user posted image user posted image user posted image

Eh...glavno, da je bil moder. Celo pot sva se tak režala kot pečena mačka.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kolk sem se pa zdaj narežala!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Dobro, da ni lastnik prišel v tem času... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
1.12.2011 8:52:51   
petarda

Hm Paštetka, tale tvoj možek zadnje čase nekam pogosto hodi po koncertih user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa tuhtam, kaj podariti staršem/starim stašem/tetam... za novo leto user posted image Nekam mi ni, da bi spet "izdelek z otroki" user posted image , pravzaprav se mi ne ljubi koledarja skup spravljat user posted image .... ca 3 leta nazaj sem jim kupila maserje za lasišče (tiste grabljice s katerimi se čohaš po glavi in nooooro paše user posted image ) in so bili vsi navdušeni, izdelek je še vedno v uporabi, tako da letos spet iščem kaj v tem stilu user posted image - mogoče kaka ideja user posted image user posted image user posted image  
No potem iščem še kako prisrčno malenkost za 8 otrok user posted image (bili so že termoforčki, brisačke, hexbugi, skodelice), pa nujno mora biti za vse enako, ker skupaj odprejo darilca user posted image . Starost otrok od 5 do 8 let user posted image Tudi tu ideje dobrodošle user posted image user posted image user posted image

Pri nas ima to moja mami, pa ji samo stoji na polici, pravi, da je BVuser posted image ...sama ga pa nisem sprobala, ker mi nekako nepotegne, da bi se čohala po glavi s tistim, ko se drugi čohajo user posted image . Meni je koledar s slikicami otrok/družine lepo darilo, če se mi bo dalo, jih tudi sama naredim. Samo moram najti kako cenovno ugodno varianto, najraje bi enostranskega in več slikic gor....ampak lepo urejenega, ne nekaj načičkanega. user posted image

Za Miklavža je pri nas ponavadi kavica, buteljka, suho sadje in sadje, kakšne nogavice... Za božička se ponavadi malo bolj potrudim...samo ne vem, če se mi bo letos dalo. user posted image  

Kaj pa majice - Najboljša babi, najboljš dedi, najboljša teta/stric? Pa s kratkimi rokavi - to ponavadi potem poleti kar radi nosijo...hmmmm...mogoče bi pa tudi jaz lahko kaj takega. user posted image

Za otroke...hmmmm...nove šalčke user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa čokoladne bonbone notri. user posted image  Kaj so to hexbugi? user posted image ...če se še kaj spomnim, ti napišem...ti pa napiši, kaj boš rešila. user posted image

Kakšne pa so te hiške iz lidla? user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
1.12.2011 8:55:53   
petarda
A tole?

http://abctrgovina.si/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=18&category_id=6&option=com_virtuemart&Itemid=6&vmcchk=1&Itemid=7

Saj všeč mi je...samo cena pa ni glih, če imaš veliko otrok za obdariti user posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
1.12.2011 9:47:48   
NinaŠ
Dobro jutro!

Hm, stekleničke za vodo user posted image  hvala Bubi user posted image  super ideja, tudi če jih že imajo jih je treba po nekem času zamenjat user posted image . ...ideje pa še vedno zbiram user posted image user posted image user posted image

Tista hiška se mi zdi malo prevelika za darilo oz. ob takem nakupu bi se morala verjetno najprej s starši posvetovat user posted image  (no vsaj mi je doma že ne bi imeli kam dat user posted image ), aja cena je pa tud user posted image , hexbugi (zraven sem dokupila še "stezo/areno", otroci so bili navdušeni) so pa tole: http://www.mimovrste.com/artikel/1390634430/q=hexbug/zuzelka-hexbug-nano obstajajo pa tudi večji user posted image

Za Miklavža se moram pa zdaj še spomnit. kaj bo povedal (oz. napisal) mojima otrokoma user posted image  - nekaj v smislu večje redoljubnosti user posted image , pohvala pa tud ne sme manjkat zraven. Jaz vem, da se me je tako sporočilce kakega dobrega moža vedno dotaknilo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
1.12.2011 10:44:11   
Paštetka

A tole?

http://abctrgovina.si/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=18&category_id=6&option=com_virtuemart&Itemid=6&vmcchk=1&Itemid=7

Saj všeč mi je...samo cena pa ni glih, če imaš veliko otrok za obdariti user posted image ....

Ne, bil je podoben sistem, cena pa 9 euruser posted image na fantovski hiški je narisan zmaj in neke fore ala vitezi, za deklice pa so neke rožice in ptički

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
1.12.2011 11:08:14   
*bubi*
Dober dan user posted image

Meni je koledar s slikicami otrok/družine lepo darilo, če se mi bo dalo, jih tudi sama naredim. Samo moram najti kako cenovno ugodno varianto, najraje bi enostranskega in več slikic gor....ampak lepo urejenega, ne nekaj načičkanega. user posted image

Jaz sem se na koncu odločila, da bom delala preko CeWe programa in naročila pri DMu. Imam veliko točk na kartici, tako da bom vzela blokec bonov in koristila 25% popust.
Kakih drugih cenovno ugodnih variant zdaj skorajda ne moreš več pričakovati, ker je že veseli december user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Do Naty rabim pol ure, je cca 50 km, vse po AC. Evo, TIS pravi, da je od vrat do vrat 48 km in 26 min user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
1.12.2011 11:11:32   
*bubi*

Hm, stekleničke za vodo user posted image  hvala Bubi user posted image  super ideja, tudi če jih že imajo jih je treba po nekem času zamenjat user posted image . ...ideje pa še vedno zbiram user posted image user posted image user posted image

Ja, ta ideja izvira iz dejstva, da sem jaz bolj praktičen tip, da doma padamo preko kupa igrač in verjetno nismo izjeme, pa da vsako leto iščem eno tako malenkost za bratranca in sestrično, ki sta že študenta. Za RD in podobno jima dam denar, za božička pa vseeno raje poiščem eno tako darilce. Letos bom verjetno izbrala bralne lučke user posted image
Sem ti kot idejo tudi hotela kaj takega napisat.... bralna sicer ne pride v poštev, kaka led lučka kot obesek pa morda... user posted image

Tak šibam naprej delat, danes bo spet dolg dan user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
1.12.2011 23:59:08   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Vse najboljše Sergeju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še jaz čestitam, z zamudo! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
2.12.2011 0:03:50   
Urša
Petarda, tebi pa res dogaja tole razmišljanje o snahah! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?