Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 4.12.2011 6:46:49
|
|
|
|
pin
|
Buska tebi pa želim cim manj bolečo punkcijo. Držim pesti za dobre celice.
< Sporočilo je popravil pin -- 4.12.2011 6:47:05 >
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 4.12.2011 9:13:38
|
|
|
|
mihika
|
srečica.....kako sem vesela zate.....največ zdravja vam želim....pa naj ti porod čim hitreje mine..pa da zagledaš tvojega sončka...! a si to ti na slikici ????
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 4.12.2011 19:21:59
|
|
|
|
*sanela*
|
Firbec , nisem zdržala naredila testek in vidla rahlo črtico. Ponovim čez par dni z CB, da bo ziher
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 4.12.2011 19:45:30
|
|
|
|
hubika
|
*sanela* za črtico, ki se bo v naslednjih dneh še samo odebelila . Jaz sem danes že neka cela napeta in živčna, nevem če bom zdržala do petka, ko mam krvnega.. Samo najprej še si morem nabavit teste...Jao kako se dnevi vlečejo . Dobri možje so že pričeli z lepimi darili, in vem da tudi mene te dni čaka en lep .
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 4.12.2011 19:50:53
|
|
|
|
RedSonja
|
Toooooo Sanela. Moja je bla tud taka čist čist bleda ;). KAter dan si? Men je tako na 11. dan pokazalo.
< Sporočilo je popravil RedSonja -- 4.12.2011 19:54:00 >
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 4.12.2011 19:59:18
|
|
|
|
*sanela*
|
Danes je moj 8. dan, kar mi daje upanje, da bo 10. dan CB pokazal lep plusek
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 4.12.2011 23:00:40
|
|
|
|
metuljček_cekinček
|
Bravo! Končno dobre novice. RedSonja, čakamo novice s krvnega, sanela pri tebi pa lep debel plusek na CB. No, končno optimizem na forumu.
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 5.12.2011 5:37:41
|
|
|
|
pin
|
Ja Sanela, je črtica Vidim, da si zelo neučakana . Naj ti Miklavžek prinese močno črtico.
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 5.12.2011 5:40:50
|
|
|
|
pin
|
Zdaj pa čakamo, da nam RedSonja sporoči rezlultate krvena testa. Pa saj veš, da Miklavž nosi lepa darila. Če bo vse po sreči bom od Dedka Mraza že prejela slikico 6. tedna. Razmišljam, da bi mu poslala pismo z mojo željo. Saj še nisem prepozna? Se še katera spomni točnega naslova od Dedka Mraza (že zellllloooo dolgo mu nisem pisala).
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 5.12.2011 7:38:33
|
|
|
|
srečica17
|
Sanela bravo......tole je vsekakor pozitiven test. Srečno še naprej. Mihika,,.....jaz sem na fotki ja:-)) Srečno tudi vse ostalim, naj bodo dobri možje letos res radodarni!!!!!!
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 5.12.2011 8:17:50
|
|
|
|
cukica
|
Aktualno ponedeljek 5.12. Buska - punkcija KANDIDATKE V POSTOPKU HUBIKA *SANELA* ZSAZSA (gre 5.12. po napotnico) MIA1 PIA ELERAB REDSONJA KRISV S* DAISY B BUSKA ŠIČKO CAMELEON LINDA25 WOMENPOLICE TVIGY JAGODKA80 KANDIDATKE ZA POSTOPEK HANYBANY andreja83 coala oktober mala06 () Waiting (LJ) november barb71 ananaska78 december REDSONJA Navijačice: vrtnica.m andreja83 hedviga coala metuljček-cekinček evatisa ne111 Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 5.12.2011 9:39:34
|
|
|
|
tvigy
|
Sanela-vse cestitke za crtico!!!! Srecica-upam da naslednje leto vse bomo takse kot ti!!!lepe in debele!!! Jaz se ze tretji dnev spikam in v petak grem na uz!bomo videli kako bo... Se enkrat-oprostite za pravopisne napake! vsem puncam!!!
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 5.12.2011 9:53:24
|
|
|
|
*sanela*
|
Hvala punce Buska danes imaš punkcijo a ne? Držim pesti, da boš pridelala lepe in kvalitetne celice in da se lepo oplodijo in da bo punkcija čimmanj boleča
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 5.12.2011 11:16:16
|
|
|
|
Buska
|
evo mene iz PO kot ponavadi, smo se spet ustavili pri stevilki 2 - naj se ti 2 lepo oplodijo ET, sreda, 7.12. ob 7.45 *sanela* tebi pa cestitke za in mirno&lepo nosecnost
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 5.12.2011 11:48:09
|
|
|
|
*sanela*
|
Buska za celici. Naj se lepo oplodijo
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 5.12.2011 12:07:02
|
|
|
|
mihika
|
sanela...čestitke...črtica je...samo lepo pridno grej naprej..! buska...superca....pa kr obe za ET ...! srečica...zelo lepa nosečka si...a si vprašala, kaj bo...? sicer je vseeno...pa vendar mene bi zanimalo! jagodka...čim več pridelanih celic ti želim...pa seveda na koncu, ok ? red sonja, ananaska, mala in barb...ve, pa da ste mi zelo pridne...hehe..hecam se..v tem smislu sem mislila, da ne bi katera karkoli težkega dvignila...pustite se samo razvajati v tem prelepem pričakovanju...!
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 5.12.2011 12:57:49
|
|
|
|
srečica17
|
Hvala Mihika.....smo v pričakovanju Erike Glede na to, da sem bila na biopsiji horionskih resic, je spol 100%. Uspešne ET je vam želim Tvigy.......predvsem je pomembno, da bi bile vse kmalu tako SREČNE!!!! kot sem jaz.
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 5.12.2011 12:59:57
|
|
|
|
RedSonja
|
Sem najsrečnejša srečka nosečka . betaHCG =2246 (17. dan). Joj kako lepo. Res sem vesela. Zjutraj sem dala kri. Rezultati so bili pa šele ob 11:30....joj to čakanja. Ampak se je splačalo. Naj bi bila pa na bolniški do prvega pregleda.
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 5.12.2011 13:14:57
|
|
|
|
*sanela*
|
RedSonja zdaj pa srečno do konca! Zakaj pa na bolniško? A to gredo lahko vse, ki smo v postopku al kako? Komaj čakam krvnega
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 5.12.2011 13:15:38
|
|
|
|
ananaska78
|
Čestitke Red Sonja . Pa tudi tebi Sanela . Črtica je že lepo vidna. RedSonja tudi jaz sem na bolniški od krvnega testa. V sredo imam prvi ultrazvok - da bi le videla srčka!! Pa ne vem kako naj dalje. Naj bom prve 3 rizične mesece v bolniški ali naj grem delat? Jaz se počutim čisto ok, le občasno čutim fejst pritisk v predelu desnega jajšnika . Glede na prejšnji splav bi po eni strani raje bila doma... Kaj naj rečem v sredo v MB da bi rada bila doma, kljub temu da nimam težav ? Zdaj pa pibam v trgovino :). Lepo bodite!
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 5.12.2011 13:18:46
|
|
|
|
šičko
|
RedSonja čestitke še enkrat . Lepo grej svojo pikico vseh nadalnih , pusti se razvajat in uživaj v najlepšem času ki ga imaš pred seboj. Midva bova sedaj probavala naravno, veseli december se je že začel tako da že pridno . Če ne bo uspelo pa v marcu v nov postopek. A mi lahko še katera napiše, kdaj te iz LJ obvestijo v kolikor imaš kakšnega zmrznjenčka, jaz še vedno nisem dobila nobene pošte (enega smno imeli pod vprašajem)??????????????????????? Vsem ostalim trepetalkam želim čim več ...... Mogoče pa le dobri možje vseeno kaj gledajo, povprečje za začetek meseca je super, le tako naprej.
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 5.12.2011 13:25:47
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: ananaska78 Čestitke Red Sonja . Pa tudi tebi Sanela . Črtica je že lepo vidna. RedSonja tudi jaz sem na bolniški od krvnega testa. V sredo imam prvi ultrazvok - da bi le videla srčka!! Pa ne vem kako naj dalje. Naj bom prve 3 rizične mesece v bolniški ali naj grem delat? Jaz se počutim čisto ok, le občasno čutim fejst pritisk v predelu desnega jajšnika . Glede na prejšnji splav bi po eni strani raje bila doma... Kaj naj rečem v sredo v MB da bi rada bila doma, kljub temu da nimam težav ? Zdaj pa pibam v trgovino :). Lepo bodite! bodi doma in se razvajaj ! najprej ti, nato vse ostalo. odlocitev je tvoja
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 5.12.2011 13:33:53
|
|
|
|
RedSonja
|
A če si na bolniški moraš bit skoz doma la lahko grem recimo na sprehod/šoping?
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 5.12.2011 13:42:11
|
|
|
|
pin
|
bravo za rezultat. Krajši sprehodi so dovoljeni, šoping pa pomeni prva nabljižja trgovina. Btc in ostalo žal ne... Zakaj pa bi bila doma???
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 5.12.2011 13:42:36
|
|
|
|
šičko
|
Kar se bolniške tiče je odvisno od tvoje zdravnice. Če je ona mnenja da greš lahko na sprehod potem pomeni da ti ni potrebno biti skoz doma. Najbolje bi bilo da vprašaš zdravnico in boš najbolje vedela. Od zdravnika do zdravnika je drugače. Ko sem bila jaz na bolniški (operacija hernije) sem morala vsak dan hodit in to je vedela moja zdravnica zato mi ni bilo potrebno biti skoz doma.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?