|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI
2.12.2011 8:55:46   
pin
RedSonja si danes ponovila test nosečnosti? Saj veš, od viška glava ne boliuser posted image

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 501
2.12.2011 9:03:15   
ne111
Redsonja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jeeeeeeeeeeeeeeeeee, vidš mene občutek ne vara!!! Sem vedela. Jupiiii

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 502
2.12.2011 9:10:59   
pin
RedSonja javi rezultat.

Komaj čakam, da grem v službo v ponedeljek, da mal odmislim štetje dnevov do testiranja. user posted image Še trinjast dni do testiranja. Od včeraj zvečer sem boljše volje, ker sem s tremi frendi komentirala postopek, pa z mamo sem bluzila. Meni pogovori najbolj pomagajo. Kaj bi jaz brez telefonauser posted image user posted image

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 503
2.12.2011 9:12:21   
*sanela*
IZVIRNO SPOROČILO: mihika

sanela....oprosti, seveda si bila z nami...tolk nas je blo takrat ja...res oprosti, ker sem pozabila....seveda bo..poznam jih pa pet, ko so zanosile in donosile prav s pingvinčki, tako, da bo bo... !
ananska...res za srečico, kako sem vesela..!
tisa...pa to je super..tudi ti si bila takrat z nami...kr kurjo kožo sem dobila zdaj ...!

Ja takrat nas je bilo res dosti user posted image .  Jaz tudi močno upam, da tokrat bo..... če ne tokrat pa naslednjič user posted image , še dva pingvinčka me čakata. Še dobro, da sem imela toliko pingvinčkov  user posted image .  Enkrat nama bo vsem uspelo in takrat bomo najsrečnejše ženske na svetu user posted image

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 504
2.12.2011 9:12:35   
ne111
Pin poglej poste nazaj za redsonjo

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 505
2.12.2011 9:14:06   
RedSonja
jutro. itak sem danes zjutraj ponovila test user posted image . Še vedno sta dve črtici.

Vam javim ponedeljkov rezultat itak user posted image .
Hvala punce. user posted image

Ponoči sem komaj kaj spala. Močno upam, da bo krvni pokazal tako kot mora user posted image

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 506
2.12.2011 9:16:15   
*sanela*
IZVIRNO SPOROČILO: pin

RedSonja javi rezultat.

Komaj čakam, da grem v službo v ponedeljek, da mal odmislim štetje dnevov do testiranja. user posted image Še trinjast dni do testiranja. Od včeraj zvečer sem boljše volje, ker sem s tremi frendi komentirala postopek, pa z mamo sem bluzila. Meni pogovori najbolj pomagajo. Kaj bi jaz brez telefonauser posted image user posted image

Joj to je pa res, ti dnevi se tako vleeeeeečeeeeejoooo user posted image . Pogovor pa itak pomaga, lepo je imeti prijatle user posted image .

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 507
2.12.2011 9:16:24   
pin
Ne111

RedSonja je včeraj ob 18.00 uri napisala, da bo danes še enkrat lulalauser posted image

No, se je že javila in nam sporočila, da še včerajšni rezlutat drži

RedSonja mirno user posted image ti želim

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 508
2.12.2011 9:18:15   
*sanela*
IZVIRNO SPOROČILO: RedSonja

jutro. itak sem danes zjutraj ponovila test user posted image . Še vedno sta dve črtici.

Vam javim ponedeljkov rezultat itak user posted image .
Hvala punce. user posted image

Ponoči sem komaj kaj spala. Močno upam, da bo krvni pokazal tako kot mora user posted image

user posted image user posted image user posted image  res sem vesela zate. Tudi krvni test bo tak  kot mora biti user posted image

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 509
2.12.2011 9:20:10   
pin
ko mi pade pozitivnost pa gledam take filmčke na Youtubu...
http://www.youtube.com/watch?v=5IUu7JMDXvk

danes zjutraj sem naštudirala umivanje novorojenčkov. user posted image
Komaj čakam, da svojega umijem.

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 510
2.12.2011 9:24:34   
RedSonja
jaz si kaj taga nisem do včeraj niti upala pogledat. Sploh ne vem nič o tem kaj je treba pazit, ko zanosiš.
Včeraj sem prvič poguglala, katere hrane se je potrebno izogibat.

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 511
2.12.2011 9:38:25   
pin
Jaz tudi do zdaj nisem nič od navedenega gledala. Na Youtubu sem prvič gledala drilling ovarijev (to so meni delali), potem se pa ugotovila, da obstajajo tudi videoposnetki, kako si daješ inekcije...naslednji korak pa je..dojenček. Vidi se, da imam preveč časa pol pa gledam raznorazne bedarije...sam mene to ful sprošča. Sem ugotovila, da bom dojenčka slikala tudi pod vodo (ampak, to je že druga zgodba).

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 512
2.12.2011 10:25:06   
tvigy
Cameleon,Cukica-hvala!!!!
RedSonja-vse cestitke!!!!!
Jaz jutri zjutraj grem po svoje inekcije ker mi je danes zjutraj prisla m!

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 513
2.12.2011 15:57:22   
hubika
redsonja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem vesela za tebe, drugi teden pa pridem jaz tudi za tabo user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tvigy)
Neposredna povezava do sporočila: 514
2.12.2011 19:23:09   
jagodka80
Evo, tudi jaz prihajam nazaj. Prav vesela sem, da še v tej temi. Danes sem dobila prvo špiko (2 enoti menopurja in diphereline) in zdaj se začenja zares!

Prav vesela sem za vse, ki ste ugledale tisti magični user posted image user posted image , končno je statistika popravljena! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hubika)
Neposredna povezava do sporočila: 515
2.12.2011 19:34:10   
srečica17
Pozdravljene punce!
Seveda vas večkrat preberem in vesela sem vsake nove nosečke in žalostna, ko vidim, da enim še ni ratalo. Ampak vztrajajte.......še pa še, pa bodite optimistke in pozitivke,,,,enkrat bo ratalo!!!!!!

Jaz sem   v 36. tednu. Moja nosečnost poteka lepo. Malo panike je bilo edino pri kromosomskem izvidu po biopsiji, ko me je poklical genetik in sva šla z dragim na razgovor. Povedal je, da so na tretjem kromosomu našli mozaicizem......delno potrojen tretji kromosom (ne v vseh celicah).....da je to tako redko, da so preučevali tujo literaturo, da naj bi bila napaka le na posteljici, na plodu pa ne.......ponudili so mi amniocitezo in poglobljen UZ ....sprejela sem samo UZ. Rekli so tudi, da če bi bilo kaj na tretjem kromosomu ploda, da to ni združljivo z življenjem in da bi najkasneje do 20 tedna splavila. Ker so se bali, da je kaj na posteljici, so mi predlagali, da hodim na Uz kontrole rasti v P.
Delal mi jih je dr. Pušenjak......in danes sem imela zadnjo, kajti naša pupa.....je na zgornji meji v velikosti......in ocena njene teže , danes točno en mesec pred PDP je že 3100 g. Torej ni niti sledu o kakšnem zastoju rasti, tudi posteljica je Ok, plodovnica čista.....pretoki v žili popkovnice pa odlični:-)))))

Ker sem imela prvič, ko sem rodila, 12 let nazaj,....CR.....se tudi zdaj dogovarjam za CR.
13.12. grem v P, da opravim vse laboratorijske teste, EKG in razgovor z anestezistom in se dogovorim za datum. Zgleda da bova za novo leto  z našo pupo že doma:-)))))

Vsem vam želim, da doživite to srečo (in skrbi).......da občutite gibe in brcike in da nekoč, ko bo čas, postanete najboljše mamice na svetu.
Mogoče še nasvet, kar se tiče samih postopkov. Ker smo v tistem času prodajali stanovanje in se selili v hšo, sem imela res polno skrbi in dela......sem pa bila glede postopka precej sproščena in se nisem kaj dosti pazila. Sicer nisem nosila težkih stvari, sem pa zato cele dneve barvala stene:-))))

No kakorkoli , nadela sem si pravo ime.....res sem srečica. Čeprav sem si to ime nadela lani......ko  sem 17. maja zagledala plusek.....pa žal julija splavila.....Je že moralo bit tako......Zdaj sem najsrečnejša nosečka na svetu!!!!!!!!!!!!

Srečno vsem!!!!!

(odgovor članu hubika)
Neposredna povezava do sporočila: 516
2.12.2011 20:34:54   
*sanela*
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako lep post user posted image user posted image user posted image . Vesela sem, da si nosečnost ispeljala do konca user posted image . Želim vam, da v novo leto vstopite kompletni, lepi in zdravi user posted image

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 517
2.12.2011 20:48:43   
srečica17
Hvala za lepe želje sanela.......jaz pa ti želim en lep plusek prav kmalu.....če sem prav  seznanjena......čakaš , da narediš test.user posted image Močno držim pesti zate......Pa čestitke red Sonji!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 518
2.12.2011 21:28:04   
*sanela*
Ja čakam na testek. Se mi zdi, da me bo user posted image prehitela user posted image . Popoldan so se začeli hudi m. krči in v križu me boli, ležim že celo popoldne, malo je bolje a se mi zdi, da bo user posted image do jutra pritekla user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 519
3.12.2011 12:08:55   
pin
Punce imam vprašanje glede Prometriuma!

Jaz spim 8 ur na noč + 4 ure čez dan. Zmanjka me. Je to lahko stranski učinek Prometriuma ali za mano prihaja celoten postopek (tudi zelo možno)?

Hvala za odgovore.

Srečica lepa zgodba, uživajte maksimalno. user posted image

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 520
3.12.2011 16:42:45   
mala06
Živijo punce!

srečica user posted image user posted image user posted image in še malo pa boš držala štručko v rokah. Super!

Jaz sem imela včeraj uz in smo skoraj 3cm velki in srček veselo bije user posted image Sem bila full srečna in vam vsem puncam želim, da občutite ta nepozaben trenutek. Želim vam, da vse zagledate user posted image .

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 521
3.12.2011 19:12:41   
srečica17
Mala superuser posted image user posted image user posted image user posted image

sanela držim pesti......

Jaz po Prometrumu nisem bila zaspana......sem pa bila zeloooo na začetku nosečnosti.

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 522
3.12.2011 21:12:39   
Buska
v ponedeljek, 5.12. ob 8. punkcija pa da vidmo, kaj bo prinesel prvi dobri moz user posted image user posted image user posted image user posted image
ne morem verjet, v 9. dneh (oz. v 8 spikanjih z max dozo) so mi zrasli folikli - ni jih veliko, ker jih je zmer mal, ampak vseen sm rabla veeliko casa

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

Neposredna povezava do sporočila: 523
3.12.2011 21:47:10   
RedSonja
Buska superuser posted image . držim pesti, za čimveč lepih celic

Srecica17 - ful fajn, da se ti tako lepo razpleta najlepša zgodba :).

Pin - jaz pa spat ne morem po Utrogestanu. Al te vdari v eno al pa v drugo stran. Mogoče si pa srečka nosečka?? jaz sem tudi že tri dni ful utrujena.

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 524
4.12.2011 6:44:31   
pin
Hvala za odgovor punce.

RedSonja, nosečka še nisem, ker so mi pikico vstavili 2 dan po punkciji, tak, da pikica bluzi po maternici in išče pravo mesto za "kampiranje" naslednjih 9 mesecev. Ni ji lahko.

Zdaj grem počasi volit, RedSonja ti pa jutri poroačaj višino bete! user posted image

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?