Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 29.11.2011 18:51:12
|
|
|
|
cukica
|
AKTUALNO Aktualno Četrtek 1.12. Buska - UZ Pin - ET KANDIDATKE V POSTOPKU HUBIKA *SANELA* ZSAZSA (gre 5.12. po napotnico) MIA1 PIA ELERAB REDSONJA KRISV S* DAISY B BUSKA ŠIČKO CAMELEON LINDA25 WOMENPOLICE KANDIDATKE ZA POSTOPEK HANYBANY andreja83 coala oktober mala06 () Waiting (LJ) november barb71 ananaska78 december Navijačice: vrtnica.m andreja83 hedviga coala metuljček-cekinček evatisa Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 29.11.2011 18:55:11
|
|
|
|
cukica
|
Ne111 vem kako ti je sama sem imela eno izven maternično nosečnost v 10 tednu nosečnosti,....drugo noseča z dvojčki v 8 tednu,....Nato so za mano 1 neuspeli Ivf postopek,1 ICsi en z zamrznjenčki,nato sploh ni prišlo do vstavitve zarodkov,...nato zopet postopek z zamrznjenčki splav v 12 tednu,operacija pregrade in nato zanositev z zadnjima zamrznjenčkoma donosila enega,.... Vem kako ti je ampak ne obupaj,....Enkrat bo tudi tebi ratalo tako kot ostalim,....
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 29.11.2011 20:03:34
|
|
|
|
andreja_p
|
ne111kaj je to res?Kar ne morem verjeti.Vem,da ti ni lahko,pa vendar moraš naprej,verjeti v nov postopek z pozitivnimi misli.Ko boš začutila da je čas za to ,da ponovno poskusiš,poskusi ponovno in upaj,sanjaj da bo sedaj tvoj čas,ko boš zagledala .Bodi trdna kot skala in optimistična.Čisto vsaki bo uspelo in ena izmed njih si tudi ti.Sedaj se pa spočij,ker vem da si preživljala težke čase. RedSonja tebi pa ne vem kaj bi napisala,trenutno držim pesti da se tvoja črtica ojača in da bo krvni potrdil nosečnost.Ne obupaj,nič ni še izgubljeno.Res upam da boš sporočila veselo novico.Verjamem,da so te živčki izdali in si naredila test,ampak sedaj je kar je,upajmo,da se tvoja črtica ojača in da si ti sedaj naslednja nosečka. Lep pozdrav,pa držite se
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 30.11.2011 8:34:12
|
|
|
|
ne111
|
Punce hvala hvala, že ene trikrat sem prebrala vse vaše besede in POMAGAJO!!!!!! Zdaj sem pa jaz med navijačicami in upam upam upam za ostale da bo kaj lepega!!!!
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 30.11.2011 9:04:52
|
|
|
|
pin
|
Ne111 Meni najbolj pomaga pogovor (pa ne samo z eno osebo). Težavo dam s pogovorom ven. Če mi v postopku ne uspe bodo za to vedeli zraven staršev še vsaj 5 prijateljev, ki me spremljajo v postopku. Pa šef tudi, ker mu bom namignila, da grem marca spet.
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 30.11.2011 9:55:48
|
|
|
|
metuljček_cekinček
|
RedSonja, držim pesti Definitivno je dober znak tale rahla črtica (vsaj ni belo).
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 30.11.2011 10:01:10
|
|
|
|
ne111
|
Redsonja jaz tudi mislim, da je ratalo samo je pač premalo hormona še!! Pa še kokr sm vidla si popoldan lulala, daj zjutraj ko je večja koncentracija hormona. Pin, meni tudi pogovor pomaga samo je to malo bad ker vesta samo moja staršain ena najboljša kolegica. Moj si ne želi, da kdo ve! ravi, da mu gre na živce tisto smiljenje ljudem. Pin koliko časa pa moraš pri Rešu čakat za naslednji ivf?
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 30.11.2011 10:53:52
|
|
|
|
pin
|
Ne111 Pojma nimam koliko se čaka, vem pa, da lahko greš v naslednji postopek po treh meseci. Jaz bom šla, če ne gre drugače, pa samoplačniško. Jaz bi na tvojem mestu poklicala v Dravlje in povprašala. Glede ostalih, pa tako, pove se samo zaupanja vrednim. Meni je lažje, ker poznam veliko ljudi iz medicine (ne delajo na neplodnosti), vedo pa kaj to pomeni.. Včasih koga kaj povprašam, dobim strokovno razlago. No Prometriuma si ni nihče od njih vstavljal, zato sem mogla povprašat tukaj na forumu. Sicer pa, tudi Ringaraja forum je terapevtski. Se tipkamo.
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 30.11.2011 11:05:24
|
|
|
|
Martina Ayla
|
Jaz sem pa danes tako žalosta.... včeraj popoldne sem imela prvič rjav izcedek, ki je danes že rjavordeč..... To verjetno pomeni konec, a ne? Fulll mi gre na jok, pa ne smem, ker sem v službi.... me fullll tišči v prsih.... Jokam v sebi .....
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 30.11.2011 11:12:02
|
|
|
|
ne111
|
Joj Mrtina žal mi je!!!!!!! Točno ta cmok v želodcu, prsih sem imela jaz včeraj in ob dveh nisem več zdržala. Šla sem na wc se razjokala in prosila, če grem domov da sem bruhala. Videle so itak na faci, da sem fertik in sem šla domov. Doma pa cel popoldan Danes sem že malo malo bolje, počasi bo!!! Punce tle ful pomagajo z svojimi besedami samo moraš jih res prebrati!!!
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 30.11.2011 11:22:08
|
|
|
|
pin
|
Martina Alya Mi je hudo, ker si za žalostno novico izvedela v službi. Jaz bi najverjetneje jokala kot dež. Pa direkt domov bi najverjetneje šla. Kako to skrijete v službi? Jaz ne vem če bi lahko, posledično bi cela služba vedela, da hodim na umetne. Sam to mi še manjka.
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 30.11.2011 11:49:42
|
|
|
|
metuljček_cekinček
|
Martina Ayla Ja, midva tudi ne obešava na velik zvon. Skrivava pa tudi ne. Od začetka vedo najožji prijatelji in družina. Ampak potem pa itak v čakalnici srečaš koga, ki te pozna... In krog se počasi širi...
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 30.11.2011 12:24:10
|
|
|
|
*sanela*
|
ne111 vem kako je ko toliko upaš, da je ratalo pa priteče , dvakrat sem to dala čez. Zjoči se in zberi moči za naprej. Enkrat bo tudi zate posijal sonček Martina Ayla je morda vgnezditvena? Ne obupat dokler se ne ulije za vse solde , dosti žensk v postopkih na začetku nosečnosti rahlo krvavi. Si naredila test? Danes je komaj 4. dan od ETZ, joj kako se vlečeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 30.11.2011 12:26:07
|
|
|
|
*sanela*
|
Jaz sem do zdaj tudi najožjim povedala( staršem pa najboljši prijateljici ), zdaj sva se pa odločila, da bova vedla samo midva za spremembo
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 30.11.2011 12:44:37
|
|
|
|
RedSonja
|
oh Martina . Vem kako ti je. Zjoči se. Danes bo ful težko. Jutro boš videla bo že bolje. Vem kako je to, ko si žalosten in jezen na cel svet. jaz sem povedala v službi parim osebam in šefici. Vmes sem se že fiksno dogovorila, da me premaknejo na drugo (boljše?) delovno mesto. Ko sem prišla iz bolniške so vedeli skoraj vsi in še šef drugega oddelka mi je skenslal.... naključje???? Po mojem ne. Tako, da ne vem, če je prav, da sem povedala. Naslednjič ne bom nobenmu.
< Sporočilo je popravil RedSonja -- 30.11.2011 12:45:19 >
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 30.11.2011 13:03:02
|
|
|
|
Martina Ayla
|
Hvala vsem za tolažbo. Pri nama je vedela družina, nekaj prijateljev in nekateri sodelavci. Težko razložiš zakaj toliko manjkaš, tako da sem jaz sodelavkam iz pisarne pač morala povedat kakšnega zdravnika obiskujem. Samo danes jim pa ne bom razlagala. Ker bi jokala, tega si pa pred sodelavkami res ne želim.... Družina bo pa itak vedela že po mojem izrazu.... Vgnezditvena zagotovo ni, ker je že 9 dan po ET. Je sicer res, da ni čisto enako kot menstruacija, pa tudi boli me ne kot me menstruacija čisto vsak mesec; ampak kri je kri, tako da je zagotovo Držim pesti za ostale!
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 30.11.2011 13:03:42
|
|
|
|
*sanela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RedSonja oh Martina . Vem kako ti je. Zjoči se. Danes bo ful težko. Jutro boš videla bo že bolje. Vem kako je to, ko si žalosten in jezen na cel svet. jaz sem povedala v službi parim osebam in šefici. Vmes sem se že fiksno dogovorila, da me premaknejo na drugo (boljše?) delovno mesto. Ko sem prišla iz bolniške so vedeli skoraj vsi in še šef drugega oddelka mi je skenslal.... naključje???? Po mojem ne. Tako, da ne vem, če je prav, da sem povedala. Naslednjič ne bom nobenmu. Jaz nisem šefu nič povedala, ko sem šla na bolniško po punkciji sem mu rekla, da sem imela manjši operativni poseg ( ženske zadeve ). Drugač pa je UZ zgodaj tako, da zjutraj ne zamudim v službo. Povedala mu bom ko bom zanosila. Sem na pogodbi in pol vem, da mi jo nebo podaljšal, če bo vedel, da hodim na umetno.
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 30.11.2011 13:38:15
|
|
|
|
elarab
|
včasih imam občutek, da statistika laže... nekam veliko nas je tu gor, ki nam spet ni uspelo... v tretje gre rado( vsaj statistično bi moralo tako biti?!) vsem žalujočim puncam srečno čez 3 mesece
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 30.11.2011 16:10:04
|
|
|
|
ananaska78
|
Ne111 in Martina še iz moje strani. Res mi je žal . Vem, da imata verjetno že poln kufer besed "saj bo naslednjič, samo pozitivno..." AMPAK TO JE RES!!! Eni pridejo prej do cilja kot pridemo drugi. Važno pa je, da bomo prišli vsi. Si pa zdaj privoščita veseli december - kuhan vinček in to. Elarab, ne vem kaj pravi statistika - okoli 30%? V novembru sma 2 nosečki: Barb in jaz. Ni pa uspelo 4 trepetalkam, če jaz prav vem . Barb, Mala: kako sta vidve?
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 30.11.2011 16:49:01
|
|
|
|
metuljček_cekinček
|
Mislim, da nas je vsak mesec nekaj več kot le 6 v postopku in na forumu?! Že sedaj je za december 7 trepetalk. V Lj nas je na isti dan imelo 5 punkcijo, 4 smo nato imele transfer, 2 sva zanosili, 1 sem splavila... Šteje se seveda 2 od 4. Povprečje pa naj bi bilo res tam nekje 30%.
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 30.11.2011 18:05:59
|
|
|
|
mala06
|
Živijo! Tistim, ki vam ni uspelo, pošiljam en velik . ananaska78 jaz sem super. Kakšen dan sem napihnjena kot balon, drugi pa spet ne. Komaj čakam petka, ko imam pri svojem g UZ in da vidim, kolko je škratek zrastu v treh tednih. Pa ti, kako si? Ostalim pa želim, da čim prej zagledate
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 30.11.2011 18:13:44
|
|
|
|
mihika
|
punce..hajli..hajlo...zelo dolgo se nismo nič slišali...!vidim, da je zelo veliko novih imen...so pa še stara tudi seveda..kot so buska...cukica...ananaska....daisy...itd..vsem seveda želim veliko veliko uspehov, mal tud sreče..potem pa same skratka punce...kar te ne ubije, te ojača...morda se me katera še spomni...imela se 5.IVF...3 x zanositev in 3 x spontani spalv...sedaj so me dali na genetske teste...in je pokazalo, da sem nosilka neke genetske mutacije, kar je v smislu strjevanje krvi...kromosomsko sva ok oba..sem si zelo oddahnila...ampak naj vam nekaj povem, ko imaš tri splave, te dajo komaj na te teste, in kaj so mi seeaj rekli...to morte slišat..da se bom morala filat s Fragminom in potem bi naj bilo vse ok...drugače bi imela lahko še sto splavov....telo mi zarodek ne sprejme...in potem ga zavrača..s tem frragminom bi naj bilo potem vse ok...moja ginekologinja je pa seveda bila zelo jezna, ker je rekla, da če bi to ugotovili takoj, ne bi šlo 5 postopkov in s tem 12 let v luft...strašno, kajne...no pa smo spet na začetku..čaka me pingvinček v LJ še, tako, da fgremo kar naprej..!
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 30.11.2011 18:15:28
|
|
|
|
mihika
|
mala06, ananaska...full sem vesela, da vama je ratalo...bom še prečekirala, da vidim,katera je še med vama..!
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 30.11.2011 19:02:50
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla, no pa se je tudi meni končalo upanje v 2 ivf , z dvanajstim dnevom se je prikazal črn izcedek kar je prešel v . Znaki so bili obetavni, vendar dalje kot od 12 dneva mi še ni uspelo priti, pa ful pozitivna sem bila, še bolj sem počivala, ne vem kaj bi še pomagalo . Vendar se počasi pobiram in grem v nove boje. Ali se moram že sedaj naročiti za naslednji postopek in na katero tel št., sem v Lj? Ali že naročajo za februar, marec?
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 30.11.2011 20:49:29
|
|
|
|
RedSonja
|
Anonimna . Jaz sem danes tudi 12. dan. Napihnjenost in bolečine v križu so se malo umirile. Me je pa gozno strah razultata-neuspeha. A morda katera ve kater test (Clearblue Digital morrda?) pokaže vrednost HCG?
< Sporočilo je popravil RedSonja -- 30.11.2011 20:51:19 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?