Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 1.12.2011 12:05:50
|
|
|
|
metuljček_cekinček
|
pin Tudi jaz upam, da mu boš dokazala, da si za umetno!
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 1.12.2011 13:07:57
|
|
|
|
RedSonja
|
Pin to pa je blo res grdo od njega. Je pa to klasika pri njemu. Res je, da si v takih trenutkih itak še bolj občutljiv in da se ti en še takole obnaša.... no comment . Držim pesti, da se prime :)
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 1.12.2011 14:00:43
|
|
|
|
šičko
|
Mislim da se še ena zgodba končuje . Ravnokar na wc-ju opazila kri na papirju, tako da očitno se tudi za naju zgodba z današnjim dnevom zaključuje.
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 1.12.2011 14:04:45
|
|
|
|
*sanela*
|
pin jaz sem iz Postojne pa sem se odločila, da grem v Lj. V Ljubljani sem en kup zdravnikov dala čez in so vsi res super, nimam pripomb. Reš je katastrofa, pri njemu je zmeraj ženska kriva, da nemoreta zanositi, groza ej. šičko žal mi je
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 1.12.2011 14:26:05
|
|
|
|
pin
|
sičko neeeeeeeeeee...pa saj je bila moja zgodba za danes čist dovolj. Sanela: Jaz bi ostala v Postojni, sam ne pri Rešu, pri njegovi hčeri pa kamot. Bom vprašala v Dravljah, če si lahko zberem njo.
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 1.12.2011 15:20:36
|
|
|
|
cukica
|
pin tudi meni so v drugem postopku ščipali v maternico in mi tja vstavili zarodka,....danes maksimalno počivaj in krvavitev naj bi se do večera ustavila,...Nimam besed zanj ti pa lahko povem,da zna biti tudi njegova hči nečloveška in zelo nesramna,....Bila je moja g in jaz jo nočem poleg sebe,....Sem pa vesela,da se je potrudila zate,...
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 1.12.2011 15:23:48
|
|
|
|
cukica
|
šičko žal mi je,.... tvigy dobrodošla in srečno v postopku,....
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 1.12.2011 15:32:02
|
|
|
|
RedSonja
|
šičko Drži se. FUl mi ja žal. Mogoče pa še ni vse izgubljeno.
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 1.12.2011 18:00:04
|
|
|
|
RedSonja
|
Skratka punce sem se opogumla in nardila test. Na 13. dan je pokazal - tokrat dve konkretni . Jutri zjutraj bom še naredila enkrat test. V ponedeljek imam pa krvnega. Niti ne morem povedat kok sem vesela
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 1.12.2011 18:53:39
|
|
|
|
mihika
|
šičko...grozno...objemček zate..vem, da te ne mormo potolažit, ker je to res najbolj strašno, ko se matramo in gremo skozi vse to...pa vendar probaj čim bolj pozitivno,...! red sonja...čestitke..in vso srečo do konca..pridno grej naprej..!
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 1.12.2011 18:54:52
|
|
|
|
šičko
|
KONČNO ena vesela pozitivna novica - čestitke RedSonja Jaz pa čakam da se do konca ulije in se pripravljam na veselo saj je pred vrati veseli december. Morda sva pa z mojim ena izmed tistih, ki jim bo uspelo po IVF-ju kar naravno, ko smo pa še tolko stimulirane Uglavnem zaenkrat preživela še brez joka, se pa zna zgodit, da bo prišlo za mano. RedSonja čuvaj se in sporoči kako in kaj bo v ponedeljek.
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 1.12.2011 18:57:59
|
|
|
|
*sanela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RedSonja Skratka punce sem se opogumla in nardila test. Na 13. dan je pokazal - tokrat dve konkretni . Jutri zjutraj bom še naredila enkrat test. V ponedeljek imam pa krvnega. Niti ne morem povedat kok sem vesela Ful sem vesela zate, zdaj pa srečno do konca!
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 1.12.2011 19:02:02
|
|
|
|
RedSonja
|
Hvala punce. Saj še ne dojemam čisto , da sem po 2 letih ugledala te famozne dve črtice. Sem mojga gnjavila prejle "Pa sej sta ble dve črtici a ne da so ble?" Se mi je sam smejal In držim pesti za vas .
< Sporočilo je popravil RedSonja -- 1.12.2011 19:04:49 >
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 1.12.2011 19:06:22
|
|
|
|
Cameleon
|
Šičko tako se govori! Srečno za naprej. Redsonja Čestitam iz srca, lepo grej še naslednje mesece
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 1.12.2011 19:11:46
|
|
|
|
mihika
|
srečica 17....če nas slučajno še kaj spremljaš...zanima me, kako si ...? verjetno je tvoj buši sedaj že zelo velik a ne ? tako se spominjam, ko si zanosila v 43 letu a je tako ...mislim, da je šel zadnji vlak iz strani plačniške? tako si se mi vtisnila v spomin...tako vesela si bila, ko si na UZ zagledala srčka...pa tako pozitivna ves čas...res bi rada, da se nam malo javiš...! verjetno se ti mene tudi spomniš....bile smo skupaj takrat v aprilu/maju ...ti,ananaska, jagodka,curkica, cameleon,mala 06, coala,buska, andreja83, če nas spremljaš, se nam prosim malo javi...da nas razveseliš z lepimi novicami v veselem pričakovanju...!
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 1.12.2011 19:23:02
|
|
|
|
mihika
|
red sonja....tako si me nasmejala zdaj...tudi jaz sem pri vseh treh zanositvah počela enako kot ti...cela žlahta je gledala v lističe...pa ne enega ..po sedem jih je morala prečekirat.....hehehehe...!! ta občutek je najlepši, kar sem jih kdaj doživela, no...potem pa smola na žalost v vseh treh...!!!!! ampak gremo naprej kljub vsemu...!
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 1.12.2011 19:29:19
|
|
|
|
mala06
|
red sonja super za zdaj pa srečno do konca. šičko ti pa kar veselo in nikoli ne veš, kaj prinesejo dobri možje
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 1.12.2011 20:06:04
|
|
|
|
pin
|
RedSonja jeeeeeeee Sama sem od jutra že nakulirala, zdaj si mi pa polepšala večer. Se ti pridružim čez 15 dni.
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 1.12.2011 20:08:10
|
|
|
|
ananaska78
|
Šičko, čestitam za tak pogum in optimizem. Prav imaš, december je tak lep in zabaven mesec. Po kakem kuhanem vinu bo še bolj pasalo in vse možnosti so odprte . RedSonja, čestitkeeeeeeeeeeee. Lep začetek prazničnega meseca, ne? Mihika, o srečici sem zasledila, da ima še slab mesec do poroda. Celotna nosečnost je potekala ok. Tudi jaz se nje ful spomnim in kako sem bila vesela, da ji je uspelo . Ni obupala in zato je dobila čudovito nagrado .
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 1.12.2011 20:27:07
|
|
|
|
cukica
|
Red Sonja evo pa smo dobili prvo decemersko nosečko,...iskrene čestitke in mirno nosečnost,.... Ja Ananaska,mihika takrat se spomniom,da nas je blo tud velik trepetalk,...
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 1.12.2011 21:35:44
|
|
|
|
tisa116
|
Šičko-sem to doživela in to se DA!!!!Po prvem neuspelem IVF sem čakala da grem lahko po pingvinčke.....pa je nisem dočakala.....sem pri koncu 18 tedna, čakamo dečka in to pri mojih rosnih 40!Držim pesti!!!!!!! Red-Sonja, Ananaska in ostale srečno!!!!!!
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 1.12.2011 21:44:38
|
|
|
|
*sanela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mihika srečica 17....če nas slučajno še kaj spremljaš...zanima me, kako si ...? verjetno je tvoj buši sedaj že zelo velik a ne ? tako se spominjam, ko si zanosila v 43 letu a je tako ...mislim, da je šel zadnji vlak iz strani plačniške? tako si se mi vtisnila v spomin...tako vesela si bila, ko si na UZ zagledala srčka...pa tako pozitivna ves čas...res bi rada, da se nam malo javiš...! verjetno se ti mene tudi spomniš....bile smo skupaj takrat v aprilu/maju ...ti,ananaska, jagodka,curkica, cameleon,mala 06, coala,buska, andreja83, če nas spremljaš, se nam prosim malo javi...da nas razveseliš z lepimi novicami v veselem pričakovanju...! pa mene si pozabila , jaz sem bila tudi v vaši skupini
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 1.12.2011 21:47:52
|
|
|
|
*sanela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tisa116 Šičko-sem to doživela in to se DA!!!!Po prvem neuspelem IVF sem čakala da grem lahko po pingvinčke.....pa je nisem dočakala.....sem pri koncu 18 tedna, čakamo dečka in to pri mojih rosnih 40!Držim pesti!!!!!!! Red-Sonja, Ananaska in ostale srečno!!!!!! woow tisa116 tebe se tudi spomnim po neuspelem postopku, super novička, ful sem vesela zate . Srečno do konca
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 1.12.2011 21:49:55
|
|
|
|
*sanela*
|
Uf kolk mi obrača od tabletk in to samo zvečer , srčno upam, da bo tokrat plusek. Sem prebrala statistiko in je zelo slaba, zanositev z zmrznjenčkom je samo 23%
< Sporočilo je popravil *sanela* -- 1.12.2011 21:54:20 >
|
|
|
|
RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI 2.12.2011 5:45:23
|
|
|
|
mihika
|
sanela....oprosti, seveda si bila z nami...tolk nas je blo takrat ja...res oprosti, ker sem pozabila....seveda bo..poznam jih pa pet, ko so zanosile in donosile prav s pingvinčki, tako, da bo bo... ! ananska...res za srečico, kako sem vesela..! tisa...pa to je super..tudi ti si bila takrat z nami...kr kurjo kožo sem dobila zdaj ...!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?