|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI
1.12.2011 12:05:50   
metuljček_cekinček
pin user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz upam, da mu boš dokazala, da si za umetno! user posted image

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 476
1.12.2011 13:07:57   
RedSonja
Pin to pa je blo res grdo od njega. Je pa to klasika pri njemu.
Res je, da si v takih trenutkih itak še bolj občutljiv in da se ti en še takole obnaša.... no comment .

Držim pesti, da se prime :)

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 477
1.12.2011 14:00:43   
šičko
Mislim da se še ena zgodba končujeuser posted image . Ravnokar na wc-ju opazila kri na papirju, tako da očitno se tudi za naju zgodba z današnjim dnevom zaključuje.

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 478
1.12.2011 14:04:45   
*sanela*
pin jaz sem iz Postojne pa sem se odločila, da grem v Lj. V Ljubljani sem en kup zdravnikov dala čez in so vsi res super, nimam pripomb. Reš je katastrofa, pri njemu je zmeraj ženska kriva, da nemoreta zanositi, groza ej.
šičko žal mi je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 479
1.12.2011 14:26:05   
pin
sičko neeeeeeeeeee...pa saj je bila moja zgodba za danes čist dovolj.

Sanela: Jaz bi ostala v Postojni, sam ne pri Rešu, pri njegovi hčeri pa kamot. Bom vprašala v Dravljah, če si lahko zberem njo.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 480
1.12.2011 15:20:36   
cukica
pin tudi meni so v drugem postopku ščipali v maternico in mi tja vstavili zarodka,....danes maksimalno počivaj in krvavitev naj bi se do večera ustavila,...Nimam besed zanj ti pa lahko povem,da zna biti tudi njegova hči nečloveška in zelo nesramna,....Bila je moja g in jaz jo nočem poleg sebe,....Sem pa vesela,da se je potrudila zate,...

(odgovor članu metuljček_cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 481
1.12.2011 15:23:48   
cukica
šičko žal mi je,....
tvigy dobrodošla in srečno v postopku,....

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 482
1.12.2011 15:32:02   
RedSonja
šičko user posted image user posted image user posted image user posted image Drži se. FUl mi ja žal. Mogoče pa še ni vse izgubljeno.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 483
1.12.2011 18:00:04   
RedSonja
Skratka punce sem se opogumla in nardila test. Na 13. dan je pokazal - user posted image user posted image tokrat dve konkretni user posted image user posted image user posted image user posted image .
Jutri zjutraj bom še naredila enkrat test. V ponedeljek imam pa krvnega.

Niti ne morem povedat kok sem vesela user posted image

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 484
1.12.2011 18:53:39   
mihika
šičko...grozno...objemček zate..vem, da te ne mormo potolažit, ker je to res najbolj strašno, ko se matramo in gremo skozi vse to...pa vendar probaj čim bolj pozitivno,...!

red sonja...čestitke..in vso srečo do konca..pridno grej naprej..!

" Vsak trenutek se lahko spet rodiš.,vsak trenutek je lahko spet nov začetek. To je izbira. Odločitev je tvoja. "

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 485
1.12.2011 18:54:52   
šičko
KONČNO ena vesela pozitivna novica - čestitke RedSonja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa čakam da se do konca ulije in se pripravljam na veselo user posted image saj je pred vrati veseli december. Morda sva pa z mojim ena izmed tistih, ki jim bo uspelo po IVF-ju kar naravno, ko smo pa še tolko stimulirane user posted image user posted image user posted image

Uglavnem zaenkrat preživela še brez joka, se pa zna zgodit, da bo prišlo za mano.

RedSonja čuvaj se in sporoči kako in kaj bo v ponedeljek.

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 486
1.12.2011 18:57:59   
*sanela*
IZVIRNO SPOROČILO: RedSonja

Skratka punce sem se opogumla in nardila test. Na 13. dan je pokazal - user posted image user posted image tokrat dve konkretni user posted image user posted image user posted image user posted image .
Jutri zjutraj bom še naredila enkrat test. V ponedeljek imam pa krvnega.

Niti ne morem povedat kok sem vesela user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ful sem vesela zate, zdaj pa srečno do konca!

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 487
1.12.2011 19:02:02   
RedSonja
Hvala punce. Saj še ne dojemam čisto user posted image , da sem po 2 letih ugledala te famozne dve črtice. Sem mojga gnjavila prejle "Pa sej sta ble dve črtici a ne da so ble?" Se mi je sam smejal user posted image

In držim pesti za vas user posted image .

< Sporočilo je popravil RedSonja -- 1.12.2011 19:04:49 >

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 488
1.12.2011 19:06:22   
Cameleon
Šičko user posted image tako se govori! Srečno za naprej.

Redsonja Čestitam iz srca, lepo grej še naslednje meseceuser posted image

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 489
1.12.2011 19:11:46   
mihika
srečica 17....če nas slučajno še kaj spremljaš...zanima me, kako si ...? verjetno je tvoj buši sedaj že zelo velik a ne ? tako se spominjam, ko si zanosila v 43 letu a je tako ...mislim, da je šel zadnji vlak iz strani plačniške? tako si se mi vtisnila v spomin...tako vesela si bila, ko si na UZ zagledala srčka...pa tako pozitivna ves čas...res bi rada, da se nam malo javiš...! verjetno se ti mene tudi spomniš....bile smo skupaj takrat v aprilu/maju ...ti,ananaska, jagodka,curkica, cameleon,mala 06, coala,buska, andreja83, če nas spremljaš, se nam prosim malo javi...da nas razveseliš z lepimi novicami v veselem pričakovanju...!

" Vsak trenutek se lahko spet rodiš.,vsak trenutek je lahko spet nov začetek. To je izbira. Odločitev je tvoja. "

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 490
1.12.2011 19:23:02   
mihika
red sonja....tako si me nasmejala zdaj...tudi jaz sem pri vseh treh zanositvah počela enako kot ti...cela žlahta je gledala v lističe...pa ne enega ..po sedem jih je morala prečekirat.....hehehehe...!! ta občutek je najlepši, kar sem jih kdaj doživela, no...potem pa smola na žalost v vseh treh...!!!!! ampak gremo naprej kljub vsemu...!

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 491
1.12.2011 19:29:19   
mala06
red sonja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image super za user posted image zdaj pa srečno do konca.

šičko ti pa kar veselo user posted image in nikoli ne veš, kaj prinesejo dobri možje user posted image

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 492
1.12.2011 20:06:04   
pin
RedSonja jeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sama sem od jutra že nakulirala, zdaj si mi pa polepšala večer.

Se ti pridružim čez 15 dni.

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 493
1.12.2011 20:08:10   
ananaska78
Šičko, čestitam za tak pogum in optimizem. Prav imaš, december je tak lep in zabaven mesec. Po kakem kuhanem vinu bo user posted image še bolj pasalo in vse možnosti so odprte user posted image .

RedSonja, čestitkeeeeeeeeeeee. Lep začetek prazničnega meseca, ne?

Mihika, o srečici sem zasledila, da ima še slab mesec do poroda. Celotna nosečnost je potekala ok. Tudi jaz se nje ful spomnim in kako sem bila vesela, da ji je uspelo user posted image . Ni obupala in zato je dobila čudovito nagrado user posted image .

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 494
1.12.2011 20:27:07   
cukica
Red Sonja evo pa smo dobili prvo decemersko nosečko,...iskrene čestitke in mirno nosečnost,....

Ja Ananaska,mihika takrat se spomniom,da nas je blo tud velik trepetalk,...

(odgovor članu metuljček_cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 495
1.12.2011 21:35:44   
tisa116
Šičko-sem to doživela in to se DA!!!!Po prvem neuspelem IVF sem čakalauser posted image da grem lahko po pingvinčke.....pa je nisem dočakala.....sem pri koncu 18 tedna, čakamo dečka in to pri mojih rosnih 40!Držim pesti!!!!!!!
Red-Sonja, Ananaska in ostale srečno!!!!!!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 496
1.12.2011 21:44:38   
*sanela*
IZVIRNO SPOROČILO: mihika

srečica 17....če nas slučajno še kaj spremljaš...zanima me, kako si ...? verjetno je tvoj buši sedaj že zelo velik a ne ? tako se spominjam, ko si zanosila v 43 letu a je tako ...mislim, da je šel zadnji vlak iz strani plačniške? tako si se mi vtisnila v spomin...tako vesela si bila, ko si na UZ zagledala srčka...pa tako pozitivna ves čas...res bi rada, da se nam malo javiš...! verjetno se ti mene tudi spomniš....bile smo skupaj takrat v aprilu/maju ...ti,ananaska, jagodka,curkica, cameleon,mala 06, coala,buska, andreja83, če nas spremljaš, se nam prosim malo javi...da nas razveseliš z lepimi novicami v veselem pričakovanju...!

pa mene si pozabila user posted image , jaz sem bila tudi v vaši skupini user posted image

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 497
1.12.2011 21:47:52   
*sanela*
IZVIRNO SPOROČILO: tisa116

Šičko-sem to doživela in to se DA!!!!Po prvem neuspelem IVF sem čakalauser posted image da grem lahko po pingvinčke.....pa je nisem dočakala.....sem pri koncu 18 tedna, čakamo dečka in to pri mojih rosnih 40!Držim pesti!!!!!!!
Red-Sonja, Ananaska in ostale srečno!!!!!!

woow tisa116 tebe se tudi spomnim po neuspelem postopku, super novička, ful sem vesela zate user posted image user posted image user posted image . Srečno do konca user posted image

(odgovor članu tisa116)
Neposredna povezava do sporočila: 498
1.12.2011 21:49:55   
*sanela*
Uf kolk mi obrača od tabletk in to samo zvečer user posted image , srčno upam, da bo tokrat plusek. Sem prebrala statistiko in je zelo slaba, zanositev z zmrznjenčkom je samo 23% user posted image

< Sporočilo je popravil *sanela* -- 1.12.2011 21:54:20 >

(odgovor članu tisa116)
Neposredna povezava do sporočila: 499
2.12.2011 5:45:23   
mihika
sanela....oprosti, seveda si bila z nami...tolk nas je blo takrat ja...res oprosti, ker sem pozabila....seveda bo..poznam jih pa pet, ko so zanosile in donosile prav s pingvinčki, tako, da bo bo... !
ananska...res za srečico, kako sem vesela..!
tisa...pa to je super..tudi ti si bila takrat z nami...kr kurjo kožo sem dobila zdaj ...!

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?