|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI
6.12.2011 13:11:03   
pin
Sanela javi rezlutate krvnega, da ti bomo lahko "napovedale" dvojčke. Čestitke po pravljičnih 7 letih tudi iz moje strani.

Prijetno nosečnost ti želim.

Barb71 ne obupaj, za vsako od nas sije sonček. Spočij si od postopkov, potem pa na nove zmage.

(odgovor članu barb71)
Neposredna povezava do sporočila: 576
6.12.2011 13:57:09   
hubika
IZVIRNO SPOROČILO: ananaska78

Skoraj vsaka nosečnica, ki je na bolniški, lahko gre na sprehod.
Drugače bi bila pa jaz do 3 rizičnih mesecev doma zaradi stresa v službi. Delam tudi malo več kot normalno - delam 12 dni, nato 2 dni prosta in spet 12 dni... Pa saj ne vem, bom vidla kaj mi bo ginekologinja svetovala.

Hubika, kako si ti? Boš delala test doma?

Jaz sem vredu, se pustim doma razvajatiuser posted image . Sem delala zjutraj test in sedaj res nevem na čem sem, en mi je pokazal rahlo user posted image , en pa nič user posted image . Samo jaz se vseeno zanašam na to da še je mogoče premalo nosečniškega hormona, in sem vseeno srečka user posted image . Jah, nič najbolje bo da počakam do petka ko imam krvnega. Se tipkamo v petek...

(odgovor članu ananaska78)
Neposredna povezava do sporočila: 577
6.12.2011 14:19:07   
pin
Zgornji post sem napisala malo nerodno. Sorry Sanela. Mišljeno je bilo, da je številka 7 pravljična. Napisano pa je čist ...user posted image

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 578
6.12.2011 14:51:30   
ananaska78
Hubika super, bravo! Črtica se ne pokaže brezveze, tako da to je to user posted image . Ti le še naredi en test pred petkom. Ti bo sigurno pokazal user posted image , ko se bo HCG malo dvignil. Tale december pa je radodaren user posted image .

Barb, vem da je težko iti v vsak nov postopek. Amapk ti imaš super statistiko - od 4 postopkov 3x noseča! In to ti naj da zagon za naprej. Ko ti odstranijo pregrado, ne bo nobene ovire več. Saj veš, nekatere so imele 4 postopke, pa nikoli zanosile. Tako, da pogumno naprej user posted image .

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 579
6.12.2011 15:37:21   
mihika
joj barb....kuj kurjo kožo dobim, ko tole berem..kot da berem sebe, kljub pregradi pa zahtevaj genetske teste, ker ti jih nardijo komaj pri tretjem splavu...!
žal mi je res...glavo pokonci..!
sanela...res si carica...!!!!jupiiii!!!!!

" Vsak trenutek se lahko spet rodiš.,vsak trenutek je lahko spet nov začetek. To je izbira. Odločitev je tvoja. "

(odgovor članu ananaska78)
Neposredna povezava do sporočila: 580
6.12.2011 16:17:02   
hubika
Punce kok sem jaz žalostna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mislim da se moja zgodba končuje, sem šla malo prej na wc, pa ko sem se obrisala, je na papirju bil roza izcedek, ki napoveduje prihod user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa tako sem bila pozitivna in bila nekak prepričana da nama je uspelo...
Eno vprašanje, utrogestan si moram vstavljat še naprej, ali naj neham. Kaj pa v MB moram it na krvnega?
To bodo moji najslabši prazniki, sploh se ničesar ne veselim...
Punce želim vam čimveč user posted image , jaz se umikam iz te teme...

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 581
6.12.2011 16:27:36   
RedSonja
Barb kaj ti niso napravili laparoskopije pred IVFji?

Jaz bi načeloma morala opravit HSG (me je dala moja gineko) pa sem vmes šla kar v leonišče k dr. Tomaževiču in mi je napravil diagnostično laparoskopijo. NI našel ničesar.

Menda se te pregrade sicer vidjo tudi na UZ.... a laparo pa 100%

(odgovor članu barb71)
Neposredna povezava do sporočila: 582
6.12.2011 16:44:16   
cukica
Barb71 ne obupaj vem kako ti je,....meni jo niso hoteli operirati so skoz govorili,da pregrada ni ovira,...jaz pa sem vedela,da je to krivo,da nemorem zanositi,...šele po 4 neuspelem postopku sem zahtevala od moje g,da mi je dala napotnico nato pa sem takoj zanosila,....Ne obupaj kajti tudi tebe čaka nekje otroček in jaz vem,da ti bo ratalo,...

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 583
6.12.2011 16:51:57   
cukica

user posted image

Aktualno

sreda 7.12.

buska - ET

petek 9.12.

Tvigy - UZ

OBJEMČKI

šičko,barb71,...

user posted image TREPETALKEuser posted image

hubika user posted image (9.12.)
cameleon user posted image (12.12.)
pin user posted image (15.12.)

user posted image KANDIDATKE V POSTOPKUuser posted image  

HUBIKA
ZSAZSA (gre 5.12. po napotnico)
MIA1
PIA
ELERAB
KRISV
S*
DAISY B
BUSKA
CAMELEON
LINDA25
WOMENPOLICE

TVIGY
JAGODKA80

user posted image       user posted image  
oktober
mala06 ()
Waiting (LJ)

november
ananaska78

december
REDSONJA
SANELA

user posted image  

Navijačice:

vrtnica.m
andreja83
hedviga
coala
metuljček-cekinček
evatisa
ne111

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

[/quote]

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 584
6.12.2011 18:17:57   
ninocka26
Hubika ne obupaj še. Utrogestan si še kar vstavljaj, pa na krvnega v MB tudi pojdi. S tem namreč zaključiš postopek in se dogovoriš za naprej. Držim pesti, da bo rezultat vseeno pozitiven.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 585
7.12.2011 10:49:32   
Buska
javljam, da nisem dozivela ET, ker celici nista bili zreli user posted image user posted image in tako smo zakljucili ze 5. boj user posted image

dozivela sem sok. najprej mi pravi, kar slecite se, potem pa pogleda papirje, pa pravi, nic nimamo :( ... se dobro, da sem si samo eno vezaljko odvezala. Tko sem bila sokirana, da ne znam opisat. Takrat, ko sva imela samo 1 celico in se nisem hotla slect, dokler ni rekel, mamo jo, in takrat je rekel, da ce ni nic, da obvestijo.

Dal mi je zdaj ene tablete za sladkor Aglurab 850mg, 2x/dan. v januarski M od 3-7 dne klomifen, 10 dan UZ, da bo videl, ce mi jajcniki kej delajo. Na UZ pridem kar zjutraj in se ne rabim narocat.

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 586
7.12.2011 11:31:19   
metuljček_cekinček
Buska user posted image user posted image user posted image
Ne vem, kaj naj sploh rečem na vse to... Upam, da bodo kmalu ugotovili, kaj je tisto, kar vama ne da priti do user posted image .
Peti postopek. Pa nobenemu ne pade na kraj pameti, da bi še kaj pogledal?!

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 587
7.12.2011 11:46:34   
pin

So pa tud nesramni, da ne obvestijo. Jaz bi že tam padla v neutolažjiv jok. Nimam drugih besed kot - packi malomarni. Odgovarja pa tako nihče.

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 588
7.12.2011 11:54:55   
ne111
Pa sej to je katastrofa!!!

Dvomim da je še tko kje na svetu!!!

Buška, dej popizdi malo tam no, treba jih je malo streznit

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 589
7.12.2011 11:55:13   
Buska

IZVIRNO SPOROČILO: metuljček_cekinček

Ne vem, kaj naj sploh rečem na vse to... Upam, da bodo kmalu ugotovili, kaj je tisto, kar vama ne da priti do user posted image .
Peti postopek. Pa nobenemu ne pade na kraj pameti, da bi še kaj pogledal?!

sej sem imela laparo ... sam zgleda, da so moji jajcniki tako zanic, da ....
najhuje je to, da, ko sva bila v prvem postopku, sem imela 4 drobizke, BREZ celic, pol vedno ena ali dve celice, pa je ena pocakala ... zdej pa 2 nezreli user posted image user posted image tega nisem pricakovala user posted image

ne vem vec, kaj naj se naredim. toliko sem ze vlozila v vse to, pa nic ne pomaga, se mi zdi, da je iz postopka v postopek slabse. zaradi vseh hormonov sem imela ze skoraj 100 kg, sem shujsala 30 kg (sprememba hrane po montinjaku), pa hudica, se zmer ni nc user posted image ; hodim k homeopatinji, .... joga, sproscanje, ...
tako, da, ali ima se katera kaksno idejo, kaj lahko se poskusim

...............

(odgovor članu metuljček_cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 590
7.12.2011 13:09:10   
RedSonja
Še tukaj user posted image

Kakšen terapije si pa imela?

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 591
7.12.2011 13:13:24   
*sanela*
buska žal mi je user posted image user posted image user posted image  , drži se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 592
7.12.2011 15:25:11   
ananaska78
Buska, vem da je hudo user posted image user posted image user posted image user posted image . Sploh ti nimam kaj pametnega rečt, ker vem da te zdaj nič ne more potolažit. Kako se prehranjujemo je za celice zelo pomembno, ampka očitno ti že prav ješ (kot si napisala po Montignacu). Kaj pa refleksne masaže - punce veliko pišejo o eni Karmen iz Radomlja, če se prav spomnim...

Hubika kako je s tabo? Je bila to res menstruacija user posted image ?

Jaz sem bila danes na prvem UZ in sem vidla bitje srčka. No, nisem ravno jaz vidla, zdravnica je user posted image . Vse je bp zaenkrat. Sedaj sem kao zaključila z MB in se moram k svoji ginekologinji naročit. Mogoče katera ve čez koliko tednov te naročijo. Do tega pregleda so mi dali bolniško.

Držim pesti za trepetalke - Cameleon, Pin: kako gre?

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 593
7.12.2011 15:41:11   
Buska

IZVIRNO SPOROČILO: RedSonja

Še tukaj user posted image

Kakšen terapije si pa imela?

takele terapije sem imela do sedaj, kako bo pa naprej, pa nimam pojma, ampak vem, da bova se vztrajala !

5. 5xGonal-f (375mg) + 1xDipherline (vec mi menda ne morejo dati) => 2 celici (2 nezreli)
4. 4xMenopur => 2 celici, 1 oplojena (1 nezrela)
3. 4x Braville (prvih 6 dni) nato 2xBraville in 2xMenopur => 1 celica, 1 oplojena
2. 4xMenopur => 4 celice, 1 oplojena (2 nezreli, 1 nehala razvijat)
1. 1xPuregon (75 mg) in 1xDipherline (majhna doza, ker je bilo prvic in se je se tipalo) => 4 dobizki, 0 celic

...............

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 594
7.12.2011 16:02:59   
mala06
buska nimam besed user posted image  user posted image  user posted image Grozno, da te takole mučijo.

hubika držim pesti, da je bil samo izcedek in da še ni vsega konec user posted image

ananaska78 mene je moj g. naročil tri tedne kasneje - v 9t. Je pa odvisno od g. do g. kdaj naročajo. Jaz imam naslednji pregled šele 9.1.2012 in se mi zdi to še full daleč. Pa user posted image za srčka, ki ga jaz v Mb tudi nisem vidla user posted image , sem ga pa zato zdaj user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 595
7.12.2011 16:45:00   
Cameleon
Buska žal mi je. Sama se tudi slabo odzivam, tudi vedno nižje št. celic pridelam kljub visoki dozi zdravil (gonal 300enot, menopur 4x), dočakajo naju slabi zarodki, ki se seveda ne primejo. Tako se zaključuje tudi moj 3 postopek, po 3 dneh rjavih izcedkov je danes priteklauser posted image Midva bova izkoristila še preostale postopke na koncesijo, ki so nama ostali v upanju, da bo ratalo, potem pa naslednji korak donirana celica. Dokler so opcije se ne mislim cmerit. Tako, da treba se je zbrat in vztrajat!!!!!

Hubika žal mi je! Imaš kaj zamrznjenčkov?
Sanela čestitke še tukajuser posted image

Ananaska to pa mora biti nekaj najlepšega ko zagledaš crček oduser posted image Srečno do koncauser posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 596
7.12.2011 18:08:46   
Buska

IZVIRNO SPOROČILO: Cameleon

Buska žal mi je. Sama se tudi slabo odzivam, tudi vedno nižje št. celic pridelam kljub visoki dozi zdravil (gonal 300enot, menopur 4x), dočakajo naju slabi zarodki, ki se seveda ne primejo. Tako se zaključuje tudi moj 3 postopek, po 3 dneh rjavih izcedkov je danes priteklauser posted image Midva bova izkoristila še preostale postopke na koncesijo, ki so nama ostali v upanju, da bo ratalo, potem pa naslednji korak donirana celica. Dokler so opcije se ne mislim cmerit. Tako, da treba se je zbrat in vztrajat!!!!!

Hubika žal mi je! Imaš kaj zamrznjenčkov?
Sanela čestitke še tukajuser posted image

Ananaska to pa mora biti nekaj najlepšega ko zagledaš crček oduser posted image Srečno do koncauser posted image

user posted image user posted image user posted image
glavo gor, naslednjic smo mi na vrsti

...............

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 597
7.12.2011 19:33:05   
hubika
Cameleon tale december nama ni naklonjen...
Ko sem imela transfer, mi je dr. Gavričeva rekla, da imam tri zarodke pod vprašanjem, so jih mislili pustit še 2 dni razvijat, če bodo primerni jih bodo zamrznili, en zarodek ni preživel, enga pa so mi vstavili. Tak da v petek zvem, kak in kako dalje...

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 598
7.12.2011 19:38:48   
hubika
ananaska78 jap, ta izcedek se je danes na žalost spremenil v user posted image . Pa zjutraj sem še 1x delala cb in mi je pokazal -. Tak da ni več dvoma, ni nama uspelo v 1 postopku user posted image user posted image user posted image . Trenutno sem s psiho na dnu user posted image .
Tebi pa želim lepo user posted image , uživaj, ter želim  ti da ostane vse bp do konca...

(odgovor članu hubika)
Neposredna povezava do sporočila: 599
7.12.2011 20:12:26   
pin
Buska zberi moč in pojdi naprej. Je že mogoče res, da tvoji jajčniki niso perfektni, vendar to ne pomeni, da se pri istih terapijah ne da dobiti več jajčec. jaz bi na tvojem mestu sprobala še kakšnega bioenergetika. Meni je po hudem stresu zelo pomagal, ker me je nekako "oživel". No, me smo močne punce, pa naslednje korake naredimo same user posted image

Ananaska sprašuje kako se imam. Ugotavljam, da sem se adaptirala na hormone (prvih nekaj dni me "ubijajo" in samo spim), zdaj pa spim 4-5 ur na dan, ostalo pa skačem okoli. Vsak dan v službi pridno delam, eno uro hodim, jem skoraj po Montiju, možu dovoljujem pomivanje posode user posted image
Aja, pa zjutraj bi vola požla. Ponavadi jem kak jabolček, zdaj pa mažem sendviče ali pečena jajca. oooooooo, sem spet lačna..

(odgovor članu hubika)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?