Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MioBambino IZVIRNO SPOROČILO: nina166 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ker sem šla že v prvi , ker imam veze , ker bom 100% zvedla spol in ker bom še bolj pomirjena v celi nosečnosti. Spyler Ja na AC je žal samo spol tisti, ki ga 100% uganejo...vse ostalo pa Izpostavljati nosečnost AC in vsem njenim nevarnostim samo zato, da vidiš spol in da boš bolj mirna, je zame nesmisel. Veze izkoristi za dobro NS in morfologijo. Če res ne bo kaj vredu, boš pa itak opravičena do AC. Očitno sem napisala premalo in se bojim, da ste me nekatere napačno razumele. Naj najprej povem, da sem bila v prvi kar nekoliko proti preiskavi, ker (kot sem že enkrat prej napisala) sem prepričana, da nosim zdravega otroka (in upam, da se tokrat ne najem zarečenega kruha ) in je pretehtala želja mojega dragega in priporočila tašče, ki aktivno deluje na področju genetike in je žal videla že ničkoliko primerov, ko so bili mladi zdravi pari brez kakršnekoli preddispozicije za genetsko okvaro priča rojstvu otroka z zelo hudimi defekti. In tudi tokrat verjetno ne bo drugače. Z AC se pregledajo kromosomi in ugotovijo genetske napake, ki se 100% potrdijo oz. ovržejo - in to je največja vrednost preiskave. To da ugotoviš spol je načeloma brez pomena, ampak ker sem v prvi vedela, da bo punčka, sva jo nekako še bolj sprejela, izbrala ime in se z njo "pogovarjala". Aja, pa pred ugotovitvijo spola sem bila prepričana, da nosim fantka . Nevarnost splava seveda obstaja (mislim da 5%) in je največkrat posledica tega, da se rana ne celi dovolj hitro, kar lahko privede do odtekanja vode - v teh primerih si urgentno hospitalizirana na ginekološki kliniki in imaš odrejeno strogo mirovanje. Jaz na srečo prvič nisem imela nobenih težav. Ti pa avtomatično pripada, mislim da tri dni bolniške, ker moraš po posegu mirovati. Vem da je to lahko igra na srečo, ki je v tvojih in marsikaterih drugih očeh, MioBambino, nesmiselna, žal pa zase ne vem kako bi se sprijaznila (itak da bi se, ampak s težkim srcem) z otrokom, ki nikoli v svojem življenju ne bi mogel biti samostojen, zato je "strah" dragega in tašče pomagal k odločitvi. Itak pa se ne morem in ne smem odločati sama, ker starša sva dva. MioBambino, žal mi je za nesrečni dogodek, ki se ti je moral pripetiti. Pošiljam ti en VELIK in veliko pozitivne energije - kmalu bo ponovno posijalo sonce v vašem življenju. Spyler
|