|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
25.11.2011 8:25:06   
*bobika*
jutro user posted image

Kako smo kaj danes?
Meni se vrti za pop***, taka sem kot da bi me povozil tovornjak.. v glavi mi dogaja kot da bi spila liter alkohola.. samo še manjka da se mi začnejo slabosti..user posted image

mala_roo itak da bo vse vredu..jst morem da pregled čakat še 20 dni ..
Mene prsi ne bolijo več, tudi napihnjena nisem več. Vsaj to.

(odgovor članu mala_roo)
Neposredna povezava do sporočila: 401
25.11.2011 8:43:07   
srečki
Jutro punce,

no pa da se vam še jaz malo pridružim in sporočim veselo novičko. Včeraj smo ugotovili, da sem user posted image JUPI. Kako ste kaj punce? Sem vas na hitro prebrala in vidim, da ste dosti zainteresirane za vadbo....tudi jaz bi, ampak po prvem pregledu. Aja pa še nekaj a je mogoče katera iz Lj in mogoče ve kam iti na vadbo za nosečnice?

Lep dan vsem

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 402
25.11.2011 8:44:38   
polho3006
Jutro punce!

Meni je bilo včeraj popoldan tako slabo da...nisem vedela kaj naj naredim. Sicer mi je slabo vsak dan od jura do večara in zato kar naprej nekaj jem, ker mislim da mi bo potem bolje, ampak...rezultat je viden samo na tehtnici. Pridelala sem že 2,5kg. Upam da bom potem ko bo konec teh nesrečnih slabosti, manj požrešna.

Prsi me še vedno bolijo, ampak ne vsak dan enako intenzivno. Prisotna so tudi nihanja razpoloženja. Pa sem FULL dobre volje, gore bi premikala (takrat ko slabost malo ponikne), lahko se pa zjočem kar tak ker po televizihi vidim da nekdo joka...

No sedaj pa grem na delo...recimo

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 403
25.11.2011 8:45:10   
polho3006
Aja pa še to...točno čez 14 dni imam pregled. KOMAJ ČAKAM!!!!!

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 404
25.11.2011 9:05:32   
rola
hoila punce :)

kako ste kaj?
Moja slabost je tudi vsak dan hujša..itak mi je že skos slabo, zato sem šla tudi delat test user posted image  in komaj čakam da minejo te slabosti user posted image .
Včeraj sem bila pri svoji g. mi je naredila uz, moja pikica je uredu, pridno raste user posted image user posted image  slikice nisem nič dobila..le predvideni datum poroda mi je spremenila, ker naj bi kasneje zanosila kot pa pride izračun po menstruaciji. Tako da imam sedaj datum 15.7.2012 user posted image  mi je všeč!

Nekaj me zanima..z mojim dragim imava za izkoristit darilni bon (romantična kopel v dvoje) je katera bila na tej kopeli? Je kaj nevarno za plod?-vroča voda?

lepo bodite..grem malo delat user posted image

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 405
25.11.2011 9:26:47   
xdmx
AmyZ, kakšno rvavitev si pa imela? Tudi jaz sem kakšen teden nazaj zagledala na wc papirju malo rjave sluzi, tko ene 3 črtice in sem se tudi ustrašila, ampak ni bilo več potem nič. Sestra, ki dela pri prejšnjem ginekologu mi je rekla, da zna bit takšnih in drugačnih krvavitev v nosečnosti, je pa res, da se vsake ustrašimo... :(

Tiste, ki že imate za sabo SS. Ste začele krvaveti? Ali vam je plod odmrl? Meni je bilo že na 1. pregledu čudno, ker je bil plod velik samo slabe 3 mm, moral bi biti pa že 4+, se je izkazalo, da sem imela prov, ker v naslednjih dveh tednih ni zrastel nič, oz za 0.5mm. Takrat sem dobila napotek, da moram čez en teden na abrazijo, če ne bom začela krvavet-v tem primeru takoj v bolnico. Pa sem začela čez 5 dni. Plod je bil še kar notri ampak je še vedno meril 3.5 mm. Spet mi je ginekolog relel, da grem lahko domov počivat in da probamo čez en teden...Apak po 10ih tednih 3mm pač niso normalni in sem se odločila naj kar takoj naredi abrazijo.

In zdaj mi je kar težko verjeti, da bo šlo skozi...Prejšnjič nama je res uspelo v prvo. Nisva mogla verjeti in nisva niti pomisnla, da bi lahko šlo kaj narobe, zato se zdaj niti kej preveč ne pogovarjava o tem, se mi zdi da naju je oba strah.

No, hotla sem vas vprašat, če je bila katera po SS na kakšnem testiranju ali je je zvedela kaj je bilo narobe...

Kar se vroče kopeli tiče, jo je meni prejšnjič ginekolog odsvetoval. Prav tako savne. Rečeno mi je bilo samo tuširat.

(odgovor članu rola)
Neposredna povezava do sporočila: 406
25.11.2011 9:28:30   
afnica mala
Jutro srečkeuser posted image

jaz sem pa user posted image , že 10 dni salbo spim...men je pa na trenutke ful slabo, v službi, ko se mi hoče dvignit, začnem pokašljavat,da zakrijem user posted image ....

včeraj sva šli s šefico mal na šoping, ful me je v trebuhu pristiskalo...sem se na zelo visoke(vsaj zame) pete zgovarjala, da sem tolk počasna....

drugač pa tko, v pričakovanju ponedeljka, da mi pove za betahcg,pa da se na nuhalno naročim.....pa tko...ta vikend imamo slavje pri mojih in tudi njegovih...spet se bom na ledvice zgovarjala, zakaj nočem piti alkohola....sem imela pred 1 mesecem itak vnetje, pa zdaj me spet mal daje, tko da ne bo laž....nočem
lagat.....ampak tud povedat še ne...okoli božiča, zdaj ve mož in najprijateljica....

(odgovor članu rola)
Neposredna povezava do sporočila: 407
25.11.2011 9:39:04   
mala_roo
Jaz sem imela pri vseh treh SS krvavitve( začelo se je z rahlimi rjavimi in rdečimi izcedki, ki so potem trajali cca 14 dni), krvavitev je postajala malo močnejša, pa še kakšen strdek in sluz je bla vmes, ter malo tkiva proti koncu. Potem pa je prišlo do samodejnega čiščenja brez abrazije.
Ampak jaz sem imela na koncu grozne bolečine ob tem, preden mi je vse "ven popadalo".
Tako da pri meni je krvavitev pomenila vedno žalosten konecuser posted image
Drugače pa kot sem že omenila je bila pri meni kriva pregrada.

IZVIRNO SPOROČILO: xdmx

AmyZ, kakšno rvavitev si pa imela? Tudi jaz sem kakšen teden nazaj zagledala na wc papirju malo rjave sluzi, tko ene 3 črtice in sem se tudi ustrašila, ampak ni bilo več potem nič. Sestra, ki dela pri prejšnjem ginekologu mi je rekla, da zna bit takšnih in drugačnih krvavitev v nosečnosti, je pa res, da se vsake ustrašimo... :(

Tiste, ki že imate za sabo SS. Ste začele krvaveti? Ali vam je plod odmrl? Meni je bilo že na 1. pregledu čudno, ker je bil plod velik samo slabe 3 mm, moral bi biti pa že 4+, se je izkazalo, da sem imela prov, ker v naslednjih dveh tednih ni zrastel nič, oz za 0.5mm. Takrat sem dobila napotek, da moram čez en teden na abrazijo, če ne bom začela krvavet-v tem primeru takoj v bolnico. Pa sem začela čez 5 dni. Plod je bil še kar notri ampak je še vedno meril 3.5 mm. Spet mi je ginekolog relel, da grem lahko domov počivat in da probamo čez en teden...Apak po 10ih tednih 3mm pač niso normalni in sem se odločila naj kar takoj naredi abrazijo.

In zdaj mi je kar težko verjeti, da bo šlo skozi...Prejšnjič nama je res uspelo v prvo. Nisva mogla verjeti in nisva niti pomisnla, da bi lahko šlo kaj narobe, zato se zdaj niti kej preveč ne pogovarjava o tem, se mi zdi da naju je oba strah.

No, hotla sem vas vprašat, če je bila katera po SS na kakšnem testiranju ali je je zvedela kaj je bilo narobe...

Kar se vroče kopeli tiče, jo je meni prejšnjič ginekolog odsvetoval. Prav tako savne. Rečeno mi je bilo samo tuširat.

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 408
25.11.2011 9:41:31   
afnica mala

jaz sem imela ss 3x takoj na začetku- 4 teden, user posted image  sem imela na 22 dni, tko da sem vedno kak teden vedla da sem user posted image . po 3 ss so naju dali testirat na genetiko in na revmatološko (ker obstaja ena bolezen, zaradi katere se pojavljajo ss-to potem izključijo),pa nič ni pokazalo. Ker sem vedno zakrvavela in je šlo vse ven, niso imeli kaj pregledat.... Ju3 se začne 5 teden, tud zdaj mi je 22 dan pokazal že +. tko da moj 5 teden je pri običajnih 28 dnevnih ciklih že 6 teden. Tolk daleč sem prišla pa samo pei moji pupiki, zato upam na najboljš.....
držim pesti za vse nas.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 409
25.11.2011 9:53:34   
Vegi
Jutro dekleta! user posted image

Meni ni pa popolnoma nič slabo, ampak se pa počutim kot balon pa takooo me prsi bolijo, da se ponoči zbujam ko se probam obrnit user posted image To je povsem nova izkušnja zame, saj spim kot top...pa še lulat je treba vsaj dvakrat na noč...

A ima še katera neznosne napade lakote? Jaz bi neprestano jedla, ko se ne bašem pa razmišljam, kaj bi lahko malicala brez prevelikega napora user posted image

Moj SS se je začel s peklenskimi bolečinami in potem nekaj dni rjave, sluzaste krvavitve, ki je imela tudi koščke vmes, pa precej se je ulilo... dvomim, da bi bilo kaj narobe če je samo par kapljic user posted image

AmyZ in xdmx - držim pesti da bo vse vredu user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 410
25.11.2011 10:23:42   
xdmx
Hvala! Tudi jaz držim pesti za vse nas, da bo tako kot mora biti! user posted image

Jaz pa nisem imela prav nič bolečin, je pa res, da sem imela abrazijo 10 ur po tem ko sem začela krvaveti. Tudi po abraziji me ni nič bolelo. No, vsaj fizično ne...

Zdaj sem noseča šele dobre 5 tednov, prsi so mi pa že zrastle za eno številko. Moj največjo modrc mi je že premajhen. Enako z bradavicami. Vse je napeto in boleče. Zadnje dni mi full ne paše nič jest. Medtem ko sem se pred tem tako nažirala, da ni bilo več normalno. Nisem mogla oblečt več nobenih kavbojk, oz. sem mogla odpet gumb in zadrgo... Zdaj je boljše, ko se ne nažiram več. Res se nam dogajajo zanimive spremembe, še najlepše mi je pa biti brez user posted image .

user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Vegi)
Neposredna povezava do sporočila: 411
25.11.2011 10:43:25   
Vegi
Jaz pa 8t1d user posted image Ampak pregled imam pa šele 12.12, to mi je čudno user posted image

Poznam to z odpetimi hlačami user posted image Jaz precej nosim baggy hlače oz. aladinke ki imajo v pasu kakih 10cm širok elastični pas...bom najbrž ostala pri njih, samo zdajle pozimi je treba pajkice spodaj, ker so iz platna/bombaža, precej tanke so...

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 412
25.11.2011 10:52:18   
xdmx
Uf, dobro, da si me spomnila na aladinke. user posted image Jst še najraje nosim legice in tuniko, fajn zakrije napihnjen trebuh. :)

Malo se še lovim s temi datumi...torej si imela zadnjo M. 29. septembra?

Jst sem imela zadnjo 16.10. pa mi je tudi rekla, da bi imela prvi pregled okoli 20.12., pa sem rekla...ni to malo pozno? Je rekla, no pa je res...pridite 6.12.

(odgovor članu Vegi)
Neposredna povezava do sporočila: 413
25.11.2011 10:53:34   
mala_roo
Vegi, potem sva zelo skupaj, jaz sem pa danes 8t. En dan razlikeuser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Vegi

Jaz pa 8t1d user posted image Ampak pregled imam pa šele 12.12, to mi je čudno user posted image

Poznam to z odpetimi hlačami user posted image Jaz precej nosim baggy hlače oz. aladinke ki imajo v pasu kakih 10cm širok elastični pas...bom najbrž ostala pri njih, samo zdajle pozimi je treba pajkice spodaj, ker so iz platna/bombaža, precej tanke so...

(odgovor članu Vegi)
Neposredna povezava do sporočila: 414
25.11.2011 10:58:52   
amyZ
Ojla!

Ker sem imela danes potem še nekaj rjavega izcedka sem poklicala G, ki pa je rekel naj takoj pridem. In sem šla. Zaenkrat naj bi bilo to le nekaj stare krvi, kot je povedal. Naredil mi je tudi UZ, ki pa je pokazal črno pikico, vrečkico. Nato pa je G dodal, da noseča sem, da splavila nisem, da zaenkrat je to to kaj več pa trenutne ne moremo pbiti pametni :) hehe... Prav pomagal mi je pregnati skrbi.
Mi je pa predpisal "precej" počivanja, kot je rekel, tako da bo treba biti kar doma.

(odgovor članu mala_roo)
Neposredna povezava do sporočila: 415
25.11.2011 11:28:58   
Vegi
Jp, jp, 29.9 user posted image Zato mi je pa tako čudno ker bom 12.12 noseča 10t4d...od 11. do 14. tedna naj bi bil pa že drugi pregled user posted image

Mala_roo - no evo, bova lahko primerjali naslednjih 7 mesecev user posted image Ti si že imela pregled?

AmyZ - no vidiš, je pa le vse vredu user posted image Moja sestra je v prvih 4 mesecih precej krvavela in bila non-stop v bolnici pa je bilo potem vse v redu user posted image Je tamala povsem normalna, še dokaj težka in velika je bila ob porodu.

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 416
25.11.2011 11:47:31   
šalčkaa
Hej, nosečkice!

@rola: midva sva bila prejšnji teden v kopeli in pri meni je bilo vse ok. Sem se prav odlično počutila. Voda že na začetku ni bila vroča (hladnejša kot je navadno v jacuzziju - vsaj tak občutek sem imela, saj sva midva morala dodati še malo vroče vode).

Sem pa imela danes prvi pregled: sem na začetku 6. tedna, pikica je velika 4 mm, PDP pa 18.07.2011. Imam tudi že slikico najinega polžka in jo že ves dopoldan opazujem. Čeprav se nič ne vidi, je meni takooo lepa. :))) Naslednji pregled imam pa šele drugo leto. :( :))

(odgovor članu Vegi)
Neposredna povezava do sporočila: 417
25.11.2011 11:49:21   
mala_roo
Vegi v ponedeljek ga imam... Sam me je mal strah, upam da bo vse ok.

(odgovor članu Vegi)
Neposredna povezava do sporočila: 418
25.11.2011 12:26:42   
Vegi
Če ti je slabo in te vse boli bo ziher vse vredu user posted image Saj jaz se tudi obremenjujem in berem od raznih deformacij pa napak in tega ampak se samo brezveze živciram.

A mogoče katera ve kje se da kupit knjigo spominov? V mislih imam tisto ki ima prostor za slikice UZ in pa odtis rokic in nogic od rojstvu pa take stvari, ki si jih splača zapomnit...bi rada nekoč to pokazala otroku ali pa se sama spominjala user posted image

(odgovor članu mala_roo)
Neposredna povezava do sporočila: 419
25.11.2011 12:49:23   
tallla
vegi.. tele knjigice imaš v vsaki malo bolje založeni baby trgovini.... jaz sem eno lepo lansko leto kupila kar v Baby centru

amyZ... moj SS se je začel v 5. tednu in 2 dni. Kakšna bala... v petek sem zvedela, da sem noseča, sanjala in sanjala in sanjarila sva natanko 1 viked, v ponedeljek pa kri... meni je bilo vse skupaj kot ena navadna user posted image . Trajala je sicer malo dlje, da se je vse spucalo... cca 10 dni, če ne pa začetek, izliv, kosi tkiva, umirjanje in to je to. Bolečine normalne (imam vedno boleče M, da vzamem na periodo vsaj 1-2 tableti), vmes sem obiskovala G ampak abrazija ni bila potrebna, ker se je na srečo vse samo spucalo. je pa v 3.dnevu krvavitve na UZ bila vodna samo še gestacijska vrečka, brez ploda tako, da se je takoj vedlo za kaj gre... :( ko sem vrtela film za nazaj... sva z mami ugotovile, da če ne bi delala testa sploh ne bi bilo panike... ker je bilo vse skupaj kot navadna malo daljaša user posted image , ki je pač malo zamudila in stvar bi šla mimo.... (no, ampak itak je boljše, da veš, da se je vse spucalo samo in, da si pripravljen za nadaljne plodenje :) )

alkohol... hahaha... mi imamo v novembru 3 fešte... in vedno je bil kozarec v moji roki. samo tokrat ne... no, na prvi mi ni pasalo, ker sem bila gostiteljica in mi je bilo že tako fuul vroče od strežbe, kaj šele, da bi kaj spila, na drugi me je nekaj trebuh bolel, na tretji sva bila pa z mojim že uvežbana... meni so nalili, ko pa ni noben gledal je spil on :) hhahaaa

vroče kopeli.....najboljše bi bilo, da probaš prestavit, čeprav prav škodit ti po mojem ne more... samo ne user posted image notri :) .... mi2 sva bila lani v KG, je kar vroča voda (vsaj nama je bila), res pa ni tako kot v jaccuzziju, traja dobrih 20minut tako, da nisi ne vem kako dolgo, notri je bilo eterično olje vrtnice, ki je bilo precej agresivno... ne vem, če bi ti sedaj ustrezalo v tem obdobju... in če te ni strah kakšne infekcije (pač bazeni, voda....), lahko tudi greš... mogoče pa imajo kakšno masažo v dvoje in raje menjaj bon... ziher je ziher..... sicer pa sva bila mi2 na splošno malo razočarana nad tem... precej draga stvar za vsega 20min. aja pa še šampanjček (2dcl) ti dajo...

Prihodnost pripada tistim, ki verjamejo v lepoto svojih sanj. (Eleonor Roosevelt)

(odgovor članu Vegi)
Neposredna povezava do sporočila: 420
25.11.2011 12:56:11   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: tallla

alkohol... hahaha... mi imamo v novembru 3 fešte... in vedno je bil kozarec v moji roki. samo tokrat ne... no, na prvi mi ni pasalo, ker sem bila gostiteljica in mi je bilo že tako fuul vroče od strežbe, kaj šele, da bi kaj spila, na drugi me je nekaj trebuh bolel, na tretji sva bila pa z mojim že uvežbana... meni so nalili, ko pa ni noben gledal je spil on :) hhahaaa

mene je sestra v soboto nekaj čudno gledala, kako da nočem kozarec vinčka, po 1h spraševanj sem rekla ok, pol pa je moral mož na hitrico spit (ko so gledali stran)...ju3 gremo pa z njegovo family na kosilo-in ne bo šlo tako....

(odgovor članu tallla)
Neposredna povezava do sporočila: 421
25.11.2011 13:11:23   
xdmx
Jst alkohola že samga po sebi ne pijem ponavadi...Če mi že težijo, pol naj natočijo tisto kupco, tako ali tako jo pa ponavadi pustim. Pri kolegih, ko gremo ven, se pa izgovorim, da vozim. :)

Potem ste kar vse imele SS tako da ste začele krvaveti...Jst ko pogledam nazaj, vidim, da je bil moj plod mrtev, oz. se ni razvijal že ene 3 tedne, preden sem začela krvavet, pa še takrat je plod ostal notri. Pri vsaki zgleda drugače.

Mala_Roo, kdaj so ti pa ugotovili, da imaš pregrado?

Neposredna povezava do sporočila: 422
25.11.2011 13:14:13   
mala_roo
Vegi

Evo, prva spominska knjiga

http://www.mojmalcek.si/e_trgovina/knjige/knjige_za_starse/7/prva_spominska_knjiga.html

Neposredna povezava do sporočila: 423
25.11.2011 13:16:53   
mala_roo
Ugotovili so mi jo po 3 zaporednih SS: prvi v 10 tednu, drugi v 6 in tretji v 9 tednu.

Jst alkohola že samga po sebi ne pijem ponavadi...Če mi že težijo, pol naj natočijo tisto kupco, tako ali tako jo pa ponavadi pustim. Pri kolegih, ko gremo ven, se pa izgovorim, da vozim. :)

Potem ste kar vse imele SS tako da ste začele krvaveti...Jst ko pogledam nazaj, vidim, da je bil moj plod mrtev, oz. se ni razvijal že ene 3 tedne, preden sem začela krvavet, pa še takrat je plod ostal notri. Pri vsaki zgleda drugače.

Mala_Roo, kdaj so ti pa ugotovili, da imaš pregrado?

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 424
25.11.2011 13:16:56   
tallla
HAHAHAA... pol mava isto foro :) no, sej tale ideja z ledvicami tudi ni slaba... samo mene (na srečo) sploh še nikoli niso bolele... tako, da sploh ne vem kako bi se izgovarjala ;) mogoče pa lahko rečeš, da te je dopoldne ful glava bolela (pač slabo vreme, megla, nizek pritisk, slabo spanje... itd) in si vzela dve tableti in zdaj res ne moreš piti alkota, ko ti je končno malo popustilo... :) 

Prihodnost pripada tistim, ki verjamejo v lepoto svojih sanj. (Eleonor Roosevelt)

Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......