tallla
|
vegi.. tele knjigice imaš v vsaki malo bolje založeni baby trgovini.... jaz sem eno lepo lansko leto kupila kar v Baby centru amyZ... moj SS se je začel v 5. tednu in 2 dni. Kakšna bala... v petek sem zvedela, da sem noseča, sanjala in sanjala in sanjarila sva natanko 1 viked, v ponedeljek pa kri... meni je bilo vse skupaj kot ena navadna . Trajala je sicer malo dlje, da se je vse spucalo... cca 10 dni, če ne pa začetek, izliv, kosi tkiva, umirjanje in to je to. Bolečine normalne (imam vedno boleče M, da vzamem na periodo vsaj 1-2 tableti), vmes sem obiskovala G ampak abrazija ni bila potrebna, ker se je na srečo vse samo spucalo. je pa v 3.dnevu krvavitve na UZ bila vodna samo še gestacijska vrečka, brez ploda tako, da se je takoj vedlo za kaj gre... :( ko sem vrtela film za nazaj... sva z mami ugotovile, da če ne bi delala testa sploh ne bi bilo panike... ker je bilo vse skupaj kot navadna malo daljaša , ki je pač malo zamudila in stvar bi šla mimo.... (no, ampak itak je boljše, da veš, da se je vse spucalo samo in, da si pripravljen za nadaljne plodenje :) ) alkohol... hahaha... mi imamo v novembru 3 fešte... in vedno je bil kozarec v moji roki. samo tokrat ne... no, na prvi mi ni pasalo, ker sem bila gostiteljica in mi je bilo že tako fuul vroče od strežbe, kaj šele, da bi kaj spila, na drugi me je nekaj trebuh bolel, na tretji sva bila pa z mojim že uvežbana... meni so nalili, ko pa ni noben gledal je spil on :) hhahaaa vroče kopeli.....najboljše bi bilo, da probaš prestavit, čeprav prav škodit ti po mojem ne more... samo ne notri :) .... mi2 sva bila lani v KG, je kar vroča voda (vsaj nama je bila), res pa ni tako kot v jaccuzziju, traja dobrih 20minut tako, da nisi ne vem kako dolgo, notri je bilo eterično olje vrtnice, ki je bilo precej agresivno... ne vem, če bi ti sedaj ustrezalo v tem obdobju... in če te ni strah kakšne infekcije (pač bazeni, voda....), lahko tudi greš... mogoče pa imajo kakšno masažo v dvoje in raje menjaj bon... ziher je ziher..... sicer pa sva bila mi2 na splošno malo razočarana nad tem... precej draga stvar za vsega 20min. aja pa še šampanjček (2dcl) ti dajo...