|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
8.11.2011 13:30:27   
hrchy
Tudi mene pojezijo tile stroški. Še najbolj pa me je užalostila cena za shranjevanje matičnih celic - okoli 1.700 eur. Žal si tega ne morem privoščiti, tudi če želim otroku vse najbolje

Glede maticnih celic in shranjevanja popkovniccne krvi sem pa zadnjic brala, samo se ne spomnim, kje, da so ze uspeli generirat maticne celice z modifikacijo celic odraslega. Ce bo sel razvoj hitro, bo mogoce postopek ze kmalu tako razvit, da shranjevanje sploh ne bo vec potrebno.

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
8.11.2011 14:27:53   
tosja

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image       PREGLEDI     user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    

Danes!!!

8.11.: zuza morfologija

9.11.: Caitlin morfologija 

10.11.: sirenetta morfologija, tosja , Jada82 UZ maternični vrat

14.11.: iribiri morfologija

15.11.: zmajcy_

16.11.: alna, Pattyka  morfologija, tosja 3D UZ

17.11.: Polzi  morfologija, zmajcy_  morfologija, populis cukr test

18.11.: marec2012

21.11.: LadyB  morfologija, populis, poldy, rajska  morfologija

22.11.: Jassika 

23.11.: Jada82

1.12.: čebela1

6.12.: bučka28

7.12.: kkkkk cukr test

VELIKO SREČE VSEM!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PA HITRO POROČAT!!! user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
8.11.2011 14:31:41   
tosja

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image doma,
 kraj, spol (user posted image  user posted image  user posted image )

27.2 

user posted image disere, 35 let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image user posted image   user posted image   user posted image

1.3

user posted image  tosja , 2user posted image , 1 user posted image   Štajerska user posted image

user posted image marec2012, 1user posted image  
user posted image

user posted image čebela1, 24 let, 1user posted image   user posted image user posted image

user posted image  baklica, 24 let, 3user posted image  , 2user posted image , Poljanska dolina user posted image

user posted image  anckka, 1user posted image   user posted image user posted image

2.3

user posted image divjana, 26 let

user posted image smetkica user posted image

3.3

user posted image alna, 3user posted imageokolica LJ user posted image

4.3

user posted image Zamy, 32 let, 1 user posted image    user posted image   

user posted image ircomp, 30 let, 1user posted image , Savinjska user posted image   

7.3

user posted image kaminek, 2user posted image ,1user posted image   user posted image user posted image

8.3

user posted image  katka*, 1user posted image  LJ-Štajerska  user posted image

user posted image Saša33, 1user posted imageVrhnika user posted image

user posted image  maja_g, 2user posted image , Ptujuser posted image  user posted image

user posted image   ursonok, 31 let, 2user posted image  1user posted image ,user posted image   user posted image  

9.3

user posted image zuza, 6 user posted image , 1user posted image   user posted image

user posted image  cukr07, 30 let, 2user posted image  1user posted imageDolenjska user posted image   

user posted image kimsy,  2user posted image , 1 user posted image    user posted image

11.3.

user posted image Jada82, 29let , 2 user posted image , 1 user posted image   Bled user posted image user posted image

user posted image  poga, 29 let, 1 user posted image  user posted image   

user posted image  poldy, 31 let, 2user posted image , 1user posted image , Jesenice user posted image

user posted image  majcis, 24 let, 2user posted image , 1user posted image ,Bled user posted image user posted image

12.3.

user posted image anonimna
*** user posted image

user posted image  tanci2012, 25 let, 1user posted image   user posted image

user posted image  bucka28, 26 let, 1user posted image   user posted image

13.3.

user posted image  Caitlin, 24 let, 1 user posted image   Žiri user posted image

user posted image miska333, 2user posted image 1user posted image   user posted image

user posted image  nina88, 1user posted image  user posted image  

14.3.

user posted image   pokalona12 user posted image , 1 user posted image   user posted image

user posted image patella, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image user posted image

user posted image   hrchy, 33 let, 1user posted image  Danskauser posted image user posted image

15.3.

user posted image    cokolino,  1 user posted image  

16.3.

user posted image anonimna

user posted image Aleda, 1 user posted image   user posted image

17.3.

user posted image   Little me, 1user posted image user posted image

user posted image    Pattyka, 1user posted image user posted image

18.3.

user posted image timkica, 31, let , 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image

user posted image kkkkk, 22let , 1user posted image okolica LJ user posted image

19.3.

user posted image msabina

user posted image prihajcek, 33 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image

user posted image Jassika, 35, let , 4 user posted image , 1user posted image , Gorenjska user posted image user posted image

20.3
.

user posted image Polzi, 31 let, 1user posted image  user posted image

user posted image  Evita78, 33 let, 2user posted image , 1user posted image , NM user posted image

22.3.

user posted image  loewa, 25 let, 1user posted image Koroška user posted image

23.3.

user posted image   sneguljka1, 2user posted image  1user posted image ,Poljanska dolina-Buenos Aires

user posted image  gruška, 36 let, 5user posted image   user posted image

user posted image   Jelcy, 2user posted image , 1user posted image

24.3.

user posted image    populis, 2user posted image  1user posted image    

27.3.

user posted image zmajcy, 23 let, 2user posted image , 1user posted image   okolica LJ user posted image

28.3.

user posted image  RožcaM,    user posted image

29.3.

user posted image  iribiri, 30 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image  user posted image

user posted image   rajska

30.3.

user posted image  sirenetta 2user posted image , 1user posted image    
Obala user posted image   

user posted image   Hov hov

31.3.

user posted image  listek, 37 let, 1user posted image , user posted image

X.3.

user posted image anonimna76,.---user posted image , 1user posted image

user posted image  sunshine88
, 1user posted image

user posted image alexjami

user posted image  cokolino, 3user posted image , 0 user posted image   user posted image

user posted image  Spelca82, 29 let, 3user posted image , 0 user posted image , Ljubljana   user posted image

1.4.

user posted image  ina11, 30 let, 2user posted image , 1user posted imageMaribor user posted image user posted image

3.4.
user posted image  LadyB,  2user posted image , 1user posted image   user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 63
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : disere

Z nami se pot začele:
user posted image  Pajama, acerola, canis, Zvezdica , Megi20user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si

- noseča.com                             - pregnancy.org

- bibaleze.si                               - bambino.si

- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com

-fitpregnancy.com

www.popek.si/oblacila za-nosecnice/majice-pridem.html

- pregnology

- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:

- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

- Priznanje očetovstva

- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
8.11.2011 15:33:38   
zuza
hej-hoj user posted image !

jst sem nazaj z morfologije. VSE JE V NAJLEPŠEM REDU user posted image user posted image user posted image ,
težek je okrogle pol kilce, je pa nogice tako skupaj tišal (pa še sedel po vrsti), da ni blo šans da pridemo do spola. mučle sva se celih 45 min., pa še 4 D probale pa ni blo šans. mal je sicer nakazan, da bi naj nekaj bingljalo tam okoli vendar G ni ziher da je user posted image  zato še zaenkrat ne vemo. pa še posteljca je spredaj in full nagaja tako pri 2D kot 4D. Smo pa težki okrogle pol kilce user posted image . aktivni pa tudi strašansko - kar ni in ni dal miru - pa smo mahal, pa se čohal po glavici, pa prstka cuckal, pa seveda nogice skrbno križal da se ja ne bi kej vidl user posted image .

Za informacijo: pri moji G je 4D UZ 45,00 eur (pa še vse današnje shranjene slikce mi bo shranla na CD, ko bova delali samoplačniški 4D UZ). danes res ni bil pravi čas za 4D - sploh nisem kej posebej lepo vidla, pa še posteljca je bla napoti.

naslednja kontrola in 4D UZ: 13.12.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
8.11.2011 19:30:58   
Jassika
kaminek in Zuza čestitke za uspešno opravljene MF user posted image user posted image   in za user posted image Kako že pravijo - punčkam še rado kaj zraste, fantkom bolj težko kaj stran pade user posted image No, važno da je dete zdravo a ne?
tosja najlepša hvala za update podatkov in predvsem izčrpno poročilo o prehrani. Prepričana sem, da bo veliko puncam prišlo še kako prav - super RES user posted image user posted image
dobrodošla rajska user posted image več nas je, boljše je, več izkušenj...
lady B seveda nismo pozabli nate, ampak v poplavi sporočil se kakšno kar "skrije" oz. izgubi.
3-4D uz midva bova šla verjetno v KR na samoplačinškega. Ga niso nič podražili, ampak je še vedno 80 EUR. Sicer se mi zdi to veliko, ampak eš 1 x naredi komplet morfologijo, tko da se mi zdi, da se vseen splača. Poleg tega sva pri sinku bila tudi in se mi zdi fer, da imata oba otročka DVD.
E, to je vse od mene za dones, lepo bodite, pa lahko noč. PA čim manj burnih  user posted image sanj.

(odgovor članu zuza)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
   [Brisano sporočilo]
8.11.2011 19:48:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1581
8.11.2011 20:54:20   
Aleda
Hojla, pa ste spet velik naklobasale, komaj sem prebralauser posted image
Čestitke vsem za morfologije. Jaz jo imam pa v četrtekuser posted image upam da bo vse vredu in da bo toliko pridenuser posted image da se bo vidlo kakšnega spola je, ker sem že tako firbčna.
Ko ste že govorile o kilcah, jaz sem se kar naenkrat začela redit, tako da jih mam zdaj+5, drgač ne pretiravam neki s hrano, zvečer se poskušam mal zadržat in jem kakšen jogurt. Sam danes sem se že pregrešilauser posted image Je pa sestri G rekel da tisti kg ki jih pridobiš tam do 4 meseca oz na začetku radi ostanejo. Jem pa vse povrsti, nič ne gledam itak je sama domača zdrava hranauser posted image , sadja pa res malo premalo pojem. No pa brez čokolade težko preživim, kakšnih čipsov al oreškov pa sploh ne kupujem.

Sem začela opažat da mi včasih spodnji del trebuha otrdi, tako čudno je. A je mogoče to zaradi pomankanja magnezija. Sem začela pit donat, pa si bom šla kupit še magnesol. Pa danes ko sem bla v trgovini, me je začelo tako bolet desno spodaj da mi je kar slabo in vroče ratalo, sem že gledala ka se bom vsedla. To se mi je prvič zdej nardilo. Še dobro da mam G čez dva dni.

Zgleda da vse nosečnice rade sanjamo, sicer sem imela nekaj dni premora pa se je danes spet začelo. Sem sanjala da je bil mojuser posted image drakula in me je hotel na vsak način ugriznit, jaz sem se ga pa ful bala in sem se mu poskušala izmaknit.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
8.11.2011 20:54:45   
sirenetta
Se samo na hitro javim - imam bolanega miškeca doma, tako da je bolj malo časa za računalnik te dni.

Tosja full hvala ti za oba seznama! user posted image Če sem prav razbrala je suho sadje ok, pa mandarine torej tudi? Vidim, da nas je en kup fenic mandarin,user posted image . Kje se pa dobi agavin sirup?

Pri meni ni zaenkrat še tak problem cuker v krvi (sicer čakam na test prihodnji mesec), niti kile niso zaenkrat tako kritične, ampak je bolj problem kam usmerit moj nenormalen apetit,user posted image . Super je tale seznam, ker je res veliko stvari na njem med katerimi izbirati! Zaenkrat me od sladkega najbolj mikajo orehi in suhe marelice, njami. Pa sokec iz pomarančke itak brez cukra, saj to sem tudi skozi pila, eno pomarančo stisnjeno plus eno grenivko, samo se mi je vseeno zdelo, da je mogoče presladko.

Saj itak da bomo po porodu zgubile kilograme, se ne sekiram za to, ampak vem pa da ni glih ok nakopičit preveč teže pa zvišan cuker škodljiv za otročka in za nosečnost. V prejšnji sem imela +15 kg, je bilo sicer vse ok z otročkom, ampak moji gležnji pa so bili kot baloni zadnji mesec z vso težo, ki so jo morali nositi okoli. Tako da tokrat bi raje ostala pri manj kilah.

Za zgago pa je meni v prejšnji user posted image full pomagala kisla smetana na koncu obroka. Sem lahko jedla tudi ob polnoči če mi je zapasalo pa na koncu par žlic kisle smetane in je bilo vse ok.

Kaminek, kkkkk, Zuza - vsem trem čestitke za uspešno opravljeno morfologijo!user posted image user posted image user posted image

Mene čaka MF v četrtek in komaj čakam da vidim svojega user posted image , malo me skrbi če je vse ok, zaradi težav, ki sem jih imela na začetku user posted image , se pa istočasno veselim in upam tudi da se ne bo skrival/a, da vidimo ali bo imel Mihael sestrico ali bratca!user posted image

Rajska dobrodošla med marčevkami ali po novem mandarinovkami user posted image user posted image user posted image

Evo to je bilo "na hitro" user posted image user posted image user posted image ...eh, kaj čmo sem prava primorska čakulona,user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1583
8.11.2011 21:36:23   
Hov hov
Moj apetit tudi postaja nenormalno velik...to je neverjetno: cele dneve mislim samo na hrano! Potem pa se skušam zamotiti na 1000 in 1 način, a vseeno mi ne uspe vedno... Najbolj bi jedla čokolado, mi ful diši...

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
8.11.2011 23:22:17   
ursonok
Zdravo babe!

Jaz sem imela danes test glukoze! Ne, samo pitje sploh ni proiblematično (taka nostalgija za časi, ko sem jedla samo cukr), največji problem je potem zdržat dve uri brez hrane!!! user posted image Mislila sem, da bom umrla! Sestra me je med čakanjem ene trikrat vprašala, če se dobro počutim po tej glukozi, na koncu, ko mi je jemala kri, pa pripomnila, da "zgledam res slabo". Halo, valda, pa ne zaradi glukoze, ampak zaradi zlakotnjenosti! Mater. Na tešče sem imela cukra 4,6, po dveh urah pa - pazite! - 3,8!!! user posted image Saj ni čudno, da se mi je mešalo. Halo. rezultat je seveda zelo dober (tj. sem zelo daleč od nosečniške sladkorne), ampak ... pustit človeka stradat toliko časa. Zajtrk je moj najljubši obrok, NIKOLI ne grem nikamor brez zajtrka in sploh. Ej, ko sem prišla domov, sem se nažrla ... petkrat preveč. Mislila sem, da mi bo trebuh počil. Koruzni vaflji, čičerikin namaz (doma narejen, af kors), avokadov namaz, dušeni paradižniki s kalčki in eno super začimbo, povrh pa Pu Erh! user posted image Mljaskica.
Ja, saj vem, da se vam sploh ne cedijo sline, a mi smo hudi alergiki, ne jemo mleka, jajc, glutena in sladkorja, od mesa pa samo ribe (no, tamala in mož še perutnino, ampak doma zelo redko). Tako da živimo od stročnic, zelenjave, rib in raznoraznih žitaric (kvinoja, amarant, ajda, proso). Za posladek pa suho sadje ali med.

Kilogrami ... V tej nosečnosti mi to ful mori user posted image Taprvič sem non stop, ampak res non stop žrla samo sladkarijo, pa sem se zredila za 13-14kg. Pa skoraj vse mi je šlo v trebuh. Zdaj sem imela pred zanositvijo okoli 8kg manj kot prvič pred zanositvijo, jem ful zdravo, nobene sladkarije in junk-fooda, telovadim skoraj vsak dan, pa se ravno tako redim. No, zaenkrat sem na +5 (zjutraj, na tešče, v pižami), a vseeno. Se moram brzdati, zvečer ne jest itd itd. Si ne predstavljam, kaj bi bilo, če bi jedla tako, kot sem prvič user posted image Sem si dala še ene 5kg fore, več pa raje ne - se mi ne da s tistim špehom na trebuhu ukvarjat po porodu. Res ne.

Kako je kaj z vašo krvjo? Jaz imam anemijo. Zadnje dva meseca jem železo na recept - in ni NOBENEGA učinka. Prejle sem preverila izvide na netu in sem prav slabe volje. Da ne omenjam trebuhobola in zaprtja po teh tabletih. Fuj. Zdaj sem se odločila, da jih bom nehala jest - starci so mi iz Slovenije prinesli Redapin sirup, doma si dvakrat na dan stisnem svež sok iz pese, poleg tega pa nameravam tu pa tam deci rdečega ruknit. (Sem si ravno nalila malo Modre Frankinje, mmm user posted image .

Sicer sem pa precej napsihirana, pravzaprav se mi totalno meša ... Še dva dni, pa bo vse mimo user posted image

Nič, grem
Lepo se imejte

(odgovor članu Hov hov)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
   [Brisano sporočilo]
9.11.2011 8:32:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ursonok)
  Neposredna povezava do sporočila: 1586
9.11.2011 9:12:14   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Se samo na hitro javim - imam bolanega miškeca doma, tako da je bolj malo časa za računalnik te dni.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Mihaela
 ...in da čimprej postavita bolezen pred vrata!!!

Tosja
full hvala ti za oba seznama! user posted image Če sem prav razbrala je suho sadje ok, pa mandarine torej tudi? Vidim, da nas je en kup fenic mandarin,user posted image . Kje se pa dobi agavin sirup?

Jaz ga kupujem v DMu.-prozorna plastenka, pa še za doziranje ima fajn pokrovček. Mislim, da ti bo okus všečuser posted image

Pri meni ni zaenkrat še tak problem cuker v krvi (sicer čakam na test prihodnji mesec), niti kile niso zaenkrat tako kritične, ampak je bolj problem kam usmerit moj nenormalen apetit,user posted image . Super je tale seznam, ker je res veliko stvari na njem med katerimi izbirati! Zaenkrat me od sladkega najbolj mikajo orehi in suhe marelice, njami. Pa sokec iz pomarančke itak brez cukra, saj to sem tudi skozi pila, eno pomarančo stisnjeno plus eno grenivko, samo se mi je vseeno zdelo, da je mogoče presladko.
To je tud moja omiljena kombinacija. Zadnjih 14 dni pa so moja preokupacijauser posted image  kakiji user posted image user posted image user posted image  Za njih pa nevem kak GI imajouser posted image

Saj itak da bomo po porodu zgubile kilograme, se ne sekiram za to, ampak vem pa da ni glih ok nakopičit preveč teže pa zvišan cuker škodljiv za otročka in za nosečnost. V prejšnji sem imela +15 kg, je bilo sicer vse ok z otročkom, ampak moji gležnji pa so bili kot baloni zadnji mesec z vso težo, ki so jo morali nositi okoli. Tako da tokrat bi raje ostala pri manj kilah.

Pri zatekanju si poskusi pomagati s koprivovim čajem. Fajn pomaga pri odvajanju vode. Ena skodelica na dan, pa kr naprej lulašuser posted image
Za zgago pa je meni v prejšnji user posted image full pomagala kisla smetana na koncu obroka. Sem lahko jedla tudi ob polnoči če mi je zapasalo pa na koncu par žlic kisle smetane in je bilo vse ok.

Ko peče user posted image  zgaga, user posted image  rastejo lasjeuser posted image  Vraža...pa morda kaj resniceuser posted image

Mene čaka MF v četrtek in komaj čakam da vidim svojega user posted image , malo me skrbi če je vse ok, zaradi težav, ki sem jih imela na začetku user posted image , se pa istočasno veselim in upam tudi da se ne bo skrival/a, da vidimo ali bo imel Mihael sestrico ali bratca!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  seveda bo vse super truperuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj pa si želi Mihael?

Evo to je bilo "na hitro" user posted image user posted image user posted image ...eh, kaj čmo sem prava primorska čakulona,user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  pridem po kaki user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1587
   [Brisano sporočilo]
9.11.2011 9:18:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1588
9.11.2011 9:25:36   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Aleda

Sem začela opažat da mi včasih spodnji del trebuha otrdi, tako čudno je. A je mogoče to zaradi pomankanja magnezija. Sem začela pit donat, pa si bom šla kupit še magnesol. Pa danes ko sem bla v trgovini, me je začelo tako bolet desno spodaj da mi je kar slabo in vroče ratalo, sem že gledala ka se bom vsedla. To se mi je prvič zdej nardilo. Še dobro da mam G čez dva dni.

Svetujem ti FidiMag 300 plus  C, jaz Magnesola tud pogoltnit ne morem mi je tolk ogaben. V Fidi Magu imaš enkrat več magnezija pa še vitamin C-edini vitamin, ki ga ne moremo predozirat.
Pri bolečinah pa ležat...saj vem, da v trgovini se nisi moglauser posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
9.11.2011 9:28:03   
tosja

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image       PREGLEDI     user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    

Danes!!!

9.11.: Caitlin morfologija 

10.11.: sirenetta morfologija, tosja , Jada82 UZ maternični vrat

14.11.: iribiri morfologija

15.11.: zmajcy_

16.11.: alna, Pattyka  morfologija, tosja 3D UZ

17.11.: Polzi  morfologija, zmajcy_  morfologija, populis cukr test

18.11.: marec2012

21.11.: LadyB  morfologija, populis, poldy, rajska  morfologija

22.11.: Jassika 

23.11.: Jada82

1.12.: čebela1

6.12.: bučka28

7.12.: kkkkk cukr test

VELIKO SREČE VSEM!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PA HITRO POROČAT!!! user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
   [Brisano sporočilo]
9.11.2011 10:06:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1591
9.11.2011 10:07:38   
zmajcy_
IZVIRNO SPOROČILO: populis

zgaga - čupasti otroci: to pri nas definitvno ne drži, ker naša je postala lasata šele pri 2 letih :)

Pri nas tudi ne drži user posted image   tamala je komi zdej začela dobivat mal las user posted image  meni je internista potem predpisala Nolpaza tablete za zgago in je bilo boljš.. zdej je pa kr kriza sam pač ne jem stvari kot so med, čokolada pa res pazim ampak ni kej dost učinka. mi edino mal pomaga mleko zvečer preden grem spat. 

A mogoče katera ve kako je če greš praktično iz porodniške na porodniško? Meni poteče 22.12., jaz pa lahko papirje oddam konec januarja. A morm za teh par dni v decembru nest potrdit v službo?

< Sporočilo je popravil zmajcy_ -- 9.11.2011 10:09:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 1592
   [Brisano sporočilo]
9.11.2011 10:15:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zmajcy_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1593
9.11.2011 10:16:25   
čebela1
žiiivjo!! user posted image  user posted image
se že dolgo nisem oglasila pa imam ravno čas pa da se malo razpišem....

torej nevem točno katera ampak ena je spraševala če si lahko limono stisneš v tisto "cuker mešanico" - JA lahko! nam je sestra prišla povedat da če mamo kakšno limono sabo si jo lahko stisnemo, da je boljši okus, ampak da ne vpliva na rezultat.. JA hvala ker poveš tko zgodaj!!!user posted image  user posted image   nevem za druge ampak jaz sem KOMAJ spila user posted image  pa mam rada sladko... samo to je pa ogabno... ampak kar se mora se morauser posted image  

torej mi smo tudi naročili voziček prejšn teden- sem se odločila za MAXI COSI MURA 3 user posted image user posted image
po dolgih pogovorih, prebranih 1000 straneh, pregovarjanjih, ogledih, testiranjih, in priporočilih sva se odločila da najbrš bo to, to user posted image  pa še košaro bova dobila, tako da se nama splača ( 170€ da "prišparava ni malo user posted image  itak stroškov je še dovolj user posted image  ) torej naročila sem ga v BABY CENTRU

user posted image

in pa lupinico....

user posted image

drugače pa moram potrkat se počutim PRFEKTNO!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jutri gremo v 25 teden!!user posted image user posted image
glede na vse tezave ki so me pestile v prvih mesecih, potem migrene, krči, itd itd... je zadnjih par tednov  (po 21) prav super! če nebi bilo KONKRETNIH brc v trebuščku, sploh nebi vedela da sm noseča user posted image  drugače pa je mali prav živahen- zvečer oz, ko sedim pri miru (npr tudi v sluzbi) ima svoje podvige in me veselo brca user posted image user posted image  včeraj sem ga celo čutila že skoraj pod rebri, v želodcu, čist spodaj.. po celem trebuhu ga je bilo dovolj user posted image user posted image  čeprav nosim zelo nizko, in tudi trebušček malo bolj se mi pozna šele kakšne 2 tedna...  do 21 tedna res skoraj nič...

3D/4D ultrazvok   mi2 sva na začetku bila zelo ZA ta ultrazvok.. sedaj pa vedno manj.. stroškov je veliko, ultrazvokov je bilo že kar nekaj pa tudi nevem kam naj grem.. slišala sem da je v Litiji dobra ginekologinja in da je cena 50€ ???? ve kera kaj o tem??? vedno manj sem za no... če bi bilo zastonj bi mogoče še šla.. vendar kakšnih 100€ nebi dala user posted image  je dovolj drugih stvari no..pa tudi meni se zdi da bo hitro beba tu user posted image  user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
9.11.2011 10:53:57   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Mihaela
 ...in da čimprej postavita bolezen pred vrata!!!

Tosja
full hvala ti za oba seznama! user posted image Če sem prav razbrala je suho sadje ok, pa mandarine torej tudi? Vidim, da nas je en kup fenic mandarin,user posted image . Kje se pa dobi agavin sirup?

Jaz ga kupujem v DMu.-prozorna plastenka, pa še za doziranje ima fajn pokrovček. Mislim, da ti bo okus všečuser posted image

To je tud moja omiljena kombinacija. Zadnjih 14 dni pa so moja preokupacijauser posted image  kakiji user posted image user posted image user posted image  Za njih pa nevem kak GI imajouser posted image

Pri zatekanju si poskusi pomagati s koprivovim čajem. Fajn pomaga pri odvajanju vode. Ena skodelica na dan, pa kr naprej lulašuser posted image

Ko peče user posted image  zgaga, user posted image  rastejo lasjeuser posted image  Vraža...pa morda kaj resniceuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  seveda bo vse super truperuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj pa si želi Mihael?

user posted image user posted image user posted image  pridem po kaki user posted image

user posted image user posted image user posted image Ti me vedno spraviš v dobro voljo! Se ti že po postih vidi da si tako fejst pozitivno dekle! user posted image

Torej: 1. Hvala za živalice za Mihaela!user posted image user posted image user posted image
2. Bom zavila v DM, takoj ko grem kaj v civilizacijo!

3. Ma po moje ziher kaki ne more imet visok GI, zagotovo vem pa samo to, da je poln antioksidantov in menda koristen za vse živo
...in da jih imam vsepolno tu naokoli kjer živim!user posted image user posted image user posted image
4. Upam, da bo tokrat na koncu manj zatekanja, si bom pa za vsak primer nabavila koprivov čaj. Najbrž je ok tudi za "splahnjevanje" mehurja za ščistit kakšne tam prežeče bakterije? V prejšnji user posted image sicer nisem imela nič nobenega vnetja mehurja, ampak glede na to, da zgleda v tej user posted image pokasiram vse za nazaj...(trkam da me ne bo doletelo še to) 5. Moj mali se je rodil s črno čupo, pol pri prvem kopanju čisto posvetlel na svetlo blonduser posted image , pa full švohcene laske dobil, so se mu komaj potem okoli 3. leta okrepili. Zgago pa sem imela samo enkrat (po enem takem "zdravem" slastnem mastnem sirnem bureku (vam povem, nikoli več sirni burek v nosečnosti!). Potem mi je pa naš nono povedal za to varianto s kislo smetano in od takrat zgaga ciao ciao!user posted image Kljub Mihaelovi čupi user posted image
6. Mihael se malenkost bolj nagiba k sestrici...sem ga vprašala, kaj pa če bo fantek? Pa ni vedel, kaj hočem, pa sem mu rekla: Kaj pa če bo imel luleka in bo fantek? In on: Če bo imel luleka, potem bo tata user posted image user posted image user posted image
Mislim, da se ne sekira preveč, on je samo ves raznežen, da ima mama v trebušču kot on pravi "dujenčka" in mi objame trebušček in da ljubčka dojenčku, moj mali koki user posted image user posted image user posted image
7. Ti kar pridi k nam po kakije, tu jih je za jih izvažat! Če pridete kaj na izletek na obalo, se javi in jih dobiš gratis kolikor hočeš! user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
9.11.2011 11:06:17   
sirenetta
Ursonok bravo za odličen glukozni test! user posted image user posted image user posted image

Železo: ne vem čisto zagotovo, kaj od moje prehrane je prispevalo k temu, ampak do zdaj sem imela prvič hemoglobin 136 (v drugem mesecu), drugič pa 138 (v tretjem mesecu) - jedla sem ogromno breskev, nektarin, svežega paradižnika, solate, radiča, nekaj tednov sem jedla vsak dan suhe slive, sveže kumare, kuhane bučke. Zdaj pa kaj od tega je prispevalo k tako visokemu hemoglobinu nimam pojma. Upam samo da tako ostane, ker zdaj od vsega tega pojem samo še ogromno količino solate vsak dan, ostalega pa ne, ker ni več sezona.

Neposredna povezava do sporočila: 1596
   [Brisano sporočilo]
9.11.2011 11:16:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1597
9.11.2011 11:20:22   
čebela1
IZVIRNO SPOROČILO: populis

ko sem se naročala na cukr test, mi je dala navodila , da s seboj prinesem eno limono da lažje spiješ tist cukr, neki za pojest in za pit, ker ne moreš šetat naokol in kaj za brat al pa kaj za zamotit, lahko tudi štrikanje, da prej mine čas ;)

za pit in pojest?? nam so rekli da lahko vmes med čakanjem samo navadno vodo pijemo.. user posted image  limona pa ja- meni ni noben nič rekel.. če ne bi si 4 not zlila user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1598
   [Brisano sporočilo]
9.11.2011 11:23:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu čebela1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1599
9.11.2011 11:35:34   
tosja

user posted image user posted image user posted image Ti me vedno spraviš v dobro voljo! Se ti že po postih vidi da si tako fejst pozitivno dekle! user posted image

user posted image

Torej: 1. Hvala za živalice za Mihaela!user posted image user posted image user posted image
2. Bom zavila v DM, takoj ko grem kaj v civilizacijo!

user posted image

3. Ma po moje ziher kaki ne more imet visok GI, zagotovo vem pa samo to, da je poln antioksidantov in menda koristen za vse živo
...in da jih imam vsepolno tu naokoli kjer živim!user posted image user posted image user posted image

Jaz iščem vedno Primorskegauser posted image  Ti si pravi naslov za ta podatek - baje, da se kaki ne škropi, ker nima sovražnikovuser posted image  A drži???

4. Upam, da bo tokrat na koncu manj zatekanja, si bom pa za vsak primer nabavila koprivov čaj. Najbrž je ok tudi za "splahnjevanje" mehurja za ščistit kakšne tam prežeče bakterije? V prejšnji user posted image sicer nisem imela nič nobenega vnetja mehurja, ampak glede na to, da zgleda v tej user posted image pokasiram vse za nazaj...(trkam da me ne bo doletelo še to)
Tud za preventivo je superuser posted image

5. Moj mali se je rodil s črno čupo, pol pri prvem kopanju čisto posvetlel na svetlo blonduser posted image , pa full švohcene laske dobil, so se mu komaj potem okoli 3. leta okrepili. Zgago pa sem imela samo enkrat (po enem takem "zdravem" slastnem mastnem sirnem bureku (vam povem, nikoli več sirni burek v nosečnosti!). Potem mi je pa naš nono povedal za to varianto s kislo smetano in od takrat zgaga ciao ciao!user posted image Kljub Mihaelovi čupi user posted image

Mi je moževa teta enkrat podturila sirov burek, ki ga drugač ne jem...ni bila zgaga, ampak počutje pa čist user posted image user posted image

6. Mihael se malenkost bolj nagiba k sestrici...sem ga vprašala, kaj pa če bo fantek? Pa ni vedel, kaj hočem, pa sem mu rekla: Kaj pa če bo imel luleka in bo fantek? In on: Če bo imel luleka, potem bo tata user posted image user posted image user posted image
Mislim, da se ne sekira preveč, on je samo ves raznežen, da ima mama v trebušču kot on pravi "dujenčka" in mi objame trebušček in da ljubčka dojenčku, moj mali koki user posted image user posted image user posted image

user posted image  ja, izjave ta velikih bratcev so res prisrčne. Sploh, če je kak dan s hormoni na višku, se že solzim...

7. Ti kar pridi k nam po kakije, tu jih je za jih izvažat! Če pridete kaj na izletek na obalo, se javi in jih dobiš gratis kolikor hočeš! user posted image

A veš, da te držim za besedouser posted image  Sploh če bodo izvidi bp, pa papirologija...se zna zgodit... pa ne zaradi gratis user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.