Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: hujšanje na dolgi rok 2011 4.11.2011 20:10:31
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: neika punce, a to ste kar začele teči? Malo po malo, pa je ratalo toliko km na dan? ne , jaz sem najprej kolesarila, da sem dobila mal splošne kondicije, potem sem šla prvič pol ure tečt in sem imela drugi dan tak muskelfiber:))), pol pa počasi dalje. sej tečem še vedno sam pol ure, sam me nič ne boli, počasi bom povečevala minutažo. kg delajo svoje, na biciklu jih veliko lažje premaguješ, pa še kolene ne trpijo. zato, če je le možno grem z biciklom, če pa rosi, pa grem teč
|
|
|
|
RE: hujšanje na dolgi rok 2011 4.11.2011 20:45:27
|
|
|
|
miška17
|
IZVIRNO SPOROČILO: neika punce, a to ste kar začele teči? Malo po malo, pa je ratalo toliko km na dan? Najprej sem redno hodila in telovadla več kot 1 leto, šele nato pričela teči. Jaz sem začela teč po tem programu: http://www.runnersworld.com/article/0,7120,s6-238-520--9397-2-1X5-3,00.html Ko sem pretekla v enem kosu 30 minut, sem tako tekla približno 1 mesec. Nato sem vsak teden dodala 2 minuti dodatnega časa teka in tako postopoma prišla na sedanjo 1uro in 5 minut teka. Postopno sem zviševala čas, tako nisem bila obremenjena z preobremenitvami.
< Sporočilo je popravil miška17 -- 4.11.2011 20:48:05 >
|
|
|
|
RE: hujšanje na dolgi rok 2011 5.11.2011 12:50:12
|
|
|
|
Lili28
|
Zdravo, banda Zjutraj se mi je na lepem posvetilo, da me je happy85 že zdavnaj vprašala, kako pripravim solato s tuno. Preprosto: solata in tuna No, meni je najboljša tista prva spomladanska (berivka) ali pa motovilec, karkoli pač imaš. V to potem vmešam pol ali pa celo tuno. Dodam še kapljico jabolčnega kisa (olivno olje je tisto od tune) in voila, končano . Če se ti da oz. imaš več odjemalcev, lahko potem vključiš še koruzo, koščke paradižnika, manj mastnega sira ipd. Jaz imam večinoma enostavno varianto, ker bi bilo če ne zadeve res preveč - no, lahko jo potem porabiš pri kosilu in večerji Tako. En res lep vikend vsem, naj vas dež ne moti
|
|
|
|
RE: hujšanje na dolgi rok 2011 5.11.2011 14:15:01
|
|
|
|
neika
|
lili, kakšen dež...pri nas je 20 stopinj in sonce, v kratkih rokavih hodimo! danes sem spet videla 7 zadaj, 77,6, najnižja teža dosedaj, bom videla, kako bo s ponedeljkovim tehtanjem!
|
|
|
|
RE: hujšanje na dolgi rok 2011 5.11.2011 14:36:39
|
|
|
|
Lili28
|
IZVIRNO SPOROČILO: neika lili, kakšen dež...pri nas je 20 stopinj in sonce, v kratkih rokavih hodimo! To je verjetno šala, ane? Ali ste v kakšnih tropih doma? Hec. Ni pa hec, da pri nas dežuje IZVIRNO SPOROČILO: neika danes sem spet videla 7 zadaj, 77,6, najnižja teža dosedaj, bom videla, kako bo s ponedeljkovim tehtanjem! Pridna, čestitam! Tudi v ponedeljek bo -, boš videla, samo ne preveč grešit danes in jutri, držim pesti
|
|
|
|
RE: hujšanje na dolgi rok 2011 5.11.2011 16:39:26
|
|
|
|
neika
|
smo doma na Štajerskem, pod Pohorjem, in še sedaj, ob skoraj petih, sem bila zunaj v kratkih rokavih. Opoldne je bilo v Mariboru 22 stopinj. Naj Bambixxx pove! sva z možem zalivala jagodičevje, ker je bilo vse izsušeno! Pa kosila sva in pripravljala grede za zimo, tako da je bilo malo lopatanja in grabljenja, vsaj nekaj rekreacije. Jutri pa greva z možem za par uric v savno, da se malo sprostiva, dokler je še sine na iztekajočih se počitnicah. vsem lep preostanek vikenda!
|
|
|
|
RE: hujšanje na dolgi rok 2011 5.11.2011 20:00:47
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: neika smo doma na Štajerskem, pod Pohorjem, in še sedaj, ob skoraj petih, sem bila zunaj v kratkih rokavih. Opoldne je bilo v Mariboru 22 stopinj. Naj Bambixxx pove! ja res je bilo ful toplo danes v MB
|
|
|
|
RE: hujšanje na dolgi rok 2011 7.11.2011 6:46:27
|
|
|
|
Lili28
|
Dobro jutro vsem Besna kot ris poročam, da svojega napredka (nazadovanja) ne vem, ker moja tehtnica še vedno ne deluje - je v popravilu, ki kar traaaaja (Miška17: ponovno 0,0, dokler ne izvem stanja, hvala) Hlače pa lažje zapnem ampak se ne upam preveč veselit. Polno uspeha želim vsem ostalim pa borbeno naprej
|
|
|
|
RE: hujšanje na dolgi rok 2011 7.11.2011 7:41:23
|
|
|
|
miška17
|
Dobro jutro! Moja teža 77,6 , to je +0,2kg. Drugi teden bo boljši. Lp
|
|
|
|
RE: hujšanje na dolgi rok 2011 7.11.2011 8:33:44
|
|
|
|
tinca35
|
Dober dan. moja teža 81,8kg to je -0,8kg. Gre počasi, ker sem bila bolna. Ta teden bo treba bolj migat.
|
|
|
|
RE: hujšanje na dolgi rok 2011 7.11.2011 8:57:33
|
|
|
|
sesil
|
Živjo, izkupiček tega tedna je -1kg. SEm bla pridna, veliko športala in en dan grešila, ker sem bla na rojstnem dnevu. Naslednji teden moram videti 7 spredaj. Gremo v nove boje...z veliko dobre volje.
< Sporočilo je popravil sesil -- 7.11.2011 8:58:20 >
|
|
|
|
RE: hujšanje na dolgi rok 2011 7.11.2011 8:58:15
|
|
|
|
Vilma
|
Tedenski podatki: -0,4 kg -10,9kg 78kg 65kg 67,1kg Amapk ti dve zadnji kili sta pa ubijalski. Ne vem, če jih bom uspela še letos sklestit.
|
|
|
|
RE: hujšanje na dolgi rok 2011 7.11.2011 10:15:01
|
|
|
|
malabiba30
|
dobro jutrooooo....evo za mano je že 4km moje rekreacije.... danes tehtnica kaže -0,5kg.....torej smo na 63,5kg....wiiiii... za vse minuse ta teden ...za tiste ki pa ste v + pa in želje da bo drgi ponedeljek -
|
|
|
|
RE: hujšanje na dolgi rok 2011 7.11.2011 11:00:37
|
|
|
|
taly
|
taly +0,9kg -1,7kg 64,2kg 60kg 62,5kg Tehtnica mi kaže danes +0,9 kg več kot prejšnji teden, sem ga zasrala, bom puskušala ta teden popravit. miška 17 sem pregledala link 8 tedenski program za tekače začetnike, me je kar zamikal, da bi začela po tem delat, a menite da je to smiselno zdaj ko se bliža mraz, ali bi bilo boljš začet spomladi, a ve tečete tud pozimi? Čestitke vsem za -, obljubim da bom drug teden tudi jaz med vami.
|
|
|
|
RE: hujšanje na dolgi rok 2011 7.11.2011 11:08:29
|
|
|
|
RAKICA1
|
Ojla no za menoj je pa pester vikend tako da se je danes tudi poznalo na vagi 68,80kg tako da sem kar pridno pridelala. Ta teden pa bom zelo pridna Čestitke vsem za izgubljene kg tudi za nas ki smo bile malo manj pridne
|
|
|
|
RE: hujšanje na dolgi rok 2011 7.11.2011 12:05:09
|
|
|
|
happy85
|
kljub temu, da je bila tehtnica cel vikend na moji strani, se je danes zjutraj premislila tako da smo na +0,5kg.
|
|
|
|
RE: hujšanje na dolgi rok 2011 7.11.2011 12:28:08
|
|
|
|
Lili28
|
IZVIRNO SPOROČILO: taly sem pregledala link 8 tedenski program za tekače začetnike, me je kar zamikal, da bi začela po tem delat, a menite da je to smiselno zdaj ko se bliža mraz, ali bi bilo boljš začet spomladi To tudi mene zanima. Mene pozimi že na navadnem malo daljšem sprehodu stiska v grlu od mraza in vem, da bi bilo pri teku še huje. Vas mraz, veter nič ne moti? Meni osebno so pozimi ljubše indoor aktivnosti
|
|
|
|
RE: hujšanje na dolgi rok 2011 7.11.2011 13:04:30
|
|
|
|
miška17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lili28 IZVIRNO SPOROČILO: taly sem pregledala link 8 tedenski program za tekače začetnike, me je kar zamikal, da bi začela po tem delat, a menite da je to smiselno zdaj ko se bliža mraz, ali bi bilo boljš začet spomladi To tudi mene zanima. Mene pozimi že na navadnem malo daljšem sprehodu stiska v grlu od mraza in vem, da bi bilo pri teku še huje. Vas mraz, veter nič ne moti? Meni osebno so pozimi ljubše indoor aktivnosti Pred leti sem spomladi začela teči. Tekla vso poletje. Ko je prišla jesen sem nadaljevala, vendar tekla sem v hitem tempu in globoko vdihovala mrzel zrak. Kaj se je zgodilo po tem? Staknila sem 2 mesečni suh kašelj in neprespane noči. To je moja preteklost. Zdaj (letošnja jesen)sem ubrala drugačno taktiko. Tečem v počasnejšem tempu, tako da z lahkoto diham mrzli zrak skozi nos in se ne zadiham. Zrak se do grla ogreje in nimam problema. Tekla sem že to jesen v hudi burji, dežju, rosenju.... in težav nisem imela. Pazim le da ne tečem prehlajena, kajti tak tek vodi v ševečji prehlad. Vaša je odločitev zdaj ali šele spomladi teči. Upam, da sem vam z mojimi izkušnjami kaj pomagala. Teči je res lepo... Lp
< Sporočilo je popravil miška17 -- 7.11.2011 13:07:40 >
|
|
|
|
RE: hujšanje na dolgi rok 2011 7.11.2011 13:09:35
|
|
|
|
zvoncki
|
No, jaz sem rekla, da se bom tehtala vsake 14 dni, zato mi prosim ta teden pišite 0, da ne bom spet med tistimi, ki niso sporočile. Čestitke vsem, ki vztrajamo!
|
|
|
|
RE: hujšanje na dolgi rok 2011 7.11.2011 13:27:41
|
|
|
|
miška17
|
IZVIRNO SPOROČILO: miška17 IZVIRNO SPOROČILO: Lili28 IZVIRNO SPOROČILO: taly sem pregledala link 8 tedenski program za tekače začetnike, me je kar zamikal, da bi začela po tem delat, a menite da je to smiselno zdaj ko se bliža mraz, ali bi bilo boljš začet spomladi To tudi mene zanima. Mene pozimi že na navadnem malo daljšem sprehodu stiska v grlu od mraza in vem, da bi bilo pri teku še huje. Vas mraz, veter nič ne moti? Meni osebno so pozimi ljubše indoor aktivnosti Pred leti sem spomladi začela teči. Tekla vso poletje. Ko je prišla jesen sem nadaljevala, vendar tekla sem v hitem tempu in globoko vdihovala mrzel zrak. Kaj se je zgodilo po tem? Staknila sem 2 mesečni suh kašelj in neprespane noči. To je moja preteklost. Zdaj (letošnja jesen)sem ubrala drugačno taktiko. Tečem v počasnejšem tempu, tako da z lahkoto diham mrzli zrak skozi nos in se ne zadiham. Zrak se do grla ogreje in nimam problema. Tekla sem že to jesen v hudi burji, dežju, rosenju.... in težav nisem imela. Pazim le da ne tečem prehlajena, kajti tak tek vodi v ševečji prehlad. Vaša je odločitev zdaj ali šele spomladi teči. Upam, da sem vam z mojimi izkušnjami kaj pomagala. Teči je res lepo... Lp Dodala bi še to, da zdaj tečem z zaprtimi usti. Bolj ko piha mrzel zrak in večji ko je mraz bolj sem na to pozorna. Lp
|
|
|
|
RE: hujšanje na dolgi rok 2011 7.11.2011 13:30:01
|
|
|
|
sesil
|
Jaz tečem tudi pozimi, ni problema in ja, tudi v burji:) miška, s katerega konca si, da pri vas piha burja ? Jaz s krasa...
|
|
|
|
RE: hujšanje na dolgi rok 2011 7.11.2011 17:10:16
|
|
|
|
sramežljiva
|
Meni je danes zjutraj tehtnica pokazala 66,7 kg. Čestitke vsem za -kg,ostale pa z dvignjeno glavo naprej...
|
|
|
|
RE: hujšanje na dolgi rok 2011 7.11.2011 18:39:23
|
|
|
|
urshak
|
ojla, moja teža danes je 102.2 kg
|
|
|
|
RE: hujšanje na dolgi rok 2011 7.11.2011 19:32:36
|
|
|
|
neika
|
jaz kile javim jutre zjutraj. Upam, da bo Miška našla čas, da uredi novo tabelo. Ta teden sem bila že na 77,2, a ne verjamem, da bo jutri tako kazalo. Ugotovila sem, pa to že nekajkrat prakticirala - ker jem pretežno beljakovinsko hrano, se mi teža spusti ponavadi takrat, ko prejšnji večer pojem nekaj od enostavnih OH, ponavadi (ponavadi, ko pečem, dam kak košček peciva v usta). Malo sem brskala, naj bi bil to nekakšen off obrok. Če ne bi tega doživela na lastne oči, ne bi verjela. počasi se približuje M, in verjetno bom spet napihnjena kot . vsem veliko uspeha. Mimogrede, kakšen cilj pri kilaži pa ste si ve zadale do novega leta? nazadnje, ko sem si jaz 2005 zastavila, da bom za novo leto 2006 tehtala 55kg, sem to dosegla. A naslednji dan sem imela prometno in poškodovano hrbtenico, in v teh letih pridelala 25kg. Uffff, 4kg vsako leto . Šest let sem lezla narazen, upam, da bom polovico tega časa lezla skupaj...
|
|
|
|
RE: hujšanje na dolgi rok 2011 8.11.2011 5:02:16
|
|
|
|
neika
|
še jaz javim - 77,8 kg. bilo je že 77,2, a moja teža neprestano skače kot zmešana. miška, šment, spet si mi ušla!!!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?