beti 1
|
Pozdravljene! Evo mene nazaj s počitnic. Še dobro, da ste ble vse bolj počitniško razpoložene in sem mela samo 2 strani za nadoknadit. Miami 10: potem sem pa jaz imela veliko srečo, sem klicala 2x in obakrat se mi je takoj oglasila ista gospa, se je spomnim še od prve nosečnosti, ma tak značilen glas. Sama bom še z 2 nosečkama, s katerima se pogovarjamo pr ljubljanskih nosečnicah hodila od 7. naprej ob 10-ih zjutraj. Ronja: jaz sem jih poklicala (v Lj. porod.) in vprašala, kako je s tem, ker bo skoraj 6 let odkar sem nazadnje rodila in 8 let odkar sem bla na šoli, pa glede moža tudi. Je rekla, da je bilo v teh letih vendarle tolko sprememb, da mi priporoča, da pridem, če mam čas. Za moža je pa rekla, da ni panike, če je bil pri 2 porodih itak ve, kaj in kako se stvarem streže, tako da mu ni treba priti, moraš pa zanj vseeno dvigniti novo potrdilo, ki ga izdajo "na lepe oči". Lahko se nam pa na kakšnem predavanju pridružiš. ana nunez: sama se na tvojem mestu ne bi niti minute več, kot je nujno potrebno izpostavljala tem hlapom. So oboji škodljivi za človekovo telo. Čeprav se bo pri plači poznalo mislim, da ni vredno vztrajati še ta mesec in pol, ki ti ostaneta. Bo pa verjetno težko karkoli pametnega doseči, če ne bo nihče izmeril koncentracij v hali. Vsem, ki vas muči prehlad želim hitro okrevanje. Janchek in vijolica: veliko uspeha in čimmanj zapletov pri opremljanju vama želim. Vama kar malo zavidam, ker imata že za opremljati. Mi moramo dobit stanovanje oziroma hišo nekje na Tolminskem, v katero bi se lahko vselili z naslednjim poletjem, pa se nam v zadnjem mesecu vse podira. Saj nekaj časa še mamo, ampak glede na že tako borno ponudbo, kjer praktično ni vseljivih zadev, ga zelo hitro zmanjkuje. Potem pa še prideš na ogled hiše, ki izpolnjuje večino kriterijev, samo malo visoko ceno ima in ugotoviš, da je na pol podrta, ker jo lastnik preureja v tristanovanjsko stavbo, brez da bi posredniku karkoli povedal . Sva se z možem hecala, da bomo pa v šotoru živeli, ampak mi ta šala sploh ni več smešna. IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 ronja še zmer sm mnenja, da se prej ustav pri dnarju Janchek, se strinjam, če tega ni nimaš kaj na oglede hodit, gor al dol. Si pa po drugi strani tud sama želim kar se le da naredit pred rojstvom, ker mi res ni do tega, da bi novorojenčka oz. malega dojenčka mučila z uro in pol dolgimi vožnjami v eno smer samo zarad ogledaovanja "ne"/uporabnih nepremičnin. dost jamranja z moje strani
|