|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
30.10.2011 10:57:33   
Matkurja
Jaz sem pa zbolela. Prehlad. Smrkam, kiham, kašljam, grlo me boli...

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
30.10.2011 11:45:37   
tetkabaletka
Ojla. Še malo, pa bo kosilo kuhano. Tale premik ure nama prav paše.
Počutje pri meni je super, nič ni takega, kar bi morala izpostaviti.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
30.10.2011 14:57:49   
**Nelly**
Ojla punce!

Kako kaj danes? Je tak lep sonček zunaj, kar vabi ven... jaz pa vsa lenauser posted image , še kosilo se mi ni dalo kuhat, pa sem se le nekako "prisilila"user posted image . Moj me je hecal, da sem danes lena za vso nosečnost nazaj, ko sem bila še preveč aktivnauser posted image .

Papirje za CSD pa jaz oddam že 4.11., bom med prvimi tukajuser posted image .

Mistica za na seznamček, naslednji pregled 25.11. in pa vidim, da je datum moje morfologije izginiluser posted image -je bil 29.8.

Matkurja veliko čajčka z medom in limono, pa bo vse v redu. Pa pusti se razvajat user posted image .

Fajn bojte punce in bodite lene (z mano vreduser posted image ), pa pridno bušije božajte (razen mene, naša pupa se umiri in se sploh ne oglasi, če se bušija dotikamouser posted image ).

< Sporočilo je popravil **Nelly** -- 30.10.2011 14:59:01 >

(odgovor članu tetkabaletka)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
30.10.2011 20:05:09   
Mistica
IZVIRNO SPOROČILO: **Nelly**
Mistica za na seznamček, naslednji pregled 25.11. in pa vidim, da je datum moje morfologije izginiluser posted image -je bil 29.8.

Nelly- Bom ažurirala seznamček. Datum MF pa je najbrž "izginil", ker imam namen starejše datume/ podatke izbrisati (saj jih lahko najdemo na starejših seznamčkih) in pustiti samo aktualne, pa zmanjka časa oz. kdaj tudi voljeuser posted image Upam, da ni zamer zaradi tegauser posted image

Pozdravček

(odgovor članu **Nelly**)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
30.10.2011 21:15:31   
**Nelly**
IZVIRNO SPOROČILO: Mistica

IZVIRNO SPOROČILO: **Nelly**

Nelly- Bom ažurirala seznamček. Datum MF pa je najbrž "izginil", ker imam namen starejše datume/ podatke izbrisati (saj jih lahko najdemo na starejših seznamčkih) in pustiti samo aktualne, pa zmanjka časa oz. kdaj tudi voljeuser posted image Upam, da ni zamer zaradi tegauser posted image

Pozdravček

Brez skrbi... nobenih zamer, pa še metra nimam da bi merila user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
31.10.2011 19:56:32   
miami10
oj...spet jaz malo okoli...priznam da nisem prebrala vsega za nazaj...
sicer pa v tem času ko sem "mrknila", spet nimam nekih pozitivnih novic...
sem namreč na dieti...seveda zaradi gestacijskega diabetesa...upam da na dieti tudi ostanem, ker res res res nimam želje po insulinu...sem nenormalno pridna (včasih sem bila odvisnica od sladkarij)...
čeprav mislim da se je tale sladkor pojavil v moji nosečnosti od vsega stresa...operacija, AC, ukraden avto, zdej sladkorna in še za piko na i, je zadnjič v moj parkiran avto čelno trčla ena ženska...še sreča da ni blo nobenga v avtu...
ja pestro dogajanje pri meni...
nič nisem pridna z nakupovanje...sem ravno danes ugotovila, da imam vsega 5 bodijev...
bom se poboljšala, drug teden naročim voziček...
paprije sem uspela nest v službo, pa mi jih bodo podpisal šele po oktobrski plači...moram še zamenjat naslov, posledično tudi dokumente...skratka pestro user posted image

upam da se vse ok in uživate v nosečnosti...no moja mala veselo brca oz. kar telovadi...

lp

(odgovor članu **Nelly**)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
31.10.2011 20:04:00   
miami10
Še eno vprašanje...glede šole za starše v Lj
Hotela sva iti oz. ševedno imava namen 7.novembra, tam na seznamu piše kao da se morš 30dni prej prijavit...lahko kličem 10000 v času uradnih ur in takrat ko jih ni, bila sel celo direktno tam pa ni bilo nikogar...ma katera izkušnje?
Midva se bova kar pojavila tam...in upam da naju bodo vzeli...ker res ne vem kaj nej naredim...user posted image

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
31.10.2011 20:47:57   
Kasija
tele mini počitnice so zakon user posted image  jaz se počutim ko prerojena, ko sem doma. jem zdrave stvari, smo bili na zraku, ni stresa... sicer sva se danes nekaj lotila reorganiziranja in pospravljanja, ampak to me utrudi fizično, ne pa spravlja v slabo voljo. upam, da tudi ve uživate praznike (no, čeprav jutrišnji je bolj turoben). sem pa grozno hitro utrujena, pa križ in spodnji del hrbta nasploh hitro reagirata na vse nepotrebne gibe.

miami10 žal ne znam pomagat za šolo za starše. mogoče  bo katera druga vedela.

matkurja jaz pa končno prihajam k sebi po dvotedenskem nahodu. nadležno!

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
1.11.2011 8:30:03   
n€na
Dobro jutro
user posted image

kavica kuhana za vse tiste, ki jo še pijete. Jaz jo še in zraven še kaj preberem. Pri nas je takooooooooo lepa jesen. Nič kaj mrzla in ne preveč topla. Ravno prav, da lahko preživim večinoma časa zunaj na zraku.

miami10 nič skrbet zaradi GD, lepo upoštevaj navodila diabetologinje in bo vse OK. Pa tudi insulin ni tak bav bav. V Bistvu ti malo olajša zadevo, saj se s tem veliko manj obremenjuješ kaj boš dala v usta. Tudi jaz sem na insulinu in sicer samo pred kosilom.
Imam pa abstinenčno krizo na čokolado. Je nisem jedla že ene 6mesecevuser posted image  in se komaj brzdam da nebi pojedla kar cele 100 g...pade pa tam pa tam kakšen košček v usta.

Pazite nase in božajte svoje bušije. Meni gre ta nosečnost tako hitro. Še dva meseca bo boste nekatere že držale svoje štručke v rokah user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
1.11.2011 9:45:53   
soncnica28
Živjo punce!

Danes je na našem koncu sicer še megla, ampak upam, da se bo naredil tak lep sončen dan kot je bil včeraj, da grem malo na zrak.

Včeraj sem se spet preforsirala s hojo po stopnicah (sem bila sama v bajti in sem morala nalagat drva v peč, da sem imela toplo, pa cunje nest v sušilca in nazaj gor) in me je zvečer tolk bolelo spodaj, da sem misla, da bom šla kr rodit. Ob pol 8h sem šla že v posteljo, seveda sem se pol noči premetavala, krči so me grabili, tko da sem ponoči še magnezij pila in šele proti jutru sem nekako zaspala. Tudi danes še nisem v najboljši kondiciji, spodaj me kr nekaj špika vsake tolk časa, pa dojenček je tudi malo bolj umirjen zadnje dva dni, ne telovadi tolk, tko da me kr malo skrbi. Ampak saj bo, samo več počitka potrebujem, pa kak sproščujoč sprehod.

Lep praznični dan vam želim, jaz grem pa na eno dišečo belo kavoooo!

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
1.11.2011 10:17:41   
ronja
Glede očetovstva.....meni je na CSD Koper rekla, da je kaznivo, da podpišeš očetovstvo prej, saj ne veš, kateri spol otroka bo in napovedi spola pri G niso 100%. Pokazala mi je tudi zakon v katerem piše, da se to lahko zgodi le v najnujnejših primerih. Ko pa sem govorila s kolegico, ki je takrat spadala pod CSD Izola mi je pa rekla, da je lahko očetovstvo zrihtala pred porodom....Zdej pa bodi pameten

Kaznivo po moje ravno ni, sicer bi bila midva že 2x kaznovana;). Bolj je odvisno ali posamezen CSD to dela vnaprej ali ne. Pri nas so pred 2 letoma to delali prej, ne vem, kako je zdaj- če se bo le dalo, bova to uredila prej, ker je vsekakor lažje, dokler si 2 v 1. Glede spola pri nas nič ne komplicirajo - rešijo tako, da ne napišejo imena otroka in ga pač dopišejo naknadno - vsaj tako je bilo prejšnjih 2x.

miami, moje sožalje za dieto - sem mela en čas pri Lejli... Je ful zoprno, če si tak sladkosned kot jaz - ampak za tamale itak vse naredimo. Ne rečem, da ni nikoli težko (ampak tudi po porodu se ti ne da celo noč bedet, ker se mali dere, pa vseeno to nardimouser posted image ), tako da - je lažje kot sladkorna kar tako... Ker vsaj veš, da zgine, pa maš datum, do kdaj bo to problem. Vsaj meni je ta zavest precej pomagala, upam, da bo tebi tudi.

PS: meni je še vedno zverinsko slabo, včeraj sem skor v avtu bruhala (na poti do mami, 10 min. vožnje, ni bila vožnja kriva, sem že prej skoraj doma bruhala (beri: sem 2x dol požrla, kar je prišlo pogledat gor...) No, samo še 3 mesece, hehe, zdaj je res tudi v najdaljšem primeru samo še 3 mesece, v najkrajšem pa recimo 2 meseca (če je vse ok, seveda). Uh, odštevam:)...

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
1.11.2011 12:43:51   
Matkurja
Pozdravljene.
Moj prehlad se počasi zdravi. Že rumeno hrkam in smrkam.

Sončnica, moj otroček je bil tudi zdaj dva dni bolj zaspan. Zgleda, da ga je že ura mal dajala... Haha. Sem bla že mal panična, tko da sem kar mal trebuh porukala, da se ej zganil. Danes je pa spet OK. Mi pa trebuh fajn otrdeva. Danes ponoči sem se zbudila in je bil čist trd.
Je pa res bilo včeraj zelo lepo vreme. Danes pa nič ne kaže na to. Sama megla. Ampak na Gori je pa lepo sonček sijal zjutraj.

Ronja, jaz sem zadnjič tudi med vožnjo bruhala. Ampak tako doma mi pa hvalabogu ni več slabo.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
1.11.2011 19:05:38   
Mistica
Dober večer srečke user posted image !

Tudi jaz se počasi pobiram po prehladu in vnetem grlu. Me je držalo skor en teden, sicer ni bilo tako hudo, a takega prehlada še nisem imela, groza kok sem se čistila!user posted image Upam, da se do konca tedna 100% umiri.

Miami10- upam, da se stanje pri vas umiri in da boš imela prihodnje dni nosečnosti čim bolj mirne user posted image Ne znam pomagat glede MŠ- če vas bo malo takih "neprijavljenih" vas najbrž ne bodo vrgli venuser posted image

Mi bomo ju3 dopolnili 31.teden, gremo že veselo v 32. in res sta samo še 2 meseca... Meni se zdi, da to obdobje tako hitro beži... dejansko je že 7. mesec.. ne morem verjet user posted image user posted image

Pozdravček vsem in hiter, miren krajši teden želim vsem tistim, ki ste (še) v službahuser posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
1.11.2011 21:17:00   
Kasija
Sem prišla pojamrat glede počutja, pa me že pol manj skrbi, ko berem, da je to zdaj trend v tem času nosečnosti user posted image . Dragi je šel za en teden, pa prej sva nekaj imela akcijo urejanja, pa še je imel nek sestanek dan pred odhodom in je mene danes podrlo. tako grozno me boli hrbet in trebuh čisto zgoraj. po moje mi tudi dojenček kam pritiska. v bistvu od raznih bolečin med to nosečnostjo, se ne znajdem več, kje me kaj boli user posted image . sem preležala kolikor lahko ob dveh malih oziroma sem se popoldan odpeljala v babi&dedi-hotel. saj bo boljše, ane? pa prej bo verjetno še kaj slabše...

želim nam vsem odličnega počutja in obilo energije!

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
2.11.2011 7:38:51   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: miami10

Še eno vprašanje...glede šole za starše v Lj
Hotela sva iti oz. ševedno imava namen 7.novembra, tam na seznamu piše kao da se morš 30dni prej prijavit...lahko kličem 10000 v času uradnih ur in takrat ko jih ni, bila sel celo direktno tam pa ni bilo nikogar...ma katera izkušnje?
Midva se bova kar pojavila tam...in upam da naju bodo vzeli...ker res ne vem kaj nej naredim...user posted image

Ja kao 30 dni prej se morš najavit, ob 18h je vse zasedeno, ob 16h je še frej .. grem jaz tudi user posted image  čeprou sem klicala kar nekaj časa nazaj in sm se dobesedno obesla na telefon, ker so mel skoz zaseden user posted image

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
2.11.2011 7:59:32   
miami10
Janchek hvala...sem mava namen it ob 16h...pri meni telefon niti ni zaseden ampak zvoni v prazno...res sem klicarila 3 tedne vsak dan vsaj 6x...zdej sem pa obupala...tm se bom pojavla in me nej vzamejo če me hočjo...rodila bom vseen s šolo ali brez...če me ne bodo hotli...partnerja bom pa za očke poslala in to je to če mi bodo kompliciral...
se 1x hvala

Neposredna povezava do sporočila: 2541
2.11.2011 8:03:00   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: miami10

Janchek hvala...sem mava namen it ob 16h...pri meni telefon niti ni zaseden ampak zvoni v prazno...res sem klicarila 3 tedne vsak dan vsaj 6x...zdej sem pa obupala...tm se bom pojavla in me nej vzamejo če me hočjo...rodila bom vseen s šolo ali brez...če me ne bodo hotli...partnerja bom pa za očke poslala in to je to če mi bodo kompliciral...
se 1x hvala

No sej maš prou user posted image  Potem se pa vidiva ... jaz pa svojga nikamor ne bom poslala, ker ga ne bo zravn mojga poroda user posted image

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
2.11.2011 8:20:39   
n€na
dobro jutrouser posted image
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Glede očetovstva.....meni je na CSD Koper rekla, da je kaznivo, da podpišeš očetovstvo prej, saj ne veš, kateri spol otroka bo in napovedi spola pri G niso 100%. Pokazala mi je tudi zakon v katerem piše, da se to lahko zgodi le v najnujnejših primerih. Ko pa sem govorila s kolegico, ki je takrat spadala pod CSD Izola mi je pa rekla, da je lahko očetovstvo zrihtala pred porodom....Zdej pa bodi pameten

Kaznivo po moje ravno ni, sicer bi bila midva že 2x kaznovana;). Bolj je odvisno ali posamezen CSD to dela vnaprej ali ne. Pri nas so pred 2 letoma to delali prej, ne vem, kako je zdaj- če se bo le dalo, bova to uredila prej, ker je vsekakor lažje, dokler si 2 v 1. Glede spola pri nas nič ne komplicirajo - rešijo tako, da ne napišejo imena otroka in ga pač dopišejo naknadno - vsaj tako je bilo prejšnjih 2x.

Saj pravim, dva različana CSD-ja v razdalji manj kot 10 km pa delata čisto drugače.Upam samo, da bom lahko očetovstvo sedaj prej zrihtala.

Jas pa čedalje slabše spim ponoči. Do sedaj sem spala ko polhek, zdaj se pa ponoči komaj obračam. Moram imeti podložen trebuh čene imam občutek, da mi bo dete ven padlo. Zbujam se za vsak premik, tudi ko Zala malo bolj glasno zadiha se zbudim...prej tega sploh nisem čulauser posted image ..Mogoče se pa telo in um navajata, da bosta morala tudi malo bolje slišat in ponoči vstajatuser posted image

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
2.11.2011 8:44:36   
Janchek81
n€na to se men dogaja že ene 14 dni user posted image  tok sm utrujena v službi da groza ....

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
2.11.2011 8:49:35   
ronja
Mogoče se pa telo in um navajata, da bosta morala tudi malo bolje slišat in ponoči vstajat

Meni se to zgodi v vsaki nosečnosti in je ful tečno. Ampak očitno je selektivna prednost tako zelo velika, če mama sliši vsak premik svojega deteta, da ga lahko obvaruje, da se je zadeva obnesla oz. smo eni še malo bolj nagonski, pa vse to pokasiramouser posted image . NO, saj nagoni so čisto ok, marsikdaj prav pridejouser posted image .

Midva se sprašujeva, če mora it lubi na kako mš... Malo se nama trapasto zdi čas še za to zgubljat - bil je pri dveh porodih in mu je kristalno jasno, kako in kaj, se mi zdi, da boljše ve, kaj mi paše kot babice, samo v pravilniku pa mislim da je, da če 2 ali 3 leta nisi bil na mš, potem moraš spet it. Drugič mu je še veljalo, hehe, ker sta bila poroda tako skupuser posted image . Zdaj pa bo že 4,5 let od obiskovanja mš...

Jaz tudi razmišljam, da bi šla spet malo pogledat - samo trenutno (ta teden) imam itak otroke doma na počitnicah. Po svoje ne vem, koliko bom zdaj odnesla, ker se res še precej spomnim, saj sem mela ves ta čas prakso domauser posted image ... Pa ene stvari itak delam drugače (mislim predvsem na brezpleničenje) in o dojenju tudi nekak ne vem, koliko me še lahko naučijo po skoraj 3 letih dojenjauser posted image . Po svoje se pa smernice tudi spreminjajo in prvič je bilo res že pred dobrimi 4imi leti... Tak da bom šla mogoče pogledat - čeprav v Lj. je zoprno to, da moraš it najprej v p. dvignit neke listke - ne vem, če je še zdaj tako...

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
2.11.2011 9:48:58   
vijolica2
Jutro user posted image

Kako ste?? Jaz moram reči, da spim še kar dobro, razen kar se moram 1x-2x vstati na wc. Imam pa velike probleme z zgagouser posted image ni niti dneva, da me nebi pekla. In to že celo nosečnostuser posted image

Joj ne morem verjeti kako gre hitro čas....da smo že v 30 tednuuser posted image

Pri nas doma je pestro. Danes pripeljejo sedežno, kuhinjo, posteljouser posted image jutri položimo laminat in potem akcijauser posted image Dragi je že pobarval posteljicouser posted image   Jaz pa moram biti še malo pridna, da dokončam diplomo.

Jutri pa začnemo z šolo, upam da se bova kaj naučila, saj sva oba nepoučena o teh stvareh. Ampak se tolažim, da nisem prva niti zadnja ki se ne spozna na te stvari pred rojstvomuser posted image

p.s. nekaj me že dva dni špika pod levo dojko, lahko bi tudi rekla pod rebro. Tako neprijeten občutekuser posted image

< Sporočilo je popravil vijolica2 -- 2.11.2011 9:52:41 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
2.11.2011 9:50:24   
Janchek81
vijolica2 nam tud jutr pridejo polagat laminat user posted image user posted image

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
2.11.2011 9:53:20   
vijolica2
Bomo imeli vsi lepo urejeno za dojenčkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2548
2.11.2011 9:55:32   
Janchek81
vijolica2 aja ne ne, midva celo bajto polagava na novo ... user posted image

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
2.11.2011 9:59:26   
vijolica2
Ja sej v mislih sem imela, da bomo imeli vse novo za dojenčka. Midva tud na novo polagava..kuhinja..dnevna..user posted image Se pravi, da je tudi pri vas pestrouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?