darja.mark
|
Strawberry, če boš rabila kakšno pomoč za tole vrečo, se mi kar javi, ti bom z veseljem pomagala, da ne bo tvojega fantiča zeblo :). Tvoji stroški bodo samo material, ostalo ti naredim iz dobre volje in da ti pač pomagam, ker tole 600 eur je pa res too much da bi tolko dala, če se da drugače uštimat. Tudi jaz mislim da bi bila še najboljša varianta eno spalko predelat in noter dat kaj toplega, da se še toliko bolj ojača proti mrazu, zunaj pa kakšno nepremočljivo blago (al je spalka nepremočljiva?....nisem še nikoli spala v njej, pa res ne vem ) In čestitam ti za uspešno klestenje kilogramov, pridna, le tako naprej Hujšanje...ah, tako-tako...se tolažim da je dobro to, da vsaj gor ne gre. No saj se tudi pretirano ne držim nekih diet, tako da rezultat itak ne preseneča :) LittleSun, dobrodošla, bodi malo bolj pridna kot jaz, pa ti bo uspelo :). No, je pa res da jaz imam samo par kilc dol za spravit in je zato motivacija včasih malo manjša, ker si mislim 'eh, sej teh par kilc več pa ni tko grozno', no, drugič mi je pa teh pra kilc, kot bi jih mela 10 preveč ...ja, odvisno od razpoloženja. Še urgenco ste obdelovale..ja, zadnjič bi skoraj tam pristali, zaradi tamalega. Se je v vrtcu tolk počil v čelo, so zunaj noreli in se je baje zaletel v eno desko , ko sem prišla po njega je bil kot nosorog. No še dobro da si ni prebil, buško ma velko, zdaj je še malo bolj zateklo, ampak bo vse zginlo, če bi šli šivat, to bi bla cela drama. No jaz kar se tiče urgenc, sem pa verjetno fenomen tukaj, v obratnem smislu, ko vas berem kako polomljene ste že bile. Jaz še nikoli nisem imela nič zlomljeno, ne zvito, ne šivano (trkam na les), tako da se v tej temi ne morem kosat z vami . No vsaj nekje sem izjema :) Pridne bodite
|