|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE 2012
27.10.2011 22:22:13   
Anonimen
Kar izginila sem iz seznamauser posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu simonmojca)
  Neposredna povezava do sporočila: 751
28.10.2011 6:33:51   
Smrketa3
mene je pa pomlajšala user posted image  sej je lepše videt 25 kot 30 user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 752
28.10.2011 7:42:50   
lonypg
A ste se katere ,ki se skrivate nosečnost in še noben razen vaju s partnerjem ne ve??

Lažje je, če anonimne imate neko ime...sej je lahko to nek nick , ki nima veze z vašim imenom..nerodno je, ker vas je tolko pod imenom anonimna in se hitr kaj pomeša ...tak da.....sej pa nimamo kaj skrivat, no vsaj jaz z veseljem povem vsakmu VESELO novicouser posted image user posted image  oz. drugače rečeno...težko sem sploh tihouser posted image

Vidim, da nekatere že čutite od 16. tedna dalje že pa do 20. nekje...tudi jaz sem mislila da šele od 20. t nekje je možno čutiti..ker sem tud sama bolj ozka v pasu..upam da bom tudi jaz kmalu čutila, danes sem že v začetku 14. tednauser posted image user posted image
Lep podaljšan vikend!!!!!

(odgovor članu Smrketa3)
Neposredna povezava do sporočila: 753
28.10.2011 9:17:57   
simonmojca
anoniman user posted image user posted image nisem te zbrisala ampak prestavila na 17.5 tako kot si napisala pa je rač. malo zahinavu in zbrisal rakce bom popravila ko ga bom spet osvežila
čist možn, ker je treba vse popravlat pa gledat zanazaj.... bom popravla

VSE KI ŽELITE BIT NA SEZNAMU ALI PA JE TREBA KAJ DODAT; OSVEŽIT..... NAPIŠITE VELIKO IN ODEBELJENO

ker v vsem čveku (besedilu) težko najdem podatke

Drugač pa dobro jutro user posted image

mi smo super, malo zaspano
dva dni nazaj smo pridelali drugi zobek zato smo imeli tudi malo tečkanje temu primerno user posted image

lp

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 754
28.10.2011 9:46:52   
strelca
No pa je nuhalna za mano! user posted image

Tudi mene so klicali včerej od dr. Strah, kamor bi mogla danes in me je potem sestra naročila nekje drugje pri dr. Šelih, ki je isto na tistem koncu v Domžalah. Je rekla, da sem nujen primer, ker sem noseča že 13 tednov, tako da me je dr. Šelih takoj vzela in sem imela že danes ob 7:30 nuhalno user posted image

Morem pohvalit dr. Šelih! Res si je vzela čas in potem ni posnelo na CD in smo vse še enkrat, tako da sem dobila CD user posted image Na žalost se ni videlo spola, tako da smo še naprej firbčni, ampak sem pomirjena, ker je vse super. Idelni rezultati, kakor je rekla dr. Šelih. Dala sem kri še za dvojni hormonski test, ker je moj dragi bolj paničen in sem potem za vsak slučaj še to.

Res je super nuhalna in sedaj komaj čakam 8. 11., ko imam pregled pri svoji ginekologinji, da vidim spet kako smo napredovali.

Neposredna povezava do sporočila: 755
28.10.2011 10:45:35   
sajablue
oj!

Moram se hitro pohvalit, da nama je z možem uspelo v prvo zanosit... SVA TOOOK VESELA! Nuhalna je za mano in je bilo vse BP! Rok imam 3.5.2012 user posted image Kar žarim user posted image
Je pa to moja prva nosečnost, res kmalu po poroki... Zdaj vidim čemu takšno veselje na forumih user posted image

user posted image so naše največje bogastvo!!!

sajablue

(odgovor članu strelca)
Neposredna povezava do sporočila: 756
28.10.2011 10:56:07   
strelca
bravo sajablue user posted image

pa še na isti dan imava pdp user posted image nama je tudi v prvo ratalo.. sva rekla da bova probala, glede na to da so v moji družini imeli probleme s tem, da ni šlo zanosit.. in evo ga.. jst sm izjema user posted image

(odgovor članu sajablue)
Neposredna povezava do sporočila: 757
28.10.2011 11:02:34   
lonypg
SAJABLUE, zanimivo...čestitam..user posted image tud nama je po poroki, ki je bila v zač. julija 2011...že čez en mes ratalo...tak da mam tud rok 2.5. sedaj, po izračunih pa je bil prej 5.5., tak da pri nuhalni ali kasneje se še marsikdaj rok spremeni...

Vam je vsem ostal enak rok sedaj pri nuhalni? Men ga je za 3 dni naprej prestavil...bomo videli kako bo dalje:)

Naslednji pregled pa bo tudi kmalu 7.11:)) komaj čakam , eč bo že kaj več vidno:)

Spol pa je še rizično določat, tud če bi se vidlo..pa skor raj še počakam kot da se zmoti...:)

Lep podaljšan vikend vsem!!!

(odgovor članu strelca)
Neposredna povezava do sporočila: 758
28.10.2011 11:03:16   
sajablue
oo meni tudi=)

sva nekako načrtovala, da še pred porodom diplomiram, pa nama je tako hitro uspelo, da bo diploma počakala par mesecev =) ja, pri nas so imeli tudi ss, zato me je bilo celo malo strah.. sem mlada, zdrava in je vse bp! edino kar sem na enih zdravilih, ker sem par let nazaj prebolela trombozo in pljučno embolijo =( pa sm na inekcijah =( da ne bi ogrozila sebe in otročka... user posted image

strelca, sem vesela zate!!

(odgovor članu strelca)
Neposredna povezava do sporočila: 759
28.10.2011 11:08:02   
sajablue
ja meni so na nuhalni za dva dni prestavili datum naprej... drugače naj bi imela 1.5., zdaj mam pa nov rok, 3.5. ampak par dni gor ali dol, itak bo prej zunaj =) midva sva se sicer poročila maja 2011 ampak nisva takoj načrtovala user posted image
se pa nama je začelo luštat in zdaj...zdaj je super =) pa še nosečnost je brez slabosti, brez težav....imam kar srečo user posted image

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 760
28.10.2011 12:47:17   
silwia
Smrketa katere svečke si pa imela????

Silwia

(odgovor članu Smrketa3)
Neposredna povezava do sporočila: 761
28.10.2011 13:12:40   
silwia
Kam se lahko jas vpišeem?? oz. kje?:)))

Silwia

Neposredna povezava do sporočila: 762
28.10.2011 13:21:06   
silwia
ZA SEZNAM:

SILWIA, 26, 2user posted image , 0user posted image , NS 15.11, ZREČE

Silwia

Neposredna povezava do sporočila: 763
28.10.2011 13:23:13   
lona85
Lep sončen pozdravček! user posted image  Dobrodošle nove souser posted image  FANTA, Lara321 in sajablue! user posted image

Naš forum se kar veča, iz tedna v teden user posted image  Lepo. Danes se mi takooo spi že cel dan, nevem kaj je to. Pa tako lep dan se je naredil! Sonček, ki sem ga komaj čakala user posted image  

strelca in sajablue čestitke za odlične rezultate NS! user posted image  Čez malo več kot 14 dni bom na vrsti tudi jaz user posted image  Upam, da bo vse kot mora biti, držim pa pesti za vse Majčice, ki nas NS še čaka.

silwia, podatke lahko vpišeš kot komentar, jih pa obarvaj in odebeli, da se prec vidi, da je za seznamček, kot je že prosila simonmojca, ki jih bo nato vnesla. Hehe, ostale nismo očitno ravno tehnični tipi. Pa hvala za urejanje našega seznamčka! user posted image

Lep dan želim vsem s čim manj slabostmi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu silwia)
Neposredna povezava do sporočila: 764
28.10.2011 16:04:22   
Anonimen
Tudi iz moje strani lep pozdrav vsem novim na forumu in čestitke za user posted image user posted image . lona85 tudi jaz imam danes podoben problem kot ti, kar skos se mi spi, malo zaspim, se zbudim, sem malo budna pa bi spet šla kar počivatuser posted image , hehe pa kaj morešuser posted image .
Vse želim lep sončen dan in LP

(odgovor članu lona85)
  Neposredna povezava do sporočila: 765
28.10.2011 19:16:00   
Smrketa3

IZVIRNO SPOROČILO: silwia

Smrketa katere svečke si pa imela????

NATRII BORATIS VAGITORIA 20%

(odgovor članu silwia)
Neposredna povezava do sporočila: 766
28.10.2011 20:17:34   
biba_leze*
ojla punce,

za mano je danes 2. pregled pri G, vse je bilo bp, dobila sem tudi MK, zredila sem se za celih 200g v teh 11 tednih, super. NS imam 8. 11. v Postojni, 14. 11. pa sem dobila datum za zgodnjo morfologijo, ki jo imam v Ljubljanski porodnišnici pri dr. Tul (mimogrede ali jo kdo pozna, je ok?) - moja G se je ful potrudila moram rečt in me poslala na dodatne preiskave user posted image , oboje mam na napotnico tako da je brezplačno; redna morfologija je sicer okoli 20 tedna, tisto mi bo delala najverjetneje moja G, če me ne bo spet poslala raje kam drugam. Po eni strani sem ful vesela da se mi bojo tokrat več posvečali s temi pregledi in preiskavami, vseeno pa upam da bo vse ok z user posted image .

Lep večer vsem

(odgovor članu Smrketa3)
Neposredna povezava do sporočila: 767
28.10.2011 20:21:05   
wessna
večer user posted image nosečke

da se vam malo javim.. pred parimi tedni sem se od vas poslovila, saj nisem vedela ali bomo obdržali user posted image ali ne.. no kot vidite sem spet med vami. meli smo NS in je vse vredu, po vsej verjetnosti bo še ena user posted image user posted image

doma mam že eno razposajenko rojeno letos aprila in me tok zaposli,da sploh nimam časa razmišljati o nosečnosti user posted image

je pa ta nosečnost čist drugačna kot druga, manj obremenjujoča, ni bruhanj, jem - woho skoz user posted image , hb so kg še na isti cifri user posted image

za seznam 24 let, 1 user posted image doma, 2 user posted image , ljubljana

(odgovor članu Smrketa3)
Neposredna povezava do sporočila: 768
28.10.2011 20:21:44   
wessna
pozabla napisat rok: 2.5.

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 769
28.10.2011 21:28:22   
Anonimen
user posted image hej wessna me veseli, da ste se odločili obdržatuser posted image .
Jaz sem imela danes pregled za ščitnico in sem kar malouser posted image , kajti vse skupaj se je kar poslabšalo in je rekel dr. , da se bo glede na krvne izvide odločil, kako in kaj naprej s terapijo. Sicer pravi, da ima user posted image od 10tedna naprej že svojo ščitnico in da moji problemi nanj naj nebi vplivali, lahko pa to dosti vpliva name.
Ima katera kakšno izkušnjo?

(odgovor članu wessna)
  Neposredna povezava do sporočila: 770
29.10.2011 12:34:56   
ovnica7
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: biba_leze*

ojla punce,

za mano je danes 2. pregled pri G, vse je bilo bp, dobila sem tudi MK, zredila sem se za celih 200g v teh 11 tednih, super. NS imam 8. 11. v Postojni, 14. 11. pa sem dobila datum za zgodnjo morfologijo, ki jo imam v Ljubljanski porodnišnici pri dr. Tul (mimogrede ali jo kdo pozna, je ok?)

Mojo sedanjo nosečnost tudi spremlja dr. Tul, ker sem zaradi težav že pri prejšnji nosečnosti pristala pri njej. Kar se mene tiče je super oz. boljše ne poznam, pa sem pri prejšnji nosečnosti spoznala večino najboljših strokovnjakov KC, vključno s primarijem vred. Je pa res, da če je kaj narobe ti zelo direktno povedo in si kar šokiran, čeprav kasneje ugotoviš, da je bolje vedeti resnico takoj. Sedaj me ponovno spremlja, in zaenkrat je pri meni vse OKuser posted image , sem imela ravno včeraj redni pregled, 2.11. pa imam NS. V porodnišnici imajo tudi aparature precej natančne. Morda te ravno zato pošilja k njej, ker nekateri G nimajo tako natančnih aparatur za meritve, ampak bolj zato, da potrdijo nosečnost, vidijo da morda ne gre za izvenmaternično nosečnost.. ker kot praviš je pri tebi vse bp.

(odgovor članu biba_leze*)
Neposredna povezava do sporočila: 771
29.10.2011 13:00:00   
Pinny

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image hej wessna me veseli, da ste se odločili obdržatuser posted image .
Jaz sem imela danes pregled za ščitnico in sem kar malouser posted image , kajti vse skupaj se je kar poslabšalo in je rekel dr. , da se bo glede na krvne izvide odločil, kako in kaj naprej s terapijo. Sicer pravi, da ima user posted image od 10tedna naprej že svojo ščitnico in da moji problemi nanj naj nebi vplivali, lahko pa to dosti vpliva name.

Kaj pa imaš s ščitnico? Jaz imam že sigurno najmanj 10 let hipotirozo, zadnje leto pa sem imela celo malo hiper... Pred tem sem se vedno tako slabo počutila, da sem bila potem zelo vesela, ko so končno ugotovili, da je težava v ščitnici. Verjetno ti bo glede na krvne izvide tirolog predpisal tablete, ne vem pa kakšne probleme naj bi ti zaradi tega imela. Nezdravljena hipo/hiper naj sicer v nosečnosti ne bi bila ravno koristna, ampak če so pogruntali, da imaš probleme in te bodo zdravili, ne vidim razloga za skrb. V nosečnosti in po porodu bodo tiste, ki imamo s ščitnico težave, itak še bolj pogosto pregledovali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 772
30.10.2011 8:40:27   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Pinny

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kaj pa imaš s ščitnico? Jaz imam že sigurno najmanj 10 let hipotirozo, zadnje leto pa sem imela celo malo hiper... Pred tem sem se vedno tako slabo počutila, da sem bila potem zelo vesela, ko so končno ugotovili, da je težava v ščitnici. Verjetno ti bo glede na krvne izvide tirolog predpisal tablete, ne vem pa kakšne probleme naj bi ti zaradi tega imela. Nezdravljena hipo/hiper naj sicer v nosečnosti ne bi bila ravno koristna, ampak če so pogruntali, da imaš probleme in te bodo zdravili, ne vidim razloga za skrb. V nosečnosti in po porodu bodo tiste, ki imamo s ščitnico težave, itak še bolj pogosto pregledovali.

V bistvu je rekel, da je sum na kronično vnetje ščitnice in da bo krvni test to potrdil in ovrgel, povedal pa mi je tudi da bom imela v nosečnosti pogoste preglede in da po njegovem nebi smeli it kaj narobe.

(odgovor članu Pinny)
  Neposredna povezava do sporočila: 773
30.10.2011 8:52:09   
Neishy
NEISHY, 24 let, 1user posted image , 0user posted image , Logatec, NS 17.11. ROK 20.5.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 774
31.10.2011 8:39:50   
strelca
No kje ste zdej nosečke? Verjamem da pri takem zaspanem vremenu marsikatera od nas pridno počiva, vsaj jaz sem ena taka user posted image

Neishy dobrodošla in čestitke!

Je bila morda katera že na drugem ginekološkem pregledu? Jaz ga imam naslednji teden in me prav zanima kako bo potekalo.

Pri meni je še vedno PDP 3.5., na nuhalni je za en dan prej pokazalo, ampak je rekla zdravnica da ni potrebe po prestavljanju datuma.

(odgovor članu Neishy)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?