Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pinny IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen hej wessna me veseli, da ste se odločili obdržat . Jaz sem imela danes pregled za ščitnico in sem kar malo , kajti vse skupaj se je kar poslabšalo in je rekel dr. , da se bo glede na krvne izvide odločil, kako in kaj naprej s terapijo. Sicer pravi, da ima od 10tedna naprej že svojo ščitnico in da moji problemi nanj naj nebi vplivali, lahko pa to dosti vpliva name. Ima katera kakšno izkušnjo? Kaj pa imaš s ščitnico? Jaz imam že sigurno najmanj 10 let hipotirozo, zadnje leto pa sem imela celo malo hiper... Pred tem sem se vedno tako slabo počutila, da sem bila potem zelo vesela, ko so končno ugotovili, da je težava v ščitnici. Verjetno ti bo glede na krvne izvide tirolog predpisal tablete, ne vem pa kakšne probleme naj bi ti zaradi tega imela. Nezdravljena hipo/hiper naj sicer v nosečnosti ne bi bila ravno koristna, ampak če so pogruntali, da imaš probleme in te bodo zdravili, ne vidim razloga za skrb. V nosečnosti in po porodu bodo tiste, ki imamo s ščitnico težave, itak še bolj pogosto pregledovali. Kaj pa imaš s ščitnico? Jaz imam že sigurno najmanj 10 let hipotirozo, zadnje leto pa sem imela celo malo hiper... Pred tem sem se vedno tako slabo počutila, da sem bila potem zelo vesela, ko so končno ugotovili, da je težava v ščitnici. Verjetno ti bo glede na krvne izvide tirolog predpisal tablete, ne vem pa kakšne probleme naj bi ti zaradi tega imela. Nezdravljena hipo/hiper naj sicer v nosečnosti ne bi bila ravno koristna, ampak če so pogruntali, da imaš probleme in te bodo zdravili, ne vidim razloga za skrb. V nosečnosti in po porodu bodo tiste, ki imamo s ščitnico težave, itak še bolj pogosto pregledovali. V bistvu je rekel, da je sum na kronično vnetje ščitnice in da bo krvni test to potrdil in ovrgel, povedal pa mi je tudi da bom imela v nosečnosti pogoste preglede in da po njegovem nebi smeli it kaj narobe.
|