|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE 2012
26.10.2011 11:42:18   
lona85
Ojla Majčice! user posted image  In pa lep pozdravček vsem novim! user posted image  Nas je že kar veliko user posted image

Najprej vsem, ki ste že opravila NS iskrene čestitke za odlične rezultate! user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam, da bom tudi sama končno na vrsti user posted image  Bom pa držala pesti še za vse nas, ki nas NS še čaka. Mi je pa ful hecno, da G različno opravljajo NS - eni čez trebuh, drugi ginekološko. Bo pa moj šel zraven na ta pregled in bo prvič v živo videl oba user posted image  user posted image  

Ste pa res prave pozitivke, je kar luštno prebirati tale forum user posted image  Res je veliko odvisno tudi od nas samih - če bomo pozitivno mislile in tako gledale na svet, je zagotovo manj možnosti, da bi šlo kaj narobe user posted image  Tako da mislite le lepe stvari in se malo izogibajte stranem o raznih SS, drugih zapletih. Čisto na začetku nosečnosti sem sama samo enkrat začela prebirati forum o SS in sem se kar takrat vprašala, če si s tem branjem sploh kaj koristim, ali me bo le še bolj strah, da bi šlo kaj narobe... In sem zaprla to stran, čeprav sem več kot en teden po tem panično preverjala na WCju, da nimam kakšnih krvavih izcedkov ipd. Saj ne rečem, da ni možno, če ne bereš takih strani, le manj se sekiraš in ne vpliva to tok na tvojo psiho in počutje.

Glede umivanja zob in slabosti... Sem že nekajkrat zamenjala zobno pasto, saj sem mislila, da je v tem težava... Ampak ni pomagalo. Se mi zdi, da všačih ko samo pomislim, da si moram še umiti zobe me kar zvije... Nevem zakaj, samo me zvije nekje enkrat do dvakrat na teden user posted image  Ah, bom že preživela, se mi zdi to res še najmanj. Važno, da so naši sončki user posted image  zdravi in rastejo user posted image

Danes pa sploh nimam ideje kaj bi skuhala za kosilo... Zame bi bila dovolj le kuhana zelenjava na pari (mnjami) pa malo sadja po kosilu, samo drugi pa ne bi bili tako navdušeni, češ, kje je pa kaj mesa? Hehe, nekaj bom že pogruntala. Če ne drugega bom pa testenine naredila (pa to je res hitr kuhan) pa eno veliko skeldo domače solate user posted image

Glede telovadbe...bi tut jst ful rada nekam hodila, samo sem rekla, da najprej počakam do NS, da bo najbolj rizično obdobje mimo, potem pa se bo že nekaj najdlo. Joj, kok mi gredo na živce ti deževni dnevi...user posted image  Še na en konkreten sprehod ne morem s svojim user posted image  ker je potem vse moker in umazan, grem lahko le po asfaltu da ni tak user posted image  Zato pa komaj čakam sneg user posted image  Čeprav je moj najljubši čas poletje user posted image  No saj takrat pa bomo že imele svoje user posted image  v naročju in jih crkljale, hehe user posted image

Zdaj pa grem še malo pisat diplomo, se mi pa toook ne da user posted image

Lep pozdravček vsem souser posted image     user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SilberMond)
Neposredna povezava do sporočila: 726
26.10.2011 16:36:05   
Anonimen
drage moje souser posted image  lepo vas je brati, lepo da ste optimistično razpoložene...
vam povem zgodbo o zaupanju? sem šefici prav kmalu na začetku povedala da sem noseča in da naj prosim, prosim ne govori okoli ker sem v preteklosti imela 3 spontane splave in kaj izvem danes - oglasila se mi je sodelavka ki tudi ve da sem nosečka in povedala da je šefica že lep čas nazaj na enem sestanku pred vsemi povedala da sem noseča...tolko na temo zaupanja...no zdaj se mi pa sploh ne mudi nazaj v službo!! bom še nekaj časa na bolniški in jaz trapa sem hotela iti čimprej nazaj delat...tolk sem razočarana da ne znam povedat...
se opravičujem ampak sem morala nekomu povedat...

(odgovor članu lona85)
  Neposredna povezava do sporočila: 727
26.10.2011 17:09:11   
Anonimen
Jaz bi pa na tvojem mestu kar šla v službo in med pavzo lepo še jaz vsem razbobnala, da si šefici, zato, da bi ji olajšala plane, že zelo zgodaj povedala za nosečnost in jo hkrati lepo in izrecno prosila za diskretnost, ker si že večkrat splavila pa da je ona to tvoje zaupanje izdala in takoj vse vsem naprej sčvekala.

Če so sodelavci normalni, se bo tudi njim to grdo zdelo od šefice in brez skrbi, da bodo 2x premislili, preden ji bodo kaj zaupali!! Da vsaj druge posvariš, kakšna je, če še ne vedo... Groza kakšne čarovnice so ene šefice! user posted image Lahko da je tud fovšljiva, če sama mogoče nima otrok in zanalašč nagaja drugim nosečnicam. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 728
26.10.2011 18:19:08   
čili
Ali pa se narediš neumno in jim poveš kako se da na vašo user posted image zanest...da si ji zaupala in ni nikomur povedala in se ji pred vsemi lepo zahvali user posted image user posted image

Evo meni je danes G tudi podaljšala bolniško do horionske. Ker se mi rahel svetlo rjav izcedek ni nehal, sem šla spet na kontrolo vendar G pravi , da ni nič videti in me je pomirila. Detece se super počuti in veselo miga. Lepo ga je videti user posted image user posted image user posted image user posted image in spet mi je mahal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 729
26.10.2011 20:29:20   
silwia
Joj ne vem kaj naj naredim, js sm kr začela jemati svečke ampak se strašno bojim da bom škodovala moji mali bibi :((((((((( kaj naj storim :( zakaj zdravniki predpišejo nekaj kar ni priporočljivo jemati v nosečnosti :((( zakaaaaaj? :(((

Silwia

(odgovor članu abv1)
Neposredna povezava do sporočila: 730
26.10.2011 20:44:09   
Anonimen
Pa pokliči jutri še kakšno drugo ginekologinjo za mnenje ali pa pokliči v kakšno dežurno lekarno, če si v dvomih. Ali pa še enkrat pokliči svojo ginekologinjo in jo vprašaj, če je res ok, da to jemlješ glede na to, da si noseča in da naj nosečnice tega ne bi jemale. Če bodo rekli, da je ok, jih jemlji in se ne sekiraj, če ni ok, da jemlješ, ti bodo pa kaj drugega predpisali. Ziher pa nisi prva nosečnica z vnetjem, tako da poskusni zajček najbrž ne boš.user posted image

(odgovor članu silwia)
  Neposredna povezava do sporočila: 731
26.10.2011 21:32:05   
Anonimen
To pa full ni bilo lepo od nje in se mi kar prav zdi, da se ti ne mudi nazaj v službo. Čim bolj dolgo izkoristi bolniško in ne hiti nazaj. Enkrat, ko boš imela priložnost, pa sodelavcem povej svojo izkušnjo z njo in da naj preden ji kaj zaupajo trikrat prej premislijo, kajti ona res ni vredna zaupanja. Sploh pa se ne obremenjuj zdaj še z njo in misli na svojo bibo in nase.
user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 732
27.10.2011 8:55:39   
silwia
Weš sem klicala v torek v ambulanto in je rekla sestra, da če je zdravnica naredla pregled in če je to predpisala naj kr mirno jemlem :( js pa se bojim :( verjamem da je vnetje velik bol škodljivo za bibo ko pa sama svečka, ampak me je res strah da ne bo kaj narobe :(

Silwia

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 733
27.10.2011 9:39:13   
Majčica82
IZVIRNO SPOROČILO: silwia

Weš sem klicala v torek v ambulanto in je rekla sestra, da če je zdravnica naredla pregled in če je to predpisala naj kr mirno jemlem :( js pa se bojim :( verjamem da je vnetje velik bol škodljivo za bibo ko pa sama svečka, ampak me je res strah da ne bo kaj narobe :(

No jaz bi šla na tvojem mestu v lekarno in čisto informativno vprašala, če lahko nosečnica jemlje to in to. V kolikor bi bil odziv lekarnarja tak, da bi podvomila v varno uporabo, bi prenehala z jemanjen in si kupila Multi-Gyn Active Gel in tisto jemala naprej.
Ali pa bi poklicala še v kakšno ginekološko ambulanto.

Moje mnenje pač....

(odgovor članu silwia)
Neposredna povezava do sporočila: 734
27.10.2011 10:15:15   
silwia
Hvala za mnenje, ampak če je zdravnica naredila pregled bi mi lahko tud ona to predpisala se ti ne zdi ?
Ona pomoje že ve kaj predpiše....js pa tud ne upam zdaj neke druge stvari uporabljat, ker se nikol ne ve kakšno vnetje je...ne vem no :(

Silwia

(odgovor članu Majčica82)
Neposredna povezava do sporočila: 735
27.10.2011 11:11:06   
Majčica82
Najbrž res, očitno se ji je zdelo, da lahko to jemlješ.
Kaj pa če bi šla na samoplačniški pregled kam drugam?

(odgovor članu silwia)
Neposredna povezava do sporočila: 736
27.10.2011 11:23:38   
novemberska

Silwia nič se ne sekiraj, ginekolog ti nebi predpisal nekaj, kar bi lahko škodovalo tebi ali tvojemu otroku...sem malo pobrskala po foromih in tudi Pušenjak pravi da se ga med nosečnostjo lahko uporablja...
http://med.over.net/forum5/read.php?19,4969682

Kako ste kaj drugače punce..pri meni nič novega, slabosti,utrujenost...vse po starem, ampak sem vsak dan vesela da v meni raste novo življenje...

Lepo se imejtre

Najin največji zaklad, največja sreča Hana 16.10.2010

(odgovor članu silwia)
Neposredna povezava do sporočila: 737
27.10.2011 11:55:50   
FANTA
Ojla!

Jaz sem bila leta 2009 tudi majčica 7.5. zdaj pa sem majčica in to 6.5.2012:)!

Mogoče katera ve ali je možno v 13. tednu že čutiti otročička?

(odgovor članu liia)
Neposredna povezava do sporočila: 738
27.10.2011 12:04:05   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: silwia

No, vidiš, si si sama napisala odgovor. Zdravnik ti pač predpiše, ko je bolje, da se zdravi, ker bi lahko neozdravljena bolezen vplivala na otroka. Jaz na tvojem mestu bi jemala oz. sama se nisem nikoli spraševala, ali naj vzamem ali ne, če mi je bilo tak predpisano. V prvi nosečnosti sem npr. nekje pri 12 tednih dobila antibiotik in sem ga jemala brez dodatnih vprašanj, ker sem vedela, da je moje počutje tako slabo, da precej slabše vpliva na otroko kot katero koli zdravilo. Tudi zdaj sem imela občutek, da bom mogla it k zdravniku po AB, ker se mi je napovedovalo vnetje sinusov, ampak zaenkrat hb ni prišlo do tega. Moram pa ful pazit, ker imam kronično vnetje in se mi rado ponavlja.

(odgovor članu silwia)
  Neposredna povezava do sporočila: 739
27.10.2011 12:24:47   
Anonimen
Meni je Strahova rekla, da bom čutila otroka šele v 20.tednu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 740
27.10.2011 14:12:11   
Anonimen
Tudi jaz sem slišala, da prvega user posted image čutiš šele nekje okrog 20 tedna, drugega pa lahko že od 16 tedna dalje
user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 741
27.10.2011 14:19:50   
martka
najprej naj komentiram tale post...""Je pa hecno, da če se ne odločiš za AC, ki stane cca 700 eur, je pa treba plačat NS, ki stane 60 eur. Namesto, da bi bili veseli, da se precej prišpara, ti pa cenejši pregled zacolajo. Ah, razumeti naše zdravstvo.. ""

torej, po 37 letu je ZASTONJ ali AC ali NS. kar se pač ženska odloči. samo oboje ni zastonj. torej, če se raje kot za AC odločiš za NS, ti jo zdravstvena zavarovalnica krije!!! jaz si bom NS plačala, in šla potem še na AC.

otroka se čuti nekje po 16 tednu, odvisno koliko nosečnosti je že za tabo. jaz sem prvega čutila 18t4d in drugo 17t3d. zdaj pa  bomo videli kako bo. je pa tudi odvisno od tega koliko zna ženska zaznavati svoje telo in ločevati, kaj in kje se kdaj premika. nekaqtere čutijo tudi delovanje peristaltike (druge pa tudi-ko je že krizauser posted image  tam pa črevah) user posted image
v 13 tednu pa je otroček še prešibak in premajhen, da bi ga čutile, čeprav veselo miga, maha in plava ter dela vse možne akrobacije.
mazanje trebuha.... jaz se po vsakaem tuširanju namažem z orehovim oljem, tako da nekh posebnih sprememb na tem področju ni treba početi.

ja, tudi jaz imam vaginalno vnetje, mažem se s kremo Canesten, vzrok za vnetje pa je bakterija CANDIDA, tako da moram imeti sedaj še dieto. ravno pečem pirin kruh...

čao

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 742
27.10.2011 15:02:16   
biba_leze*
Mah veš kaj silwia, tako ti bom rekla... če se tebi zdi da tukaj nekaj ne štima, potem zaupaj sama vase in pojdi raje na še dodatno mnenje... zdravniki niso vsevedi ... moja hči je bila tudi okej, "gospa se sekirate preveč, zaupajte nam, ste prvič mamica, bla bla bla" je bil odgovor, pa se je za mojo hčerko tri dni po tem odgovoru kmalu slabo končalo... od takrat naprej zaupam samo še sama sebi in če se mi kaj ne zdi okej grem po drugo, tretje mnenje....to je govorila priznana pediatrinja... o ginekologih pa... tudi priznan ginekolog, pravzaprav kar primarij porodnišnice je, kar jaz vem že drugič (morda še večkrat, to vem ker je nastradala že druga moja kolegica), zafural življenje nerojenemu otroku in to tik pred samim porodom, pravzaprav sta bili obe že krepko čez PDP, pa g. Pametni ni hotel sprožiti poroda ker se mu to ni zdelo potrebno... prvi kolegici se je to zgodilo julija 2009, drugi pa letos oktobra... hvala lepa za takšno strokovnost...

hlede brcik pa ... jaz sem prvič začutila že v 15 tednu, partner že v 19. tednu takrat so bili že pošteni šusi.... čeprav trebuha praktično takrat  ni bilo, je pa res da sem (bila) v pasu vedno precej suhica.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 743
27.10.2011 15:18:25   
luckyniki
Živjo souser posted image !

Kako smo v tem oblačno deževnem dnevu?

Pri meni vse po starem - slabost, bruhanje in utrujenost še kar vztrajajo - močno upam in si želim, da se po 12. tednu vsaj malo umirijo.

Kar pa se brcanja tiče - jaz sem prvega čutila pri 20. tednu, drugega pa celo nosečnost zelo malo, saj je bila posteljica spredaj in naj bi po besedah ginekologinje to vplivalo, da naj bi brcanje manj čutila.

Sem tokrat ginekologinjo pri prvem pregledu sicer vprašala, če se že vidi, kje je posteljica, pa je rekla, da je sedaj še vse povsod. Sem jo pa pozabila vprašati, kdaj se potem to ve. Mogoče se vidi pri NS. Katera ve?

Uživajte in pazite na svoje male žabice!

lp

1.10.2008 smo dobili prvega sončka po imenu Nik. Ker pa je v dvoje lepše, se je Nikiju 28.8.2010 pridružil Luka.

(odgovor članu biba_leze*)
Neposredna povezava do sporočila: 744
27.10.2011 16:55:00   
Lara321
Pozdravljene Majčiceuser posted image

Še ena user posted image , ki bi se vam rada pridružila v vašem čveku in veselem pričakovanju user posted image
starost: 21. Pdp po mojih izračunih naj bi bil okoli 24.5.2012, moja prva nosečnost, prvi pregled je že mimo , naslednji pregled je 16.11 za NS še nisva čisto prepričana če se bova za to odločila, me pa zanima v primeru, da se ... koliko tednov prej se je treba naročiti?

Slabosti so vsak dan blažje, bruhala sicer nisem pa sem vseeno shujšala že 6kg. Hrana mi še vedno smrdi, razen mandarin in nektarin pojedla bi jih na tone če bi lahko user posted image spahuje se mi pa že od začetka nosečnosti nenormalno user posted image

(odgovor članu luckyniki)
Neposredna povezava do sporočila: 745
27.10.2011 17:03:17   
Smrketa3
Pozdravljene,

evo končno uspem prit do računalnika, da vam kaj napišem: meni dnevi full hitro beijo; dopoldan služba, popoldan otročka: z enim pišem nalogo, z drugim se igram; pa kje je še kuhanje, pospravljanje, perilo in ostala gospodinjska opravila.....

no, jaz sem se že naročila na 3D UZ in bom imela januarja; sedaj 8.11. pa imam pregled in grem dat kri za ČHT; počutim pa se OK, če ne bi slišala user posted image  na UZ ne bi verjela, da sem user posted image  glede na to da nimam nobenih slabosti; no mal sem bla zaspana dva tedna;

vnetje: jaz sem imela že v prejšnjih dveh user posted image  težave z vnetjem in sedaj se mi spet nekaj pojavla; ma je G rekel, da ni to vnetje kot vnetje ampak da se to telo čisti in je to v bistvu namesto menstruacije; mi je predpisal svečke - 5 svečk oz. 5 dni in je rekel da pri tem najbolj pomaga user posted image  tako da sva midva kr aktivna in sem si dala le 3 svečke pa je bilo bolje;

zaupanje: glede zaupanja pa sem jaz povedala samo mojim pomočnicam, da vejo zakaj mi zjutraj naj ne kuhajo kave user posted image  in moji nadrejeni; no ko je pa G rekel, da je to to; sem povedala še ostalim sodelavkam, ker je narava dela taka da je prav da vejo; je pa bila direktorica full presenečena sploh ker je to tretja user posted image .
tiste ki pa ne poznajo kaj je zaupanje pa je škoda besed;

brcike: jaz sem prvega začutila konec decembra, rodila konec maja - se ne spomnem koliko sem to bila noseča, ma nekje na polovici; drugega user posted image  pa okoli 17 tedna; sedaj pa čakam da bo kaj prej user posted image  

oprema: jaz imam še vse od prvih dveh; posteljico; jogi; previjalno; stolček za hranjenje; stolček za v avto; voziček oz. kar dva; imam pa štirikolesnika in sicer Peg Perego Pliko 3 in prenosno torbo ter od Moona za kasneje; no, edino kar sem prodala je prvi avtosedež-lupinica in košaro; ampak mi bo moja poročna priča posodila to dvoje tako da edino počakam UZ da vidim ali bo user posted image  ali user posted image  in potem da razberem cunjice po barvi; da ne bom vse prala user posted image

Košara poleti: jaz sem jo pri prvem imela, pa je rojen konec maja; zgolj iz razloga da je na ravnem, ker v športnih vozičkih ni ležišče čisto ravno.

zdej pa šibam; prve govorilne ure pri mojem prvoščolčku user posted image

lep preostanek dneva

(odgovor članu luckyniki)
Neposredna povezava do sporočila: 746
27.10.2011 18:13:06   
teja188
pozdravljene!
zelo zalostna jutri bi morala iti na nuhalno k strahovi v domžale pa so me klicali da je hudo zbolela in so me naročili naslednji tedn pri gradišnikovi nekak tako se pise. a je to tud v tem centru ta ginekologinja ali moram kam drugam . user posted image

(odgovor članu lona85)
Neposredna povezava do sporočila: 747
27.10.2011 18:35:43   
Tinka88
Pozdravljene majčice :)

Danes sem imela NS pri Strahovi in je vse uredu, super kot je rekla... Vprasala sem tudi za spol
in je rekla da je 85% da bo punčka :) Superrr

Drugace pa se sedaj počutim že veliko bolje, imam pa tudi jaz težave z vnetji.

Teja188 ja res je Strahova je zbolela, tako da mislim da sem bila jaz danes se zadnja, ki jo je pregledala.
Je pa zgledala res zelo utrujena in je tudi povedala da je imela prebavne tezave... Kljub vsemu je bila zelo profesionalna in
prijazna, vse je povedala pokazala... Vzela pa sem tudi CD da bomo našo pikico lahko gledali tudi doma :))))

Ostalim majčicam pa zelim ravno tako dobre rezultate na NS.

(odgovor članu teja188)
Neposredna povezava do sporočila: 748
27.10.2011 19:36:59   
SilberMond
tinka88 a cd dobiš/plačaš pri strahovi ali lahko svojega prineseš?

ja, js sm tudi ena tistih, ki ji jutri odpade NS pri strahovi :(. za naslednji možn termin sem imela možno samo en sam dan in samo eno uro je imela še frej...delala bo pa dr. ksenija geršak. po moje bo v isti stavbi, če dela namesto strahove. še en teden čakanja :( pa toliko težav v službi, da bom sploh lahko šla na pregled...

(odgovor članu Tinka88)
Neposredna povezava do sporočila: 749
27.10.2011 21:30:53   
simonmojca

user posted image

Nick name, starost, številouser posted image , število user posted image doma, datum naslednjega pregleda, kraj

1.5.
sreckanosecka100, 25, 1user posted image ,0user posted image , NS 24.10., 
gregorina35, 34, 4 user posted image , 2 user posted image , 20.9., Koper
lluna, ?, 2user posted image , 1user posted image , 7.11., Ljubljana

2.5.
Bachi, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
tadejadany, 19 let, 1 , o , NP 18.10, NS 21.10., Zreče
smrketa3, 25, 3user posted image ,2user posted image , 08.11, ok. Kopra
lonypg, 30, NP 07.11 ., NS 24.10., Ptuj

3.5.
Anonimna , 22.9., 
GreTEJ, 27, 3user posted image , 2user posted image , 21.9., Polzela
strelca, 26, 1user posted image , 0user posted imageNS+DHT 28.10.,
ok. Kamnik

4.5.
Tinka88, 23, 1user posted image , 0user posted image ,
NS 27.11, Ljubljana
lavandaslo, ?, ? , ? , ?., ?

5.5.
Pinny, 24, 1 , 0,  NP 28.10., NS 24.10., ?

6.5.
kepica8, 1user posted image , 0 user posted image , 27.9.
Lejla33, 33, 2user posted image , 1user posted image , 27.9., 3.11.
Majčica82, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.11.,
ok. Lj
FANTA, ?, ? , ? , ?., ?

7.5.

8.5.
mamyce

9.5.
ovnica7, 2user posted image , 0user posted image , Ljubljana

10.5.
martka, 39, 6user posted image , 2user posted image , NP 10.11, NS 2.11.,
Celje

11.5.
babygirl28, ?, 2 , 1 , NP ?., ?

12.5.
abv1, 3user posted image , 0 user posted image , 20.9.
anonimna, 2user posted image , 0user posted image
nincika, 27, 2user posted image , 1user posted image , NP 23.11, NS 4.11.
SilberMond, 26, 1, 0 , NS 28.10., ?
Teja188, 24, 2 , 1 , NS 28.10., Ljubljana

13.5.
spelka12, 29, 3user posted image , 0user posted image

14.5.
Jasmina85, 26, 2 , 1 , NP 15.11., ok. Ljutomer 

15.5.
Mayathebee, 2 user posted image , 1 user posted image

16.5.

17.5.
anonimnauser posted image user posted image , 1user posted image , 0user posted image , NS 7.11., NP 11.11.
anonimna , 24, 2, 1, NS 04.11, NP 21.11., Ptuj

18.5.
Biba_leze*, 25, 2user posted image , 1user posted image , 07.10., obala
luckyniki, 32, 3 , 2 , NS 08.11., Lj.
leekah

19.5.
zoya80, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, MB

20.5.

21.5.
Zarja28, 31, 2user posted image , 1 user posted image , Novo mesto
13baby, ?, ? , ? , NS 0911., ?

22.5.
čili, 38, 4user posted image , 2user posted image ,
NS 03.11

23.5.
24.5.

silwia, ?, ? , ? , ?., ?
Lara321, 21, 1 , 0 , NP 16.11., ?

25.5.
simonmojca, 25, 2user posted image , 1user posted image , NP 03.11., ok. Lj.
lona85, 26, 1 , 0 , NS 15.11., ok. Lj user posted image user posted image

26.5.

27.5.
novemberska, 30, 2 , 1 , NS 08.11, NP ?., Lj.

28.5.
koss, 28, 3 , 1 , NP 12.11., Celje

29.5.
30.5.
31.5.

X.5.
anonimnaAA, 22, 2user posted image , 0user posted image , ?., Štajerska
bambinca, 33, 4user posted image , 3user posted image
marjanca7
anonimna,
2user posted image , 0user posted image
hana82
, 3user posted image , 1user posted image
š.o.r.
Baby12,
21, 1 , 0 , NP , NS., Kamnik
Neishy, ?, ? , ? , NP 17.11, NS 18.11., ?

SKUPAJ NAS JE user posted image : 51

NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : 1

user posted image user posted image Od nas so se poslovile: user posted image user posted image

tejkaz, sa.je, liia

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
      -
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?