|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE 2012
2.11.2011 15:02:18   
martka
no, pri meni pa zdaj takole.... slabosti ni več - razen zvečer. utrujena? mah, malo pa že. delam vse normalno kot prej, saj sem vendar vzgojiteljica in učiteljica plesa in res ni mogoče, da v službi ne bi stegnila rok ali ne naredila hitrega koraka...
NS je po besedah geršakove idealna.sploh pa baje za mojo starost več kot super. prav. a naju še vedno navdajajo neki ČEji, zato imava do 10.11. čas, da se odločiva za AC ali pač ne, ker je ac pač 99.9% zanesljiva. ne vem. bova še slišala najino ginekologinjo.
je pa vrednost ns 1.7
vse kosti in ostalo kar je potrebno je zelo lepo vidno, korenjak je mahal, kolcal inse veselo premikal. baje je fant. a to pač ni čisto zanesljivo, a naj bi bil. torej doma imamo fanta, punco in sedaj še enega fantina...
nič punce, lepo bodite. grem dat kosilo na mizo.
čaaaooo

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 801
2.11.2011 16:25:34   
hana82
Ekola, da se še jaz malo javim,
na pregledu je bilo vse super in nista 2 tako kot sem pričakovala, ampak en "orng" kobacajuser posted image Je bil moj zelo razočaran, ker ni smel biti zraven. Sem mislila, da zato ker je prvi pregled s tisto palčko in bi bilo malo nerodno, pa mi je delala Uz preko trebuha, tako da res ne vem v čem je bila finta. Se je pa zelo slabo videlo vse skupaj,pri prvem sem dobila eno res lepo slikico,tu pa je le ena packa na temni podlagi.
PDP imam 25.5.,velikost ploda je odstopala le za en dan, NS imam pa 17.11. in sicer pri Kostanjskovi v Nm. Pozna kdo?
Pri meni so se slabosti samo še okrepile, slabo mi je čez cel dan,bruham in tudi shujšala sem že za 3 kg. Ne znam si več pomagat, sem probala vse nasvete kar sem jih dobila pa ni nič bolje, še migrene se mi občasno pojavljajo.
Sva se malo začela za imeni ozirat in imam že en lep spisek - ne morem da ne bi čeprav je še zgodajuser posted image

Lp vsem

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 802
2.11.2011 16:35:24   
lonypg
Silwia, ne bit prestrašena od začetka tud jaz kak dan nism našla..res si moraš vzet čas in bit v sobi v tišini, saj se sliši po trebuhu vse možno..pr enih se od 12. t naprej ssliši šele...tak da kr mirno...vse je ok...ne skrbi...vsake toliko, ko se ti da, pa pojdi poslušat...pa javi!!!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 803
2.11.2011 19:42:25   
ovnica7
Tako, mi smo danes imeli NS, rezultati so menda zelo dobri (1:1926) user posted image . Ampak.. sedaj pa spet ne vem ali naj se odločim za AC ali ne. Vsem, ki še niste imele slabe izkušnje z user posted image , vam zeeeloo zavidam; ve sporočite, da je rezultat NS dober in zadeva je zaključena. Jaz, ki imam pa slabo izkušnjo, pa tudi po dobri novici razmišljam, kaj pa če se ravno meni zgodi?? Poleg tega je G ob koncu rekla, ali sem vam napotnico za AC že dala (zaradi let mi namreč pripada), čeprav smo se prej pogovarjale, da mi glede na rezultat NS ni treba iti. Kot sem že enkrat napisala pa imam ravno prijateljico, ki ima negativno izkušnjo z AC, slišala sem tudi za primere, da je kljub dobrim rezultatom user posted image  imelo DS. Od razmišljanja me že rahlo boli glava user posted image .

Martka praviš, da se boš posvetovala z G, ampak po mojih izkušnjah, sedanjih in preteklih, vedno dobiš žogico nazaj v roke - odločitev (in posledice) so samo tvoje!

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 804
2.11.2011 19:47:30   
ovnica7
Napisati sem hotela, da sem slišala primere, da je kljub dobrim rezultatom NS user posted image  vseeno imelo DS. AC je menda zelo zanesljiva.

Še to: user posted image  spola ni hotelo razkriti user posted image .

(odgovor članu ovnica7)
Neposredna povezava do sporočila: 805
2.11.2011 20:54:52   
wessna

IZVIRNO SPOROČILO: Neishy

Kako je pa naprimer s pretegovanjem zjutraj? Sama se lihk ne pretegujem tako, da se čist napneš in dvigneš roke - ubistvu ne upam. Potem mi pa še kdo reče, da tudi rok ne smem dvigovat visoko v zrak, da se ne smejo raztegovat trebušne mišice.
A je treba res tok pazit na to že sedaj ???

ti se kar v miru raztegni in pretegni..bolje kot pa da si vsa zategnjena..nič ne bo naarobe..

(odgovor članu Neishy)
Neposredna povezava do sporočila: 806
2.11.2011 20:58:53   
martka
jasno, ovnica7, odločitev na koncu seveda tudi poledice, so samo moje (in bog ne daj) otrokove.  ravno zato pa je ta odločitev taaakooo zelo težka. žal nisem tiste vrste človek, ki bi mu nekdo rekel, glej, rezultat je ok, zdaj pa odmisli in vse bo dobro. v meni se kljub temu pojavlja ogromno vprašanj in podvprašanj in še vparšanj od podvprašajev...itn... pa še z ljudmi s posebnimi potrebami se ukvarjam. res mi ni lahko v tem trenutku, marsikdo bi mi rekel, naj neham in se sprostim. pa tudi, kaj če bo rezultat na AC krasen in oh in sploh, potem pa naredim en napačen gib ob napačnem času in splavim?? meni je namreč G rekla, da je treba po posegu 5 dni počivati.
drugače pa vem, da na Danskem ploh ni več tega, da je AC za ženske starejše od **** AC zastonj. zastonj je za VSE, ki imajo slab NS rezultat, ne glede na starost. če si traa 42 in imaš lep NS rezultat, nimaš AC.
res ne vem. do 10.11. si bom razbijala glavo, pol pa bo treba potegnit črto.

(odgovor članu ovnica7)
Neposredna povezava do sporočila: 807
2.11.2011 21:03:19   
wessna
silwia js moje prve bebe nisem slišala z AS do 20 tedna,ko sem jo že čutila saj mi je zmer ušla..še pol sem jo lovila da sem jo slišala..mogoče maš pa lumpa not k ti zmer uide user posted image , js še ko sem šla na ctg ji je šlo na živce in me je v tisto sondo not brcala.. ne skrbi..

glede bele skute pa, tud js sem mela lani te svečke in mi je vn padlo..nič hudega..saj v navodilih piše..ne skrbi user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 808
2.11.2011 21:05:24   
lonypg
Ovnica7, zakaj pa ne greš nardit DHT? Rezultati so skupaj z NS in DHT 92% zanesljivi...jaz ne bi AC hodla delat....

Jaz sam kljub lepim izvidom 1:4077 šla še DHT in je izvid še leppši in še manj tveganja..sam ne vem cifre...mi pošlje po pošti.

Lp

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 809
2.11.2011 21:54:44   
čili
Ovnica ,Martka user posted image kolk vaju razumem. Jaz sem bila prec vsa iz sebe in z ogromno glavo, ko mi je rekla da mi pripada HB ali AC. Sem samo tuhtala in brala in bila bolna od vsega. Naročila sem se na NS in se mislila na podlagi rezultatov odločit... Pa se mi je zdelo da bom tudi po NS kolebala...
Tako sem se enega dne odločila, da neham komplicirat , se odjavila od NS in zdaj z lažjim srcem čakam 9.11.. ko imam horionsko biopsijo. Moj si je vzel dopust in bom strogo počivala par dni in pričakovala super rezultat user posted image user posted image user posted image in še za spol bomo 100% user posted image user posted image user posted image . Res me je skrbelo špikanje in 3% možnosti za splav-ampak nekak sam se prepričala , da bo vse ok. AC mi je pa definitivno prepozno...

Silwia če bi bilo dete, bi zdaj sigurno že krvavela. Pokliči jutri G-če obstaja možnost , da je to otrok ti bo sigurno naredila zastonj UZ.

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 810
2.11.2011 21:57:27   
čili
Pri AS bi jaz sigurno paničarla , če user posted image nebi slišala. Si ga raje ne kupim .

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 811
2.11.2011 21:59:54   
čili
Aja in čestitke za tako lepe rezultate  NS  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veselim se z vami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 812
3.11.2011 6:06:58   
ovnica7
Evo, tudi spat ne morem.

Loypg - saj sem šla delat DHT, ampak kolikor jaz razumem je rezultat NS vedno ocena tveganja in DHT to oceno nekoliko spremeni, še vedno pa je le ocena.

Mislim, da je AC tudi pri nas brezplačna za vse, ki imajo slab rezultat NS, poleg tega pa za starost nad 37 let, ker se takrat tveganje precej poveča. Menda ti jo v tujini predlagajo, če je razmerje NS manjše od 1:300.

Čili - kako pa poteka horionska? Meni je spet ni omenjala, sama pa se spet nisem spomnila vprašat user posted image . Ali je rezultat ravno tako zanesljiv kot pri AC?

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 813
3.11.2011 7:48:00   
silwia
Pozdravljena!

Danes zjutraj k sem se vstala sm se lotla vstrajnosti in splačalo se je :)))
Slišala sm srček moje pikice in ga posnela, tako sem happy da še bol ne morem biti, danes je točno 11 tednov stara moja pikica :)))
Res se sliši kot lokomotiva ;) zelo zanimivo, posnela sem razliko med mojim srčkom in srčkom od male bibe...jeeeee ful veselaaaa :))))))))))))))))

Silwia

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 814
3.11.2011 7:51:54   
silwia
heh pravi lumpi so te naše male pikice, že zdaj nam delajo skrbi :)
Ja od česa naj bi bila ta bela skuta, to pomeni da je svečka dobro vplivala ali kaj druga ker sem js sam 5 dni jemala ker več ne upam, ker piše da škodijo otroku :(
Probala bom pa z jogurtom par dni da se malo uravna ph? ma katera izkušnje z jogurtom??

lp

Silwia

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 815
3.11.2011 9:16:06   
čili
Ovnica7 tole si preberi. Pri  AC vzamejo podovno vodo, pri HB pa resice.  HB naj bi malo bolj bolela ( kolikor sem se pri mamicah pozanimala ni hudega-samo sprostit se moraš ), ker je otrok še nižje in slabost je, da včasih ne vzamejo pravih resic ( nestrokovno se izražam !! ) in je treba še AC naredit ...

http://www.ringaraja.net/clanek/horionska-biopsija_1370.html

(odgovor članu silwia)
Neposredna povezava do sporočila: 816
3.11.2011 9:18:59   
čili
Silwia user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj se pa sprosti in uživaj user posted image user posted image user posted image
Jaz bi zaupala presoji G in delala tako kot bi mi rekla.

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 817
3.11.2011 9:42:06   
martka
ja, saj ta "ocena"....statistika, mene moti! ah, kako je bolje biti neveden včasih, kaj? se vsaj z ničemer ne obremenjuješ!
glede svečk-jaz sem jih tudi imela pri nosečnosti s sinom, pa je z njim vse ok (razen to, da ga že mal hormončki dajejo) :)

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 818
3.11.2011 10:15:59   
lonypg
user posted image user posted image -----SILWIA, sem tirekla da boš našla:)))

user posted image A ni super???

Lp

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 819
3.11.2011 10:54:11   
Anonimen
Silwia - super!! user posted image No vidiš, da ni bilo nič. Mislim, da je bila ta naprava v tvojem primeru res dober nakup, ko si se tako živcirala, zdaj pa vidiš, da je vse ok user posted image

Glede nuhalne - eni pravijo, da je tu kljub dobrim rezultatom še vedno malo loterije, ker ene so rekle, da so kljub dobrim rezutatom npr. 1:3000 rodile ravno user posted image z DS, ene ga pa tudi pri katastrofalnih rezultatih ( npr. 1:12) niso. Pa tudi mladim mamam se lahko zgodi, da rodijo takšnega otroka. Itak pa je še na stotine raznih drugih problemov, ki se lahko pojavijo, tako da na koncu ti res ostane samo tisto upanje, da ne boš padel v tistih nekaj %, ko gre kaj narobe. Večina je pa itak zdravih, hvalabogu. user posted image Jaz, če bi imela možnost AC (zaradi let ali slabih rezultatov), bi najbrž kar šla. Sem enkrat brala eno temo o starših, ki imajo prizadete otroke in jih je veliko napisalo, da, če bi vedeli, da bo tako, bi rajši 2x premislili preden bi takega otroka na svet spravili. Otrok ima veliko zdr. težav in se matra, pa se od vseh še najmanj zaveda - za tiste, ki so okrog njega, je pa baje res težko. user posted image

(odgovor članu lonypg)
  Neposredna povezava do sporočila: 820
3.11.2011 14:21:44   
miška4
Živjo,user posted image

mene pa zanima če ste že povedale v službi za nosečnost in na kak način...
jaz sicer nameravam povedati naslednji teden, vendar ne vem kako mi bo ratalo... že sedaj obremenjujem s tem in delam iz muhe slona,... user posted image
ima katera podobne težave?

(zaposlena sem za nedoločen čas, tako da mi nebi smel bit problem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 821
3.11.2011 15:05:37   
Anonimen
Ju3 pa imam NS ... potem pa bom počasi stopila iz anonimnostiuser posted image user posted image

Ena je komentirala, da nas je dosti anonimnih ... Res je, zato se pa probam ločit od ostalih s svojim znakcemuser posted image user posted image Anonimna pa sem zato, ker me kar nekaj ljudi na RR osebno pozna, torej točno vedo, katera oseba stoji za tem nickomuser posted image in ker moja družina in najbližji še vedno ne vedo za user posted image , se mi ne zdi fer, da bi zanjo izvedel neki **** znanec (znanka pred njimi ... Poleg tega je Ptuj bolj malo mesto in novice krožijo kot blisk, vse hitro pride naokoliuser posted image
V glavnem, ju3 damo NS skozi, pol pa se bom končno razkrilauser posted image

Sem malo primerjala s prvo user posted image in imam pri 12 t taki trebuh, kot sem imela takrat pri kakih 18 tuser posted image Joj, je res razlika ... ampak ne bi rada, da vsi opazijo tako hitro, zato se oblečem tako, da se ne vidi, hb za oblačila, ki tudi kaj skrijejouser posted image

(odgovor članu miška4)
  Neposredna povezava do sporočila: 822
3.11.2011 17:19:39   
silwia
Jaaa hvala....res je super slišati srček svoje pikice, skoz poslušam zdaj na mobitelu, sm si posnela pa je tak fajn občutek juuuuj:)
Zdaj še pa komaj čakam nuhalno 15.11 :))) pa bo pika na i :))))

Silwia

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 823
4.11.2011 7:28:02   
smehc
Lep pozdrav vsem majčicam!!!
Že nekaj časa vas spremljam, zdaj pa sem se končno spravila in se vam tudi v pisanju pridružim! user posted image

Zame je to prva nosečnost, ki naju je presenetila še pred prvim resnim poizkusom, pa čeprav sva nekako že planirala! =) Trenutni PDP je 24.5.2012, samo bomo videli kaj bodo rekli na NS, ki jo imam v ponedeljek, 7.11. Upam, da ga prestavijo na kakšen dan prej in bomo imeli bikca! =)
Sorodniki, tisti najbližji, so izvedeli za nosečnost med prazniki, tabolši prijatelji pa bodo jutri.

Stara sem 27 let in prihajam iz Žalca.

Simptomov pa razen utrujenosti nimam nobenih, tako da še dobro da ni menstruacije in že zaradi tega malo bolj dojamem da mi pod srčkom raste mala pikica! =)

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 824
4.11.2011 13:29:42   
Anonimen
Počutim se obupnouser posted image Včeraj popoldan se je začela huda slabost in driska, mi sploh ni jasno, ali sem kaj takega pojedla ... V glavnem, od takrat vse, kar spravim v sebe, gre tudi iz mene, grozauser posted image Še vodo zbruham, tak da sem res dehidrirana, ne vem, kaj lahko tu naredim, bojim pa se, da bi postalo nevarno. Zdaj se tu mučim z makovo, bomo vidli v roku pol ure, ali bo to ostalo v meni ali ne ...

Sicer pa je NS za nami, rezultati so ful dobri, še celo boljši kot prvičuser posted image Problem je edino s PDP-jem, danes mi je rekel 13. 5., se pravi, da je celih 9 dni razlike od prvega, to pa je kar dosti. Menda bom na naslednjem pregledu zvedla dokončni datum.

user posted image user posted image

(odgovor članu smehc)
  Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?