|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE 2012
22.10.2011 21:36:05   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: strelca

Juhu majčiceeeeee user posted image

Tudi meni slabost počasi gre stran, vsaj upam. Bruham bolj malo še, slabo mi je pa občasno, apetita pa nobenega. Še dobro da so že mandarine, ker jih pojem tut po pet kil na dan user posted image

Jst sm ravno danes bila v šopingu in sm šla malo firbcat okoli vozičkov. Nama je full všeč Mutsy urban rider in je zelo pohvaljen tko splošno. Nekako tisti trikolesniki so mi čisto bleki.. niso mi ravno najbolj varni. Tako da absolutno bo voziček z velikimi 4imi kolesi. Ampak imam še nekaj fore. Čeprav če bi naročila tega Mutsy-a bi ga mogla že kar kmalu, glede na to da se po dva meseca čaka.. hmm.. bomo videli.

Drugače pa imam v petek nuhalno, komaj čakam da vidim kako se bo moj dragi odzval user posted image

Meni tudi trikolesniki dolgo niso bli všeč, ampak se kar podpišem pod odgovor od simonmojcauser posted image Ker mi niso bili všeč, sva najprej imela štirikolesnika, ampak se ni obnesel kaj preveč dobro. Potem sva naročila trikolesnika in sva bila takoj super zadovoljnauser posted image Ko sem ugotovila, da so dosti boljši in bolj praktični, pa so mi tudi lepši postaliuser posted image Ker bi rada imela spet nov voziček - čeprav je stari še okejuser posted image - bom (če se odločiva za nakup) definitivno samo trikolesnike gledala. Pa brez skrbi, mogoče ne zgledajo varni, ampak definitivno so. Sicer pa se vsak odloči po svojem okusu in željahuser posted image Žal pa pri prvem nakupu ne veš toliko stvari, kot bi jih mogel, zato marsikdo potem kaj menja ... zdaj drugič pa že točno vem, kaj rabim in kakšno mora to bituser posted image

Jaz pa imam v ponedeljek pregled, da vidimo, kako kaj napredujemo. Ugotovila sem tudi, da mi je PDP narobe zračunal glede na trajanje nosečnosti, bi moral biti 17. in ne 22. 5. ... je pa res, da se do NS še lahko za kak dan spremeni, tako da naj zaenkrat kar ostane pri tem datumu.

user posted image user posted image

(odgovor članu strelca)
  Neposredna povezava do sporočila: 676
23.10.2011 0:13:16   
ovnica7
Sem bila malo na dopustu, sedaj pa berem in vidim da boste prešle na FB. Sem kar malo user posted image , ker sama nisem pristasica FB (sem videla pri drugih, da je to izguba casa, pa se v ozadju so druge stvari: zbiranje tvojih podatkov, slik..). Vecina najbrz ne bo imela cas za obiskovanje obeh (FB in forum) in bo eden zamrl.
Jaz pac ne vidim potrebe, da bi bili zaprta skupina. Kaj pa je slabega v tem, ce se kdo drug bere teme majcic, saj tudi majcice lahko berejo teme drugih, ce jih zanimajo? Ali nismo konec koncev na forumu zato, da dobimo informacije?? Poleg tega je vsak je lahko anonimen kolikor zeli.
No ja, kot se boste odlocile. Upam, da nas nekaj ostane na RR.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 677
23.10.2011 9:15:12   
Neishy
No jest grem pa danes mal pogledat za kakšne nosečničke hlače, ker lahko samo ene kavbojke zapnem normalno :)
Je katera že kaj kupovala, kje se splača? H&M? C&A?

(odgovor članu ovnica7)
Neposredna povezava do sporočila: 678
23.10.2011 9:18:41   
borovnička
.

< Sporočilo je popravil borovnička -- 23.10.2011 9:19:27 >

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu Neishy)
Neposredna povezava do sporočila: 679
23.10.2011 9:20:02   
strelca
Kar se tiče vozičkov.. meni trikolesniki nikoli niso bili všeč in če se še tako zelo trudim mi po moje ne bodo prou kmal ratal všeč.. zato kupujem voziček s 4imi kolesi, ki so VELIKI. Ga je imela že sestra in se je super odrezal. Sploh zato, ker sem bolj na podeželju in zato velika kolesa.. tko da bom pri tem kar ostala po moje. Je pa res, da je zelo malo 4kolesnikov z velikimi kolesi.

Nosečniške hlače so tako zelo drage, tudi jaz bom mogla nabavit kakšne. Najbolj so ugodne v C&A in v Kiku. Povsod drugje so čez 40, 50€ user posted image

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 680
23.10.2011 10:08:02   
simonmojca
Jutro,

želim vam eno dobro in dišečo user posted image

ovnica ne se bat nebo zamru user posted image ker se na rr bolj splača bit v nosečnosti, ko pa rodiš pa na fb (laži slike gor dajaš od malčka pa jih noben nevidi kot samo me) in stvar je v temu, da se v teh 9m tako spoznamo in se dobimo parkrat na kavici (po enotah) da se zvečer ko malčki spijo user posted image pogovarjamo 101 stvari (spolnost, deci......) uglavnem vse in te stvari pa res niso glih za sem user posted image

Sem pa jaz tega mnenja če imaš čas fb pogledat si lahko vzameš še 3min da sem pogledaš in kaj napišeš user posted image .
Jaz še vedno oboje spremlam (največ sem pri nas-novembrkah) pa sem v četrtek začela z službo (po porodniški) kar pomeni da imava z malčkom čisto nov ritm in zvečer ko gre spat preletim oboje - vse se da samo če se hoče user posted image

hlače najbolj se ti splača H&M pa še to probi počakat na kakšno akcijo, ker so pol po 10-15€ tako sem si jih jaz kupila lani,
v leclerku pa kupiš kakšne druge hlače (imajo velih lahkih, širokih hlač z širokim elastičnim pasom) navadne pa sem jih jaz uporabljala v nosečnosti (še rodiit sem šla z njimi pol pa še dam - zelo prilagodljive) user posted image
najbolš ti je pa še vedno e-bay

lepo se imejte jaz bom zdele lepo v miru spila kavico, ker malček še spi user posted image

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu strelca)
Neposredna povezava do sporočila: 681
23.10.2011 15:25:53   
lejla33
živjo punce!

Tudi jaz že nestrpno čakam na četrtek, da vidim, če je vse BP ( nuhalna).
Slabost je na srečo minila in se resnično boljše počutim.
Pa tudi utrujena nisem več tako kot prej..
Na voziček zaenkrat še ne mislim, čeprav bi jaz želela drugega.
Moj  user posted image seveda pravi, da je star voziček še v redu, ampak ne vem no.
A slučajno katera že razmišlja, da bi se vključila v telovadbo za nosečnice.
Jaz že kar pogrešam malo miganja in se bom po vsej verjetnosti
vključila na eno vadbo, ki jo imajo v Trnovem. Komaj že čakam.
Začnem pa v začetku novembra...

Lep nedeljski dan vsem skupaj.

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 682
23.10.2011 21:50:19   
Anonimen
punce kakšen uporaben nasvet proti slabosti? namesto da bi se v 11 tednu zadeva začela počasi umirjati se samo še stopnjuje user posted image  današnjo nedeljo sem nekako preživela na kavču z izleti v WC, obroke sem zmanjšala na minimum, poskušam nekako na dve uri malenekost pojesti...z jedilnika sem zbrisala meso, jajca, ribe, v bistvu jem samo še sadje, pa krompir kaj drugega nekako ne spravim dol, no ja, kakšna juha še gre...na srečo sem na bolniški ker si res ne znam predstavljati kako bi zgledalo da bi bila takšna v službi...

(odgovor članu lejla33)
  Neposredna povezava do sporočila: 683
24.10.2011 9:04:18   
Neishy
Vem kako je to ja :) Vsak dan imam iste probleme, a pomoje v zelo lažji obliki...
Sem rabila kar nekaj časa, da sem pogruntala, kaj naj jem in kaj raje ne.

Meni pomagajo banane, v njih je tudi dosti vitamina B6, kater pomaga proti slabosti. In pa vedno mi pomaga, da grem na svež zrak, slabost mine v trenutku.

Moraš pa vedet, da je vsako telo drugačno in vsaki paše kaj drugega...

Upam, da čimhitreje mine!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 684
24.10.2011 9:14:59   
Anonimen
Mene pa danes čaka pregled ob 17h, me prav zanima, kako napredujemo. Potem pa še NS v kratkem ... Joj, kak hitro gre čas!

Strinjam se s simonmojca (spet), da je v nosečnosti bolje bit na RR, pol pa se prestavit na Fb. Res je fajn, ko lahko po otrokovem rojstvu deliš slike z drugimi in to je boljše naredit tako, da ni javno dostopno prav vsem, ampak v zaprti skupini. Kakšni 2 leti nazaj, kmalu zatem ko sem rodila, so bile tu na RR namreč prave scene glede teh slikic; ker so javno dostopne, jih je ena uporabnica izkoristila - pobrala jih je iz različnih tem in albumov in potem tiste otroke na slikah predstavila kot svoje. Me julijke smo se potem raje zelo hitro pobrale z RR na bolj privat!

lejla33, moj tudi pravi, da je star voziček še v reduuser posted image No, saj v resnici tudi je, ampak jaz bi vseeno imela novegauser posted image Mislim, da ima veliko parov podobne debate glede vozičkov, pa tudi ostale opremeuser posted image Edino tisti voziček marelo (no, naš ni čisto prava marela) bom obdržala, je bil malo rabljen, pa tudi v nevtralni (zeleni) barvi je in je res super, ga še zdaj uporabimo tu in tam, ko gremo kam za malo dlje, da si spočije v njem. Glede onega vozička pa se še bomo pogajaliuser posted image user posted image

Joj, anonimna, a ti je res še vedno tak slabo? Ubogauser posted image Meni tista ta prava slabost ni trajala tak dolgo, hbuser posted image Se pa še vedno zgodi, da če kaj neustreznega pojem, da mi je slabo, moram kar pazit. user posted image Načeloma pa počutje okej, utrujenost se je že v veliki meri poslovila, še vedno me pa bolijo prsi (že na dotik, včasih kar tako, pa ni šans, da bi bla brez modrčka, kak malo skočijo, že boli) in pa seveda sem čustveno precej razdražljiva - kar mi ne pozabi povedat moj vsak danuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 685
24.10.2011 9:57:18   
Pinny
No evo, mi smo iz nuhalne pri Strahoviuser posted image . Ultrazvok pri njej je čisto nekaj drugega kot tisti v zdravstvenem domu, vse se je tako jasno videlo, tako natančno user posted image Sem zelo vesela, ker je rekla, da so rezultati zares odlični, vse je bilo zelo lepo vidno, dobila sem slikico, filmček na cdju, polno ene literature... Pa res si je čas vzela, dolgo časa smo gledali in vse je pokazala, še mal smo se nasmejali, skratka tako čist sproščeno vzdušje, jaz sem itak že prej vedela, da je ona zakon, ker je bila včasih moja g. user posted image ... V glavnem dht mi ni bilo treba delat, ker so bili rezultati baje tako dobri, da je rekla, da bi bilo dht delat čist nepotrebno.user posted image Aja pa spol je določila, je rekla, da je 85%, da je ... no midva veva kaj, za ostale pa naj bo to skrivnost user posted image Držim pesti, da gre tudi ostalim tako dobro kot nama user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 686
24.10.2011 10:45:11   
strelca
Waaaaaaaaaa Pinny full dobr user posted image
Kako se je pa tvoj odzval? Je bil zraven?

Jaz komaj čakam petek ko imam nuhalno user posted image tudi pri dr. Strah.. joj naj že pride ta peteeeeek user posted image

(odgovor članu Pinny)
Neposredna povezava do sporočila: 687
24.10.2011 10:53:20   
Anonimen
pinny, glede spola počakaj do morfologije.

meni je tudi napovedala punčko, pa je bil potem fant. tako da... rajši bitjece jemlji kot dvospolno, da ne bo kakšnih presenečenj user posted image

(odgovor članu strelca)
  Neposredna povezava do sporočila: 688
24.10.2011 10:58:26   
Anonimen
Heeej user posted image
kako vam je nekaterim fajn ko imate že NSuser posted image , jaz pa bom že kar 14dni čakala, da bom videla svojega pikecauser posted image .
Danes ni ravno moj dan, mi je bilo že ponoči slabo, cel dopoldan pa že imam izlete do wcuser posted image , še sreča da je blizuuser posted image . Upam da me kmalu mine ta slabost in utrujenost, pol pa bo že. Upam da se imate ostale že kaj lepše.

(odgovor članu strelca)
  Neposredna povezava do sporočila: 689
24.10.2011 11:20:54   
Majčica82
Pinny user posted image user posted image  

jaz imam pa jutri in tudi že komaj čakam, predvsem, da se prepričam, da je vse o.k.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 690
24.10.2011 11:55:03   
Pinny
Ja seveda, moj je bil zraven, je bil zelo vesel, se nama je obema zelo zanimivo zdelo, še toliko bolj, ker je to prva nosečnost in nisva vedela, kaj pričakovat user posted image ... Jaz nisem upala preveč, ker nisem imela nobenih nosečniških znakov (samo takrat, ko sem test naredila, mi je bilo kak teden slabo, potem pa nič več... pa utrujena tudi nisem kaj preveč) in sem mislila, da je šlo kaj narobe. Strahova je rekla, da če prsi kar naenkrat recimo uplahnejo, da to ni dober znak... No, mene prsi itak niso do zdaj še nič bolele in tudi nič večje se mi ne zdijo.

Glede spola pa nama je v bistvu čisto vseeno, ne bova v nobenem primeru razočarana. Jaz sem čisto za finto vprašala, ker ne vidim smisla, da bi čakala na presenečenje, če imam možnost že prej vedet kaj bo. Poleg tega pa si želim spomladi otroško sobico porisat s kakšnimi luštnimi motivi, za punčko kaj punčkastega, za fantka pa s kakšnimi bolj frajerskimi motivi. user posted image Pa ker rada šivam, bi tudi rada vedela, kaj bo, da bom lahko že vnaprej spomladi kaj lepega sešila za v sobico ali pa kakšno oblačilce. user posted image Ko bo pa otroček tukaj, pa najbrž ne bo toliko časa, da bi se z vso vnemo posvetila tovrstnemu ustvarjanju. Zato si želim že prej vedet spol. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 691
24.10.2011 11:59:27   
lona85
Pinny, super novica! user posted image user posted image user posted image  Kako lepo je to prebrati! user posted image  Se mi zdi, da se čas med vsemi pregledi takoooo zelo vleče user posted image  NS imam šele čez 3 tedne in to se mi res zdi še cela večnost user posted image  Upam, da bodo rezultati pri vseh Majčicah tako dobri user posted image  

Pri meni pa so slabosti precej muhaste...kakšen dan je skoraj vse v redu, naslednji dan pa lahko le ležim in nimam prav nobene energije user posted image  Danes je bolj mešan dan. Zjutraj mi začuda ni bilo nič slabo (razen, ko zagledam zobno ščetko in si umivam zobe me kar zvija in včasih mi gre kar že na bruhanje...user posted image ) mi je pa zdajle spet postalo slabo in sem šla malo v horizontalo user posted image  No sem si pa vsaj vzela čas in prebrala vse nove komentarje user posted image  Prav super je, da ste take čvekice user posted image  In pa vsaj vem, da nisem edina, ki jo dajejo slabosti. Najhuje pa je, ko se spravim huhat kosilo...Ajajaj...mi večinoma vse tko smrdi, da komaj potem kaj spravim vase user posted image  Je pa čisto druga zgodba, če skuha kosilo kdo drug, mi kar paše jesti in tudi ne smrdi mi tko k če sama kuham. Ampak, saj bo verjetno v naslednjem tromesečju bolje (še dolge 3 tedne in nekaj dniuser posted image ).

Glede vozička pa sem nahitro iz firbca user posted image  malo pogledala najprej na bolhi (bova rabila takega za dvojčkauser posted image ) in sta mi bila dva še kar všeč. Malo sem potem še pogooglala in sem jih še nekaj najdla... Nočem prehitro razmišljati o vozičkih, vsaj do drugega tromesečja, ko je malo manj možnosti, da bo šlo kaj narobe. Bi pa ful imela kakšnega zelenega ali pa vijolčnega (ok, če bosta fantka verjetno odpade, hehe user posted image ), samo da ne bo rdeč. In zelo pomembno se mi zdi, da se lepo zloži, ima velika napihljiva gumjasta kolesa in je pač praktičen. Sploh mi ni važno ali bo tri ali štirikolesnik. Verjetno bom najprej pogledala malo rabljene...hehe, se mi zdi da se da vozičke za user posted image user posted image  dobiti malo bolj ugodno (ker ravno ni v navadi, da bi par v vsaki nosečnosti pričakoval kar dva user posted image user posted image ). Bomo videli čez čas.

Lep pozdravček vsem Majčicam! user posted image

(odgovor članu Majčica82)
Neposredna povezava do sporočila: 692
24.10.2011 14:00:48   
martka
uuuu, smo že pri vozičkih??? jaz sem imela za hči bebe confort, high treck. zakon od vozička!!! ne gledam sploh nobenega drugega!

slabost - žal še prisotna, a brez bruhanja. edino ko jem mi ni slabouser posted image , in seveda ker ne želim, da bi mi bilo slabo jem...in jem...in jem...in stopim včeraj pri tašči na tehtnico - šok!!! +2,5kg. me je kar  zmrazilo. no, saj bo slabost minila in moja potreba po hrani tudi-upam! namreč v prvi nosečnosti sem pridobila 11kg, v drugi pa 8. zdaj, v tretje,  pa res ne bi rada seštela teh kg!

nuhalno imam šele drug teden,2.11. v domžalah, ja.

lep dan vsem

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu lona85)
Neposredna povezava do sporočila: 693
24.10.2011 14:12:10   
martka
aja, in tudi pri mojem vozičku je globoka košara nesramno velika in udobna. po dolžini meri 84cm. naša princesa je celo spala v njej prve tri tedne, ob najini postelji v vozičku, ja. ker v zibki ni hotela. v vozičku pa brez težav. tudi naslon košare se da dvignit, tko da je super, tudi kasneje, ko postane otrok bolj radoveden. sportni del se lahko obrne v obe smeri (no, tudi košara in jajčka, a to ni smiselno, saj gleda ves čas tebe)...ko si na sprehodu, lepo gleda otrok tebe in se lahko pogovarjata. tudi precej visok voziček je, tako, da veliko več vidi, kot tisti ki so bolj "pri tleh"... močna nakupovalna košara, zelo velika kolesa za vsak teren, makedam, gozd, nesplužene pločnike,...v glavnem. meni je naj voziček!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 694
24.10.2011 14:14:52   
martka
proti slabosti mi malo pomagajo ledene lizike (lolipops za nosečnice)... če jo vzamem, ko začutim slabost, ko je že na višku je razlika minimalna.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 695
24.10.2011 14:58:13   
luckyniki
Pozdravljene souser posted image !

Bi se vam še jaz pridružila pri vašem čvekanju, če me sprejmete.

Če bo vse po sreči, pričakujem tretjega sončka 18.5.2012. Do sedaj sem imela samo 1 pregled, na katerem mi je ginekologinja ugotovila, da je trenutno z malim vse OK. Na nuhalno sem naročena 8.11. pri dr. Strah (prvič sem bila pri Tulovi, drugič pa pri Geršakovi - oboje v porodnišnici). Sicer sem bila z obema navedenima zdravnicama zadovoljna, sedaj sem pa rekla, da bom v tretje poskusila pri Strahovi, ki jo vsi tako hvalijo. Pa tudi cene pregledov (NS in DHT) se med porodnišnico in njo bistveno ne razlikujejo).

Drugače sem pa iz LJ, stara 32 let, to je moja 3 user posted image , doma pa imam že enega nagajivega 3 letnika ter 13 mesečnika. Trenutno sem na podlajšani porodniški, ker je bil naš najmlajši malce zaostal v gibalni motoriki (sedaj je že vse OK - se kobaca, postavlja na noge, tako da bo verjetno v kratkem tudi shodil). Podaljšana pordoniška se mi izteče 29.11., potem pa bom po vsej verjetnosti prosila za bolniško, saj je moje počutje katastrofalno. Po cele dneve mi je slabo, 3-4krat na dan imam zmenke z WC školjko, da o utrujenosti ne govorim. Bi samo spala, spala, spala... Sicer pa kakor sem prebrala, imate mnogoe od souser posted image podobne težave. Komaj čakam, da vsaj slabosti in bruhanje malo minejo, da bom vsaj malo podobna sebi. Čeprav če primerjam to nosečnost s prejšnjima, je ta zelo podobna (mogoče še malo hujša), sem pa pri prvih dveh bruhala skoraj do poroda.

Toliko za enkrat, pa se še tipkamo!

Uživajte in pazite na svoje trebuščke! Pa čim manj slabosti vam želim!

1.10.2008 smo dobili prvega sončka po imenu Nik. Ker pa je v dvoje lepše, se je Nikiju 28.8.2010 pridružil Luka.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 696
24.10.2011 22:35:34   
lonypg
Lep pozdravček!

Tudi jaz sem imela danes NS pri dr. Lukmanu na Ptuju....končno dočakala..user posted image ..dete je bilo nerodno obrnjeno, tak da smo se kr matrali da smo vse vidli in posneli:)))
Izvidi so superuser posted image ,na DHT sem se naročila hkrati kot na nuhalno, ne glede na to, da nisem vedela če bo potrebno...rekel je da ni potrebe, ker so izvidi super..ampak je še bolj natančno pa tistih par € dam in sem ress mirna....tako da ko pridejo izividi še za to, bo seveda rezultat še bolj točen.

Spol......rekel je da še v tem času je zelo malo vrjetno da je to res to, kar se vidi....tak da nima smisla gledat sploh ....čeprav je sigurno gledal kako zgleda...ampak ni hotel prehitro rečt, ker ni siguren in bomo malo še počakali, kot je že ena od vas omenla...:)
Raje naj pove spol, ko bo 100% vidno :)

Tudi ostale boste kmalu dočakale nuhalno...tudi vam želim da bi bilo vse ok.user posted image user posted image ...Res je krasno, ko vidiš kak miga, slišiš bitje srcaa.....in vse dele telesauser posted image

(odgovor članu luckyniki)
Neposredna povezava do sporočila: 697
24.10.2011 22:40:49   
lonypg
Tudi jaz sem danes iz NUHALNE :) Izvidi super.user posted image ....dodatno sem pa bila naročena istočasno na DHT zarad večje točnosti rezultatov..tak da to še izvem v roku tega tedna....

Res je lepo videti kako miga, brca , slišati utrip srca in vedeti da je vse okuser posted image

Vrjamem ,da boste tudi ostale hitro dočakale nuhalno in in vam želim, da bodo rezultati superuser posted image

Spol je rekel da nima smisla zdaj določat, ker je pogosto lahko napačen....tako da ni sploh komentiral....bomo še počakali...

PDP pa mi je danes iz 5.5. spremenil na 2.5. ....tako da bomo vidli kaj še bo...lahko se to še 3krat spremeni...kaj menite? Glavica in trup je po velikosti ustrezen temu terminu.....ma smisla spreminjat na seznamu??
Moj naslednji pregled pa je 7.11.

(odgovor članu luckyniki)
Neposredna povezava do sporočila: 698
24.10.2011 22:45:44   
lonypg
Aja.,....moj mož je bil tud zraven....seveda navdušen..moja 1. nosečnost in ne veš kako bo....malo je edin čudn filing ker me je ginekološko pregledal in sta bila moj mož in ginekolog oba hkrati zraven...to še nisem doživela...:)
Mislila sem da NS po trebuhu delajo...ampak važn da so rezultati točni in dobriuser posted image

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 699
25.10.2011 8:37:03   
silwia
Pozdravljene!

Trenutno sem nova tukaj gor in še ne znam z tem :/
Oziroma sem bila že lani gor pa sem pozabla kako deluje :) Lani sem imela v takem času abrazijo :( odmrtje ploda, sedaj pa upam da bo ta druga nosečnost uspešna do konca :) sem v 9 tednu in 5 dnevu PDP imam 24.5.2012 :) v začetku nosečnosti sem imela rahle izcedke , katere sem pozdravila z Dabrostonom, hvala bogu, včeraj sem imela zopet pregled in plodek se že veselo giblje, imam pa en problem :( namreč imam rahlo vnetje in zdravnica mi je predpisala betadine svečke, ker sem v navodilih prebrala da lahko jod škodljivo vpiva na plod jo včeraj nisem vzela, zelo me je strah da bo kaj narobe, je katera imela izkušje s tem mogoče????

lp majčice 2012 :))))

Silwia

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?