Anonimen
|
Mene pa danes čaka pregled ob 17h, me prav zanima, kako napredujemo. Potem pa še NS v kratkem ... Joj, kak hitro gre čas! Strinjam se s simonmojca (spet), da je v nosečnosti bolje bit na RR, pol pa se prestavit na Fb. Res je fajn, ko lahko po otrokovem rojstvu deliš slike z drugimi in to je boljše naredit tako, da ni javno dostopno prav vsem, ampak v zaprti skupini. Kakšni 2 leti nazaj, kmalu zatem ko sem rodila, so bile tu na RR namreč prave scene glede teh slikic; ker so javno dostopne, jih je ena uporabnica izkoristila - pobrala jih je iz različnih tem in albumov in potem tiste otroke na slikah predstavila kot svoje. Me julijke smo se potem raje zelo hitro pobrale z RR na bolj privat! lejla33, moj tudi pravi, da je star voziček še v redu No, saj v resnici tudi je, ampak jaz bi vseeno imela novega Mislim, da ima veliko parov podobne debate glede vozičkov, pa tudi ostale opreme Edino tisti voziček marelo (no, naš ni čisto prava marela) bom obdržala, je bil malo rabljen, pa tudi v nevtralni (zeleni) barvi je in je res super, ga še zdaj uporabimo tu in tam, ko gremo kam za malo dlje, da si spočije v njem. Glede onega vozička pa se še bomo pogajali Joj, anonimna, a ti je res še vedno tak slabo? Uboga Meni tista ta prava slabost ni trajala tak dolgo, hb Se pa še vedno zgodi, da če kaj neustreznega pojem, da mi je slabo, moram kar pazit. Načeloma pa počutje okej, utrujenost se je že v veliki meri poslovila, še vedno me pa bolijo prsi (že na dotik, včasih kar tako, pa ni šans, da bi bla brez modrčka, kak malo skočijo, že boli) in pa seveda sem čustveno precej razdražljiva - kar mi ne pozabi povedat moj vsak dan
|