koss
|
Pozdravljene majčiče!! Čestitke vsem ob pregledih in NS...Nas NS čaka 15.10 pri dr. Strahovi. Pred 2 leti, ko sem bila v 1. na NS pri Strahovi je bilo vse preko trebuha, sem bila pa kar malo razočarana z njeno medicinsko sestro, ki mi je jemala kri, saj sem dala v pregled še dvojni hormonski test...Noro, kot da bi prvič jemala kri, akr nekaj pacala...Skratka zelo neprofesionalno.., Ampak ok, preživiš, glavno da so rezultati ok... Silwia dobrodošla...Tudi moj PDP je bil najprej 24.5.,pa mi ga je G. glede na plod prestavila na 28.5. Tudi v 1. sem imela tri različne roke, ki so se gibali v 14 dneh, pa je veljal kar prvi Tudi jaz sem imela leto nazaj abrazijo in vem, kako se počutiš sedaj, ko te vsak špik zaskrbi...ampak, je treba pozitivno dalje, a ne..Vse bo uredu z našimi pikicami. Jaz sem ostala ta teden doma, ker imam še vedno grozne slabosti, bruhanja in ne morem v službo! Sicer v službi še ne vedo, zato sedaj blefiram, da imam gripo in ne vem kaj, ampak jim bom že povedala, ko se mi bo zdelo... Tista, ki dela seznam, prosim da me doda, saj sem že dvakrat zabeležila podatke, pa me še ni na seznamu... Če je potrebno, jih pripišem še v tretje,.... Uživajte v teh turobnih dneh in upam, da čimprej minejo 3 meseci, da se slabosti končajo
|