|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
24.10.2011 13:21:55   
kokosh
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Se opravičujem, prekinjam temo.

Ah, daj no - saj morajo izvedet, kaj jih čakauser posted image .

Tiste, ki pričakujemo prvega, se itak tolažimo s tem, da bodo naši bolj pridni :P

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
24.10.2011 13:42:13   
Janchek81
mene pa nekej zanima .... kdaj boste oddajale papirje za vse stvari za katere moramo poštimati? A ni rok da lahko samo 30 dni pred rokom?

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
24.10.2011 13:49:04   
beti 1
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

men se pa zdi, da se samo več al manj še bl sekiram zarad tega a miga al pa ne .. pomembno mi je, da jo čutm na vsake toliko časa ... k ni nujno, da so vsi otroci isto aktivni .. nekateri več spijo, nekateri mal manj ... se pa sprašujem ko mi miga po bušiju, kva zaboga ma tok dela notr .... sploh si ne znam predstavljati kaj dela ... res ne user posted image

Do sedaj ima že dolgo vse mišice in kosti, pa "ugotavlja" na kakšne vse načine se lahko premika in kam vse lahko da kakšen del telesa (npr. palec v usta,...) kar pomaga pri razvoju možganov. Ker pa se premika v breztežnosti se mora po rojstvu večine naučiti še pod vplivom gravitacije.
Kar se štetja gibov tiče, naj bi bile na to praviloma pozorne od 32. tedna dalje, jaz sem to vedno razumela kot posamezen gib (10 zaporednih brc je 10 gibov). 
Počasi bo tudi našim user posted image  pričelo konkretno zmanjkovati prostora, takrat gibi res niso več tako intenzivni in kratki, npr., lahko čutiš ko roko dvigne od boka do glavice, ker je ne more drugače, kot da podrgne po svojem večinoma "mehkem" jajcu. Vsaj moja 2 sta vedno intenzivneje gibala po lažnih popadkih. Prvi me je pa še v porodni med popadki tako v rebra brcal, da so se mi zvezdice kazale, nekateri si očitno že v maternici znajo vzeti svoj prostor ne glede na ovire. Je pa še zdaj motorično ful nad povprečjem tako kar se tiče eksplozivnosti, kot vzdržljivosti.

Naše tretje user posted image  je verjetno nekje vmes med prvima 2. Ima dneve, ko je zelo aktivno in dneve, ko moram biti pozorna, da ga čutim, sem pa zdaj v 27.tednu. Praviloma pa vsaj malo pobrca ko kuham kosilo, največkrat ko s kuhalnico potolčem po posodi. Do prejšnjega tedna se je vedno umirilo, ko mi je lubi dal roko na trebuh, prav tako, kadar me po trebuhu božata mala 2 ni nobenega premikanja. No odkar se je lubi vrnil s službenega potovanja mu je user posted image  le naklonilo čast in zbrcalo tudi njegovo roko. Tudi če ga sama dregnem ni odziva. Prvi je vedno dal kontra, drugi pa se je umaknil in taka sta večinoma še danes.

Komaj čakam jutrišnji pregled, mogoče končno izvem, kaj bomo dobili.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
24.10.2011 13:59:55   
beti 1
Ugotavljam, da moram nehat romane pisat, preden eni odgovorim, so vmes že trije posti. user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tix
Danes pa za en drek . . . spala se skoraj nič / potrebujem ga pa ful - isto je bilo v 1user posted image / mali je prehlajen, s tem da mu podnevi popolnoma NIČ ne fali, zvečer zaspi čisto fino, ponoči pa smrka, "hrope", kašlja - NE SPI, zjutraj pa spet vse kul. Ima katera kakšen nasvet kaj pomaga? z mokrimi brisačami na radijatorju sem poskusila povišat vlago, dvignila jogi pod kotom, zvečer mu konkretno prepucam nos . . .

Našim je pomagalo Fitobalm mazilo od Fitobimbi za prsni koš, sem jima tudi pod nos namazala. Ko je blo zelo hudo smo pa ponoči še parkrat nos spucal (spiranje s fiziološko), da sta potem vsaj kakšno uro odspala. Mazilo tud sama uporabljam, ko sem prehlajena. Nima kafre in drugih dražečih eteričnih olj, bolj pomirjevalna.

Janchek81: na CSD naj bi začel stvari urejati 60 dni pred rokom, 30 je pa verjetno skrajna meja, saj greš 28 dni pred PDP že obvezno na porodniški dopust. O CSD Šiška sem sicer slišala veliko slabega ampak imajo pa super spletno stran, kjer dobiš veliko info tudi o urejanju zadev glede porodniške, paketa,...

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
24.10.2011 14:01:22   
girly
Še bar besed z moje strani:

sedaj se je počutje precej izboljšalo: več počitka, magnesol 3x/dan pač naredijo svoje.pa malo tud lega, saj se naša deklica, ja zgleda, da bomo imeli punčko (po besedah dr. na 3D UZ), obrača gor in dol, na glavo, na rit in spet nazaj

voziček: naročili in od sobote ga imamo tud doma, in sicer štirikolesnik, model Viper od lux4kids. zgleda vredu, kako se bo obnesel v praksi, pa sporočim

brce: mala full brca, sploh pomoči, tko da je vedno pestro, sploh ko mama spat ne more zarad tega :)

imena: že izbrana,ampak naj bojo še skrivnost

tkole,sej berem vas še kar, samo pisat pa nimam preveč časa.

lp vseh srečkam user posted image

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
24.10.2011 14:05:47   
Janchek81
No pol je res skrajn čas, da pred decembrom VSE uredim, če je lahko 60 dni prej ... UPAM, da je res ... ker sm slišala, da samo za une pakete lahko 60 dni prej urejaš, da za druge stvari pa samo 30 dni prej ...

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
24.10.2011 14:07:50   
vijolica2
Meni je rekla 60 dni prej. Jaz bom v začetku novembra nesla n csd.

Neposredna povezava do sporočila: 2432
24.10.2011 14:08:37   
Janchek81
vijolica2 kdaj mas rok .. in kam natačno boš nesla .. kje boš izpolnila obrazce .. in katere? user posted image

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
24.10.2011 14:20:42   
valentinčica30
Glede brc imam sam ta komentar, ko da sem živo hobotnico pojedla, pa se sprašujem če to dete sploh kdaj spiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
24.10.2011 16:14:47   
trnuljčica
Janchek obrazce imaš na dnu naše tabele nosečk. Izračun porodniške in celo kdaj moraš prav ti oddati ti pa izračuna na csd šiška spletni strani. Zagotovo 60 dni prej... No, poglej.
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Neposredna povezava do sporočila: 2435
24.10.2011 18:03:02   
Mistica

user posted image

PDP
nick, starost, število 
user posted image , število user posted image , naslednji pregledi, morfologija, kraj, user posted image ali user posted image ali user posted image , Porodnišnica

25.12.11.

Kasija, 33, 3, 2, ?, ?, LJ, user posted image , Postojna

1. 1.
2. 1.
**Nelly**, 24, 1user posted image , 0user posted image , 28.10., MS (okolica), user posted image , MS

3. 1.
Trinita, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

4. 1.

Mistica, 26, 1user posted image , 0user posted image , 8.11., 23.8. ?, user posted image , Postojna
Tadea, 20, 1user posted image , 0user posted image , 8.11., 16.8, Krško-Sevnica, Brežice
n€na, 31, 5user posted image , 1user posted image , 7.11., 30.8., Izola, user posted image , Celje/ Izola
diana79, 32, ?user posted image , 0user posted image , ?, ?, Krško, user posted image , Brežice

5. 1.
mopsy, 26, 1user posted image , 0user posted image ,  ?, ?, ?, user posted image & user posted image
valentinčica30 , 33, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, Bela Krajna, Novo mesto
Noseča babi, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?, 2.8., LJ

6.1.
kokosh,
25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, user posted image , Lj
presrecna*, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, MB, user posted image , Maribor
soncnica28, 32, 1user posted image , 0user posted image , ?, 20.9., Sodražica, Trbovlje
pinia30, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Domžale, user posted image

7.1.
Srečica17, 43, 3user posted image , 1user posted image , ??, ?
katra55, ?, 4user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
vijolica2, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Brežice, Novo mesto
aishaa84, 27, ?user posted image , 0user posted image , ?, ?, Savinjsko
dekletce, 29, ?user posted image , 0user posted image , ?,  ?, MB, user posted image , MB

8.1.
9.1.

10.1.
trnuljčica, 34, 3user posted image , 1user posted image , 18.10., 5.9., MB, user posted image

11.1.
binca4, 33, 1user posted image , 0user posted image , ?, 7.9., LJ, user posted image
mamicaaa, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, 25.8.&14.9., MB, user posted image
oranža, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

12.1.
martythezebra, 27, 1user posted image , 0user posted image , 2.11., KR, user posted image , Kranj
tanika1, 27,2user posted image ,1user posted image , 30.6., 13.7.,?, 1.9., NM
luši, 22, ,2user posted image ,1user posted image , ?, ?, Kranj (okolica)

13.1. 
lily7a, 20, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, SG

14.1.
TaraN, 22, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

15.1.
mojccaa, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, 25.8., ?, user posted image
coccinella, 32, 3user posted image , 1user posted image , 24.11., 8.9., Domžale, user posted image , Lj
girly, 29, 2user posted image , 1user posted image , 26.10., 1.9. ?, user posted image
mefisto, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, 18.8., Mb, user posted image , Mb
ana.nunez25, 25, 2user posted image , 0user posted image , 3.10., 26.8., Domžale, user posted image , Lj
tinkibinky, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica Domžal

16.1.
luštek, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
jernejav, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
ursah, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, 14.9., Vrhinka
biba*12, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, 7.9., okolica Kopra, user posted image , Izola

17.1.
cukrček11, 27, 2user posted image , 1user posted image , 18.10, ?, user posted image , Maribor
sasy22, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, Lj (okolica)

18.1.

Kitty21, 21, ?user posted image , ?user posted image , ?, 5.9., ?, user posted image

19.1.
Janchek81, 29, 2user posted image , 0user posted image , 11.11., 8.9., LJ, user posted image , Ljubljana

20.1.
spacebaby, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Tržič
ronja, 33, 5user posted image , 2user posted image , ?, 13.9., LJ, user posted image

21.1.
Enanova, 37, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
Klavdy4, 21, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Matkurja, 29, ?user posted image , 0user posted image , 10.10., ?, okolica Postojne, user posted image , Postojna

22.1.
BLOOM 1, 37, 7user posted image , 6user posted image , ?, ?, MS, user posted image
Kristyz, 32, 2 , 1 , 14.9., 14.9., LJ, user posted image
rosistar, 32, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

23.1.
tecnobica, 32, 1user posted image , 0user posted image , 10.10., 5.9., Vipavska dolina
winterchild2012, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, okolica LJ
january, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?
Nananina, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?5.9., Zapuže, user posted image

24.1.
tix, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica Tržiča, Kranj
maleni, 32, ?user posted image , 0user posted image , 20.9., ?, ?

25.1.
piška goriška, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica NG
sivk1, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, NM
Trobentica_, 32, 2user posted image , 0user posted image , 17.11., 21.9., Divača, user posted image , Postojna

26.1.
miami10, 27, 1user posted image , 0user posted image , 30.9., 19.9., LJ, user posted image
beti 1, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, LJ

27.1.
tamaalaa, 21, 1user posted image , 0user posted image , 26.9., 13.9., Kranj, user posted image

28.1.
moj malček, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?
Smejka11, 30, 2user posted image , 0user posted image , 5.10., ?, MB, user posted image & user posted image ,
Ptuj ali Maribor

29.1.
lepa79, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Bela krajina
Gio, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

30.1.

pathra, 24, 2user posted image , 0user posted image , 3.11., 14.9., Koper, user posted image
urshek, 23, 1user posted image , 0user posted image , 12.10., 14.9., Cerknica & Velenje, user posted image
*dina*, 31, 1user posted image , 0user posted image , 16.11., 26.9., Bela krajina, user posted image

31.1.
x.1.
anonimna, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

Maximami, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
greti, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

3.2.
Roberta69, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, 28.9., LJ, user posted image

SKUPAJ NAS JE: 73user posted image user posted image user posted image

NOSEČKE Z DVOJČKI:
mopsy user posted image  user posted image
Smejka11 user posted image user posted image

PRIČAKOVANI user posted image ali user posted image :
user posted image = 16
user posted image = 19

Z nami so pot začele:

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
24.10.2011 18:03:46   
Mistica
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3
en lep pozdrav vam želim
sem sicer februarka 2012 rok imam 4.2. ampak mislimo da se bo dete rodilo prej zato sm pokukala še malo k vam in se vam mogoče pridružim user posted image
za nazaj vas še nism brala bom zdaj mal prečekirala in se oglasim še kaj
aja imam pa doma že eno nagajivko staro skoraj 3 leta
lp

Pozdravljena, arupnik3 in seveda čestitkeuser posted image - javi ali bi rada, da te dam na seznamček.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
24.10.2011 18:05:22   
Mistica
IZVIRNO SPOROČILO: Trobentica_

IZVIRNO SPOROČILO: Mistica
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja
IZVIRNO SPOROČILO: urshek
Mistica, ti boš hodila v Postojno na MŠ? Tudi jaz bom, zato sprašujem :)

Midva bova. Sredi novembra se začne a ne?

Urshek -
ja, mi2 oz. največ najbrž jaz, bova hodila v Postojnouser posted image Torej se vse vidimo tamuser posted image Bi potem kdaj lahko te termine izkoristile tudi za kako user posted image

Da se še jst pofočkam. Berem vas redno, za pisanje pa enostavno ni časa. HVALA vsem souser posted image za seznamček, nam ki bomo imele prvič user posted image to zelo prav prideuser posted image .
Tudi midva bova hodila v PO v šolo, tako da se vidimo.
Za dodat na seznamček - porodnišnica Postojna.

Kar precej nas bo v Postojni obiskovalo MŠ- mogoče pa bi se res lahko zmenile za kavicouser posted image

(odgovor članu Trobentica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
24.10.2011 18:07:44   
Mistica
IZVIRNO SPOROČILO: beti 1
Se opravičujem vsem, ki ste prvič noseče, če se vam naše debate ne zdijo primerne za ta forum in vas dolgočasijo. Želim vam karakterno manj zahtevne otroke. Pa hvala za razumevanje. user posted image user posted image user posted image

Opravičilo ni potrebno- če bi imele doma že kakega starejšega bodočega bratca/sestrico bi z veseljem preizkusila vaše nasvete. Sicer pa- me seveda upamo, da naši teh težave ne bodo povzročali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
24.10.2011 18:13:50   
ana.nunez25

men se pa zdi, da se samo več al manj še bl sekiram zarad tega a miga al pa ne .. pomembno mi je, da jo čutm na vsake toliko časa ... k ni nujno, da so vsi otroci isto aktivni .. nekateri več spijo, nekateri mal manj ... se pa sprašujem ko mi miga po bušiju, kva zaboga ma tok dela notr .... sploh si ne znam predstavljati kaj dela ... res ne user posted image

tut jst se skos sprasujem kaj dela ko miga na ksn dolocen nacin...ucasih mi sploh ni jasn...mi kr zavibrira ceu trebuh, al pa kokr da samo z enim prstkom ucasih neki ustvarja oz. prtisne na vn, zadnje dni me "pridno" u rebra brca oz. boksa, al pa kokr da bi prstke dau tko narazn kokr grablje in pac pol premika roko..vsaj obcutek je tak..uglavnem..cist zanimivo
sedet morm tut cimbolj pokoncno, ce ne se ze prtozuje
brce so kr konkretne, vsako uro ga cutm..ponoc pa lepo spi in me ne zbudi. tko da upam da bo tut pol vsaj prblizn tko

glede na to da je to moj prvi user posted image se ne morm komenterat, ampak rada gledam oddaje super varuske(tako ameriske kot spanske verzije) prblizn vem kako "ukrepat"v dolocenih situacijah..kako bo pa to u praksi zgledal bomo pa se vidl..hihihi

a si kera kj meri obseg trebuscka...?jst mam v liniji popka 92 mau pod popkom pa 93cm in dons sm dopolnila 28 tedenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
24.10.2011 18:13:52   
Mistica
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Janchek obrazce imaš na dnu naše tabele nosečk. Izračun porodniške in celo kdaj moraš prav ti oddati ti pa izračuna na csd šiška spletni strani. Zagotovo 60 dni prej... No, poglej.
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Tudi jaz sem si zadala, da moram ta teden tole naštudirat in si sprintat obrazce. Ta papirologija meni nekako niuser posted image user posted image
Janchek- na koncu seznamčka imaš povezave do obrazcev. Čeprav iskreno povedano jih tudi jaz še nisem pogledala. Naj bi pa to začela urejat max. 60 dni pred rokom, torej ti nekje od 19.11. dalje.

trnulčica- hvala za povezavo- si grem takoj zračunat koliko € bo moja porodniška (približno). user posted image

Pozdravček vsemuser posted image

< Sporočilo je popravil Mistica -- 24.10.2011 18:17:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 2441
24.10.2011 21:15:56   
ronja
Punce, meni je zadnje čase spet tako za umret slabo, da ne vem več, kaj bi sama s sabo. Čim se uležem, se mi dvigne vsebina želodca in jo moram ali požirat nazaj dol ali zbruhat ven, če sedim, me začne vse dol pritiskat, hodit pa tako prav daleč ne morem... Ampak ta je pa reeeeees zadnji! Sem lih lubiju jamrala (šel na hokej), pa je rekel, da ne ve, kaj sva midva mislila, ko sva si še enega omislila - no, prav v tistem momentu verjetno res ne na moje slabostiuser posted image .
Skratka: sem totalno neuporabna, sama sebi se zdim lena, čisto nekoristna, tečna,... Potem grem pa taveliko pocartat mal prej pred spanjem, pa se objameva, pa mi je bilo slabo za umret, ker sem se pač sklanjala k njej, pa potem ulegla zraven nje (sem že rekla, da mi horizont glih ne pomaga pri zadrževanju bruhanjauser posted image )... pa mi mala prijavi: "Ti si tko fajn mami, ti si vedno dobre volje!" Kuga??? Kje je pa to pobrala?user posted image A da sem dobre volje? No, fajn, da me ona tako vidi... ampak sebi se zdim ko en zmaj - tak len, ki mu gre vse na jetra. Ampak otrokom smo očitno res vedno všeč... Pri tem, da se danes tudi ona ni najboljše počutila na začetku popoldneva (potem je najprej težila, dokler ni dosegla kreša, potem sva se pa pocortali (prej ni hotla), pa je bilo vse tipitopi).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
25.10.2011 8:27:57   
Matkurja

Pinia jaz sem imela dva ležalnika al kako se temu reče, enega res starega (izposojen- ki je bil super).Potem pa sem v dar dobila še enega novega, ki sem ga zelo malo uporabljala. Prišlo mi je prav ko sem morala pod tuš, na wc, itd, ker mali je bil res skoz buden, pa še psa imamo. Tako da sem ga lepo odložila na tla v kopalnici. Bolj prav mi je bilo zaradi cr in wc, ker je trajaloooo in me zelo bolelo, pa se nisem rabila ubadat še s tem, če se mali dere v posteljici, ker mu je dolgčas...
Starega sem žal vrnila, novega pa posodila sorodnici in jo moram sedaj poklicat, da mi ga vrne. Njen je že mali mož.user posted image Upam, da ga še imauser posted image Ker jaz ga bom po cr, ziher rabila. Razen če bo ta spalni model in bo celo posteljica okuser posted image za čas wc...

Dajte mi malo povedat, kakšen ležalnik naj kupim. Kateri je najboljši? Imam bone od BC pa morm ponucat.

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Se opravičujem, prekinjam temo.

Ah, daj no - saj morajo izvedet, kaj jih čakauser posted image .

Ah ne... naši otroci pa ne bodo taki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Pozdravljene souser posted image

Kako ste?

Jaz se v redu počutim, ravno grem izpolnjevat papirje za socialno. So mi rekli, da jih morava v novembru prinesti. Tale november bo še pesteruser posted image Začnemo s šolo za starše in doma vse preurejati, tako da upam, da bom najdla tudi kaj časa za počivanjeuser posted image

Kako so vaše bebice? Moja je kar živahna in trebušček je že kar velik (vsaj zame ki ga nosimuser posted image ) drugi pa komaj verjamejo da sem v 7 mesecu.

Lep dan punce

A si šla kaj prej že na CSD povprašat, kaj je vse treba prinest pa da si dobila papirje za izpolnit? Se pa odločam, da bi se za stalno prijavila v novem stanovanju, čene se moram vozit na CSD več kot 100 km daleč.
Jaz bom tudi imela šolo za starše v novembru in en del decembra. Še dobro, da bom na bolniški.

Meni je dala za beležit gibe od prejšnjega tedna(28). Je pa samo 2 tedna razlike v beleženju od večjega(30).

A to se dobi pol al kako? Jaz gibe čutim samo kadar počivam. recimo zjutraj, ko se eno uro peljem na šiht, pa večer, ko se uležem v posteljo. Mogoče še kdaj vmes no. Recimo zdaj, ko otroci pišejo kontrolko, jst pa tole čitam. user posted image
Moj je pa kar malo razočaran, ker še zmeraj ne čuti brcik. Ko recimo az čutim, mu rečem, da roko gor, mali se pa umiri.

Jaz sem pa danes slabo spala, pa se mi je po poti tako spalo, da sm mislna, da bom kar s ceste zapeljala. Pa sm se enkrat vmes ustavila in naredila par počepov in se malo pretegnila. Ampak po 5 minutah je blo isto.

Neposredna povezava do sporočila: 2443
25.10.2011 8:34:52   
Janchek81
Hej hej

jaz mam pa zadnje dni take probleme pri spanju, non-stop se zbujam in ne morm si najdt položaja kako bi zaspala ... ko pa ga že pa se u roku ene ure zbudim in sm toooooooooook utrujena, da vam ne znam povedat user posted image  in potem se tuki v službi vsi name računajo še ta mesc in naslednji in me prou izmozgavajo in sm čist fertik k pridm domov ... komi čakam petek in podaljšan vikeeeeend ... a se še kateri kej podobnega dogaja, ker tole je OBUP user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
25.10.2011 8:39:18   
vijolica2
Jutro user posted image

Midva sva šla v oktobru na CSD se malo pozanimati, ker je to najin prviuser posted image in nama je dala vse papirje in je rekla da naj jih prineseva v novembru. Pa urediti moramo še priznanje očetovstva.  Vse papirje se pa tudi dobi na netu. (jaz imam rok 7.1.)

Neposredna povezava do sporočila: 2445
25.10.2011 9:38:52   
coccinella

Hej hej

jaz mam pa zadnje dni take probleme pri spanju, non-stop se zbujam in ne morm si najdt položaja kako bi zaspala ... ko pa ga že pa se u roku ene ure zbudim in sm toooooooooook utrujena, da vam ne znam povedat user posted image  in potem se tuki v službi vsi name računajo še ta mesc in naslednji in me prou izmozgavajo in sm čist fertik k pridm domov ... komi čakam petek in podaljšan vikeeeeend ... a se še kateri kej podobnega dogaja, ker tole je OBUP user posted image

joj ne govori o ne prespanih nočeh user posted image . jaz sem imela katastrofalen vikend, nisem in nisem našla pravega položaja, ko pa sem ga že, sem se pa ali kmalu zbudila ali pa je bila že toliko ura, da smo morali vstat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2446
25.10.2011 9:45:53   
Janchek81
coccinella jaz pa med vikendom nisem imela težav, maybe že zarad tega, ker potem čez dan lahko mal zadremuckam user posted image  ampak med tednom je pa zdej živa katastrofa ... upam, da je to le vpliv jutrišnjega mlaja in da bo potem OK s spanjem user posted image

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
25.10.2011 9:49:26   
arupnik3
oj oj
ja lahko me date na seznamček user posted image
mogoče oz zagotovo se vam pridružim
božajte trebuščke user posted image

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
25.10.2011 13:50:20   
Mistica

user posted image

PDP
nick, starost, število 
user posted image , število user posted image , naslednji pregledi, morfologija, kraj, user posted image ali user posted image ali user posted image , Porodnišnica

25.12.11.

Kasija, 33, 3, 2, ?, ?, LJ, user posted image , Postojna

1. 1.
2. 1.
**Nelly**, 24, 1user posted image , 0user posted image , 28.10., MS (okolica), user posted image , MS

3. 1.
Trinita, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

4. 1.

Mistica, 26, 1user posted image , 0user posted image , 8.11., 23.8. ?, user posted image , Postojna
Tadea, 20, 1user posted image , 0user posted image , 8.11., 16.8, Krško-Sevnica, Brežice
n€na, 31, 5user posted image , 1user posted image , 7.11., 30.8., Izola, user posted image , Celje/ Izola
diana79, 32, ?user posted image , 0user posted image , ?, ?, Krško, user posted image , Brežice

5. 1.
mopsy, 26, 1user posted image , 0user posted image ,  ?, ?, ?, user posted image & user posted image
valentinčica30 , 33, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, Bela Krajna, Novo mesto
Noseča babi, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?, 2.8., LJ

6.1.
kokosh,
25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, user posted image , Lj
presrecna*, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, MB, user posted image , Maribor
soncnica28, 32, 1user posted image , 0user posted image , ?, 20.9., Sodražica, Trbovlje
pinia30, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Domžale, user posted image

7.1.
Srečica17, 43, 3user posted image , 1user posted image , ??, ?
katra55, ?, 4user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
vijolica2, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Brežice, Novo mesto
aishaa84, 27, ?user posted image , 0user posted image , ?, ?, Savinjsko
dekletce, 29, ?user posted image , 0user posted image , ?,  ?, MB, user posted image , MB

8.1.
9.1.

10.1.
trnuljčica, 34, 3user posted image , 1user posted image , 18.10., 5.9., MB, user posted image

11.1.
binca4, 33, 1user posted image , 0user posted image , ?, 7.9., LJ, user posted image
mamicaaa, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, 25.8.&14.9., MB, user posted image
oranža, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

12.1.
martythezebra, 27, 1user posted image , 0user posted image , 2.11., KR, user posted image , Kranj
tanika1, 27,2user posted image ,1user posted image , 30.6., 13.7.,?, 1.9., NM
luši, 22, ,2user posted image ,1user posted image , ?, ?, Kranj (okolica)

13.1. 
lily7a, 20, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, SG

14.1.
TaraN, 22, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

15.1.
mojccaa, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, 25.8., ?, user posted image
coccinella, 32, 3user posted image , 1user posted image , 24.11., 8.9., Domžale, user posted image , Lj
girly, 29, 2user posted image , 1user posted image , 26.10., 1.9. ?, user posted image
mefisto, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, 18.8., Mb, user posted image , Mb
ana.nunez25, 25, 2user posted image , 0user posted image , 3.10., 26.8., Domžale, user posted image , Lj
tinkibinky, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica Domžal

16.1.
luštek, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
jernejav, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
ursah, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, 14.9., Vrhinka
biba*12, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, 7.9., okolica Kopra, user posted image , Izola

17.1.
cukrček11, 27, 2user posted image , 1user posted image , 18.10, ?, user posted image , Maribor
sasy22, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, Lj (okolica)

18.1.

Kitty21, 21, ?user posted image , ?user posted image , ?, 5.9., ?, user posted image

19.1.
Janchek81, 29, 2user posted image , 0user posted image , 11.11., 8.9., LJ, user posted image , Ljubljana

20.1.
spacebaby, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Tržič
ronja, 33, 5user posted image , 2user posted image , ?, 13.9., LJ, user posted image

21.1.
Enanova, 37, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
Klavdy4, 21, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Matkurja, 29, ?user posted image , 0user posted image , 10.10., ?, okolica Postojne, user posted image , Postojna

22.1.
BLOOM 1, 37, 7user posted image , 6user posted image , ?, ?, MS, user posted image
Kristyz, 32, 2 , 1 , 14.9., 14.9., LJ, user posted image
rosistar, 32, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

23.1.
tecnobica, 32, 1user posted image , 0user posted image , 10.10., 5.9., Vipavska dolina
winterchild2012, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, okolica LJ
january, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?
Nananina, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?5.9., Zapuže, user posted image

24.1.
tix, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica Tržiča, Kranj
maleni, 32, ?user posted image , 0user posted image , 20.9., ?, ?

25.1.
piška goriška, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica NG
sivk1, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, NM
Trobentica_, 32, 2user posted image , 0user posted image , 17.11., 21.9., Divača, user posted image , Postojna

26.1.
miami10, 27, 1user posted image , 0user posted image , 30.9., 19.9., LJ, user posted image
beti 1, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, LJ

27.1.
tamaalaa, 21, 1user posted image , 0user posted image , 26.9., 13.9., Kranj, user posted image

28.1.
moj malček, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?
Smejka11, 30, 2user posted image , 0user posted image , 5.10., ?, MB, user posted image & user posted image ,
Ptuj ali Maribor

29.1.
lepa79, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Bela krajina
Gio, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

30.1.

pathra, 24, 2user posted image , 0user posted image , 3.11., 14.9., Koper, user posted image
urshek, 23, 1user posted image , 0user posted image , 12.10., 14.9., Cerknica & Velenje, user posted image
*dina*, 31, 1user posted image , 0user posted image , 16.11., 26.9., Bela krajina, user posted image

31.1.
x.1.
anonimna, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

Maximami, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
greti, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

3.2.
Roberta69, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, 28.9., LJ, user posted image

4.2.
arupnik3, ?, ?user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

SKUPAJ NAS JE: 74user posted image user posted image user posted image

NOSEČKE Z DVOJČKI:
mopsy user posted image  user posted image
Smejka11 user posted image user posted image

PRIČAKOVANI user posted image ali user posted image :
user posted image = 16
user posted image = 19

Z nami so pot začele:

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
25.10.2011 13:51:02   
Mistica
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3

oj oj
ja lahko me date na seznamček user posted image
mogoče oz zagotovo se vam pridružim
božajte trebuščke user posted image

Urejeno. Če bi želela, javi več podatkov, pa ti jih bom dopisala. Seveda da se nam pridruži, če ne drugače, vsaj v debati user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?