|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
18.10.2011 19:37:34   
martythezebra
Srečanje, 25.11. ob 17h, Ljubljana
- Janchek81 - PRIDEM ...
- Coccinella - PRIDEM - Kolosej
- Beti 1 - Pridem - Kolosej
- n€na - Pridem, če le ne bo preveč snega
- soncnica28 - Pride ( če ne bo preveč snega )

- **Nelly** - NE pride

- Marthythezebra- PRIDEM- Kolosej ali pa Citypark

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
19.10.2011 7:58:51   
Trobentica_
IZVIRNO SPOROČILO: Mistica
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja
IZVIRNO SPOROČILO: urshek
Mistica, ti boš hodila v Postojno na MŠ? Tudi jaz bom, zato sprašujem :)

Midva bova. Sredi novembra se začne a ne?

Urshek -
ja, mi2 oz. največ najbrž jaz, bova hodila v Postojnouser posted image Torej se vse vidimo tamuser posted image Bi potem kdaj lahko te termine izkoristile tudi za kako user posted image

Da se še jst pofočkam. Berem vas redno, za pisanje pa enostavno ni časa. HVALA vsem souser posted image za seznamček, nam ki bomo imele prvič user posted image to zelo prav prideuser posted image .
Tudi midva bova hodila v PO v šolo, tako da se vidimo.
Za dodat na seznamček - porodnišnica Postojna.
Jutri imam pa pregled in že komaj čakam. Namreč naš user posted image ni tako zelo aktiven v trebuščku kot pri večini od vas, ga zelo malo čutim, da bi se kaj premetaval (kadar ga, se mi pa seveda nariše na obraz veeeeelik nasmešekuser posted image ) in potem toliko bolj nestrpno čakam na vsak pregled, da dobim potrditev, da je vse ok.
Lepo bodite, pozdravček vsem!

< Sporočilo je popravil Trobentica_ -- 19.10.2011 8:01:49 >

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
19.10.2011 12:29:39   
Janchek81
- Janchek81 - PRIDEM ... user posted image
- CoccinellaPRIDEM - Kolosej
- n€na - Pridem, če le ne bo preveč snega user posted image
- Martythezebra - PRIDE - Kolosej ali Citypark

- **Nelly** - NE pride
- Mistica - NE pride

(odgovor članu martythezebra)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
19.10.2011 12:52:39   
ronja
Punce, lubi ima 2. teden teren, tako da bom sama s puncama. Lahko bi sicer prišle - ampak vse 3, ker ju nimam sicer kam dat...

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
19.10.2011 13:14:52   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Punce, lubi ima 2. teden teren, tako da bom sama s puncama. Lahko bi sicer prišle - ampak vse 3, ker ju nimam sicer kam dat...

saj to srečanje naj bi bilo drugi mesec....
Mogoče si popomoti videla namesto 11 mesec, 10 mesec.

user posted image

Drugače pa, zakaj pa ne bi vse tri prišle? Jaz bom definitivno tudi mojo zraven pripeljala user posted image

< Sporočilo je popravil coccinella -- 19.10.2011 13:15:37 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
19.10.2011 13:26:46   
Janchek81
ronja mal si mesce zamešala ja user posted image  srečanje naj bi bil 25.novembra in ne okrobra user posted image  sicer pa seveda, da pripelji še svoje user posted image , zakaj pa ne ....

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
19.10.2011 13:57:01   
ronja
Se vidi, da od 1h nisem več spala... NIč čudnega, da mi nič ne greuser posted image . Sicer pa če boste ostale (ki imate) pripeljale svoje navihančke, bo itak super za tamale in pridemo.user posted image Sicer me takrat še 1x vprašajte, to je še takoooo daleč... Jaz že 3 bolezni vmes fašemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2357
19.10.2011 14:17:38   
tix

Drugače pa, zakaj pa ne bi vse tri prišle? Jaz bom definitivno tudi mojo zraven pripeljala user posted image

Jaz se bom potrudila priti :) bova pa tudi dva, če ga možek ne bo uspel popazit. Bi bila pa tudi kje okrog Koloseja/BTC-ja tam je zih parkirišče

Neposredna povezava do sporočila: 2358
19.10.2011 14:42:49   
trnuljčica
Kriza, če jaz nimam popadkov... pol res ne vem. Mam v spominu da greš tja če so na 5 min vsaj 30 min. A še drži?
Joj upam, da mine ker mojga še ni... malega sem komaj privlekla iz vrtca...

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
19.10.2011 14:45:06   
trnuljčica
zbrisano

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 19.10.2011 14:46:13 >

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
19.10.2011 15:03:41   
Kasija
trnuljčica prav imaš, nekako tako pogosto morajo biti. sicer pa sem jih jaz tudi že imela, pa se je ustavilo. počivaj!!! držim pesti, da še počaka. meni je G rekla, naj pijem magnezij. sporoči, kako si.

srečanje sem tudi mislila, da je oktobra- smotka. pa gremo takrat s tamalima nekam popoldan. za novembra pa se še pofočkam, ko bom prepričana, da lahko pridem.

< Sporočilo je popravil Kasija -- 19.10.2011 15:04:09 >

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
19.10.2011 16:16:57   
Janchek81
- Janchek81 - PRIDEM ... user posted image
- CoccinellaPRIDEM - Kolosej
- n€na - Pridem, če le ne bo preveč snega user posted image
- Martythezebra - PRIDE - Kolosej ali Citypark
- tix - Se bo potrudila priti

- **Nelly** - NE pride
- Mistica - NE pride

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
19.10.2011 16:19:01   
Janchek81
trnuljčica upam, da so le lažni popadki .. držim pesti in mislim nate, da bo vse OK in da je bil samo preplah ...

tix sm te dodala na seznam, da se boš potrudila priti user posted image  OK?

No sej res je, da je do takrat še dost delč ... pa sej pravim, lahko pa damo kakšen teden prej, če bi kateri bolj odgovarjalo? user posted image  Jaz sem pač dala en datum ... lahko pa tudi en teden prej ane user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
19.10.2011 17:01:34   
trnuljčica
Še sem tu. Dva v enem.
HB so minili. Saj sem smotka , rabila sem ca pol ure da sem ugotovila da ni prebava, pol pa so me krči že kar fejst boleli in pritiskali navzdol. Uhajala mi je voda, non stop sem mislila da moram na wc na veliko potrebo...Pa na 3 min, pa na 5, pa na 1 min... Pol pa rečem malemu, da če bo tko gre z mano v bolnico. In hb so teli naši vragci ful pridni, ko gre kaj narobe... Pol sem se odločila, da vseeno še malo odležim, pa je po 10 min nehalo, očitno so vsi Mg prijeli... Tko da je trajalo tisto z bolečino ca 45 min, če štejem blažjo bolečino pa kar veliko dlje...
Saj to se mi je v prvi user posted image tudi zgodilo sredi noči, trajalo 30 min točno na 5 min in nato nehalo. Sam ne v 28 tednu. V 36.

In ravno danes sem hotela iti na sestanek z izobraževanjem v službi ob 19 ih. Zdaj pa ne vem... No, mam še 1,5 h, da se odločim. Bolnica bo pol blizuuser posted image .

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 19.10.2011 17:04:47 >

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
19.10.2011 22:23:02   
coccinella
Evo pa smo dali pregled čez.... user posted image bije,  glavico imamo gor, MV pa je tudi vredu...tako da je vse OK in že komaj čakamo naslednji pregled, ki bo 24.11. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2365
19.10.2011 23:49:48   
pathra
Tudi mi smo dali danes pregled skozi. Vse je bp, je že z glavico dol, MV je zaprt in v redu (ne vem kako grejo te meritve.. imam 45 mm).. upam da tako ostane, jutri pa grem pit glukozo in dajat kri ter urin.. jupiii user posted image . Naslednji pregled imam že 3.11. ker dobim injekcijo zaradi Rh O negativne krvi.. en dan prej pa zopet kri. Bo veselo ...

Neposredna povezava do sporočila: 2366
20.10.2011 7:38:11   
Kasija
trnuljčica no, samo da je vse v redu. za rodit je še malo prezgodaj ne? me je kar prestrašilo, ko so se meni začeli. ampak zdaj ni o njih ne duha ne sluha že kak mesec tok-tok. proti roku bomo pa vse ogromne jamrale kje da so user posted image

mene je pa zjutraj 6.30 zbudil krč v nogi. tako da zdajle uživam v kozarcu magnezijevega napitka. pa sem prišla malo pogledat še na rr. zadnje dni nisem za nobeno rabo. če bi bilo od mene odvisno, bi samo visela po otroških trgovinah. v službi se komaj toliko koncentriram, da vsaj kaj naredim. sicer bi pa še zmeraj samo pospravljala po hiši, če bi bilo od mene odvisno. zavidam tistim, ki imate bolj razumevajoče g in vas bodo malo pustili doma. moja je zoprna glede tega, čeprav me že dva meseca tišči dol, pa vozim se v službo 40 minut v eno smer, da o utrujenosti, ki je že bolj izčrpanost ne govorim. saj kakšen dan je bolje, potem pa pride kak dan, ko komaj ustanem. no, zdaj sem malo pojamrala, pa se grem lahko se pripravit za v službo user posted image .

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
20.10.2011 9:50:06   
beti 1
Pozdravljene!

Čestitke vsem za dobre novice na pregledih. Sama komaj čakam torek, da vidim, kako napredujemo.

Se vidi, da od 1h nisem več spala... NIč čudnega, da mi nič ne greuser posted image . Sicer pa če boste ostale (ki imate) pripeljale svoje navihančke, bo itak super za tamale in pridemo.user posted image Sicer me takrat še 1x vprašajte, to je še takoooo daleč... Jaz že 3 bolezni vmes fašemuser posted image

Ronja se ti pridružujem, tudi jaz sem včeraj zelo slabo spala in bla cel dan zanič. Sem oba user posted image  z zamudo dostavla na trening, čeprav sem doma. Še energije za na forum pisat nisem imela. Se pozna, da je user posted image  odsoten. Proti večeru sem počasna, sklonim se komaj, vsakič ko vstanem mi trebuh otrdi,... Komaj čakam, da se vrne v noči na soboto. Sta pa vsaj mala user posted image  mirnejša in bolj ubogljiva kot sicer.

trnuljčica user posted image  za pogum in odločenost. Upam, da nisi šla na tisto izobraževanje, priporočam počitek, kot sem že luši pisala. Pa dobre novice ob pregledu v bolnišnici.
Nisem vedela, da lahko že pri 35 prosiš za sterilizacijo. Jaz mojega nagovarjam, da se gre "zrihtat", ker so njemu kondomi tolko odveč. Na tabletke se ne zanesem več, ker mamo drugega vsaj delno zaradi tega. Mireno sem sicer dobro prenašala, ampak sem potem mela cel kup težav in bolečin, preden so mi jo po 3 mesecih odstranili histeroskopsko in ne vem, če bi dala to še enkrat skozi.

srečanje jaz bom tudi verjetno imela oba razgrajača s sabo, moj take priložnosti ponavadi izkoristi za šport.

Kasija:  ali si svoji G povedala za popadke? Mimo tega pa ne more kar tako, če ji že tvoja varnost na cesti in utrujenost nista mar?

lep deževen dan vsem

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
20.10.2011 9:54:22   
Trobentica_
Tudi mi dali pregled skozi, vse ok, srček bije user posted image user posted image user posted image user posted image . Kako je obrnjen in glede MV pa meni gin. nič ne pove, tako da....nič ne vem....a to ve vprašate al vam sam/a od sebe pove? user posted image
Naslednji pregled 17.11., jutri mam pa cukr test.
Kljub kislemu vremenu bodite lepo,
lep pozdravček vsem!user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
20.10.2011 10:39:07   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: Trobentica_

Tudi mi dali pregled skozi, vse ok, srček bije user posted image user posted image user posted image user posted image . Kako je obrnjen in glede MV pa meni gin. nič ne pove, tako da....nič ne vem....a to ve vprašate al vam sam/a od sebe pove? user posted image
Naslednji pregled 17.11., jutri mam pa cukr test.
Kljub kislemu vremenu bodite lepo,
lep pozdravček vsem!user posted image

Meni je glede kako je obrnjen in Mv ginekologinja sama povedala.

drugače imam pa jaz tudi tale test za cuker in sicer naslednji petek....bom kar dopust vzela user posted image

(odgovor članu Trobentica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
20.10.2011 11:35:46   
coca cola
Meni MV sploh ne kontrolira user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2371
20.10.2011 11:52:08   
ronja
trnjulčica, drži se! Če te kaj potolaži, popadki se dostikrat umirijo, samo REEEEES počivaj!!!! Ne terat zdaj, nič ni vredno tega! Meni se je to zgodilo in v 1. in v 2. nosečnosti, se ne spomnim točno v katerem tednu, vem, da je bilo obakrat več kot 1 mesec prezgodaj. Ampak pri prvi niso tisti popadki nič naredili, sem bila lepo zaprta do konca, pri drugi so me pa popadki 2 cm odprli - to je bilo mislim da zač. dec., rok sem imela pa 17.1., pa računajte same tedneuser posted image - nekje 33 tednov, verjetno, ker je podobno kot zdaj... Tako da - daj rajši počivaj, pa da se ne ponovi, ker če bojo uni pravi, te lahko odprejo in potem je štala, ker tudi če se takrat umiri, te pa naslednji odprejo še mal bolj, potem pa sama veš, kaj sledi... In boš morala vmes ležat, če ne drugega. Boljše, da zdaj paziš (look who's talkinguser posted image ).

Sta pa vsaj mala user posted image mirnejša in bolj ubogljiva kot sicer.

Moji sta bili tudi zdaj ta dva dni zelo pridni, ko lubija ni bilo... Prav zanimivo (in ultra praktičnouser posted image ), ne? No, lubi se je včeraj zvečer vrnil in sem v user posted image , hehe.

Sicer me je napralo, sem bila v eritemski amb., mi je dala kri pogledat še za zoster (in za boreliozo in kaj jaz vem, kaj še vse - blo je ful eprufetk - obožujem ta sistem, da v tisto ala injekcijo natikajo različne epruvete - se spomnim, kako je bilo, ko so te morali za vsako špikat...) No, ne vem, kako da mene zdravniki takoj pogruntajo - ta mi je spet rekla, da me ma na sumu, da se ne znam pazit - pa me je do zdaj videla točno 1x za 5 min... in danes. Je rekla, da naj se ne zezam in da moram počivat. Sem ji povedala, da se trudim, samo pri 4 in 2,5 letnici to ni tok iziuser posted image . Ma, saj sta zlati punčki - samo gresta pa res po 100x na dan na wc in valjda je treba vsakič vstat in it ritko obrisat, pa seveda tudi non stop jesta (kaj bi sicer tolikokrat kakaliuser posted image )... in jim je treba non stop nekaj dajat za jest - vsaj nama se včasih zdi, da sam to počnevauser posted image .
Sem ji povedala, da imam zdaj komisijo, tak da ne vem, kaj se bojo odločili, je rekla, da bojo valjda podaljšali, da se s tem ni za zezat itd... samo ne vem, č emi je zadnjič g. sploh napisala te bolečine v trebuhu na izvid za na komisijo, ker sva se pogovarjali o tem zostru... No, ta na inf. je rekla, da je 3 buscopani kar ornk doza in da naj res počivam (kje sem to že slišala?user posted image )... Skratka: na zapadu ništa novouser posted image .

zadnje dni nisem za nobeno rabo.

Podpis.

Kako je obrnjen in glede MV pa meni gin. nič ne pove, tako da....nič ne vem....a to ve vprašate al vam sam/a od sebe pove?

Meni mv pogleda zato, ker me tako boli in ker se je prezgodaj začel krajšat - na srečo se ne več in je zdaj ok. Kako je obrnjen, sem sama vedela in sem samo pogledala na uz, če prav mislim - sem jo pa seveda vprašala, ali bo zdaj tako ostal ali ne. Zelo bi rada namreč spet naravno rodila in mi je fajn občutek, da vem, da je dol in da bo najverjetneje tako ostal - baje ko enkrat najdejo izhod in ugotovijo, da je tako najbol jkomot, večinoma tako ostanejo. Čeprav obrne se lahko tudi na koncu, to mi je jasno...

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
20.10.2011 12:12:24   
trnuljčica
Beti nisem šla potem v službo... Sem vmes imela 3x trd trebuh- lažne, neboleče popadke in sem se lažje odločila. Sam je bilo pa tisto prej čisto druga pesem. Res.  Danes pa kot da nič ni bilo.
Ni mi pa čisto jasno zakaj sem odločena in pogumna. A misliš zaradi sterilizacije? Saj moram prvo na konzilij. Brez odobritve ni nič (pred 35, meni pa sfali 5 mes).

trnjulčica,  Boljše, da zdaj paziš (look who''s talking).

Hej, sem ravno hotela to napisat. user posted image
Pol pa ne povem, da grem jutri v Lj na izobraževanje. Ma sem prijavljena že dolgo... Obljubim da bom sam sedela. user posted image Definitivno imela manj aktivnosti kot doma z razgrajačem. Z njim se bosta ta čas moja ubadala.
Bolj me skrbi vikend, ko bo MM v službi. user posted image
Če ti slučajno (pa ti bodo!) ne bi podaljšali bolniše se obvezno pritoži in lepo razloži kako in kaj zgledajo , aktivnosti'' pri tebi. Lahko rečeš tudi delodajalcu, da se še on.

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 20.10.2011 12:15:09 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
20.10.2011 12:22:56   
trnuljčica
Aja naša madam je do enega tedna nazaj bila z glavco navzdol, sedaj pa se je obrnila in je v medenični. Ker je res bolj mirna in se na obrača bi znala celo tako ostati, čeprav je seveda še veliko časa za obrat. Sam mam itak cr. 

Neposredna povezava do sporočila: 2374
20.10.2011 12:38:58   
pathra
Za MV in kako je obrnjen je meni tudi sama ginekologinja povedala.. čeprav je zraven komentirala da to ni standardni pregled in da to ona svojim nosečnicam kontrolira.

Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?