ronja
|
trnjulčica, drži se! Če te kaj potolaži, popadki se dostikrat umirijo, samo REEEEES počivaj!!!! Ne terat zdaj, nič ni vredno tega! Meni se je to zgodilo in v 1. in v 2. nosečnosti, se ne spomnim točno v katerem tednu, vem, da je bilo obakrat več kot 1 mesec prezgodaj. Ampak pri prvi niso tisti popadki nič naredili, sem bila lepo zaprta do konca, pri drugi so me pa popadki 2 cm odprli - to je bilo mislim da zač. dec., rok sem imela pa 17.1., pa računajte same tedne - nekje 33 tednov, verjetno, ker je podobno kot zdaj... Tako da - daj rajši počivaj, pa da se ne ponovi, ker če bojo uni pravi, te lahko odprejo in potem je štala, ker tudi če se takrat umiri, te pa naslednji odprejo še mal bolj, potem pa sama veš, kaj sledi... In boš morala vmes ležat, če ne drugega. Boljše, da zdaj paziš (look who's talking ). Sta pa vsaj mala user posted image mirnejša in bolj ubogljiva kot sicer. Moji sta bili tudi zdaj ta dva dni zelo pridni, ko lubija ni bilo... Prav zanimivo (in ultra praktično ), ne? No, lubi se je včeraj zvečer vrnil in sem v , hehe. Sicer me je napralo, sem bila v eritemski amb., mi je dala kri pogledat še za zoster (in za boreliozo in kaj jaz vem, kaj še vse - blo je ful eprufetk - obožujem ta sistem, da v tisto ala injekcijo natikajo različne epruvete - se spomnim, kako je bilo, ko so te morali za vsako špikat...) No, ne vem, kako da mene zdravniki takoj pogruntajo - ta mi je spet rekla, da me ma na sumu, da se ne znam pazit - pa me je do zdaj videla točno 1x za 5 min... in danes. Je rekla, da naj se ne zezam in da moram počivat. Sem ji povedala, da se trudim, samo pri 4 in 2,5 letnici to ni tok izi . Ma, saj sta zlati punčki - samo gresta pa res po 100x na dan na wc in valjda je treba vsakič vstat in it ritko obrisat, pa seveda tudi non stop jesta (kaj bi sicer tolikokrat kakali )... in jim je treba non stop nekaj dajat za jest - vsaj nama se včasih zdi, da sam to počneva . Sem ji povedala, da imam zdaj komisijo, tak da ne vem, kaj se bojo odločili, je rekla, da bojo valjda podaljšali, da se s tem ni za zezat itd... samo ne vem, č emi je zadnjič g. sploh napisala te bolečine v trebuhu na izvid za na komisijo, ker sva se pogovarjali o tem zostru... No, ta na inf. je rekla, da je 3 buscopani kar ornk doza in da naj res počivam (kje sem to že slišala? )... Skratka: na zapadu ništa novo . zadnje dni nisem za nobeno rabo. Podpis. Kako je obrnjen in glede MV pa meni gin. nič ne pove, tako da....nič ne vem....a to ve vprašate al vam sam/a od sebe pove? Meni mv pogleda zato, ker me tako boli in ker se je prezgodaj začel krajšat - na srečo se ne več in je zdaj ok. Kako je obrnjen, sem sama vedela in sem samo pogledala na uz, če prav mislim - sem jo pa seveda vprašala, ali bo zdaj tako ostal ali ne. Zelo bi rada namreč spet naravno rodila in mi je fajn občutek, da vem, da je dol in da bo najverjetneje tako ostal - baje ko enkrat najdejo izhod in ugotovijo, da je tako najbol jkomot, večinoma tako ostanejo. Čeprav obrne se lahko tudi na koncu, to mi je jasno...